|
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
|
|
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين [/font] علي ابن ابي طالب عليه السلام خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست.... عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد. [font=Tahoma] خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفه ![]() ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است..... یعنی هر عزیز دل انگیزی که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شود ![]() بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم. |
|||
|
۱۲:۵۶, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۲۱:۵۵ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آجركم الله سید جان
خدا سادات را برای ما حفظ کند ان شا الله پیشا پیش عید بزرگ ولایت رو اول به قطب عالم امکان حضرت صاحب العصر و الزمان تبریک میگم بعد به تمام سادات و سپس به تمام همکاران و کاربران میهمان. من سید نیستم اما برای همه دوستان عیدی جدا گذاشتم که به تمام شما اهدا میکنم. عیدی یا علی |
|||
|
|
۱۳:۱۳, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سلام علیکم تشکر سید ابراهیم عزیز برادربزرگتر و دوست خوبمان به خاطر ایجاد این تاپیک که همش منفعت هست ، انشاالله خودتون همه عیدی بگیریداز..... الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين علي ابن ابي طالب عليه السلام
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
![]() ************** "صلوات " برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموشمان نشود. "خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست." اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج[/b]
|
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۱۳:۳۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علي محمد و ال محمد و عجل فرجهم
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۴۴, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خیلی گلی سید.
چیزی بهتر از این نمیتونم بگم. |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
برای سلامتی سادات جمع صلوات!
![]() . . . برای اینکه کربلایی بشی دوم صلوات رو بلند تر! ![]() . . .برای تعجیل در ظهور آقامون سوم صلوات رو بلندتر! ![]() . .برای سلامتی خودتون هم که توی این تالار خدمت میکنید چهارم صلوات رو بلند تر تر! ![]() . عید همگی پیشاپیش مبارک!
|
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱:۵۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
براي سلامتي و موفقيت اونايي كه سادات نيستند ولي فرزند آن بانوي دوجهان حضرت زهراي اطهرند ، صلواتي بفرستيد . اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم همه فرزندان زهراء اطهريم چه سادات و چه غير سادات بزرگي مي فرمود: « حضرت زهراء سلام الله عليها به همه شيعيان و محبان مولاي متقيان خطابفرموده اند ( فرزندانم)» . فرموده اند: ( اي علي جان ! به فرزندانم تا آخر روز (قيامت ) سلامم را برسان ) آن بزرگوار چنين تفسير نموده كه بي بي دو عالم سلام الله عليها همه محبان و شيعيان مولايمان امير المومنين عليه السلام خطاب نموده موفق باشيد يا زهراء سلام الله الصديقه الشهيده [/b] |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۷/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشاپیش این عید بزرگ رو خدمت جناب سید ابراهیم (و کربلایی سید ابراهیم در آینده نزدیک انشاالله) و بقیه دوستان عزیز تبریک میگم اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم صل علی محمد و ال محمد |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عید سعید فطر بر همه مسلمین جهان مبارکباد | Ramin_Ghn | 40 | 16,314 |
۷/مرداد/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| عیدی | Mohammad Trust | 15 | 6,987 |
۱/فروردین/۹۳ ۱۱:۲۷ آخرین ارسال: N2376DIR |
|
| حلول ماه مبارک رمضان مبارک... | نسیم | 3 | 2,474 |
۱۸/تیر/۹۲ ۱۶:۲۱ آخرین ارسال: SAViOR |
|

![[تصویر: 1285657708salavatmihan.jpg]](http://www.mihan24.com/user_upload/images/article/1285657708salavatmihan.jpg)
![[تصویر: 68242053042549069789.gif]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/68242053042549069789.gif)
![[تصویر: 24646167244714664667.gif]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/24646167244714664667.gif)

![[تصویر: 97664694940651031878181911633698173.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1387/08/97664694940651031878181911633698173.jpg)