|
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
|
|
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين [/font] علي ابن ابي طالب عليه السلام خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست.... عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد. [font=Tahoma] خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفه ![]() ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است..... یعنی هر عزیز دل انگیزی که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شود ![]() بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم. |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۸, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
این هم از مزایای در جمع خوبان بودن.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سادات عزیز خیلی برای بچه های تالار 2آ کنن. ممنون سید ابراهیم عزیزم یا علی التماس2آ |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۲:۳۱ توسط بیداری12.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
عید غدیرخم برهمه ی مسلمانان به خصوص بچه های خوب این تالار مبارک. خیلی ممنون بابت نماز ودعا اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۱۲:۴۵, ۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۲:۴۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خب دیگه فکر کنم حسابی این تاپیک متبرک شده با این همه صلوات ها شما دوستان..... ![]() ![]() با اجازه تان میخوام بپردازم به داستانهایی که قبلا عرض کردم این دو داستان اول را به عمد با هم می آروم داستان اول ابتدای عاشقی، انتهای ایمان
نشسته بودم کنار ابو سفیان و عباس. مشغول گفتگو بودیم. مثل هر روز و همیشه در مورد تجارت و بازار و کار و کاسبی. سرگرم بودیم که دیدم سه نفر وارد شدند، کنار کعبه ایستادند. یک مرد، یک نوجوان و یک زن. اعمالی را انجام می دادند که تا به آن روز ندیده بودم.اول تعجب کردم، بعد خنده ام گرفت و گفتم(( این سه تن کیستند؟ مسخره بازی جدیدی است؟)) با تاسف سری تکان داد و گفت (( آری مسخره بازی جدیدی است. می بینی؟ آنکه جلو ایستاده است محمد پسر عبدالله است. آن زن دختر خویلد، خدیجه است. و آن نوجوان علی ابن ابی طالب است.)) گفتم چه می کنند؟ گفت: (( نماز میخوانند. دینی آمده است که تنها این سه تن به آن پایبندند..)) خنده ای کرد و ادامه داد(( آری خدایی ظهور کرده است که بر کل زمین فقط این سه تن به آن ایمان دارند، هم اکنون هم برای خدای نامعلومشان نماز می گذارد)) به آن کودک نگاه کردم. محو او شدم. خودش را جمع کرده بود و بسیار آرام مشغول نماز بود. گفتم(( آن کودکم هم ایمان پیدا کرده؟)) پوزخندی زد و گفت(( من نمی دانم این کودک دگر این جا چه میکند، او الان با هم سن و سال هایش باید بازی کند، اورا به نمازخواندن چه کار....!!!)) داستان دوم الحمدالله که علــــــــــــــــــــــــــی کشته شد....
خبر در شهر پیچید.... باور کردنی نبود. هلهله ای بر پا شد. مردم به دور میدان اصلی شهر آمده بودند. همه خوشحالند، شادند همه. برخی نفس راحتی می کشند، پیرمردی در گوشه از بازار نشسته، موهای بلند سفیدش در باد می رقصد، از چشمان سرخش آتش می بارد. زمزمه ای میکند. مردم به هم تبریک می گویند... پیرمرد پوزخندی می زند و با تمسخر نگاهی به آسمان می اندازد، انگار که بخواهد لج کسی را در بیاورد، به آسمان می گوید(( الحمدالله که علی کشته شد...)) صداها بلند است.... گویی آماده تدارک جشنی هستند، جشن برای کشته شدن برادر ،داماد، جانشین و پسر عموی پیامبرشان!!!. ولی بسیاری هم مبهوت زده اند. حیران و سرگردان!!!!!اصلا و اصلا باورشان نمی شود. مگر می شود؟؟؟؟ از هم سوال می کنند: (( آخر مگر پسر ابی طالب هم بلد بود نماز بخواند که در مسجد کشته شده است؟ او در مسجد چه می کرده است، اورا با نمازخواندن چه کار....!!!)) ان شاءالله ادامه دارد... |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
پیشاپیش عید بزرگ ولایت رو به همه عاشقان مولا علی و برادر بزرگوارم آقا سید تبریک عرض می کنم اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ...
سلام به همه دوستان عزیز بیداری اندیشه!من هم این عید رو به خودم و همه دوستان تبریک میگم ![]() راستش من هم باید عیدی بدم دیگه..... البته عیدی من مثل عیدی سید ابراهیم بزرگ نیست . من لیست دوستان رو از سیدابراهیم میگیرم و برای هر کدوم عزیزان 14 صلوات میفرستم . دیگ وسع ما فعلا همین اندازه هستش!! ![]() البته دوستانی که مشهدی هستن حضوری در خدمتشون هستیم ![]() یاعلی |
|||
|
|
۱۹:۰۲, ۸/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۱ ۱۹:۰۳ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب و احترام
خدمت برادر و همسنگر گرامی و بزرگوارم .. اقا سید ابراهیم ....من هم به نوبه خودم پیشاپیش فرا رسیدن سالروز با سعادت عید ولایت و امامت رو به شما و تمامی بزرگواران این تالار و همه شیعیان جهان تبریک و تهنیت عرض می کنم ...امیدوارم که توانسته باشم تاکنون اندک ذره ای در راه حقانیت ائمه اطهار علیهما سلام قدم مفیدی برداشته باشم . العلی مع الحق و الحق مع العلی |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
آقا سید کاش این داستانهای واقعی رو توی یه تاپیک جدا مینوشتی که مختص باشه
وبشه استفاده کرد ضمنا شما چرانوشتی عیدی ما اما همه رو خودت میخوای انجام بدی؟ شما جمع نوشتی دیگه ما جدا تاپیک نزنیم اقلا یه کم صلواتش رو به ما بده یا اسامی رو برامون بفرست ماهم جدا براشون یه عیدی بدیم پسرعمو انقدر....... یاعلی |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
عارف بالله حاج اسماعیل دولابی میفرمودند :
حدیث معرفت امیرالمومنین علیه السلام به نورانیت را در جانمازتان بگذارید و تا چهل روز هر روز یکبار با توجه بخوانید تا به خود امیرالمومنین علیه السلام راه پیدا کنید. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21361.html |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عید سعید فطر بر همه مسلمین جهان مبارکباد | Ramin_Ghn | 40 | 16,314 |
۷/مرداد/۹۳ ۱:۱۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| عیدی | Mohammad Trust | 15 | 6,987 |
۱/فروردین/۹۳ ۱۱:۲۷ آخرین ارسال: N2376DIR |
|
| حلول ماه مبارک رمضان مبارک... | نسیم | 3 | 2,474 |
۱۸/تیر/۹۲ ۱۶:۲۱ آخرین ارسال: SAViOR |
|

![[تصویر: salavat.jpg]](http://dl.piy.ir/uploads/salavat.jpg)
![[تصویر: 21441683765103202213.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/21441683765103202213.png)