|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۵, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #311
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۹:۲۷)عبدالرحمن نوشته است: خیلی رک بگم دقیقاً همینه، اینجا که باید تریبون مطالب اسلامی و ارزشی ناب باشه، شده تریبون 1 سری مجهول المکان مزخرف گوی بی شرم اصلاً انگار کارکرد تالار عوض شده. همین جا رو هم نمی تونند برای ارزشی های ببینند............. |
|||
|
۱۳:۱۵, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #312
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۰:۳۳)mahdy30na نوشته است: واقعا متاسفم برای ذهن های بیمار .در تکمیل فرمایشات شما و ابراز تاسفتون برای «ذهنهای بیمار» کمی توضح لازمه (میتونین بعدا منتقل کنین) ذهنهای بیمار، کسانی هستن که چهل ساله جواب منتقدین رو وقتی زورشون نمیرسیده با توهین، فحاشی، برچسب زنی و نهایتا سکوت و فرار میدادن! و وقتی زورشون میرسیده، باطوم و زندان و اعدام. (تقلیل این موضوع در تالار میشه همین رفتاری که حتی با اکانتهای فیک به مدیریت هجوم ببرن و او را مورد توهین قرار بدن و جوی ایجاد کنن که کسی از ترس توهین نتونه حرف بزنه) ذهنهای بیمار کسانی هستن که در عین اقلیت بودن در موضوعی، توهم اکثریت بودن دارن (نظرسنجی درباره حجاباجباری سال۹۴ از سوی وزارت فرهنگوارشاداسلامی نشانمیدهد تنها در استان خراسان جنوبی تعداد موافقان حجاب اجباری از مخالفان بیشتر است ولاغیر) ![]() ذهنهای بیمار، برای اثبات توهم اکثریت بودنشون، حتی در یک تالار دست چین شده هم نمیتوانند رای اکثریت مطلق را بدست آوردن. موافقان حجاب اجباری: 01-قبیله منتظر 02-mahdy30na 03-سدرة المنتهی 05-عمار94 06-قلب 07-MOHSEN-Z 08-علی املشی 09- 10- مخالفان حجاب اجباری: 01-دختر انقلاب 02-زینب خانوم 03-پارمیس1 04-del@ 06- 07-mdroudgar 08-آیدا77 09-آتئیسمو 10-A L I پی نوشت: آری چقدر باید متاسف بود برای این ذهنهای بیمار |
|||
|
۱۳:۲۷, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #313
|
|||
|
|||
|
جناب، شما قواعد اولیهء بحث در تالار رو هم بلد نیستید، بفرمایید موضوع دلچسب و دلخواهتون رو تو تاپیک مطلوبتون ادامه بدهید، همه جا شلنگ تخته نیندازید و نظم تالار رو به هم نزنید
پی نوشت: اونچه که لیاقت خودتون هست، به دیگران نسبت ندهید |
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #314
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۵)دختر انقلاب نوشته است: در تکمیل فرمایشات شما و ابراز تاسفتون برای «ذهنهای بیمار» کمی توضح لازمه (میتونین بعدا منتقل کنین) واقعا درکتون نمیکنم..چرا میخواید نظر خودتون رو هرجوری شده تحمیل کنید ....اگر یه مطلب از جایی بذاریم میگید منبعش کو و فلان...بعد خودتون یه آمار مبهمی میذارید بعد بخاطر اینکه گندش درنیاد میگید خراسان جنوبی فلانه....اصلا گیریم درست باشه نظر علما و قرآن و..براتون مهمه یا مردم...بعد واقعا بحث بیخودی هست که بیایم بگیم اجباری باشه یا نه چون جامعه اسلامی هست حداقل باید تو جامعه رعایت بشه حالا تو خونشون هر ...میخوان بکنن...کسی که داره غرق میشه غلط میکنه بقیه رو هم با خودش بکشه پایین .. .اگر هم حرفی مونده برید تو تایپیکتون ادامه بدید...اینجا جاش نیست |
|||
|
|
۱۵:۵۱, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #315
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۵)دختر انقلاب نوشته است: در تکمیل فرمایشات شما و ابراز تاسفتون برای «ذهنهای بیمار» کمی توضح لازمه (میتونین بعدا منتقل کنین)پس پاسخی برای مطالب نبود که تنها تاسف بدردتون خورد . این هم نشون داد که چقدر اشنابه مطالب هستین و جز ادای متفکرا رو در بیارین کاری دیگه نمیتونین بکنین . ![]() منبع این امار" لینک " ؟ نمیدونم از کی حکم خدا شده اراده مردم . کسی ادعای اکثریت نداره گرامی ، اگه مبنا بر اکثریت باشه که باید بگیم بودایی ها بر حق و چون اکثریت هستن حقیقت رو بایداز زبان اونها گرفت اینم گوشه ای از ذهنی که بیمار هست .اتیسمو مگه محدودیت ارسال نداره ؟ چطور نظرش رو ثبت کردین ؟ شما میتونی کمپین نخوردن رو هم اجرا کنی و امار بگیری و نشر بدی و کلی هم رای بدن بر نخوردن ایا این امار با هر نتیجه عقلانی هست ؟ مثلا امار بگیریم در اینکه ایا مردم دنیا دوست دارن هرطور که میل دارن زندگی کنن یا اینکه قانون مند باشن ؟ اگه تواین امار نتیجه حاصل بشه که هرکی میخواد به روش خودش زندگی کنه اجساس نمیکنین باید به قئه تعقل امار گیر و طراح و پاسخگو ، شک کرد ؟ شما فقط مشکل داری به اینکه حجاب اجباری و من نمیخوام ، و میخوام اصلا بدون شال و روسری و با یه تیپ خود خواسته بیام بیرون ؟ گرامی ما که الانشم داریم همینطوری میبینیم . طرف قد تخفیف شال رو سرش هست . همونم برای کلاسش گذاشته . مشکل ذهن بیمار چیز دیگست گرامی . امیدوارم کمی اون عقل رو بکار ببرن گرامیان و حداقل در حد نو تحویل خاک ندن ![]() مدیریت و نظارت مطالب بی ارتباط با ایت تاپیک رو انتقال بدن به مسیر خودش . |
|||
|
|
۶:۲۹, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #316
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۵:۳۸)علی املشی نوشته است: چرا میخواید نظر خودتون رو هرجوری شده تحمیل کنیدکاملا واضحه چه کسانی نظر خودشون رو "هر جوری شده" دارن تحمیل میکنن. آیا من دائم دارم توهین و تهمت میزنم و فضایی را بوجود آوردم که حتی یه دختر 19 ساله هم در تالار از ابراز نظرش، ترس شنیدنِ توهین داشته باشه؟ آیا من تردید و ذهنیت کثیفی که در مورد مامان یا اعضای دختر فامیلمون دارم را به شما (فرض کن دختری) نسبت دادم و گفتم "بعدا در آینده برهنه میشی؟" آیا من در ارسالهام به شما (فرض کن دختری) متلک جنسی انداختم و گفتم "تنها وجه مشترکتت با زنان سرزمینم ... " است؟ آیا من بابت توهمی که از سیره معصوم در مورد اجبار حجاب در جامعه داشتم به آقای سید ابراهیم توهین کردم و او را کم اطلاع خطاب کردم و انواع برچسبها رو بهش زدم در حالی که تا الان فکتی برای رد سخن آقای سید ابراهیم ارائه ندادم؟ ![]() پینوشت : آیا دوست داری کسی به «خواهر خودت» صرف اینکه با اندیشهاش موافق نیست، اینهمه توهین بکنه؟ اگه پاسخت مثبته پس چشاتو روی توهینهایی که اینجا به من میشه، ببند و بیا باز منو محکوم به تحمیل نظرم کن و مطمئن باش بر خلاف خودت، من درکت خواهم کرد. (۱۵/بهمن/۹۶ ۱۵:۳۸)علی املشی نوشته است: واقعا درکتون نمیکنم |
|||
|
۹:۱۴, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #317
|
|||
|
|||
نقل قول:الان دوستان شما با برچسب زنی و فحاشی مکرر، فضایی رو بوجود آوردن که یک دختر 19 ساله از ابراز نظر خودش واهمه داره که نکند مورد توهین شماها قرار بگیره! بچه ها مواظب باشید...روحیه این گروه خیلی ظریفه ![]() چقدر نفاق و دورویی |
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۱۶/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۵۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #318
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #319
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۳۷)MohammadSadra نوشته است: مظلومیت در ارسال های شما موج میزنه ....شما خودتون رو به "... تعمدی زدین" ؟؟؟ مطئنم نزدی، میدونی چرا؟ چون از کسی که هنوز فرق «سعید زیباکلام» با «صادق زیباکلام» را نمیفهمه، انتظار ندارم متوجه بشه که منظورم از دختر 19 ساله، خواهرم آیدا77 بود نه خودم !!! که بهخاطر جوی که "اوباش" بوجود آوردن، اول باید باهاتون طی کنه که "لطفا بدون توهین جواب منو بدین" ![]() پی نوشت 1: هرکی پستهامو بخونه کاملا متوجه میشه، هیچ ترسی از مذکر اوباش ندارم. (باز بیا جزع و فزع کنین که آی این به من بی ادبی کرده، آی ببینین به من چی گفته) پی نوشت 2: سعی کنید دفعه بعد، اگر کسی خطایی رو، خصوصی بهتون تذکر داد و شماهم ازش تشکر کردین و زیرش نوشتین "ارادتمند محمدصدرا"، برای حفظ ظاهر هم که شده، بعدش یه سری حرمتها رو نگه داری و اینجوری فهم و شعور خودتو بهخاطر دفاع از توهین رفیقتون به نمایش نذاری ! والسلام ! |
|||
|
۰:۲۱, ۱۷/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۶ ۰:۲۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #320
|
|||
|
|||
|
جواب شما رو دوست عزیزم III I III دادند.
مولا اميرالمؤمنين علي عليه السلام: احمق الناس من ظنّ انه اعقل الناس. احمقترين مردم كسي است كه خود را عاقلترين مردم میداند. ميزان الحكمه: ج3، ص 237 حضرت عيسي عليه السلام: داوَيْتُ المَرْضى فشَفَيتُهُم بإذنِ اللّه ِ ، و أبْرَأتُ الأكْمَهَ و الأبْرَصَ بإذنِ اللّه ِ ، و عالَجْتُ المَوْتى فأحْيَيتُهُم بإذنِ اللّه ِ ، و عالَجْتُ الأحمَقَ فلَم أقْدِرْ على إصْلاحِهِ. المُعجَبُ برأيهِ و نَفْسِهِ ، الّذي يَرى الفَضلَ كُلَّهُ لَه لا علَيهِ ، و يُوجِبُ الحقَّ كُلَّهُ لنَفْسِهِ و لا يُوجِبُ علَيها حقّا ، فذاكَ الأحمَقُ الّذي لا حِيلةَ في مُداواتِه. من بيماران را معالجه كردم و آنان را شفا دادم كور مادرزاد و مرض پيسى را به اذن خدا مداوا نموده و مردگان را زنده كردم ولى آدم احمق را نتوانستم اصلاح و معالجه كنم. پرسيدند: يا روح الله ! احمق كيست؟ فرمود: شخصى خودپسند و خودخواه است كه هر فضيلت و امتيازى را از آن خود مى داند و هر گونه حق را در همه جا به خود نسبت مى دهد و براى ديگران هيچ گونه احترامى قائل نمى شود و اين گونه آدم احمق هرگز قابل مداوا و اصلاح نيست. اختصاص: ص 221 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 184,383 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 256,326 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 91,211 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 4,973 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,148 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,879 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,212 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: o398058_photo_2018-02-03_23-08-20.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/o398058_photo_2018-02-03_23-08-20.jpg)

![[تصویر: i19703_Capture_3989.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/i19703_Capture_3989.jpg)

![[تصویر: 189174575.jpg]](http://www.niksalehi.com/oldpostspic/189174575.jpg)
![[تصویر: m952486_Opera_Snapshot.jpg]](http://www.folder98.ir/uploads/m952486_Opera_Snapshot.jpg)