|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۹, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
سلام
راستش... میخواستم بگم که.... میخوام بگم که.... ای بابا ، آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید :دی نمیدونم اینجور مواقع چی باید گفت ولی به زبان خودمانی : تشکر میکنم از همه کسانی که تبریک گفتند و مدیریت تالار که بنده رو لایق دونستند.... و تبریک ویژه به بقیه ی دوستان و عزیزانی که فعال شدند... wink - wink |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
یا رافع الدرجات
سلام دوستان عزیز من تا حالا اینجا پست نگذاشته بودم به خاطر همین میخوام از همه بچه هایی که ناظر و کاربر فعال و مدیران سایت هستند تشکر و قدردانی کنم ،ان شاءالله در پناه امام زمانتون باشید و همیشه و در همه جا موفق. خدا به آبروی بی بی دو عالم به خودتون و خانواده هاتون عزت و افتخار چه تو این دنیا و چه در آخرت نصیبتون کنه. کاربرهایی هم که فعال نیستند ولی به خاطر خدا و امام زمان مطالب خوبی مینویسند که میتونیم از اون ها استفاده کنیم اجرشون با خانم فاطمه زهرا و در پناه امام زمان. |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به همتون تبریک میگم مخصوصا جناب havbb 110 mahdy30na که واقعا لیاقتش رو داشتن . التماس دعا یا علی |
|||
|
|
۱۵:۴۰, ۱۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۱ ۱۵:۴۱ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
سلام
تبریک تبریک باورکنین اگه نظرسنجی هم میزاشتن من همین دوستان روانتخاب میکردم واقعا لایقش هستن خوشبختانه همه دوستان رنگی شده فعال بودن چندتایوزر دیگه هم هستن که انشالله اونهاهم به زودی فعال میشن بازهم بهتون تبریک میگم وازتون میخوام بیشتر دقت کنین چون وظیفه اتون سنگین ترشد انشالله زیربیرق آقااباالفضل دررکاب امام زمان باشید
|
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
من هم برای اولین بار!
به دوستانی که جدیدا به عنوان کاربر فعال انتخاب شدن و همینطور مدیران وکاربران فعال قدیمی تبریک میگم.امیدوارم ارسال های مفید تر وبهتر از گذشته در کارنامه ی بیداری اندیشه ای خود ثبت کنید موفق باشید |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۱۹/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۹:۵۵ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
واقعا وقتی متوجه شدم دوستانی که واقعا فعال شدنشان حقشان بود فعال شدند خوشحال شدم خصوصا که دقیقا فعالان تالار فعال شدند به همه تبریک میگویم Prestige دل خسته havbb 110 حسن.س azam neda nooromahdi mahdy30na واقعا همه ی اینها حقشان بود که فعال شوند و فعالیت های بعضی مانند جناب دل خسته و جناب mahdy30na را بنده واقعا نگاه میکردم و زیرنظر داشتم همچنین بقیه ی دوستان بهر حال به همه تان تبریک میگویم و امیدوارم در طول مدتی که در تالار حضور دارید به مقامهای بالاتری همچون مدیریت تالار و معاونت و نظارت مدیرکل بخش و کاربر ارزشمند ناظر یا مدیر سابق هم برسید.و امیدوارم هرگز سقوط نکنید و همیشه در حال صعود باشیدیاعلی |
|||
|
|
۶:۳۴, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۶:۳۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
با سلام .
بنده هم به همه ی دوستان از صمیم قلب تبریک عرض می کنم . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ان شاء اللّه موفق و پیروز باشید . |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
« بنام پروردگار بخشایشگر مهربان »
درود فراوان... کوروش کیانی پارسی زاد هستم؛ دانشجوی تاریخ و سیاست... با گرایشات علوم انسانی... بنا به پیشنهاد یکی از دوستانم به اینجا اومدم تا در مباحث مرتبط شرکت کنم... امیدوارم بتونم سهم کوچکی در انجمن خوبتون داشته باشم... _____________________ در پناه پروردگار... |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۲۱/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام من هم برای اولین باره که توی این تاپیک مینویسم. خیلی خوشحال شدم و تبریک عرض میکنم. امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق و موید باشید |
|||
|
|
۳:۴۲, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان .راستش حقیر تازه این تایپیک رو دیدم وگرنه زودتر خدمت میرسیدم برای عرض تبریک . ![]() اگر دوستانی به عنوان کاربران فعال معرفی میشن قطعا ساعت ها توی این تالار فعالیت مفید داشتن و لیاقت تبریک گفتن رو دارن . این درسته که کاربران دیگه و حتی ناظرین و مدیران به این دوستان تبریک میگن اما من برای تک تک دوستان آرزو میکنم تا امام زمان به این دوستان تبریک قبول سرباز شدن در مسیر حق رو بگن انشاء الله زیر سایه آقا و با توکل به خدا به مراتب علمی بالاتر دست پیدا کنن و البته این دوستان همچنان مطالب پر بارشون رو از ما دریغ نکنن انشاء الله ... و من الله توفیق . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,402 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,807 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,266 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,930 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: doa%286%29.png]](http://www.askdin.com/images/smilies/Type/doa%286%29.png)
![[تصویر: doa%283%29.png]](http://www.askdin.com/images/smilies/Type/doa%283%29.png)

به دوستانی که جدیدا به عنوان کاربر فعال انتخاب شدن و همینطور مدیران وکاربران فعال قدیمی تبریک میگم.