کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است
اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند.

ملاکهای انتخاب کاربر فعال:
ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست
دادن جوابهای مستدل و منطقی
آرامش در لحن پاسخ دادن
داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار
عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا...

ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد

البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید...

اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند
جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، fs231 ، ELENOR ، haddii ، MAHDI59 ، zarati313 ، Amir ، fazel ، shakiba ، The Arrival ، خاک ، ایران ، MohammadMeraj ، bahar2006 ، سیماباروتیان ، زینت ، MESSENGER ، boghz ، سپهسالار ، nooromahdi ، mohammad008 ، EMPERATOR ، Secret ، janali ، kahf ، s_habibee ، am_po ، Resistance ، warior ، MohammadSadra ، حسن.س. ، m.hossein ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، mohammad reza ، nasimesaba ، Farzaneh ، shafagh_mah ، شهیدطیبه واعظی ، نگار ، تفکر ، دل خسته ، TINCHY ، ANTI satan ، انتصـار ، saloomeh ، AMINI ، وحید110 ، hesam110 ، Agha sayyed ، azade ، نسیم ، mahdi jan ، netlog36 ، شهرام ، جوینده حق ، vahrakan ، فانوس *7* ، انصارالمهدی ، s.majid hashemi ، mj.fekri ، مجید املشی ، black ، خیبر110 ، مفقود الاثر ، farzad313 ، mhvvhm ، مهدی2012 ، ahmad1300 ، جویای حقیقت ، fatemeh ، omidman ، شیدا ، پرنیان ، ali0077 ، fiftynine ، danialdd ، ترنم ، رضوانه ، آفتاب ، ساقی ، شاهد ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، Sakineh ، sarallah ، Bahar ، mohamad ، مجنون الحسین ، zahra11 ، سیمرغ ، میرزا احمد ، یاســین ، السا ، Hadith ، mahdy30na ، S.A.M ، حضرت عشق ، Eve ، محمدهادی ، OSZ ، sabrina ، نورالسادات ، Hadiss313 ، REYHANEH11 ، علی املشی ، قبیله منتظر ، mdroudgar

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۳۹, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #101

سلام
راستش... میخواستم بگم که.... میخوام بگم که.... ای بابا ، آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدید :دی نمیدونم اینجور مواقع چی باید گفت ولی به زبان خودمانی : تشکر میکنم از همه کسانی که تبریک گفتند و مدیریت تالار که بنده رو لایق دونستند....

و تبریک ویژه به بقیه ی دوستان و عزیزانی که فعال شدند...

wink - wink
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، یا ثارالله ، فاطمه خانم ، AMINI ، saloomeh ، Admirer ، دل خسته ، وحید110 ، N.Mahdavian ، hesam110 ، revenger ، Mitsonary ، حسن.س. ، علمدار133 ، meshkat ، بیداری اندیشه ، seyed mohamad ، شهرام ، انتصـار ، مهدی110 ، أین المنتظر ، Tolou ، netlog36 ، Farzaneh ، MESSENGER ، جوینده حق ، yamin
۱۲:۵۸, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #102
آواتار
یا رافع الدرجات

سلام دوستان عزیز من تا حالا اینجا پست نگذاشته بودم به خاطر همین میخوام از همه بچه هایی که ناظر و کاربر فعال و مدیران سایت هستند تشکر و قدردانی کنم ،ان شاءالله در پناه امام زمانتون باشید و همیشه و در همه جا موفق. خدا به آبروی بی بی دو عالم به خودتون و خانواده هاتون عزت و افتخار چه تو این دنیا و چه در آخرت نصیبتون کنه.

کاربرهایی هم که فعال نیستند ولی به خاطر خدا و امام زمان مطالب خوبی مینویسند که میتونیم از اون ها استفاده کنیم اجرشون با خانم فاطمه زهرا و در پناه امام زمان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، سید ابراهیم ، N.Mahdavian ، hesam110 ، saloomeh ، جبریل ، Havbb 110 ، محب الزهرا ، حسن.س. ، علمدار133 ، meshkat ، دل خسته ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، انتصـار ، shafagh_mah ، مهدی110 ، أین المنتظر ، Tolou ، netlog36 ، Farzaneh ، MESSENGER ، جوینده حق ، yamin
۱۳:۵۸, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #103
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
به همتون تبریک میگم مخصوصا جناب
havbb 110

mahdy30na

که واقعا لیاقتش رو داشتن . التماس دعا
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، saloomeh ، سید ابراهیم ، حسن.س. ، علمدار133 ، meshkat ، دل خسته ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، انتصـار ، shafagh_mah ، مهدی110 ، أین المنتظر ، Tolou ، mahdi jan ، netlog36 ، Farzaneh ، nooromahdi ، MESSENGER ، جوینده حق ، yamin
۱۵:۴۰, ۱۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۱ ۱۵:۴۱ توسط علمدار133.)
شماره ارسال: #104
آواتار
سلام
تبریک تبریک
باورکنین اگه نظرسنجی هم میزاشتن من همین دوستان روانتخاب میکردم واقعا لایقش هستن خوشبختانه همه دوستان رنگی شده فعال بودن
چندتایوزر دیگه هم هستن که انشالله اونهاهم به زودی فعال میشن
بازهم بهتون تبریک میگم وازتون میخوام بیشتر دقت کنین چون وظیفه اتون سنگین ترشد

انشالله زیربیرق آقااباالفضل[تصویر: doa%286%29.png]دررکاب امام زمان[تصویر: doa%283%29.png]باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، saloomeh ، Havbb 110 ، حسن عزتي ، میثاق ، دل خسته ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، انتصـار ، shafagh_mah ، مهدی110 ، حسن.س. ، أین المنتظر ، Tolou ، mahdi jan ، netlog36 ، Farzaneh ، nooromahdi ، MESSENGER ، جوینده حق ، yamin
۱۵:۴۷, ۱۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #105
آواتار
من هم برای اولین بار!Wink به دوستانی که جدیدا به عنوان کاربر فعال انتخاب شدن و همینطور مدیران وکاربران فعال قدیمی تبریک میگم.
امیدوارم ارسال های مفید تر وبهتر از گذشته در کارنامه ی بیداری اندیشه ای خود ثبت کنید
موفق باشید

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، saloomeh ، Havbb 110 ، میثاق ، دل خسته ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، علمدار133 ، mahdy30na ، انتصـار ، shafagh_mah ، مهدی110 ، حسن.س. ، أین المنتظر ، Tolou ، mahdi jan ، Farzaneh ، وحید110 ، nooromahdi ، MESSENGER ، جوینده حق
۱۷:۱۵, ۱۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۹:۵۵ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #106
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

واقعا وقتی متوجه شدم دوستانی که واقعا فعال شدنشان حقشان بود فعال شدند خوشحال شدم خصوصا که دقیقا فعالان تالار فعال شدند

به همه تبریک میگویم
Prestige
دل خسته
havbb 110
حسن.س
azam
neda
nooromahdi
mahdy30na
واقعا همه ی اینها حقشان بود که فعال شوند و فعالیت های بعضی مانند جناب دل خسته و جناب mahdy30na را بنده واقعا نگاه میکردم و زیرنظر داشتم همچنین بقیه ی دوستان بهر حال به همه تان تبریک میگویم و امیدوارم در طول مدتی که در تالار حضور دارید به مقامهای بالاتری همچون مدیریت
تالارWink و معاونتWink و نظارتWink مدیرکل بخشWink و کاربر ارزشمندWink ناظر یا مدیر سابقWink هم برسید.و امیدوارم هرگز سقوط نکنید و همیشه در حال صعود باشید

یاعلی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، دل خسته ، Mitsonary ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، حسن.س. ، جبریل ، یا ثارالله ، nasimesaba ، علمدار133 ، mahdy30na ، انتصـار ، shafagh_mah ، saloomeh ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، Tolou ، mahdi jan ، netlog36 ، Farzaneh ، وحید110 ، nooromahdi ، MESSENGER ، جوینده حق ، yamin ، مسافر
۶:۳۴, ۲۰/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۶:۳۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #107
آواتار
با سلام .
بنده هم به همه ی دوستان از صمیم قلب تبریک عرض می کنم . RoseRoseRoseRoseRose RoseRoseRose
ان شاء اللّه موفق و پیروز باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، حسن.س. ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، Tolou ، دل خسته ، علمدار133 ، N.Mahdavian ، netlog36 ، انتصـار ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، MESSENGER ، جوینده حق ، mahdy30na
۱۴:۰۲, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #108
آواتار
« بنام پروردگار بخشایشگر مهربان »

درود فراوان...

کوروش کیانی پارسی زاد هستم؛

دانشجوی تاریخ و سیاست... با گرایشات علوم انسانی...

بنا به پیشنهاد یکی از دوستانم به اینجا اومدم تا در مباحث مرتبط شرکت کنم...

امیدوارم بتونم سهم کوچکی در انجمن خوبتون داشته باشم...

در پناه پروردگار...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Tolou ، دل خسته ، علمدار133 ، N.Mahdavian ، جبریل ، netlog36 ، ضرغامیان ، انتصـار ، بیداری اندیشه ، أین المنتظر ، Farzaneh ، وحید110 ، حسن.س. ، fazel ، nooromahdi ، Havbb 110 ، ترنم ، MESSENGER ، AMINI ، MAHDI59 ، جوینده حق ، مسافر ، تفکر ، mahdy30na ، خیبر110
۱۵:۱۳, ۲۱/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #109
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام
من هم برای اولین باره که توی این تاپیک مینویسم.
خیلی خوشحال شدم و تبریک عرض میکنم.
امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق و موید باشید

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، انتصـار ، وحید110 ، حسن.س. ، دل خسته ، somayeh ، علمدار133 ، N.Mahdavian ، nooromahdi ، Havbb 110 ، ترنم ، بیداری اندیشه ، جبریل ، MESSENGER ، AMINI ، netlog36 ، جوینده حق ، mahdy30na ، Kourosh.Kiani
۳:۴۲, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #110
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستان .

راستش حقیر تازه این تایپیک رو دیدم وگرنه زودتر خدمت میرسیدم برای عرض تبریک .Blush

اگر دوستانی به عنوان کاربران فعال معرفی میشن قطعا ساعت ها توی این تالار فعالیت مفید داشتن و لیاقت تبریک گفتن رو دارن .

این درسته که کاربران دیگه و حتی ناظرین و مدیران به این دوستان تبریک میگن اما من برای تک تک دوستان آرزو میکنم تا امام زمان به این دوستان تبریک قبول سرباز شدن در مسیر حق رو بگن

انشاء الله زیر سایه آقا و با توکل به خدا به مراتب علمی بالاتر دست پیدا کنن و البته این دوستان همچنان مطالب پر بارشون رو از ما دریغ نکنن انشاء الله ..
.

و من الله توفیق .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، بیداری اندیشه ، Tolou ، جبریل ، محیصا ، شهرام ، دل خسته ، میثاق ، yamin ، مسافر ، ترنم ، علمدار133 ، mahdy30na ، N.Mahdavian ، taleb ، حسن.س.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]