|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
|
|
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند. ملاکهای انتخاب کاربر فعال: ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست دادن جوابهای مستدل و منطقی آرامش در لحن پاسخ دادن داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید... اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» |
|||
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۳۴, ۱۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۱ ۱۱:۰۸)Mahdy2021 نوشته است: سلام ![]() تبریک ویژه برای دوستانم . حقیقتا مطالب ارزشمندی در تالار دارند که به شخصه استفاده کردم . ان شاءالله با حضور پررنگشون این تالار رو همچنان همراهی کنند . ![]() |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
|
۱:۰۸, ۲۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۱:۱۲ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان عزیز و همسنگرم به تک تکتون شدیدا تبریک میگم....
حقیقتا زمانش رسیده بود. فقط بدانید که وظیفه تان بسیار بسیار سنگین تر شده است.خدا خیرتان دهد. یا علی مدد. |
|||
|
|
۹:۴۸, ۲۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۹:۵۰ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ابتدا خدا را هزاران بار شاکرم بخاطر آشنایی با این فضای معنوی و دوستان گرامی تالار واقعا ممنونم از دوستان تالار (بدلیل اینکه اسمی رو جا نندازم نام نمیبرم) که این بنده حقیر رو کمک کردند و از مطالب و سخنان باارزششون استفاده کردم به بقیه دوستانی که کاربر فعال شدند تبریک عرض میکنم ان شاء الله در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشند و از دوستان بخاطر تبریک های زیباشون تشکر میکنم. ان شاء الله که بتونم عضوی مفید و اثرگذار در تالار باشم..... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۲۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۱ ۱۵:۱۰ توسط Anti-satanism.)
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سلام
به همه شما تبریک میگم. ![]() ان شاالله دوستان توی این دنیا از فعالان خدا و اهل بیت(علیه السلام)باشند. و برای ان دنیای خود اعتبار و تشکر و ستاره کسب کنن. یا علی |
|||
|
|
۰:۱۶, ۲۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۱ ۰:۱۷ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
از تمامی دوستان و همسنگران گرامی بابت اینکه ،این حقیر رو به عنوان کاربر فعال در زمینه اخبار غرب و استکبار جهانی انتخاب نموده اند کمال تشکر را دارم ....امیدوارم که بتوانم در ابتدا با توکل و توسل به خداوند بزرگ و اقا صاحب الامر ارواحنا فدا به عنوان عضو کوچکی از این تالار و قطره ای از در یای بی کران دنیای اسلام و خداجویان، مفید واقع شوم و هر روز فعال تر بشوم . یا علی |
|||
|
|
۱:۱۹, ۳۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۱:۲۱ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۱۹/آبان/۹۱ ۱۱:۰۸)Mahdy2021 نوشته است: سلامسلام و عرض ادب برای دوستان خوب تالار . امیدوارم جزو سربازان فعال آقا امام زمان در زمان ظهورش باشید ان شاء الله. |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام
در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...ml#pid1059 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21...l#pid11823 کاربران فعال جدید تالار: ترنم درست پسند جویای حقیقت سید سجاد شهیدناهید فاتحی شیدا mohammad reza sarallah soshiant با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۳۰/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۹:۵۵ توسط Night_World.)
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
تبریک به کاربران فعال ولی یادتون باشه این مقام ها و این صندلی ها به کسی وفا نکرد ![]() حالا جدا از شوخی من تو این تالار خیلی چیزهای مفیدی یاد گرفتم و امیدوارم تا پایان عمرم ازش استفاده کنم.و هر بار به این تالار میام میفهمم که هیچ حرفی برای گفتن ندارم موفق و سربلند باشید التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۵۶, ۳۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
سلام.
من هم از تمامی عزیزانی که برای سرپا نگه داشتن و پویا ماندن تالار تلاش میکنند تشکر میکنم. اجرتان با امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همینطور به سایر دوستان هم تبریک میگم. امیدوارم با تلاش بیشتری به راهمون ادامه بدیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,413 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,818 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,277 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,930 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: 74047423426148983939.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/74047423426148983939.gif)