کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پس چی شد ،پس چرا ظهور اتفاق نمی افته
۲۱:۲۷, ۱۴/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمان الرحیم
باسلام خدمت تمام بیدار دلان عزیز
باور کنین دیگه خسته شدم انقدر منتظر موندم.
پس چی شد انقدر گفتین ظهور نزدیکه، ظهور نزدیکه؟
پس چی شد حرف های آیت الله بهجت ؟
اگر تأخیر افتادن ظهور بخاطره گناهان ماست، آدم ها درست نمیشن که هیچی هر روز بدتر از دیروز هم میشن، پس این طوری هم آقا ظهور نمیکنن.
بعدم با این وضع گرونی ها ادامه خواهد داشتف تحریم ها هم بیشتر خوا هد شد و نفتمونم تا چند وقته دیگر تموم میشه ، و کلی بد بختی که جلوی راه ما جوونا هست ، حالا
اگر این وسط هم یک کشور بخواد حمله کنه قوزه بالا قوز میشه ،تازه برای نشانه های ظهورم انقدر اسم گذاری نکنین ،بداء پیش میاد.
فکر نمکنین یک حرکت جهادی عظیم سرتا سر دنیا باید انجام بدین ، و گرنه فقط تو ایران یا یکی دو کشور فایده ایی ندارد.مثلآ همین 40 روز دعای عهد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، Mohammad Trust ، shinay ، خیبر110 ، AMINI ، بچه شیعه ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، 135 ، سرباز سید علی ، hesam110 ، ضحی ، AFG Shia ، black ، Havbb 110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۸, ۱۴/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #11
آواتار
یک مثال میزنم از قوم نوح

منبعش اکمال الدین شیخ صدوقه ... صفحه ی 265

..................................

.. امام صادق جعفر بن محمد عليهما السلام فرمود چون خداى تبارك و تعالى نبوت نوح عليه السلام را را آشكار كرد و شيعه يقين بفرج نمودند گرفتارى سخت شد و شهر بزرك شد تا كار بيك سختى ناگوارى كشيد كه بر شيعه چرخيد و مخالفان به نوح هجوم كردند و او را بسختى زدند تا پاره‏اى اوقات سه روز بيهوش افتاده بود و خون از گوشش ميريخت تا بهوش آمد، اين حادثه بعد از سيصد سال از بعثت او رخ داد كه آن حضرت در ميان اين مدت شب و روز آنها را دعوت ميكرد و ميگريختند، پنهانى دعوت ميكرد اجابت نميكردند آشكارا دعوت مى‏كرد رو برميگردانيدند، پس از سيصد سال در دل گرفت كه بآنها نفرين كند و پس از نماز بامداد براى نفرين نشسته بود كه يك دسته از آسمان هفتم بوى فرود آمدند و مركب از سه فرشته بودند، بر او سلام كردند و عرضكردند اى پيغمبر خدا ما يك حاجت داريم فرمود چيست؟ گفتند نفرين بر قوم خود را واپس انداز زيرا اين نخست سطوتى است كه خدا در زمين اظهار ميكند فرمود نفرين بر آنان را سيصد سال ديگر پس انداختم و بسوى آن‏ها برگشت و همان كار دعوت را پيش گرفت و آنها هم همان كارها را كردند

تا چون سيصد سال گذشت و از ايمان آنها نوميد شد در هنگام ظهر براى نفرين به آنها نشسته بود كه يك دسته از آسمان ششم بر او فرود آمدند و سه فرشته بودند بر او سلام كردند و گفتند ما يك دسته از آسمان ششم هستيم بامداد بيرون شديم و نيمه روز نزد تو آمديم سپس از او همان درخواست نمايندگان آسمان هفتم را نمودند و آنها را بهمان پاسخ آنان پاسخ داد و بسوى قوم برگشت و بدعوت آن‏ها ادامه داد

دعايش جز گريز اثرى در آنها نداشت تا سيصد سال ديگر گذشت كه تتمه نهصد سال بود شيعه نزد وى آمدند و از آنچه كه از ازار عامه و سركشان قوم ميكشيدند بوى شكايت كردند و از او خواستند دعا كند تا فرج آيد آنها را اجابت كرد و دعا كرد،

جبرئيل عليه السلام فرمود آمد باو عرض كرد خداى تبارك و تعالى دعوت تو را اجابت كرد بشيعه بگو خرما بخورندند و هسته‏اش را بكارند و پرورش دهند تا ميوه دهد، چون ميوه داد فرج آيد، خدا را حمد و ثنا گفت و به آنها اين موضوع را فهمانيد بدين مژده شاد شدند و خرما خوردند و هسته را كاشتند و پروريد تا ميوه آورد و خرماى آن را نزد نوح عليه السلام بردند

و درخواست وفاى بوعده كردند و نوح از خداى عز و جل خواهش فرج كرد خدا باو وحى كرد بآن‏ها بگو همين خرما را هم بخورند و هسته‏اش را بكارند و چون ميوه آورد بشما فرج مى‏دهم

چون گمان بردند وعده نوح خلف شده سه يك آن‏ها از دين برگشتند[/i]

[b]
و دو سوم آن‏ها باقى ماندند و خرما را خوردند و دانه‏اش كشتند تا چون ميوه آورد نزد نوح عليه السلام آوردند و باو خبر دادند و از او خواهش كردند كه بوعده عمل شود او هم از خداى عز و جل خواهش فرج كرد و خدا باو وحى كرد به آنها بگو اين ميوه را هم بخوريد و هسته‏اش را بكاريد

[b] يك سوم ديگر هم از دين برگشتند و يك سوم بجا ماندند

و خرماها را خوردند و هسته آن را كشتند و چون ميوه آورد نزد نوح آوردند و گفتند از ما كمى باقى مانده و ما هم در صورت تاخير فرج بر خود نگرانيم و مى‏ترسيم كه هلاك شويم نوح نماز خواند و عرض كرد پروردگارا از يارانم جز اين دسته نمانده است مى‏ترسم هلاك شوند اگر باز فرج بتاخير افتد خدا باو وحى كرد من دعاى تو را اجابت كردم اكنون كشتى را بساز ميان اجابت دعا و طوفان هم پنجاه سال فاصله شد

................................................

می بینید؟
چه امتحانی شدن؟؟
نشانه ظهور اومده و بازم فرج حاصل نشده ... خدا اینطوری با امتحان ها ی سخت آدم ها رو محک میزنه ...
مهم تر از همه چیز شناخت درست ولیه خداست ... و اعتماد به خدا و دینش

نشانه های ظهور همشون نشانه هستند ...
ولی خدا همیشه امتحان میکنه و غربال میکند ....
نشانه ظهور در قوم نوح 3 بار رخ داد و در بار سوم فرج حاصل شد ولی دو سوم گمراه شدند ...
مهم ایمان و شناخت امام زمان است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، علی 110 ، ali.khm ، میلاد.م ، fatemeh ، Maysam-1st ، یا ثارالله ، فاطمه خانم
۲۳:۳۴, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
پدرم تعریف میکرد ، که مادر بزرگم یک شب خواب امام زمان را دیدند که زیر یک درخت گلابی نشسته بودند،مادربزگم از ایشان

میپرسند آقا پس کی ظهور میکنین؟آقا هم یک گلابی ازدرخت میکنند و میگویند هر وقت این گلابی برسد من ظهور میکنم.
دوست عزیز ما هنوز کالیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، فاطمه خانم ، حوریه سادات
۰:۰۲, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
در این تاپیک

هشداری بسیار جدی به منتظران ظهور(مقاله ویژه)

سعی شد پاسخی نسبتاً جامع داده شود

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، mohammad reza ، میلاد.م
۰:۳۶, ۱۵/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۰:۴۰ توسط freewish.)
شماره ارسال: #14

اگر امروز آقا بیان من جلوی ایشون شرمنده ام.
نه خودم رو ساختم نه برای جامعه ام کاری کردم.
آقا کسانی رو می خوان که مثل کوه مقاوم باشن نه مثل من که با استشمام کوچکترین بوی لذتی شتابان به طرفش حمله میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Maysam-1st ، یا ثارالله ، حسنیه
۰:۴۱, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۵/آبان/۹۱ ۰:۳۶)freewish نوشته است:  اگر امروز آقا بیان من جلوی ایشون شرمنده ام.
آقا کسانی رو می خوان که مثل کوه مقاوم باشن نه مثل منی که با استشمام کوچکترین بوی لذتی شتابان به طرفش حمله میکنم.

البته باید یادمان باشد که مقدمات ظهور را قرار نیست شیعیان مریخ فراهم کنند
و خدا به هر کسی که محبت و معرفت حتی اجمالی حضرت رو داده از همون انتظار مسئولیت پذیری داره
نه کسی که اسم و رسمی از حضرت نشنیده و نه کسی که محبتی در قلبش نسبت به حضرت احساس نمیکنه
اگر با من نبودش هیچ میلی
چرا حب یوسف زهرا را به من دادند خیلی (خیلی را نوشتم تا قافیه جور شود وگرنه حب حقیقی که خیلی باشد نشانه هایی دارد که حقیر هر چه می نگرمSad اثری یافت می نشد از آثار حبِّ خیلی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali.khm ، میلاد.م ، در جستجوی سختی ، یا ثارالله
۵:۲۶, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۵/آبان/۹۱ ۰:۳۶)freewish نوشته است:  اگر امروز آقا بیان من جلوی ایشون شرمنده ام.
آقا کسانی رو می خوان که مثل کوه مقاوم باشن نه مثل من که با استشمام کوچکترین بوی لذتی شتابان به طرفش حمله میکنم.
دس رو دلم نزار که خونه Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
۱۴:۰۲, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
یا حق...

سلام

بحث جالبیه CoolDodgyCool

من یه حدیث از امام علی (علیه السلام) تو کتاب 6 ماه پایانی (انتشارات موعود) خوندم که ایشان فرمودند :... یک سوم مردم میمیرند و یک سوم کشته می شوند....Surprise

اندر احوالات ایام ظهور................ هنوز این کشتار بزرگ شروع نشده برادرUndecided

این کتاب رو حتما بخونین خیلی چیزا هست که باید اتفاق بیفته که ما اطلاع نداریم!!!Sad

در پناه حق موفق باشید

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12
۲۰:۵۵, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۵/آبان/۹۱ ۱۴:۰۲)جویای... نوشته است:  یا حق...

سلام

بحث جالبیه CoolDodgyCool

من یه حدیث از امام علی (علیه السلام) تو کتاب 6 ماه پایانی (انتشارات موعود) خوندم که ایشان فرمودند :... یک سوم مردم میمیرند و یک سوم کشته می شوند....Surprise

اندر احوالات ایام ظهور................ هنوز این کشتار بزرگ شروع نشده برادرUndecided

این کتاب رو حتما بخونین خیلی چیزا هست که باید اتفاق بیفته که ما اطلاع نداریم!!!Sad

در پناه حق موفق باشید

یا علی (علیه السلام) مدد

البته اکثر این نشانه ها غیر حتمی هست
یعنی ممکنه که اتفاق نیفته.
نشانه های مهم وحتمی 5 تا هست.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی
۲۲:۲۳, ۱۵/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۲۲:۲۹ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۴/آبان/۹۱ ۲۱:۲۷)123 kamran نوشته است:  
بسم الله الرحمان الرحیم
باسلام خدمت تمام بیدار دلان عزیز
باور کنین دیگه خسته شدم انقدر منتظر موندم.
پس چی شد انقدر گفتین ظهور نزدیکه، ظهور نزدیکه؟
پس چی شد حرف های آیت الله بهجت ؟
اگر تأخیر افتادن ظهور بخاطره گناهان ماست، آدم ها درست نمیشن که هیچی هر روز بدتر از دیروز هم میشن، پس این طوری هم آقا ظهور نمیکنن.
بعدم با این وضع گرونی ها ادامه خواهد داشتف تحریم ها هم بیشتر خوا هد شد و نفتمونم تا چند وقته دیگر تموم میشه ، و کلی بد بختی که جلوی راه ما جوونا هست ، حالا
اگر این وسط هم یک کشور بخواد حمله کنه قوزه بالا قوز میشه ،تازه برای نشانه های ظهورم انقدر اسم گذاری نکنین ،بداء پیش میاد.
فکر نمکنین یک حرکت جهادی عظیم سرتا سر دنیا باید انجام بدین ، و گرنه فقط تو ایران یا یکی دو کشور فایده ایی ندارد.مثلآ همین 40 روز دعای عهد.

(۳۰/مهر/۹۱ ۹:۵۵)در کتاب مکیال المکارم نوشته است:  از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) روايتی است که می فرمایند:

بخدا قسم شما شيعيان همچون شيشه شکسته ميشويد، و شيشه را بعد از شکستن مي توان ذوب کرد و بصورت نخست برگرداند.

بخدا قسم شما مانند سفال شکسته مي شويد و سفال بعد از شکسته شدن ديگر بصورت اول بر نمي گردد.

بخدا قسم شما امتحان مي شويد و غربال خواهيد شد تا نيکان در غربال مانده و غير نيکان بيرون بريزند چنانکه دانه تلخ از ميدان گندم جدا مي شود.

از اين سه تشبيه چنين استفاده مي شود که شيعيان در زمان غيبت امام زمان جمعي سخت گمراه مي شوند و سپس توبه کرده و مثل شيشه شکسته بصورت نخست بر مي گردند و دسته اي وقتي منحرف گشتند مانند سفال شکسته ديگر بصورت اول در نمي آيند و گروهي غربال شده خوبان و بدان از هم جدا مي شوند.

اول اینکه همونطور از حدیث بالا استنباط میشه غیبت امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) امتحانی هست برای جماعت شیعه
دوم اینکه بر طبق آیات و روایات، وقت گزاران همه کذاب و دروغ هستند و آیت الله بهجت هیچ وقت وقت ظهور رو تعیین نکردند

اندکی صبر سحر نزدیک است ...

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، یا ثارالله
۱۸:۳۲, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
یا حق...

سلام

(۱۵/آبان/۹۱ ۲۰:۵۵)sarallahe73 نوشته است:  البته اکثر این نشانه ها غیر حتمی هست
یعنی ممکنه که اتفاق نیفته.
نشانه های مهم وحتمی 5 تا هست.

بله خواهر عزیزم ولی نه اینکه همشون اتفاق نیفتن با توجه به تدبیر و حکمت خداوند تغییر می کنه یا از نظر زمانی جلو و عقب می شه نشانه ها خیلی زیاده بی انصافیه که این همه رو بگیم اتفاق نمی افته من فقط یه مثال آوردم ولی تذکرتون بجا و مناسب بود ممنون

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]