|
پس چی شد ،پس چرا ظهور اتفاق نمی افته
|
|
۲۱:۲۷, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم باسلام خدمت تمام بیدار دلان عزیز باور کنین دیگه خسته شدم انقدر منتظر موندم. پس چی شد انقدر گفتین ظهور نزدیکه، ظهور نزدیکه؟ پس چی شد حرف های آیت الله بهجت ؟ اگر تأخیر افتادن ظهور بخاطره گناهان ماست، آدم ها درست نمیشن که هیچی هر روز بدتر از دیروز هم میشن، پس این طوری هم آقا ظهور نمیکنن. بعدم با این وضع گرونی ها ادامه خواهد داشتف تحریم ها هم بیشتر خوا هد شد و نفتمونم تا چند وقته دیگر تموم میشه ، و کلی بد بختی که جلوی راه ما جوونا هست ، حالا اگر این وسط هم یک کشور بخواد حمله کنه قوزه بالا قوز میشه ،تازه برای نشانه های ظهورم انقدر اسم گذاری نکنین ،بداء پیش میاد. فکر نمکنین یک حرکت جهادی عظیم سرتا سر دنیا باید انجام بدین ، و گرنه فقط تو ایران یا یکی دو کشور فایده ایی ندارد.مثلآ همین 40 روز دعای عهد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۸, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
یک مثال میزنم از قوم نوح
منبعش اکمال الدین شیخ صدوقه ... صفحه ی 265 .................................. .. امام صادق جعفر بن محمد عليهما السلام فرمود چون خداى تبارك و تعالى نبوت نوح عليه السلام را را آشكار كرد و شيعه يقين بفرج نمودند گرفتارى سخت شد و شهر بزرك شد تا كار بيك سختى ناگوارى كشيد كه بر شيعه چرخيد و مخالفان به نوح هجوم كردند و او را بسختى زدند تا پارهاى اوقات سه روز بيهوش افتاده بود و خون از گوشش ميريخت تا بهوش آمد، اين حادثه بعد از سيصد سال از بعثت او رخ داد كه آن حضرت در ميان اين مدت شب و روز آنها را دعوت ميكرد و ميگريختند، پنهانى دعوت ميكرد اجابت نميكردند آشكارا دعوت مىكرد رو برميگردانيدند، پس از سيصد سال در دل گرفت كه بآنها نفرين كند و پس از نماز بامداد براى نفرين نشسته بود كه يك دسته از آسمان هفتم بوى فرود آمدند و مركب از سه فرشته بودند، بر او سلام كردند و عرضكردند اى پيغمبر خدا ما يك حاجت داريم فرمود چيست؟ گفتند نفرين بر قوم خود را واپس انداز زيرا اين نخست سطوتى است كه خدا در زمين اظهار ميكند فرمود نفرين بر آنان را سيصد سال ديگر پس انداختم و بسوى آنها برگشت و همان كار دعوت را پيش گرفت و آنها هم همان كارها را كردند تا چون سيصد سال گذشت و از ايمان آنها نوميد شد در هنگام ظهر براى نفرين به آنها نشسته بود كه يك دسته از آسمان ششم بر او فرود آمدند و سه فرشته بودند بر او سلام كردند و گفتند ما يك دسته از آسمان ششم هستيم بامداد بيرون شديم و نيمه روز نزد تو آمديم سپس از او همان درخواست نمايندگان آسمان هفتم را نمودند و آنها را بهمان پاسخ آنان پاسخ داد و بسوى قوم برگشت و بدعوت آنها ادامه داد دعايش جز گريز اثرى در آنها نداشت تا سيصد سال ديگر گذشت كه تتمه نهصد سال بود شيعه نزد وى آمدند و از آنچه كه از ازار عامه و سركشان قوم ميكشيدند بوى شكايت كردند و از او خواستند دعا كند تا فرج آيد آنها را اجابت كرد و دعا كرد، جبرئيل عليه السلام فرمود آمد باو عرض كرد خداى تبارك و تعالى دعوت تو را اجابت كرد بشيعه بگو خرما بخورندند و هستهاش را بكارند و پرورش دهند تا ميوه دهد، چون ميوه داد فرج آيد، خدا را حمد و ثنا گفت و به آنها اين موضوع را فهمانيد بدين مژده شاد شدند و خرما خوردند و هسته را كاشتند و پروريد تا ميوه آورد و خرماى آن را نزد نوح عليه السلام بردند و درخواست وفاى بوعده كردند و نوح از خداى عز و جل خواهش فرج كرد خدا باو وحى كرد بآنها بگو همين خرما را هم بخورند و هستهاش را بكارند و چون ميوه آورد بشما فرج مىدهم چون گمان بردند وعده نوح خلف شده سه يك آنها از دين برگشتند[/i] [b] و دو سوم آنها باقى ماندند و خرما را خوردند و دانهاش كشتند تا چون ميوه آورد نزد نوح عليه السلام آوردند و باو خبر دادند و از او خواهش كردند كه بوعده عمل شود او هم از خداى عز و جل خواهش فرج كرد و خدا باو وحى كرد به آنها بگو اين ميوه را هم بخوريد و هستهاش را بكاريد[b] يك سوم ديگر هم از دين برگشتند و يك سوم بجا ماندند ................................................ می بینید؟ چه امتحانی شدن؟؟ نشانه ظهور اومده و بازم فرج حاصل نشده ... خدا اینطوری با امتحان ها ی سخت آدم ها رو محک میزنه ... مهم تر از همه چیز شناخت درست ولیه خداست ... و اعتماد به خدا و دینش نشانه های ظهور همشون نشانه هستند ...
ولی خدا همیشه امتحان میکنه و غربال میکند .... نشانه ظهور در قوم نوح 3 بار رخ داد و در بار سوم فرج حاصل شد ولی دو سوم گمراه شدند ... مهم ایمان و شناخت امام زمان است |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
پدرم تعریف میکرد ، که مادر بزرگم یک شب خواب امام زمان را دیدند که زیر یک درخت گلابی نشسته بودند،مادربزگم از ایشان
میپرسند آقا پس کی ظهور میکنین؟آقا هم یک گلابی ازدرخت میکنند و میگویند هر وقت این گلابی برسد من ظهور میکنم. دوست عزیز ما هنوز کالیم |
|||
|
|
۰:۰۲, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۰:۴۰ توسط freewish.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اگر امروز آقا بیان من جلوی ایشون شرمنده ام.
نه خودم رو ساختم نه برای جامعه ام کاری کردم. آقا کسانی رو می خوان که مثل کوه مقاوم باشن نه مثل من که با استشمام کوچکترین بوی لذتی شتابان به طرفش حمله میکنم. |
|||
|
|
۰:۴۱, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۱ ۰:۳۶)freewish نوشته است: اگر امروز آقا بیان من جلوی ایشون شرمنده ام. البته باید یادمان باشد که مقدمات ظهور را قرار نیست شیعیان مریخ فراهم کنند و خدا به هر کسی که محبت و معرفت حتی اجمالی حضرت رو داده از همون انتظار مسئولیت پذیری داره نه کسی که اسم و رسمی از حضرت نشنیده و نه کسی که محبتی در قلبش نسبت به حضرت احساس نمیکنه اگر با من نبودش هیچ میلی چرا حب یوسف زهرا را به من دادند خیلی (خیلی را نوشتم تا قافیه جور شود وگرنه حب حقیقی که خیلی باشد نشانه هایی دارد که حقیر هر چه می نگرم اثری یافت می نشد از آثار حبِّ خیلی)
|
|||
|
|
۵:۲۶, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام بحث جالبیه ![]() ![]() ![]() من یه حدیث از امام علی (علیه السلام) تو کتاب 6 ماه پایانی (انتشارات موعود) خوندم که ایشان فرمودند :... یک سوم مردم میمیرند و یک سوم کشته می شوند.... ![]() اندر احوالات ایام ظهور................ هنوز این کشتار بزرگ شروع نشده برادر ![]() این کتاب رو حتما بخونین خیلی چیزا هست که باید اتفاق بیفته که ما اطلاع نداریم!!! ![]() در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۱۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۱ ۱۴:۰۲)جویای... نوشته است: یا حق... البته اکثر این نشانه ها غیر حتمی هست یعنی ممکنه که اتفاق نیفته. نشانه های مهم وحتمی 5 تا هست. |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۱ ۲۲:۲۹ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۱ ۲۱:۲۷)123 kamran نوشته است: (۳۰/مهر/۹۱ ۹:۵۵)در کتاب مکیال المکارم نوشته است: از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) روايتی است که می فرمایند: اول اینکه همونطور از حدیث بالا استنباط میشه غیبت امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) امتحانی هست برای جماعت شیعه دوم اینکه بر طبق آیات و روایات، وقت گزاران همه کذاب و دروغ هستند و آیت الله بهجت هیچ وقت وقت ظهور رو تعیین نکردند اندکی صبر سحر نزدیک است ... با تشکر |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام (۱۵/آبان/۹۱ ۲۰:۵۵)sarallahe73 نوشته است: البته اکثر این نشانه ها غیر حتمی هست بله خواهر عزیزم ولی نه اینکه همشون اتفاق نیفتن با توجه به تدبیر و حکمت خداوند تغییر می کنه یا از نظر زمانی جلو و عقب می شه نشانه ها خیلی زیاده بی انصافیه که این همه رو بگیم اتفاق نمی افته من فقط یه مثال آوردم ولی تذکرتون بجا و مناسب بود ممنون در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| علامه حسن زاده: ظهور اتفاق افتاده !! | Islam | 9 | 6,441 |
۲۶/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۴ آخرین ارسال: وحید110 |