|
پس چی شد ،پس چرا ظهور اتفاق نمی افته
|
|
۲۱:۲۷, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم باسلام خدمت تمام بیدار دلان عزیز باور کنین دیگه خسته شدم انقدر منتظر موندم. پس چی شد انقدر گفتین ظهور نزدیکه، ظهور نزدیکه؟ پس چی شد حرف های آیت الله بهجت ؟ اگر تأخیر افتادن ظهور بخاطره گناهان ماست، آدم ها درست نمیشن که هیچی هر روز بدتر از دیروز هم میشن، پس این طوری هم آقا ظهور نمیکنن. بعدم با این وضع گرونی ها ادامه خواهد داشتف تحریم ها هم بیشتر خوا هد شد و نفتمونم تا چند وقته دیگر تموم میشه ، و کلی بد بختی که جلوی راه ما جوونا هست ، حالا اگر این وسط هم یک کشور بخواد حمله کنه قوزه بالا قوز میشه ،تازه برای نشانه های ظهورم انقدر اسم گذاری نکنین ،بداء پیش میاد. فکر نمکنین یک حرکت جهادی عظیم سرتا سر دنیا باید انجام بدین ، و گرنه فقط تو ایران یا یکی دو کشور فایده ایی ندارد.مثلآ همین 40 روز دعای عهد.
|
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
فکر نمیکنم هیچ زمانی مثل الان انقدر بشه به ظهور امیدوار بود
|
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
[i]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام تا ظهور موسی (علیه السلام) بی اسرائیل انواع امتحانات رو پس داد ولی دست از دعا برنداشتن به بردگی کشیده شدن با اندک غذائی زنده بودن بازم دست از دعا برنداشتن امتحان نشده یوسف زهرا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رو میخوای ببینی هنوز که سختی نکشیدیم من منتظر خیلی بدتر از اینشم هرچند که دووم آوردن سخت باشه ولی خودم و شمارو به صبر و استقامت سفارش میکنم صلوات یا الله[/b] |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
رسول خدا در مورد اخرالزمان این وعده رو داده که مردمش اینقدر غربال میشن تا فقط اندکی از اونها باقی میمونن بنده مطمئن هستم هنوز خیلی از فتنه های اخرالزمان در پیش هستش که مردم زیادی در اونها درمونده میشن در مورد اول باید بگم کسی که زیادی با علائم ظهور ور بره و در عین حال فلسفه ی ظهور رو درک نکنه مثل شما درمونده میشه یک زمانی مثل شما من هم زیاد با علائم و حرف های بقیه ور میرفتم وقتی این همه روی فتنه های سهمگین اخرالزمان ائمه و پیامبر تاکید میکردن و اونها رو بسیار سهمگین میدونستن یعنی باید انتظار بدتر از این رو هم داشته باشیم!!!!! جهان وضعیت متعادلی رو نداره خدا خودش کمک بکنه کم نیاریم!!!! حرف ایت الله بهجت این بود که پیرمرد ها هم ظهور رو درک میکنن البته از این شاکی بود که چرا این حرفش رو به عموم مردم گفتند یعنی وقتی باخبر شد این حرف از زبون ایشون داره پخش میشه نارحت شد!!!! بهتره مصاحبه ی کامل ایشون در این باره رو در اینترنت پیدا بکنید(تاکید میکنم کاملش رو) مگر چند وقت از این حرف ایشون گذشته ؟؟؟؟؟ کسی که ایشون گفتن ظهور رو درک میکنه 60 و خورده ای سنش بود خوب یک فرد 60 ساله میتونه تا 100 سال هم عمر بکنه یعنی حداقل بزار 30 سال از حرف ایشون بگذره بعد از حرفشون شاکی بشو در مورد دومی هم ایران هنوز تا چند دهه (دقیقش رو نمیدونم) نفت داره و خیالت راحت باشه تا اون موقع از از درامد نفتی کشور خودش رو خود کفا میکنه این هم که میبنی گرونی هست بدون در سال نزدیک به ظهور حتی ائمه توصیه به نگهداری غلات کردن حالا گرون شدن تلوزیون و ماشین و ... چیزی نیست هنوز محتاج نون نشدیم!!!!!نمیگم این اتفاق در ایران هم میفته ولی قطعا بعضی از کشور ها محتاج نون هم خواهند شد فکر نمیکنم موردی رو جا انداخته باشم |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
(اگر تأخیر افتادن ظهور بخاطره گناهان ماست، آدم ها درست نمیشن که هیچی هر روز بدتر از دیروز هم میشن، پس این طوری هم آقا ظهور نمیکنن.) واقعآ جواب این سوال چیه؟منم نمیدونم
|
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
راجع به صحبت ایت الله بهجت و جوابیه ان به تاپیک زیر مراجعه کنید .صحبت ایشون به این صورت نبوده. همچنین فیلم ان را دانلود کنید. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-21337.html http://w3blogsky.persiangig.com/video/MT...SHARAT.wmv |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بخشی از انتظار یعنی در مقابل همین ها واستادن ، اگر در مقابل این چندتا مقاومت نکنین ، پس اتفاقاتی که بعدآ رخ میده، چی کار میخواینم یکنین؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۴, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۲:۴۵ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . دوستمون لینک دادن...اما با توجه به اهمیت موضوع لازم دیدم اون ارسال رو به صورت نقل قول اینجا بیارم: . (۷/آبان/۹۱ ۱۳:۱۸)میلاد.م نوشته است: بسمه تعالي [/b] |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۴/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۱ ۲۲:۵۲ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۱ ۲۲:۰۲)shinay نوشته است: تاخیر افتادن ظهور به خاطر گناهان ما هستش ظهور فقط برای گناهکاران به تاخیر میفته یعنی با اومدن امام زمان هم فرجی براشون نمیشه!!!! ولی دلیل نمیشه ظهور برای همه به تاخیر بیفته!!!!! امام علی برای قیام و گرفتن حقش برای ولایت در مقابل ابوبکر و عمر و عثمان فقط به 40 نفر احتیاج داشت فقط 40 نفر برای قیام در حالی که 8 یا 7 نفری بیشتر برای گرفتن حقش نداشت!!!! البته چهل نفر مثل سلمان و عمار و ابوذر . نه مثل ما که ایمانمون مثل ابوموسی اشعری هستش ، که سریع گول بخوریم!!!!! این حرف ایت الله بهجت برای کسانی بود ایمان دارن نه اینکه فقط مسلمون هستن(این دو تا با هم به گفته ی قران فرق داره) چون در اخرالزمان انسان های با ایمان و خوب کم میشن ولی همون تعداد کم ایمانشون مثل کوه مستحکم و خردشون مثل اب رود خروشان جاری هستش!!!! به قول یک عزیزی وقتی یاران حضرت به امادگی کامل برسن ظهور انجام میشه تا وقتی ریپ بزنن و در مقابل فتنه های اخرالزمان امادگی نداشته باشن ظهوری برای اونها اتفاق نمیفته!!!! ما که هیچی!!!! به معنای واقعی سیاهی لشگر توی فیلم ها هستیم که هیچ تاثیری رو فیلم ندارن !!!!دوستان برید دنبال خود سازی که عقب نمونید |
|||
|
|
۲۲:۵۴, ۱۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام. به نظر من اگه یارای اصلی حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ساخته نشن اوضاع از همین بدتر هم میشه ولی خوب تر نمیشه. کما اینکه حدیث حضرت فکر کنم محمد(ص) که میگن حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ممکنه تا آخرین روز دنیا که فرداش قیامت باشه ظهور نکنه ولی خدا اون روز آخر رو اینقدر طولانی میکنه که حضرت ظهور کنه...! میدونی تعبیر یارهای حضرت مهدی مثله فولاد میمونن که اول شکننده و ضربه پذیرن ولی اینقدر فولادو تو آتیش میکنن و باز میکنن تو آب و باز درمیارن میکوبنش که آخر میشه فولاد محکم... ما هم اگه میخوام یار حضرت بشیم باید اینقدر سختی ببینیم تا اینکه عین فولاد بشیم...
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| علامه حسن زاده: ظهور اتفاق افتاده !! | Islam | 9 | 6,426 |