|
معرفی سایت های دانلود کتاب
|
|
۱۶:۵۶, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۸ توسط کشاورز.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام.
دوستان سایتهای مفیدی که میشه کتاب های مفید ازش دانلود کنند اینجا معرفی کنند. با تشکر. من خودم این سایت رو تازه پیدا کردم. خیلی خوشم اومد http://www.ghaemiyeh.com اکثر کتابهای معروف رو برای موبایل تو این سایت می تونید دانلود کنید. بخش مهدویت اش هم قوی هست. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۸, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۴)guided نوشته است: دوستان در مورد حق چاب و نشرمگه بعضی از کتاب ها رایگان نیست؟؟؟؟؟ من که بفهمم مجوز نداره برا دانلود ( قاچاقیه ) دانلود نمی کنم چون ما که این همه گناه داریم این حق المولف رو هم بندازن گردنمون .:s
|
|||
|
|
۰:۳۳, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
آخه برادر من کدوم کتاب مجانی بوده که حالا این ها دومیش باشن
اون نویسنده ی بدبخت می دونی چقدر بی خوابی کشیده تا این کتاب رو نوشته من گفتم این چیز هایی رو که شما دانلودش می کنی کتاب الکترونیکی نیست پکیج های کتاب هاتی الکترونیکی هستش که قیمتش هم تا حدودی بالاست اما بعضی هاشون حدود 1000 جلد کتاب دارن اون رو می خری و اگه کتاب خون الکترونیکی داشتی با اون می خونی اگه هم نداشتی با کامپیوتر برای مثال کتاب تاریخ تمدن ویل دورانت الان 120 هزار تومنه بنده سی دی اون رو با مبلغ 2000 تومن خریدم که اون رو خود انتشاراتی چاپ کرده نه اینکه یه سری ادم بشینن کل کتاب رو اسکن کنن خلاصه مجوز هم داره حالا خودتون قضاوت کنید برید می خواد یه سایت بهتون بدم که بیش از ده هزار جلد کتاب واسه دانلود داره برید از اون جا دانلود کنید اما این رو بدونید که از نویسنده مجوز نگرفته اند یا پول بدید کتاب بخونید اصلا در کل کتاب رو بخری و بخونی بهتر
|
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام.
بجای حرف و حدیث یه نامه ای به مدیریت این مرکز نوشتم. به محض اینکه جواب اومد تو سایت می زارم. متن نامه: نقل قول:بسمه تعالی |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام. پس مدت تقریبا طولانی جوابی از مرکز قائمیه اصفهان آمد: نقل قول:سلام علیکم |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
چجوری؟ من رفتم .مثل اینکه فقط برای نقد کتاب هست.
|
|||
|
|
۰:۴۸, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
در این سایت در مورد همه کتابها نقد شده تا ببینی که یک کتاب ارزش خوندن داره یا نه
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
از این طرح خیلی خوشم آمد. دسته بندی ساده و آسان برای احادیث ارائه کرده طوریکه با یکی دو تا کیلیک می شود به حدیث مورد نظر رسید. یک سری بزنید قشنگ است:
پایگاه شهر حدیث کد PHP: http://www.hadithcity.com/ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| معرفی کتاب اسرار الصلاه تألیف آیت الحق جناب میرزا جواد آقا ملکی تبریزی | علی 110 | 27 | 72,018 |
۲۶/دی/۹۶ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| کتاب طراحی سایت: محبوب ترین طراحی وب سایت های سال 2015 – 201 | as2017 | 1 | 1,374 |
۸/آذر/۹۶ ۱۷:۱۴ آخرین ارسال: fsohrabiii |
|
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,110 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتاب طراحی سایت: بهترین تمرین های طراحی سایت به صورت ریسپانس | as2017 | 0 | 1,317 |
۸/بهمن/۹۵ ۰:۱۶ آخرین ارسال: as2017 |
|
| کتاب طراحی سایت: بهترین مجموعه ی کتاب های طراحی رابط کاربری | as2017 | 0 | 952 |
۲۶/دی/۹۵ ۲۲:۵۱ آخرین ارسال: as2017 |
|
| معرفی کتاب های سایت جامع فرق و ادیان و مذاهب | مسجد عشاق | 27 | 14,333 |
۲۹/شهریور/۹۵ ۹:۴۷ آخرین ارسال: tajhizyar |
|
| دانلود کتاب عصر ظهور نوشته علامه علی الکورانی در سه فرمت | mason-enemy | 1 | 1,663 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۳ آخرین ارسال: yahyaalizadeh40 |
|

) دانلود نمی کنم چون ما که این همه گناه داریم این حق المولف رو هم بندازن گردنمون .:s