کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا هيتلر انتي ماسوني بود؟
۱۲:۱۱, ۱۸/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۸۹ ۱۳:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
مطابي كه مشاهده ميكنيد اطلاعاتي است در مورد اهداف ماسوني در ابتداي تاسيس و وقايع مربوط به هولوكاست(از ديد صهيونسم) و شخصيت ادولف هيتلر
(منبع:سايت شواليه)
در جنگ های صلیبی ، پس از تصرف اورشلیم توسط صلیبیون ، گروهی کوچک از شوالیه های مسیحی که در کار شمشیر زنی مهارت زیادی داشتند در معبد سلیمان سکنی گزیدند . آنها که از طرف خود شخص پاپ انتخاب شده بودند ، از احترام و قدرت زیادی برخوردار بودند . وظیفه ی آنها حفاظت از افرا عالی رتبه ای بود که از واتیکان برای زیارت به اورشلیم می آمدند . پس از مدتی این گروه مشغول کند و کاو در زیر معبد سلیمان شدند که آثار تونل های حفر شده توسط آنها هنوز هم قابل مشاهده هست ، طبق شواهد به دست آمده شوالیه های معبد اجسامی فرا زمینی و دلایلی برای رویگردانی از مسیحیت در آنجا پیدا کردند و به کلی از مسیحیت رویگردان شدند . پس از مدتی حاکمان متعصب مسیحی متوجه تغییر در رفتار آنها شدند ولی قبل از اینکه بتوانند اقدامی بکنند ، شوالیه های معبد به سمت اروپا گرزان شده بودند . حاکمان اورشلیم با تند رو ترین سوار خود نامه ای برای پاپ فرستادند و تمام ماجرا را برای وی در آن نامه تعریف کرده بودند و جالب اینکه این پیک خیلی زود تر از شوالیه ها به اروپا رسید .زمانی که شوالیه ها به اروپا رسیدند تمامی آنها به دستور پاپ به آتش کشیده شدند و بزرگان آنها را نیز در خواب کشتند . تعداد کمی از شوالیه ها که توانستند جان سالم به در ببرند به پادشاه اسکاتلند ، تنها پادشاهی که از واتیکان اطاعت نمی کرد ، پناه بردند . پادشاه اسکاتلند از رقیب تازه ی واتیکان استقبال گرمی کرد و آنها را به درجات عالی دربار خود راه داد . شوالیه ها کم کم تفکرات خود را در دربار نفوذ دادند و بدین صورت فراماسیون شکل گرفت . قابل ذکر است که اسکاتلندی ها اولین مردم فراماسیون جهان بودند .
بعد از فراگیر شدن نظام کافر فراماسون در اروپا ، واتیکان به مقابله با آنها برخواست و بسیاری از آنها را به طرزی وحشیانه کشت . لازم به ذکر است که با توجه به تعابیر فراماسون ، اشراقیون و حشاشین می توان جنایاتی که امروزه همه به خاطر آنها کلیسا را سرزنش می کنند ،را نادیده گرفت و به واتیکان حق داد .
سالیان درازی گذشت و فراماسونری در تمام جهان به شدت فراگیر شد و قانون اساسی جدید فراماسون ها به تصویب رسید . در این زمان ارشدان فراماسون تصمیم به عملی کردن نقشه ی شوم خود گرفتند . آنها در نظر داشتند که نقشه ی بعضی از کشور ها را عوض کنند و جمهوری ها را در دست خود بگیرند . یکی از اهداف آنها کشور روسیه بود ، که موفق به این کار هم شدند و نضام روسیه را دچار تحولی بسیار بزرگ کردند . بعد از روسیه به سراغ فرانسه رفتند و به پیروزی بزرگ دیگری دست یافتند . انقلاب کبیر فرانسه به هیچ وجه انقلابی مردمی نبود ، بلکه در صدر این کار فراماسون ها فعالیت می کردند . اوضاع جهان به شدت به هم ریخته بود ، اگر فراماسون ها به اهداف بعدی نیز دست پیدا می کردند آن وقت هیچ سیاست مداری نمی توانست جلوی آنها را بگیرد .خوشبختانه ، فراماسون ها خودشان گور خودشان را کندند .هدف بعدی آنها آلمان بود ، بزرگترین اشتباه آنها بعد از گرایش به فراماسونری را می توان حمله به آلمان دانست که در آن زمان سیاست مدار بزرگ آلمان بر آلمان حکم می راند : "صدر اعظم آهنین : بیسمارک"
ماسون ها از مدت ها پیش قصد فریب بیسمارک را داشتند ولی او همواره سیاست های آنها را خنثی می کرد . تا عاقبت بیسمارک خام شد . وی قوانین ماسونی را در آلمان به تصویب رساند که به رشد آنها در آلمان کمک می کرد. ولی بیسمارک سیاست مداری نبود که ماسون ها بتوانند به همین سادگی او را دور بزنند . بعد از گذشت مدتی بیسمارک متوجه اشتباه خود شد و با خرج هزینه ای هنگفت آلمان را از این منجلاب بیرون کشید . مدتها گذشت تا اینکه آدولف هیتلر به قدرت رسید . ماسون ها که از بیسمارک نا امید شده بودند ، بار دیگر در صدد امتحان شانس خود بودند . ولی هیتلر مانند بیسمارک نبود که فقط از موضوع جلوگیری کند ، دنباله ی آن را گرفت و تقریبا بعد از مدتی بسیار اندک از شروع جنگ جهانی متوجه واقعیتی وحشتناک شد : یهودیان خرج حمله ی پنهانی ماسون ها به کشور ها را میدادند !
بعد از آن بود که هیتلر شروع به قتل عام یهودیان کرد . (هولوكاست)
با تشكر
naji.eslam
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید121 ، سدرة المنتهی ، دل خسته

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۴۱, ۲۶/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۸:۴۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #21

سلام
البته این تاپیک مربوط به خیلی وقت قبل هست، و دوستانی هم که از ایجادکننده تاپیک میخوان مدرک نشون بده متوجه باشن که آخرین بازدید ایشون 3 بهمن 89 بوده!Smile

(۲۳/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۰)یه بنده ی خدا نوشته است:  دوستانی که کتاب نبرد من را که آدولف هیتلر نوشته و پس از انجیل در اروپا پرفروش ترین کتاب هست, مطالعه نکردند مطلقا نمی توانند در این تاپیک شرکت کنند. هیتلر صراحتا در این کتاب عنوان کرده " من از نفوذ و گسترش تسلط یهودیان در جهان نگرانم و نبرد من و هدف من کنترل قوم یهود است"
...
اما دلایل من به جز کتاب نبرد من که ترجمه های مختلف آن هم در ایران موجوده متن سخنرانی آدولف هیتلر است و البته وصیت نامه ی ایشون هست.
خب همین دیگه،Smile حرفهای شما خودش سندی بر نتیجه گیری آنهاست!

اونها میگن یهودی‌ها رسانه‌ها رو می‌چرخونن و هیتلر رو ضدیهود جلوه میدن.
شما هم نمونه‌هایی آوردین که صد در صد مورد تأیید رسانه‌ها هست و در اونها هیتلر ضدیهود نشون داده شده.Smile

(۲۳/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۰)یه بنده ی خدا نوشته است:  [/b] برادر محترم من کمتر سخنرانی های رائفی پور را نگاه کن ایشون فقط یک محقق هستند و نظریه میدهند دلیل نمیشه هرچی ایشون بگه درست باشه فقط در حد یک نظریه هست حرفهای ایشون نمونه ی بارزش این آقا قبل از المپیک لندن مدام میگفتند که المپیک 2012 با یک فاجعه ی عظیم همراه است قراره به چین یا سوریه یا حتی ایران حمله ی بزرگی بشه که نظریه ی ایشون به شدت شکست خورد پس نتیجه بگیرید بسیاری از نظریه های دیگر ایشون هم تکلیفشون چی هست.
درسته که اشتباه داشته اند.
خود من یک مورد از ایشون دیدم که میگفتن نظریه بیگ بنگ برای توجیه پیدایش تصادفی درست شده، اما همانطور که من اینجا گفتم نظریه‌ی محکمی هست، و حتی آیه‌ی قرآن داریم که به آن اشاره میکند!

حتی بعضی دانشمندان از بیگ‌بنگ استفاده میکنن تا پیدایش تصادفی رو رد کنند!(تحت عنوان The Kalam Argument که سه تا گزاره داره: 1.جهان یک آغاز داشته. 2.هرچیزی که آغاز داره، علت داره. 3.پس جهان علت داشته)

اما این نتیجه گیری شما که بدون دلیل تعمیم دادید به تمام حرفهای ایشون مسلماً استدلال غلطی هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 666-6
۱۰:۲۴, ۲۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
هیتلر توی سال ۱۹۴۱ توی رایشتاگ گفته بود :
من یهودیان را کاملا محو نمی کنم تا آیندگان بدانند که من چه چیزی را می دیدم

بعدش هر کی با یکی دیگه قهر می کنه میاد اینجا در مورد تاریخ صحبت می کنه

من نمی دونم آخه گشتن نت و وبلاگ هایی که بچه های ۱۵ ساله نویسنده ی اونان میشه پژوهش؟

با سند و مدرک حرف بزنید شاید واقعا هولوکاست درست باشه یا حتی بدتر از اون هیتلر واقعا خادم یهودی ها بوده باشه!!!!!!!!!!!!

جالبه که می گن هیتلر یهودی زاده هم بوده ...Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
۱۹:۱۳, ۲۶/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #23

(۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۴)teo نوشته است:  با سند و مدرک حرف بزنید شاید واقعا هولوکاست درست باشه
1. امروز بخش بزرگی از جهان را کسانی اداره می‌کنند که ذات پلیدشان در اعمالشان آشکار است.
این قابل انکار نیست.
می‌بینیم که ژاپن را بمباران اتمی می‌کنند و در نهایت از مرگ چندصدهزار انسان بی‌گناه(که به غیر از آنهایی که بر اثر انفجار مردند، بقیه رادیواکتیویته شدند و با زجری وصف ناشدنی مردند) اصلاً شرمنده نشدند.

نمی‌شود گفت چنین چیزی فقط مربوط به دولت آن زمانشان بوده، بلکه هرگز عذرخواهی نکردند، و اگر ذره‌ای از این کار نفرت داشتند، پروژه‌های چندده‌ساله‌ای برای گسترش و پیشرفت بمب اتمی و انواع دیگر سلاحهای کشتار جمعی را پیش نمی‌بردند.

همین یکی دو سال پیش هم اوباما رسماً از پشت تریبون، ایران و کره شمالی رو تهدید به استفاده از بمب اتم کرد.

چیزی که باعث می‌شود آنها را شیطان‌پرستان یهودی‌نما بنامند، فراماسون بودن حکومت آمریکاست، که آن هم انکار شدنی نیست.

2. آنها نیاز دارند که برای خود وجهه درست کنند و کشتارهای پلیدشان را در قالب حفظ امنیت مردم جهان نشان دهند. در این راه، چه چیزی بهتر از بهره‌برداری احساسی از جنایتی است که ادعا می‌شود در حق یهودیان انجام شده؟ جنایتی که چند مورخ و دانشمند آن را رد کرده‌اند. از جمله یک مورد که دیوارهای یکی از حمامهای مورد ادعا آزمایش شد و معلوم شد این دیوارها هرگز با سیانور تماس نداشته‌اند.

3. آنها هستند که این اطلاعات را ارائه می‌دهند. رسانه‌ها متعلق به سیاستمداران هستند و زمانی که رسانه‌های همه‌ی این حکومتهای شیطانی یکصدا این را تکرار می‌کنند، باید فهمید قضیه از چه قرار است.

(۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۴)teo نوشته است:  هیتلر توی سال ۱۹۴۱ توی رایشتاگ گفته بود :
آیا باور کردن امثال این حرفها به صرف اینکه از اون نقل می‌کنند نمیشه زودباوری؟
نمیشه باور کردن هرچیزی که می‌شنویم؟

(۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۴)teo نوشته است:  من نمی دونم آخه گشتن نت و وبلاگ هایی که بچه های ۱۵ ساله نویسنده ی اونان میشه پژوهش؟
من نمیدونم که سن گوینده دلیل بر پذیرفتن هست، یا تعقل؟

(۲۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۲۴)teo نوشته است:  یا حتی بدتر از اون هیتلر واقعا خادم یهودی ها بوده باشه!!!!!!!!!!!!
آن نظری که ما مطرح کردیم هم نهایت به همین می‌رسد، اگر نظرتان بر رد آن است، پس این حرفتان چه معنایی دارد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱:۳۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #24

درمقاله ای میخواندم که راکفلر بود که کمک کردتا حزب نازی درآلمان به پیروزی برسد!
۱۲:۲۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول:(دیروز ۱۰:۲۴)teo نوشته است: هیتلر توی سال ۱۹۴۱ توی رایشتاگ گفته بود :
آیا باور کردن امثال این حرفها به صرف اینکه از اون نقل می‌کنند نمیشه زودباوری؟
نمیشه باور کردن هرچیزی که می‌شنویم؟

خودم سخنرانیش رو دیدم ، توی نت هم به نظرم موجود باشه از دوستان نازی سنتر هم خواستم که اونو حاضر کنن به صورت کلیپ ولی فعلا چیزی ندیدیم!

پژوهش توی تاریخ یه خرده تجربه می خواد تا هر چیزی که خودن باور نکنن ، تاریخ را فاتحان می نویسند نه قوم مغلوب!
وقتی کم سن و سال باشید با یه مطلب قانع میشید ولی وقتی واقعا دنبال حقیقت باشید تا وقتی که به یقین نرسیده باشید که حقیقت هست هیچ وقت قانع نمی شید!

نقل قول:

(دیروز ۱۰:۲۴)teo نوشته است: یا حتی بدتر از اون هیتلر واقعا خادم یهودی ها بوده باشه!!!!!!!!!!!!آن نظری که ما مطرح کردیم هم نهایت به همین می‌رسد، اگر نظرتان بر رد آن است، پس این حرفتان چه معنایی دارد؟

صرفا نظر شما که فقط نظر بوده و یه نظریه تا وقتی که اثبات نشه قابل قبول نیست!

شما یه روی سکه رو می بینید و روی دیگه اش سیاست است!
وقتی که جنگ دوم جهانی تموم شد از فرصت استفاده کردند و جامع ملل رو ساختند و صد البته یهود با پولش نفوذ کرد توش!
نمیشه اینا رو انداخت تقصیر هیتلر چون آغاز کننده جنگ آلمان نبود ، لهستان بود!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۳:۴۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۴۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #26

(۲۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۲۱)teo نوشته است:  خودم سخنرانیش رو دیدم ، توی نت هم به نظرم موجود باشه از دوستان نازی سنتر هم خواستم که اونو حاضر کنن به صورت کلیپ ولی فعلا چیزی ندیدیم!
ببخشید مثل اینکه ناقص گفتم: همانطور که میدونید نظر مطرح شده اینه که اصلاً خود هیتلر ضدیهود نبوده و خودش همکاری می‌کرده تا وانمود کنند هلوکاست در جریان است تا باعث فرار یهودیان و همچنین داستان‌سازی شوند.

پس اصلاح میکنم: حتی اگر نقل‌قول‌ها صادقانه باشد، آیا باور کردنشان به صرف اینکه هیتلر آنها را گفته نمیشه زودباوری؟
آیا هیتلر کسی است که بتوان به صداقتش اعتماد کرد؟

یک دلیل دیگر:
اینکه تحقیق در مورد یک بخش مهم از تاریخ ممنوع شود نشان میدهد که قضیه چیست. مثلاً الآن چقدر مسخره هست که بگویند تحقیق در مورد ادعای مرگ چندمیلیون ایرانی بر اثر قحطی ممنوع است!

چطور میشود باور کرد که ممنوعیت این قضیه بخاطر جریحه‌دار شدن عواطف در اثر یک مقاله‌ی علمی خالی از توهین باشد، در حالی که آنجا جایی است که حتی مقدس‌ترین ها هم مورد اهانتی فجیع قرار میگیرند، مانند انواع و اقسام توهینها به خدا، یا قرار دادن مجسمه‌ی حضرت مسیح در آکواریوم فضولات انسانی!!!

(۲۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۲۱)teo نوشته است:  پژوهش توی تاریخ یه خرده تجربه می خواد تا هر چیزی که خودن باور نکنن ، تاریخ را فاتحان می نویسند نه قوم مغلوب!
خب دیگه، من هم کلی تلاش کردم که بگم این تاریخی که شما نقل میکنید، نسخه‌ای است که توسط آن پست‌فطرت‌ها ارائه می‌شود و نباید به صرف ارائه شدنش به عنوان تاریخ پذیرفته شود.

(۲۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۲۱)teo نوشته است:  صرفا نظر شما که فقط نظر بوده و یه نظریه تا وقتی که اثبات نشه قابل قبول نیست!

شما یه روی سکه رو می بینید و روی دیگه اش سیاست است!
وقتی که جنگ دوم جهانی تموم شد از فرصت استفاده کردند و جامع ملل رو ساختند و صد البته یهود با پولش نفوذ کرد توش!
نمیشه اینا رو انداخت تقصیر هیتلر چون آغاز کننده جنگ آلمان نبود ، لهستان بود!
البته بحث من بیشتر برای مشخص کردن شرایط امروز است، و برای من دانستن ماهیت هیتلر هم فقط از جبنه‌ی تأثیرش بر دنیای امروز ارزش دارد، و بنابراین نظریه شما هم قابل قبول است، زیرا در نهایت به سوءاستفاده یهود میرسد و مانند رسانه‌هایشان نیست که به مظلومیت یهود برسد.
۱۵:۰۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
واقعا من از درست پسند تشکر میکنم!!!

رائفی پور محقق خوبی هست و من بهش احترام خواصی میزارم ولی هرچی رائفی پور میگه درست نیست بعضی جاها قطعا اشتباست...
AngryAngryAngryAngryAngry

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]