کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوراکیهای حرام در ایران
۱:۵۳, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
حتما اخیرا در منوی برخی از رستورانها مشاهده کرده اید(خرچنگ --شاه میگو و.....)
بله وبدتر از آن در یکی از شهر ها متاسفانه کنسرو گوشت خوک نیز در بازار عرضه میشود
حال در باره ی گوشت خوک که همه میدانیم حکمش چیست
اما در باره ی خرچنگ ولابستر که همان شاه میگو به آن گفته میشود(Lobster) خیلی جستجو کردم
در سایت فتاوی شیعه خواندم که در باره ی این گونه خوراکی ها پرسیده شده بود
تعداد زیادی از فقها ومراجع تقلید اعم از(ایات عظام-- سید علی خامنه ای--سید علی سیستانی-- فاضل لنکرانی---مجتهدی و....) خوردن ان را حرام میدانند
علتش را جویا شدم
جواب این بود که هر گونه آبزی که مانند خرچنگ دستش مانند انبر باشد خوردن آن حرام است ونیز خوردن ماهی هایی که فلس نداردجایز نیست
حال با روشن شدن این قضیه چرا با کمبود نظارت مواجه شده ایم
همه ی مردم که نمیدانند که این ها حرام گوشت هستند و متاسفانه اینگونه خوراکیها هم در بسیاری از فروشگاههای تهران یا در رستورانها عرضه میشود گناه این بر گردن کیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، somayeh ، rezaba ، razhaypenhan ، mhvvhm ، دل خسته ، minoo ، شیدا ، مرغ باغ ملکوت ، mahdyshr ، fazel ، احیاء ، freewish ، nasimesaba ، یا ثارالله ، ضحی ، یاســین ، Seyed Mohsen ، جویای حقیقت ، hesam110 ، Elia ، بچه شیعه ، سرباز منتظر ، rahgozar.f ، تازه مسلمان ، لبخند خدا
۱۲:۲۵, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
متاسفانه این قضیه خیلی ریشه دار هست ، خیلی سال می گذره از زمانی که کوسه و اوزونبورون و امثالهم در بازار پیدا میشه
جالبه بدونید ماهی های صید خارج هم اشکال داره خوردنشون ، اگر مطمئن نباشید یک مسلمان به خوبی روشون نظارت داشته.
این ها به کنار ، هله هوله هایی که بچه های ما هم می خورند ، مثل پاستیل های خارجی ، هم ظاهرا مشکل داره خوردنشون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، احیاء ، nasimesaba ، یا ثارالله ، ضحی ، یاســین
۱۲:۵۱, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
ببخشید مگه اوزونبرون هم حرامه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۵۴, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
والا هنوز کامل واضح نشده ، شبهه ناکه
هر کسی یک چیزی می گه!
قدیمیا می گن که پولک نداشته ، جدیدا شایع شده داره ، یک بنده خدایی اگر اشتباه نکنم می گفت رفتم زیر میکروسکوپ نشونم دادند دیدم پولک داره ، بعد انگشت خودم رو هم گذاشتم دیدم اون هم پولک داره!Blush
البته فکر می کنم بیشتر مراجع زیر میکروسکوپ رو قبول ندارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، احیاء ، nasimesaba ، ضحی ، درست پسند ، یاســین ، آوای انتظار
۱۴:۲۵, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظر من گناهش گردن کسی هستش که می خوره. چون به هر حال حق انتخاب داره و می دونه این خوراکی ها تا دیروز توی بازار نبودن.
۱۴:۳۹, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
بله ، اما فروشنده هم حق نداره در بازار مسلمین جهت کار حرام یزی بفروشه ، مگر این که بدونه مثلا طرف این خرچنگ رو می گیره و باهاش برای مثلا پوستش دارو درست می کنه و ...
حداقل کاری که می کنه هم می تونه این باشه که به مخاطب بگه این ماهی خوردنش حرامه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احیاء ، nasimesaba ، ضحی ، یاســین ، Seyed Mohsen ، تازه مسلمان
۱۵:۳۳, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
من چند جا سوال کردم گفتند ماهی اگه حتی یک پولک هم داشته باشه حلال هست خوردنش
اوزونبرون هم گفتند خوردنش حلال هست

بعضی ماهیها هم فقط چند پولک دارند و اون هم هنگام صید میریزه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مفقود الاثر ، احیاء ، nasimesaba ، ضحی ، جویای حقیقت
۱۵:۳۶, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
اگر سندی یا عکسی درباره پولک داشتن اوزونبرون دارید لطفا بیان کنید که ما هم بهره ببریم.
ریختن پولک ماهی در هنگام صید کمی به بهانه می مونه ، بالاخره تمام ماهی ها که پولکشون نمی ریزه ، باید از اون نمونه ماهی پولکدارش رو دید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، احیاء ، Patriot ، nasimesaba ، ضحی
۱۵:۳۶, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام به همه
البته بعضی از افراد هم میگویند که ماهی اوزونبرون اول پولک داره و بعد از مدتی پولک هاش میوفته و فقط پولک های ریزش باقی میمونه
اما درسته هنوز به نتیجه مناسبی نرسیدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مفقود الاثر ، احیاء ، Patriot ، nasimesaba ، ضحی
۱۶:۲۰, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #10

سلام
-تمام ماهیان دریایی که پولک داشته باشند حلال هستن ولی تمام موجودات دریایی که پولک نداشته باشند حرام میباشد.!!
-توجه کنید که میگو هم پولک دارد..!!
-متاسفانه برخی دیگر از غذاهای دریایی مانند خرچنگ در شهرهای جنوبی کشور مانند بندر عباس موجود است و...
[تصویر: b6b331e94c28.jpg]
واقعا بعضی ها چجوری این رو میخورن؟شاخک هاش شبیه سوسکه...!!!!
-یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مفقود الاثر ، احیاء ، Patriot ، nasimesaba ، یا ثارالله ، ضحی ، یاســین ، جویای حقیقت ، بچه شیعه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا