|
خوراکیهای حرام در ایران
|
|
۱:۵۳, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
حتما اخیرا در منوی برخی از رستورانها مشاهده کرده اید(خرچنگ --شاه میگو و.....) بله وبدتر از آن در یکی از شهر ها متاسفانه کنسرو گوشت خوک نیز در بازار عرضه میشود حال در باره ی گوشت خوک که همه میدانیم حکمش چیست اما در باره ی خرچنگ ولابستر که همان شاه میگو به آن گفته میشود(Lobster) خیلی جستجو کردم در سایت فتاوی شیعه خواندم که در باره ی این گونه خوراکی ها پرسیده شده بود تعداد زیادی از فقها ومراجع تقلید اعم از(ایات عظام-- سید علی خامنه ای--سید علی سیستانی-- فاضل لنکرانی---مجتهدی و....) خوردن ان را حرام میدانند علتش را جویا شدم جواب این بود که هر گونه آبزی که مانند خرچنگ دستش مانند انبر باشد خوردن آن حرام است ونیز خوردن ماهی هایی که فلس نداردجایز نیست حال با روشن شدن این قضیه چرا با کمبود نظارت مواجه شده ایم همه ی مردم که نمیدانند که این ها حرام گوشت هستند و متاسفانه اینگونه خوراکیها هم در بسیاری از فروشگاههای تهران یا در رستورانها عرضه میشود گناه این بر گردن کیست |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۲, ۲۶/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۱ ۱۷:۲۴ توسط غفران غ.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
گناهش گردن کسیه که میذاره این جور غذاها وارد کشور بشه اگه نظارت باشه که کسی جرات نمی کنه |
|||
|
|
۵:۳۶, ۳۰/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۵:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
ما سال 75 بهار دسته جمعی رفته بودیم جنوب.
![]() دو تا از پسرهای یکی از دوستهای بابام پزشکی میخوندن، توی بندرعباس گفتن که خرچنگ رو میشه خورد و رفتن گرفتن. ما هم گفتیم خب حتماً میدونن یه چیزی دیگه. ![]() خلاصه، خرچنگها کلی توی قابلمه جوش خوردن تا بدنشون قرمز شد. بعد هم از گوشتی که زیر دست و بدنشون بود بهمون دادن، که نسبت به هیکلشون خیلی کم بود. بی مزه بود. یه کم نمک زدیم و خوردیم که در تاریخ ثبت بشه.یعنی حرام بود؟ ![]() حالا که به حرام بودنش فکر میکنم یادآوری اون خاطره برام اصلاً خوشایند نیست.اونها که خیلی مطمئن بودن میشه خوردش؟ خانوادشون هم بشدت مذهبی بود. ![]() |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
برید بپرسید ، شاید برای شما بلامشکل بوده ، چون اگر انسان به حرف یک نفر با دلایل عقلی اعتماد داشته باشه (مثل مثلا یک روحانی برجسته) ، ظاهرا اگر بهش عمل کنه ، حتی مخالف دین بوده باشه ، خدا عذرش رو می پذیره ، اما مطمئن نیستم برید سوال کنید. |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :درباره میگو و خرچنگ که دوستان اشاره کردن ، اصلا نظری ندارم . چون تا حالا همچین سوالی برام پیش نیومده بود که دنبالش برم . اما در مورد ماهی ازونبرون ، فقط یه اشاره میکنم و اونم اینه که برین قضیه فتوای امام (رحمة الله علیه) در مورد این ماهی رو توی اینترنت جستجو کنین . جواب همه ی دوستان اونجاست !!! در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۳۰/آبان/۹۱ ۱۳:۲۵)دل خسته نوشته است: سلامسلام به روی ماهت من اون موقع 9 سالم بود پس به بابام میگم که بره ببینه کارش مشکل داشته یا نه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |