کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان پرستها این سه دسته اند :
۱۱:۵۴, ۲۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم ،

دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین

تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ،

شیطان پرستها سه دسته اند:

دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا

طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان

آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.

دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد

مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به

عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت

هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد

تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و

من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان

از این دسته اند.

دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام)

را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای

انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا

در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که

وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی

دارند .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، انديشه نو ، arman mohseny

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۴, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۳:۱۰)Castiel نوشته است:  کتاب علوم غریبه ای که تو بازار میفروختن و اسم نویسنده هم داره معلومه چقدر مستنده.....(انصافا ااز اسم کتابتون هم معلومه که ته خندست)

کتابهای مرتبط به متافیزیک و شاخه هاش تو کل دنیا تو حیطه ی کتب ممنوعه هستن و به راحتی جایی پیداشون نمیکنی...
راستی این کتابها رو با کتابهایی که رمالها و دعا نویسها دارن اشتباه گرفتی....
راجع به بحثهای انرژِی و انتقالش تا میتونی کتاب بخون بعد بیا صحبت کنیم.

ضمنا بیخیال این کتابها شو اصلا....
یکی از راهای احضار رو که تو نت هم نوشتن رو چرا امتحان نمیکنی؟؟؟ یه سرچ بکن پیدا میکنی....

صـــــــلــــــــــــوات
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، saloomeh ، jafar
۲۳:۳۴, ۲۹/آبان/۹۱
شماره ارسال: #32

آقا شاهین حالا این داستانای تخیلی خنده داری که از شیطان پرستا برامون گفتی از جایی خوندی؟ یعنی اربابات از کجا برات فرستادن؟
راستی خودتون جزو کدومشون هستید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، faateme-313 ، mahdy_mir ، jafar
۰:۲۰, ۳۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۰:۴۱ توسط only_y2d.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۵۳)شاهین نقوی نوشته است:  این سنخ کتابها را من از بیست و پنج سال پیش دیده ام و حتی یکی از آنها را هم درخانه دارم ( اسرار قاسمی چاپ

خیلی قدیمی ) ، خرافه محض و بسیار خنده آور است ! به قول شما جوونها ته خنده است !

شما چقدر اصرار دارید که سنتون بالاست ؟
لطفا سعی کنید به سوال های قوی و مستدل پاسخ دهید آقای خواب.
سعی کنید کمتر طفره برید. اینجوری زودتر به هدفتون می رسید.با طفره رفتن فقط چهره ضعیف خودتون رو به دیگران نشون می دید.
اگر جواب مستدل دارید بسم الله وگرنه به سلامت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، faateme-313 ، mahdy_mir ، مجید املشی ، jafar
۱۱:۴۷, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۹/آبان/۹۱ ۲۰:۱۳)شاهین نقوی نوشته است:  خیر ، چنین نیست که شما می گویید ! اگر شما بهتر بلدید ، بگویید !

و من هم با قاطعیت می گویم که سطوح(یا ابعاد) مختلف هستی ، به هیچ عنوان دریچه یا روزنه ای به همدیگر ندارند

و هرگز اجنه یا شیاطین قادر به جابجایی در این ابعاد نیستند !

خودت هم می دانی که نه حرف تو قابل اثبات است و

نه حرف من ، ولی در فلسفه اصالت با عدم است و در چنین موردی هم حرف من به حقیقت احتمالا نزدیک تر است.

تفسیر نمی تواند مطلقا مورد استناد قطعی باشد ، چون ممکن است درست باشد ممکن هم هست غلط !
جناب شاهین سلام
بسم الله الرحمن الرحیم
از کجا معلوم که حرفای شما درست باشه ، و از کجا معلوم منابع و مستندات شما صحیح و بدون مشکل باشه؟
وقتی چیزی را رد میکنید ، فقط رد کردن نیست باید مستند رد کنید نه اینکه بگویید این اشتباه و کذب است.
اگر اینگونه رد کردن باشد که تمام افرادی که به متن و مباحث شما ایراد گرفته اند درست ایراد گرفته اند.
شما که میگویید از :

(۲۹/آبان/۹۱ ۲۱:۵۳)شاهین نقوی نوشته است:  این سنخ کتابها را من از بیست و پنج سال پیش دیده ام و حتی یکی از آنها را هم درخانه دارم ( اسرار قاسمی چاپ

خیلی قدیمی ) ، خرافه محض و بسیار خنده آور است ! به قول شما جوونها ته خنده است !
سن شما به جای خودش محفوظ اینجا دعوا سر مدت کتاب خونی کسی نداره بلکه مستند گفتن مهم هستش نه اینکه مدعی بر خوند یا داشتن باشیم.
شما گفتید که هیچ عالمی به هم راه ندارد، درسته؟ پس شما با این گفتتون منکر وحی و بحث وحیانی بودن قران و به نوعی رد الهی بودن دین شدید. چون ناقلان وحی از جنس بشری نبوده و از عالم دیگر هستند.
در مورد فلسفه هم شما بفرما که چطور میتونید وجود و علت خدا رو اثبات کنید؟ ایا با نبود ها؟
درمورد شیطان و شیطان پرستی تنها در ای دوره صحبت نشده بلکه از زمانهایی کهن در مورد این مخلوقات خداوند سخن گفته شده است.
در ابتدای سخن خودتون گفتید :

(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است:  سلام علیکم ،

دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین

تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ،

شیطان پرستها سه دسته اند:

دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا

طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان

آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.

دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد

مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به

عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت

هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد

تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و

من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان

از این دسته اند.

دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام)

را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای

انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا

در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که

وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی

دارند .
در حالی که باز هم در مورد اول مسیحیت را مورد خطاب قرار دادید که ادیان پیشین را و پیروان و عقاید اونها رو شیطانی میدونستن. در حالی که در چند جمله پیشتر از واژه " یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا طبیعت-گرا بودند "
میخواستم بدوم این ادیان پیشین احتمالا توشون دین الهی که نبود؟ منظورم این هستش که مذهب یهودیت هم در اون موقع بود دیگه ، پس طبق گفته شما خدای یا خدایانی که وجود داشتند رو شیطانی معرفی کردن حال اینکه ایا یهودیت خدایش را هم شیطانی معرفی کرد کلیسا؟
در اینجا شما هیچ سند رونکردید که صحت کلام معلوم بشه در حالی که ادیان پیشین رو بازهم زیر سوال بردید.
این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند. اون طبیعت گراها و ... که گفتید منظورتون بود یا کلیسایی که حاکم شد ؟

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، حوریه سادات
۱۲:۵۲, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲/آذر/۹۱ ۱۱:۴۷)mahdy30na نوشته است:  1-شما گفتید که هیچ عالمی به هم راه ندارد، درسته؟ پس شما با این گفتتون منکر وحی و بحث وحیانی بودن قران و به نوعی رد الهی بودن دین شدید. چون ناقلان وحی از جنس بشری نبوده و از عالم دیگر هستند.

2-در مورد فلسفه هم شما بفرما که چطور میتونید وجود و علت خدا رو اثبات کنید؟ ایا با نبود ها؟
درمورد شیطان و شیطان پرستی تنها در ای دوره صحبت نشده بلکه از زمانهایی کهن در مورد این مخلوقات خداوند سخن گفته شده است.
در ابتدای سخن خودتون گفتید :

3-در حالی که باز هم در مورد اول مسیحیت را مورد خطاب قرار دادید که ادیان پیشین را و پیروان و عقاید اونها رو شیطانی میدونستن. در حالی که در چند جمله پیشتر از واژه " یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا طبیعت-گرا بودند "
میخواستم بدوم این ادیان پیشین احتمالا توشون دین الهی که نبود؟ منظورم این هستش که مذهب یهودیت هم در اون موقع بود دیگه ، پس طبق گفته شما خدای یا خدایانی که وجود داشتند رو شیطانی معرفی کردن حال اینکه ایا یهودیت خدایش را هم شیطانی معرفی کرد کلیسا؟
در اینجا شما هیچ سند رونکردید که صحت کلام معلوم بشه در حالی که ادیان پیشین رو بازهم زیر سوال بردید.
4-این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند. اون طبیعت گراها و ... که گفتید منظورتون بود یا کلیسایی که حاکم شد ؟

1- درست است عوالم به هم راه ندارند ولی خدا چون محیط بر همه عوالم است , بحث وحی منتفی نیست.

2- این موضوع به تاپیک ربطی ندارد , لطفا یک تاپیک مستقل برای آن ایجاد کنید تا آنجا آن را بررسی کنیم.

3- منظورم ,در اروپا و کلیسای کاتولیک که مقر آن رم است , بود که ادیان پاگانیستی ماقبل را شیطانی و خدایان

آنها را هم همان شیاطین دانست وگرنه کلیسای کاتولیک ,عهد عتیق ( تورات ) را که معتبر و الهی می دانست.

4- طبیعت گراها !
۱۷:۱۲, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
سلام
چطور میشه بحث وحیانی بودن منتفی نباشه ولی ورود و خروج از عوالم منتفی هستش؟
این دلیل قانع کننده نیست.
در مباحث واضح صحبت کنید در مورد کلیسا و نگویید :

(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است:   وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.
مگر اینکه شما فرق مسیحی را جزو مسیحیت محسوب نکنید و تنها کلیسای کاتولیک رو حکمت کلیسای مسیحی محسوب کنید.
شما در مباحث خودتون از ادیان و تفکرات و عوالم مختلف صحبت میکنید و باید سوالی که پرسیده میشه هم در همون زمینه ها باید جواب بدهید.
(۲/آذر/۹۱ ۱۲:۵۲)شاهین نقوی نوشته است:  1- درست است عوالم به هم راه ندارند ولی خدا چون محیط بر همه عوالم است , بحث وحی منتفی نیست.

2- این موضوع به تاپیک ربطی ندارد , لطفا یک تاپیک مستقل برای آن ایجاد کنید تا آنجا آن را بررسی کنیم.

3- منظورم ,در اروپا و کلیسای کاتولیک که مقر آن رم است , بود که ادیان پاگانیستی ماقبل را شیطانی و خدایان

آنها را هم همان شیاطین دانست وگرنه کلیسای کاتولیک ,عهد عتیق ( تورات ) را که معتبر و الهی می دانست.

4- طبیعت گراها !
ایا محیط بودن خدا بر عوالم به گفته شما ، همین خدا نمیتونه راه روبرای موجودات مرئی و نا مرئی و دیگر عوالم باز کنه؟ مگر این است که خدا عالم و توانا بر این امور هستش!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، jafar
۱۹:۵۵, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
(۲/آذر/۹۱ ۱۷:۱۲)mahdy30na نوشته است:  سلام
چطور میشه بحث وحیانی بودن منتفی نباشه ولی ورود و خروج از عوالم منتفی هستش؟

نظریه دکتر سروش را نشنیده ای ؟! که وحی را تجربه درونی محمدبن عبدالله ، از یکی شدن با الله می داند !
۲۰:۳۸, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲/آذر/۹۱ ۱۹:۵۵)شاهین نقوی نوشته است:  نظریه دکتر سروش را نشنیده ای ؟! که وحی را تجربه درونی محمدبن عبدالله ، از یکی شدن با الله می داند !

دکتر سروش ؟!!Big GrinBig Grin
یکی رو مثال بزنید که ما نشناسیم Big Grin

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، mahdy30na ، Havbb 110 ، jafar
۲۰:۵۲, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۲۰:۵۳ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲/آذر/۹۱ ۱۹:۵۵)شاهین نقوی نوشته است:  نظریه دکتر سروش را نشنیده ای ؟! که وحی را تجربه درونی محمدبن عبدالله ، از یکی شدن با الله می داند !

عزیز دکتر سروش پیش هیچ شیعه ای اعتبار نداره

اینقدر یاوه گفته و میگه که گوش کردن حرف هاش فقط وقت تلف کردن هستش!!!!
بنده خودم شخصا چهار تا نظریه ی این عالم بزرگBig Grin رو خوندم و جواب های علمای شیعه رو دیدم برام ثابت شد این فرد یک دیوانه بیش نیست!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Havbb 110 ، 313 ، jafar
۲۰:۵۷, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۲۱:۰۰ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام
همکار محترم خودتان کمی بیشتر توضیح دهید.
این را هم بگم که از کجا معلوم ایشون با این نظریاتی دادند ، کلام درست را گفته باشند؟
جواب نظریات و گفته های ایشان را هم علما داده اند پس نطریه و گفته ای که رد شده است ، ایا باز هم اعتبار خواهد داشت؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، jafar
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا