کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیطان پرستها این سه دسته اند :
۱۱:۵۴, ۲۸/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۶ توسط شاهین نقوی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام علیکم ،

دیدم که کل اطلاعات بسیاری از شما از شیطان پرستی اطلاعات نادرست صدا وسیما و رائفی و ... است ، بنابراین

تصمیم گرفته ام که در نوشتاری مختصر و مفید ، اطلاعات صحیحی از این موضوع در اختیار شما قرار دهم ،

شیطان پرستها سه دسته اند:

دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا

طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان

آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.

دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد

مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به

عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت

هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد

تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و

من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان

از این دسته اند.

دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام)

را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای

انجام می دهند ، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا

در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که

وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی

دارند .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، انديشه نو ، arman mohseny

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۰, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲/آذر/۹۱ ۲۰:۵۲)خیبر نوشته است:  عزیز دکتر سروش پیش هیچ شیعه ای اعتبار نداره

اینقدر یاوه گفته و میگه که گوش کردن حرف هاش فقط وقت تلف کردن هستش!!!!

این شخص یعنی دکتر سروش، در زمان آیت الله خمینی از مسئولان اصلی خط دهنده و اجرا کننده انقلاب

فرهنگی بوده ، یعنی تمام ایده هایی که در فرهنگ ایران جاریست از آبشخور تفکرات دکتر سروش است.
۲۱:۰۸, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۱ ۲۱:۱۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲/آذر/۹۱ ۲۱:۰۰)شاهین نقوی نوشته است:  این شخص یعنی دکتر سروش، در زمان آیت الله خمینی از مسئولان اصلی خط دهنده و اجرا کننده انقلاب

فرهنگی بوده ، یعنی تمام ایده هایی که در فرهنگ ایران جاریست از آبشخور تفکرات دکتر سروش است.

واقعا انسان سطحی نگری هستی اسیمو جان

میزان حال فعلی افراد است
امام خمینی

حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی
امام علی (علیه السلام)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313 ، mahdy30na ، Havbb 110
۲۱:۱۳, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
جناب ش ا ه ی ن
ایا هیچ شخصی نمیتونه تا ارا و نظرات خودش رو عوض کنه؟
ایا تمام صحابه پیامبر که در صطح اول بودند تا انتها همانگونه بودند؟
شما خودت ممکن هست فردا کل نظراتت برگرده .

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، خیبر110
۲۱:۱۷, ۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲/آذر/۹۱ ۲۱:۱۳)mahdy30na نوشته است:  جناب ش ا ه ی ن
ایا هیچ شخصی نمیتونه تا ارا و نظرات خودش رو عوض کنه؟
ایا تمام صحابه پیامبر که در صطح اول بودند تا انتها همانگونه بودند؟
شما خودت ممکن هست فردا کل نظراتت برگرده .

اولا توضیح دهید که چرا شما نام کوچک مرا به صورت حروف مقطع می نویسید ؟ ! تا بعد به مسائل مطرح شده

بپردازیم .
۲۱:۴۰, ۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۰:۰۹ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #45

بسم الله الرحمن الرحیم

فکر کنم آیه 6 سوره الجن برای اثبات "امکان برقراری ارتباط" با اجنه کافی باشه (اگه اشتباه می کنم دوستان اصلاح کنند)

وَأَنَّهُ كَانَ رِجَالٌ مِنَ الْإِنْسِ يَعُوذُونَ بِرِجَالٍ مِنَ الْجِنِّ فَزَادُوهُمْ رَهَقًا

و اينكه مردانى از آدميان به مردانى از جن پناه میبردند ، پس [مردان جن] بر طغيان و تباهى آنان افزودند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، دل خسته ، درست پسند ، jafar ، عدالت ، saba
۱:۲۱, ۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۱:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #46

(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است:  دسته اول : در اروپا( و سرزمینهای دیگر) قبل از ظهور مسیحیت ، یک سری ادیان و مذاهبی وجود داشت که عمدتا طبیعت-گرا بودند ، وقتی که کلیسای مسیحی غالب شد ، تمام ادیان و خدایان قبلی را شیطانی اعلام کرد و پیروان آنها را شیطان پرست ! این دسته افرادی بسیار نیک و بی آزار و صادق هستند.
پس اگر طبیعت‌گرا هستن، اسمشون رو بذار طبیعت‌گرا، چرا اسمشون رو میذاری شیطانپرست؟
بیا بگو کلیسای کاتولیک یه سری طبیعت‌گرا رو شیطان‌پرست اعلام کرد.
خود کلیسای کاتولیک هم - بر فرض اینکه یه موقعی چنین نظری داشت - الآن مطمئناً مدتهاست نظرش برگشته!

(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است:  دسته دوم : افرادی هستتند که به مفهوم شیطان به عنوان یک موجود ماورالطبیعه اعتقادی ندارند بلکه شیطان را نماد مبارزه با ادیان ( ابراهیمی) و تضاد با کاهنان مذاهب می دانند ، و به قول عوام از لج دین تخدیری ، نقطه مقابل آن را به عنوان نماد خود برگزیده اند ،در واقع علت بروز و پیدایش این دسته این بوده که اینها از بس دیده اند که تمام کاهنان و روحانیت هر فرقه ای، دین را وسیله تخدیر و بچاپ بچاپ قرار داده اند و هزار جور حرکات زشت در لوای دین دارند، شیطان را نماد تضاد و مبارزه خود با کاهنان و شیوخ قرار داده اند ! این دسته افرادی به شدت اخلاقگرا ، درستکردار و صادق هستند و من خودم با اینکه مسلم هستم ، انگیزه های آنها را درک می کنم و با آنها همدلی دارم. اکثریت قریب به اتفاق شیطانپرستان از این دسته اند.
کسی که با دشمنان دین خدا احساس همدلی بکنه و اونها رو آدمهای خوبی بدونه، قطعاً مسلمان نیست. شما بخاطر این نوشته، با قطعیت تکفیر میشوید. دیگه اظهار مسلمانی نکنید، مگر اینکه از دوستی دشمنان خدا توبه کنید.

حکومت فراماسون آمریکا میاد رکورد جنایت تاریخ رو میشکنه که نظم کثیف نوین جهانی مورد نظرش رو پیاده کنه، اون وقت اخلاقگران؟ درستکردارن؟

(۲۸/آبان/۹۱ ۱۱:۵۴)شاهین نقوی نوشته است:  دسته سوم : یک سری نوجوون و جوونک بی مطالعه و کم هوش هستند که دقیقا همان شیطان ( مسیحیت و اسلام) را می پرستند و انگیزه آنها بیشتر ماجراجویی و هیجان است ، این دسته مناسک احمقانه و ساده لوحانه و خرافی ای انجام می دهند، این دسته چندان قابل اعتماد نیستند ، اما خوشبختانه تعداد آنها بسیار بسیار کم است و شاید مثلا در کل ایران ، صدنفر هم نشوند. شیطان پرست واقعی همین ها هستند که صدا وسیما و رائفی سعی می کنند که وانمود کنند که همه شیطان پرستها از این دسته اند ، در حالیکه اینها بسیار کم تعداد هستند و تاثیرگذاری ناچیزی دارند .
اونهایی که دارن جهان رو به نابودی میکشونن اخلاقگران، اینها هم که بی‌خطرن.

بلکه شیطان‌پرست اون کسی است که از شیطان تبعیت میکنه.
کسی است که میشینه پای فیلمها و کنسرتها و برنامه‌های آشغال.
کسی است که به نامحرم نگاه میکنه.
کسی است که به جوک بی‌ادبی یا ضدمذهب می‌خنده.
یا
کسی است که بدون اینکه واقعاً دنبال فهمیدن باشه، میره توی یه سایت بحث، هی مزخرف می‌نویسه.

هی آدم سعی میکنه تصور کنه میخوای بفهمی، ولی دیگه مطمئن شدم که اگر می‌خواستی بفهمی تا حالا فهمیده بودی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti-satanism ، mahdy_mir ، jafar
۱۸:۱۰, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #47

eeeeee خدايا شكرت! باز آسيمو عزيز را به اين تالار برگردوندي! واقعا تو اين مدت كه نبودياا تالار مرده بود..HeartHeartAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، mahdy_mir ، 313 ، ضحی
۱۲:۲۷, ۵/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱۲:۳۲ توسط jafar.)
شماره ارسال: #48

دادا تنهایی به این نتیجه رسیدی
تنهایی؟
بابا متخصص

اقلا دلایلی برا نضریت میاوردی اقا شاهین
۱۰:۳۵, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #49
آواتار
به نام خدا
چه شباهتی شاهین نجفی و شاهین نقوی معلومه برا چی اومده اینجا دوستان به پستهای این شخص زیاد توجه نکنید میاد یکسری خزعبل سرهم میکنه بعد میشینه میخنده بهمون کلا ولش کنید اینها اصلاح ناپذیرن بذارید فعلا البته فعلا در این دنیا برا خودش چرندیاتش رو ادامه بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: jafar
۱۰:۵۴, ۳۰/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط farshad.alight.)
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۸/آبان/۹۱ ۱۴:۱۸)دل خسته نوشته است:  خیلی هم ربط داره
انسان ها ، یا خدا پرست هستند ، یا خدا پرست نیستند (بی دین) ، یا پیروان شیطان هستند
در جبهه مقابل خدا تنها شیطان وجود داره.

جدی می گی پس گبر چیه؟؟؟Dodgy
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا