|
فتنه ی امروز!
|
|
۲۲:۲۸, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فلانی هم ماسونه؟
این نماد هم ماسونیه؟ و... اصلا هدف دشمن از اول همین بود! که این سوال ها برای ما پیش بیاد! راستش چند تا از این سوالا برای منم پیش اومد چند وقت پیش! ![]() (حتما واسه خیلی از شمام پیش اومده!) اما قبل از این که مطرحش کنم کمی صبر کردم و به نتایج جالبی رسیدم: نکته اول: هرچی بیشتر در مورد دشمن تحقیق کنید بیشتر به دوست شک میکنید! مگر اینکه به همان اندازه یا اصلا بیشتر در مورد دوست تحقیق کنید! به قول قدیمیا "دوست و دشمنو باید با هم شناخت"، در غیر این صورت ممکن دوست و دشمن رو برعکس تشخیص بدیم! و دقیقا دشمن همین رو می خواد! نکته دوم: اگه دقت کنید متوجه میشید تو این چند سال اخیر بحث دشمن شناسی مخصوصا در مورد فراماسونری و نمادهاش رواج پیدا کرده که خیلی هم توجه جوونا رو به خودش جلب کرده؛ و رشد زیادی هم داره! اما نکته اینجاست که هرچی بیشتر این نماد ها شناخته میشه با همون سرعت کاربردشون تو جامعه بیشتر رواج پیدا میکنه! کاملا مشخصه که یه عده که تو خیلی جاهام نفوذی دارن میخان توجه ها رو به خودشون جلب کنن ![]() اونوقت نتیجه چی میشه؟! این که سرمون گرم بازی میشه! آقا اصلا میخوان حواس ما رو پرت که هیچی پرتاب کنن! که بجای اینکه شناختمون از امام زمان رو افزایش بدیم، بجای اینکه بریم ببینیم وظیفمون در عصر غیبت چیه، بریم سراغ نمادبازی و بازی اینکه کی ماسون بوده یا هست! بنابراین من پیشنهاد میکنم که همه مون اول بریم حق و میزان رو بدست بیاریم! شما وقتی ترازو داشته باشی دیگه لازم نیست سر وزن کردن هر چیز بری مغازه سر کوچه! حق و میزان ما قرآن و ولایته! آقا بیاین این دو تا رو بشناسیم اول؛ بعدش وزن کردن و تفسیر کردن همه مسایل روز برامون آسون تر میشه! شناخت همین فتنه ها هم آسون میشه! بنابرین به خودم و دوستان توصیه میکنم انقد دنبال این جنگولک بازیا نریم. خوشبختانه توی این تالار گروه اسلام شناسی و مهدویت هم فعاله امیدوارم توجهمون به این بخشها بیشتر بشه. نکته مهم: هدف از بیان این مطالب به هیچ وجه کمرنگ کردن اهمیت بحث دشمن شناسی نبود، فقط توجه به این نکته بود که دشمن شناسی باید از راه صحیحش صورت بگیره، به قول موحوم آقاسی: با چراغ وحی بنگر راه را، تا ببینی هر قدم الله را امیدوارم هیچ وقت تو زندگیمون از دشمن بازی نخوریم! التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
از ارسال شما ممنون
ولی یک نکته دیگه اینکه، همیشه دشمن از "عملیات پرچم دروغین" برای گمراه کردن افکار استفاده می کنه. نمی خوام بگم که فراماسون ها دروغ هستند ولی ممکنه توجه زیاد ما به این مساله، ما رو از مساله اصلی گمراه کنه. |
|||
|
|
۱:۵۲, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
یه چیزی بگم؟ ما الان تو این تالار کلی نشستیم فقط بدی هارو گفتیم ما باید یه ذره هم راه حل برای مقابله با ایناهم بدیم به نظره من این مسئله واقعا فراموش شده! یاعلی |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۱۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۰ ۱۱:۴۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ماسون ها زمانی با نماد همدیگر را می شناختند زمانی که واقعا مخفی بودند و هیچ کس چیزی از آنها نمی دانست و از کارشان سر در نمی آورد
ولی بعد وقتی که عظمت اسلام و مسلمین را دیدند برای دلخوشی خودشان هم که شده این نماد ها را بسیار زیاد گسترش دادند و همین حالا که دوره ی نماد گرایی و مخفی کاری تقریبا تمام گشته یا تغییر یافته از این نماد ها می توانند برای تخریب دشمن هم استفاده کنند دوستان دوره ی نماد گرایی تمام شده و دوره ی معنا و لفض گرایی است من به عنوان برادر کوچکتر به همه ی دوستان و حتی خودم نصیحت می کنم اهداف و تاکتیک و راه نفوض و ادبیات ماسون ها را در اولویت قرار دهند تا نماد ها یشان را ماسون = منافق خداوند آنها و اجدادشان را می شناسد و لیستشان را دارد ما بی خبریم بهترین راه شناختن ماسون ها یا گماشته های آنها پیگیری و مطالعه و نظارت بر فعالیت آنهاست که آیا این کاری که می کنند در جهت اهداف نظم نوین شیطان و کابالا است یا نه برای این کار به جای وقت کشی با نماد گردی بهتر است اهداف آنها را بشناسیم |
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام و تشکر از مطلب شما؛
چند نکته: - اطلاق کلمه "فتنه ی امروز" با محتوی متن ارسالی خیلی مناسبت ندارد! - "دشمن شناسی" از طرفی خود منتهی به "دوست شناسی" خواهد شد و برعکس..این دو روی یک سکه اند!(از عاریت و بازی کلمات می گذریم)اگر چه نیت شما نیک و پسندیده بود و هست،اما؛ کماکان مسئله "دشمن شناسی" بعنوان یک "اولویت" ضرورت دارد. - در نگاهی "جامع نگر" سطح اطلاعات عامه از این مباحث بسیار فقیر می باشد. - از دیدی تخصصی هم متاسفانه باید اقرار کرد که نشر گسترده و وسیع این همه نماد و نشانه های شیطانی در حوزه فرهنگ و ادب و هنر و معماری و البته در جای جای اماکن اداری و غیراداری و بویژه در نگاه و تولیدات متولیان امر سمعی و بصری کشور(یعنی زندگی اطراف ما !) اشاره به "فقر مضاعف" در زمینه "دشمن شناسی" دارد! ... عزیزانی که در این حوزه سالها کوشیدند تا فریاد برآورند که: شیطان و ایادی اش "محاط" محیط" ما شده اند! باخبر و بگوش! ... (مقام معظم رهبری از سالها پیش موضوع "تهاجم فرهنگی" و "دشمن شناسی" را مطرح نموده و بارها از عدم اهتمام خواص و عوام "گله" داشته و دارند... سالها می گذرد تا در همین یکی دو سال اخیر "بصیرت" كلمه اي آشنا !!! تداعی مي کند!) ... دوستان؛ لطفا به خودتان نگاه نفرمایید که با علاقه و ...به سطحی از اطلاعات رسیدید که در مواقعی- بعنوان مثال- از بحث "نمادها" خسته میشوید! (صد البته که این بدنبال کسب اطلاعات مناسب در همین زمینه بوده است) ... مخاطب شما در نگاه اول کسی باشد که بصورت "کاملا اتفاقی" قسمتی از این سایت(که به نظر، محتوای کمی داشته! – شاید یک کاریکاتور!_) را کلیک کرده و با رغبت بعدی شروع می کند به سیر و بررسی مطالب عمیق تر... ... تاکید می کنم؛ نیاز عامه و خاصه بسیار بسیار بیش از اینهاست... ... - هر سایتی اهدافی دارد..در همین مجموع مجازی کوچک می توان تا حد مناسبی به سلیقه مخاطب رسید...(که البته نیاز به ارتقا دارد) - افراط و تفریط در هر کاری مذموم است(همانطور که شما و دیگر دوستان بیان داشتید). . . . بخش مهمی از وظیه ما در هر قشر و جنس و سن و لباسی که هستیم می تواند اینگونه باشد: • شناخت خدا • شناخت نفس خویش • شناخت شیطان و ایادی اش • نشر تعلیمات صحیح و بدور از تعصب • مطالعه ی مناسب • تحمل "افکار انتقادی" • رعایت حدود الهی(حرام و حلال)(در کلام و رفتار)(در غذای جسم و روح) • انتخاب زندگی بی تکلف و سالم بر مبنای تعالیم الهی • توجه به حجت ظاهر و باطن • پیروی از ولایت فقیه زمان • دارابودن "خوف" و "رجا" ی الهی • دعوت خود و اطرافیان به انجام عملی دستورات متعالیه دین مبین اسلام و دروی از لغلغه ی زبان • رها شدن از ظرف "زمان" و "مکان" (اشاره به کمیت امور)و توجه به "محتوی" و "منشاء"(اشاره به کیفیت امور) • شناخت "فرهنگ ظهور" و اقتدای عملی به "منجی" . . . در پناه خدا |
|||
|
|
۰:۱۶, ۱۹/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۶ توسط iran67.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با تشکر از MESSENGER، و نکات ارزشمند ایشون.
فتنه معانی مختلفی دارد و استفاده از این اصطلاح در مباحث مختلف رایج است در هر حال در اینجا منظور از بکار بردن این واژه: 1- به معنی آزمایش و 2- به معنی: (۶/آذر/۸۹ ۲۲:۱۸)arnh نوشته است: فتنه، يا در امور ديني است يا دنيوي- فتنه ديني هم چند قسم است: گاهي شخص سعي ميكند كه مردم را گمراه سازد و نگذارد دين حق را بپذيرند و به القاي شبهات و شكوك در اين راه بهوسيله زبان و قلم ميكوشد. و گاهي بهوسيله اذيت كردن و شكنجه كساني كه دين پذيرفتهاند، مانع قبول كردن ديگران ميشوند. مانند معامله مشركين مكه با مسلمانان صدر اسلام. و مانند معامله معاويه (عليه الهاويه) با شيعيان حضرت اميرالمؤمنين عليهالسلام.بود. در حقیقت بحث "دشمن شناسی در اسلام" هم بحثی دینی محسوب می شود و در معرض این فتنه ها قرار دارد. یادمون باشه دشمن قصد داره با ایجاد فتنه فضای تحقیق رو غبار آلود کنه و از این طریق تشخیص دادن حق وباطل رو دشوار می کنه. همچنین من با ایشون موافقم که: "دشمن شناسی" از طرفی خود منتهی به "دوست شناسی" خواهد شد و...، اما باید توجه کرد به شرطی که دشمن شناسی از راه صحیح خودش صورت بپذیره، طبیعیست وقتی که در این زمینه "هیجان زده" بشیم و صرفا به دنبال "کشف نماد ها و نشانه هایی" از دشمن بگردیم و یا دچار "شک بیش از حد یا بی مورد به افراد" بشیم، از اصل قضیه که "هدف دشمن" از به کار بردن این نماد ها و نشانه ها و ایجاد این شک هاست غافل میشیم!!! همچنین باید به این نکته توجه کرد در بحث دشمن شناسی کیفیت اهمیت بیشتری داره نه کمیت، و به صرف این که در بحث دشمن شناسی فقیر هستیم نباید بدون تحقیق و با فراوانی بالا اقدام به ایجاد بحث های کم اهمیت نماییم. بنابراین ما باید ابتدا اهداف دشمن از بکارگیری نشانه ها، و سپس "راه مقابله" با این اهداف رو کشف کنیم! به قول mohamad عزیز حواسمون سرگرم "پرچم دروغین" دشمن نشه! یعنی بجای بررسی صرف عملیات ظاهری دشمن حواسمون رو بیشتر معطوف عملیات ذهنی اون بکنیم! یعنی ببینیم هدف طراح از طرح سوال چی بوده! اصلا چطور تونسته سوال رو تو ذهن ما ایجاد بکنه؟! چرا و چگونه سوال رو طرح کرده؟! یعنی رفتار دشمن رو "مهندسی معکوس" بکنیم! در حقیقت دشمن میخواد تو همین بحث دشمن شناسی هم انحراف ایجاد کنه و در یک کلام مبحث "دشمن شناسی" خودش نیاز به دشمن شناسی داره!!!!!!!! التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من هم با irani67 موافقم نکاتی رو گفت که منم خیلی دوس داشتم بگم
|
|||
|
|
۹:۳۷, ۲۲/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/فروردین/۹۰ ۱۴:۱۵ توسط mesmaeil.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من هم معتقدم باید جریان شناسی کنیم نه فقط صرفا نماد شناسی
هرچند در جران شناسی باید به نماد ها هم دقت کرد همون طوری که رهبری میگه شناخت عرصه دشواره شناخت مهاجم و مدافع و دوست و دشمن . استاد رائفی پور راه مقابله با این جریان رو چسبیدن به تشیع می دونند . پس اگه امکان داره یه راه کاری رو برای اغاز بندگی واقعی خدا پیدا کنیم و بتونیم اون رو با توجه به امکانات منطقه و محیط زندگی خودمون گسترش بدیم |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۲۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یه احتمال:
امکان داره یه عده بخوان کل قضیه ظهور رو شبیه سازی کنن!!!!!! این کار میتونه چند دلیل داشته باشه: 1 اینکه عرصه رو برای ظهور مسیح دروغین (وبرای ما مسلمونا امام مهدی تقلبی) آماده کنن! 2 یا اینکه با این کار واکنش سنجی کنن مردم جهان رو! یعنی با دروغای کوچیک اولیه ذهن ها رو برای قبول دروغ بزرگه که در آینده برنامه ریزی میکنن آماده کنن! یا اصلا ببینن تبلیغاتشون چقدر باور پذیری برای مردم جهان داره! و با استفاده از بازخورد این اعمال شیطانی خودشون رو برای گفتن یک دروغ خیلی بزرگ ولی بی نقص به نحوی که باورپذیری بالایی داشته باشه آماده کنن! به هر حال این روش دشمن دیگه لو رفته (واکنش سنجی رو میگم) فقط باید حواسو جمع کرد! 3 منتظران رو هیجان زده کنن به نحوی که حتی خیلی از شیعه ها خودشون با توقیت و تطبیق به این کار کمک کنن! و به قول آقای رائفی پور این ممکنه موجب بدإ بشه! البته منظورم این نیست که از تحقیق در مورد نشانه های ظهور غافل بشیم! منظور اینه که هیجان زده نشیم و با تحقیق پیش بریم تا دشمن ازمون بازی نگیره! بهتره قبل از اینکه هر مطلبی رو عنوان کنیم ببینیم جایی برای استفاده دشمن از مطلب ما به نفع خودش وجود داره؟! بهتره تا جای ممکن جلوی سو استفاده دشمن رو از مطالب خودمون بگیریم و گرنه ممکنه ناخواسته بازیچه دستش بشیم! به هر حال توجه کردن به این مسائل ضرر نداره! ![]() ضمنا درسته که خیلی از مسائل روز ممکنه شباهت بسیار زیادی بانشانه های ظهور داشته باشه اما باید توجه کرد که دشمن اگه بخواد مارو گول! بزنه سعی میکنه رو همین نشانه ها بیشتر مانور بده ویا حتی خودش نشونه سازی کنه! میبینید! قضیه میتونی خیلی پیچیده تر از اونی باشه که ما فک میکنیم! هر مسئله دارای چند لایه است! مواظب باشیم از لایه های بالاتر غافل نشیم! البته در پایان اینم بگم اونها هر کاریم بکنن خداوند متعال برنامه ی خودشو پیاده میکنه! پس کور خوندن! و مکرو مکروالله و الله خیر الماکرین
|
|||
|
۲۳:۲۲, ۲۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۴/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۱)iran67 نوشته است: یه احتمال: حدس جالبی است ولی از آنجایی که علامت چشم جهان بین روی دلار از حدود 215 سال قبل طراحی شده و مشخصات آن با دجالی که امام علی (علیه السلام) توصیف کرده اند، شباهت بسیار زیادی دارد و همچنین نشانه های آخرزمان بسیار بزرگ است و البته این نشانه ها و پس از آن انشالله ظهور، بر علیه شیطان می باشد، پس احتمال ساختگی بودن این دوران کمی دور از انتظار می باشد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |