کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vampire و سینمای آمریکا
۲۰:۵۱, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1

چند وقتیه که یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده
کمتر از یه سال هست که تلویزیون آمریکا سریال هایی که پخش میکنه همه از نوع وامپایر و خون اشام و گرگینه هست ...
برای اثبات حرف خودم اسامی چندتاشون رو مینویسم
vampire diaries
twilight
supernatural
the walking dead
...
این چندتا سریال از یه سال و یا کمتر شروع شده
البته فیلم های سینمایی از نوع خون اشام هم زیاد هست که به نظرم اونا پراکندگی شون در بین فیلم های سینمایی تولید شده در هالییود زیاد تغییر نکرده اما تمرکز زیاد بروی این نوع سریال ها که تا چندین سال قبل موضوعات پلیسی و جنایی مثل فرار از زندان و 24 و ... بود کمی عجیب به نظر میرسه!!!!
حالا من نمیدونم از کی باز شروع میکنن که این موجودات رو به طور حقیقی در اخبارشون پوشش بدن ...!!
اما شروع به ایجاد همچین فکری در مخاطب ها که وامپایر و گرگینه ها وجود دارن چه چیزی رو نشون میده ؟
من یه مطالبی در مورد اینکه در اخرزمان موجودات عجیب ظاهر میشن خونده بودم که نمی دونم این مطلب چقدر صحیح هست ؟
حالا رابطه این دوتا موضوع چیه ؟
آیا رابطه ای هست ... ؟ به نظرم که تمرکز بیش ازحد بی دلیل نیست؟؟

یادم رفت بگم این سریال هایی که اشاره کردم همگی با هم هم اکنون در حال اکران هست !!

نظر شما چیه ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، SAViOR ، یا ثارالله ، Admirer ، نگار ، AMINI ، مجید املشی ، emj ، mahdis ، Justice Bringer

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۴۶, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
بهله بهله کنکور هم تمام شد !!!! Big GrinBig GrinBig Grin

ارباب دورگه به تالار بازگشت !!!

دوستان و جناب Admirer اگه کمکی از بنده بر میاد بگید تا انجم بدم ها !!

برای شروع می خوام در زمینه ی گرگینه ها و خون آشام ها یه مقاله بنویسم برای این قسمت اگه دوستان قبول کنند !! Blush

پس منتظر بمانید Heart

پ.ن :
َAdmirer جان حلقه ی نقد دسته جمعی کارش به کجا کشید ؟؟
نمی خوای شروع کنی ؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۵۵, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

سلام شاهین جان! انشاالله شروع میشه به زودی!Angel

اجازه بدید ما هم ترممون به خوبی و خوشیWink به اتمام برسه!Cool

شاید از هفته ی دیگه...Blush

در پناه حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen
۲۰:۰۴, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
(۴/تیر/۹۱ ۱۵:۵۶)یا ثارالله نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام...چند وقت پیش یک خبر بسیار عجیب از یک پسر بچه نوجوون 14-15 ساله شنیدم...بخونید و قضاوت کنید که باز کننده تاپیک داره جو بیخودی میده یا واقعا یه خبرایی هست تو دنیا!!!

به من گفت که میخواد یک ستاد مبارزه با زامبی راه بندازه!!!!!!! من اول خندم گرفت فکر کردم شوخی می کنه بعد گفت کاملا جدی صحبت می کنم آمریکا یک سری تحقیقاتی روی آدمای مرده انجام داده که آلودگی از محیط تحقیق به بیرون هم سرایت کرده و الان پدیده زامبی داره به سرعت شیوع پیدا می کنه به طوری که تا چند سال بعد همه دنیا رو میگیرن ( Big GrinBig GrinBig Grin وقتی داشت تعریف می کرد یاد موضوع بازی رزیدنت اویل افتادم :دی )
بعد هم توضیح داد در این مورد که زامبی ها به راحتی نمی میرن و کشتنشون روش خاصی داره که از توضیح این بخش ها می گذرم و واسه همین میخواست یک ستادی باز کنه واسه آموزش این موضوع و از منم دعوت کرد عضو شمBig Grin

ببینید این بچه زیاد هم به نظر نمیاد تخیلی باشه و خیلی هم جدی و (به ظاهر) علمی صحبت می کرد..درسشم خیلی خوبه و خیلی هم باهوشه...

اما دوتا سوال مطرح می کنم که خودتون بهش فکر کنید...

1- برای آمریکا چه سودی داره که انقدر هزینه کنه و فیلما و بازیهایی با این موضوع بسازه تا همچین تفکری رو راه بندازه؟ الان تو آمریکا یک سازمان هست به نام مبارزه با زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا چرا ؟ مگه خودشون عقلشون نمی رسه این چیزا تخیلیه؟
2- دلیل اینکه امروزه انقدر نوجوونها و جوون های ما تو تخیل و فضای ذهنیشون زندگی می کنند چیه؟و آیا این موضوع سودمنده یا مضر

بنده به کمی جستجو حرفهای شما رو تصدیق می کنم:

نقل قول:سال‌های بسیار زیادی است که شاهد حضور زامبی‌ها در کتاب‌ها، فیلم‌ها، بازی‌ها و کمیک‌ها هستیم، ولی آیا تا بحال به این موضوع فکر کرده‌ بودید، که شاید روزی گله‌ای زامبی به سمت شهرها حمله‌ور شوند؟ مسئله اینجاست که به تازگی محققین با ارایه‌ی دلایل محکمی، حمله‌ی زامبی‌ها را نه تنها دور از ذهن نخوانده‌اند، بلکه حتی زمان وقوع آن را نزدیک توصیف کرده‌اند!

بر اساس اظهارات "مکس ماکگ"، سرپرست "جامعه‌ی تحقیقاتی زامبی‌ها" (!)، تنها کافی است یک ویروس، همانند ویروس هاری، وارد هوا شود، و همین سبب خواهد شد تا مردم به سرعت، فیلم "28 روز بعد" را در روبروی چشمان خود ببینند. البته به گفته‌ی ماکگ، ویروسی همانند هاری ابتدا باید جهش بیابد، و سپس در هوا آزاد شود. همین مسئله‌ی جهش یافتن ویروس موجب مقاومت آن در برابر واکسیناسیون‌های فعلی می‌شود.

ویروس هاری می‌تواند بر روی دستگاه عصبی بدن تاثیر داشته باشد

ما هم پس از خواندن کلمه‌ی جامعه‌ی تحقیقاتی زامبی‌ها بسیار تعجب کردیم، اما پس از مقداری جست و جو دریافتیم که نه‌تنها چنین موسسه‌ای وجود دارد، بلکه این موسسه سه سال است که با هدف "آگاهی هرچه بیشتر در رابطه با زامبی‌ها" در حال فعالیت‌ است و هم‌اکنون نیز عضو می‌پذیرد!
سرپرست این جامعه‌ی تحقیقاتی در ادامه‌ی اظهاراتش افزود: "یکی از بزرگ‌ترین ترس‌های من این است که یک انسان نباید حتما مرده باشد یا از سوی یک زامبی مورد حمله قرار گیرد تا او نیز همانند آن‌ها شود، بلکه اگر هاری همانند آنفولانزا عمل کند، می‌تواند مردم کاملا سالم را به افرادی دیوانه تبدیل کند."

اگر هنوز هم نترسیده‌اید، وی ادامه می‌دهد: "این مسئله را نیز در نظر بگیرید که پس از آلوده شدن شخص به ویروس جهش‌یافته‌ی هاری، تنها پس از یک ساعت، ویروس در بدن فرد کاملا عمل خواهد کرد. اما برای این‌که تمام این‌ موارد اتفاق بیافتد، ویروس هاری باید جهش یابد و خصلت ویروس‌هایی هم‌چون آنفولانزا و سرماخوردگی را پیدا کند؛ با این حال، هنوز طبیعت زمینه‌ی چنین جهشی را فراهم نکرده و به نظر هم نمی‌رسد فراهم کند. اما شاید دانشمندی آنقدر شرور و دیوانه باشد تا در آزمایشگاهش دست به چنین کاری بزند."

و اما مسئله‌ی مهم این‌جاست که این خبر را از سایت موسسه‌ای به بزرگی و اهتبار نشنال‌جیاگرافیک نقل کرده‌ایم! بهتر است سریعا یاد بگیرید تا چگونه یک اره‌برقی را بر روی موتورسیکلت نصب می‌کنند...

و

نقل قول:در اوایل دهه 1980 میلادی / 1360 شمسی، گیاه‌شناسی به نام وید دیویس این نظریه را مطرح کرد که زامبی‌ها چیزی بیش از فرهنگ قومی و جادوگری هستند. به اعتقاد وی قدرت زامبی که در آیین‌های مذهبی هائیتی از آن استفاده می‌شود، در واقع نوعی سم قوی است که باعث مسدود شدن کانال‌های عصبی می‌شود.
سوسک‌های زامبی

[تصویر: 1.bmp]
دیویس نظریه خود را تا حدودی از مثال‌های موجود در عالم واقع الهام گرفته بود. از جمله می‌توان به زنبور جواهرنشان ماده اشاره کرد که سم تترودوتوکسین خود را به درون مغز یک سوسک تزریق می‌کند و باعث می‌شود واکنش‌های پرواز و دفاع سوسک از کار بیفتد. این زنبور سپس سوسک بیچاره را به درون لانه خود می‌برد و درون شکم آن تخم می‌گذارد. هشت روز بعد لاروهای زنبور سر از تخم بیرون می‌آورند و با تغذیه از سوسک، به داخل اندام‌های وی نقب می‌زنند. در تمام این مدت سوسک زنده است و تحت کنترل زنبور قرار دارد.

مورچه‌های زامبی

[تصویر: 11-3-6-923352.jpg]
مغز مورچه‌های برگ‌چین (کشاورز) در جنوب شرقی آسیا تحت کنترل یک قارچ عفونی قرار دارد که Ophiocordyceps Unilateralis نامیده می‌شود. این قارچ قبل از اینکه مورچه میزبان خود را بکشد، آن را مجبور می‌کند تا به بهترین نقطه جنگل برود. سپس با رشد بیش از حد خود باعث منفجر شدن جمجه مورچه و رها شدن هاگ‌های خود درون جنگل می‌شود.

گاوهای زامبی

[تصویر: 11-3-6-925193.jpg]
نخستین فیلم زامبی دنیا در سال 1968 / 1347 ساخته شد. در این فیلم ارتشی از اجساد گوشتخوار که در اثر تشعشعات رادیواکتیو زنده شده بودند، به گروهی از روستاییان پنسیلوانیا حمله کردند. در آن زمان فیلم‌های زامبی به نوعی ترس از جنگ هسته‌ای را نشان می‌داد. امروزه زامبی‌هایی که در سینماها به نمایش در می‌آیند، عموما در اثر عفونت‌های ویروسی ایجاد شده‌‌اند؛ ویروس‌های همه‌گیری که جایگزین ترس از جنگ هسته‌ای شده‌اند.
پروتئینی به نام ذره عفونی پروتئین‌دار یا اصطلاحا پریون می‌تواند بر روی مغز تاثیر بگذارد. پریون‌ها همان عامل بیماری‌زایی هستند که باعث بروز بیماری جنون گاوی شدند. اگر یک پریون ناقص وارد سیستم بدن ما شود -مانند اتفاقی که در بیماری جنون گاوی افتاد- سایر پریون‌های بدن ما نیز به شکل این پریون ناقص در می‌آیند، و باعث می‌شوند مغز انسان نوعی حالت خمیری به خود بگیرد. از آنجایی‌که پریون‌ها زنده نیستند، از بین بردن آنها تقریبا غیرممکن است. هیچ نوع درمان شناخته شده‌ای برای بیماری‌های ناشی از پریون وجود ندارد. این پروتئین‌ها قادرند حتی سال‌ها پس از مرگ قربانی خود، باعث آلوده شدن دیگران شوند. به همین دلیل طبق قوانین انگلستان افرادی که در اثر بیماری جنون گاوی از دنیا رفته‌اند، باید در قبرهایی دفن شوند که حداقل سه متر زیر زمین هستند.

انسان‌های زامبی

[تصویر: 11-3-6-926574.jpg]
ارتباط پریون‌ها به بیماری‌های زامبی‌مانند در اوایل دهه 1950 میلادی / 1330 شمسی کشف شد. در آن زمان فرمانداران استرالیایی که مشغول سیاحت در استان‌های کوهستانی شرقی پاپوا گینه‌نو بودند، متوجه شدند برخی از اعضای قبیله فوور از نوعی رعشه عجیب رنج می‌برند. این رعشه‌ها عموما با خنده‌های ناگهانی و غیر قابل کنترل همراه بود. اعضای قبیله این بیماری را کورو می‌نامیدند. در اوایل دهه 1960 / 1340، دکتر مایکل آلپرز منشاء این بیماری را پیدا کرد. این بیماری ریشه در مراسم تدفین آدمخوارانه این قبیله داشت که شامل خوردن مغز مردگان بود.

ویروس زامبی مسری

[تصویر: 11-3-6-93585.jpg]
استیون اسچلوزمان در کتاب جدید خود به نام «کالبدشکافی زامبی» نیز منشاء زامبی را در پریون می‌داند. کتاب وی داستانی تخیلی درباره استنلی بلوم است؛ آخرین دانشمندی که به پناهگاه سازمان ملل فرستاده شده تا بر روی ویروس زامبی‌ساز ANSD مطالعه کند. (ویروسی که به گفته اسچلوزمان مخفف عبارت سندرم نقص فاسدکننده عصبی بی‌قاعده است.) اسچلوزمان که استادیار روان‌پزشکی دانشگاه هاروارد است می‌گوید لوب پیشانی مغز در یک زامبی احتمالا وجود ندارد. همچنین مخچه که هماهنگی حرکت بدن را کنترل می‌کند، اگرچه سالم است اما به طور کامل کار نمی‌کند.

اسپری زامبی‌ساز

[تصویر: 11-3-6-940456.jpg]
[/b]
پریون‌ها توسط هوا منتقل نمی‌شوند ... البته تا این لحظه. گروهی از آسیب‌شناسان سویسی در یک مطالعه جدید، غلظت‌های بالا از پریون را درون یک افشانه قرار داند و موش‌های آزمایشگاهی را در معرض اسپری این افشانه قرار دادند. نتیجه آزمایش از کشندگی 100 درصدی حکایت داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، Admirer ، یا ثارالله ، Justice Bringer
۲:۰۱, ۱۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۱ ۲:۰۲ توسط mofa.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
چند وقت پیش فیلم ابراهام لینکلن رو دیدم که نشون میداد لینکلن با کمک یه خون اشام خوب با خون آشام های بد مبارزه می کنه و در اخر اونا رو شکست میده... برام سوال شد که چرا فیلمی که ظاهرا در مورد زندگی و خاطرات رئیس جمهور امریکا ساخته شده از همچین موضوعات و مضامین تخیلی استفاده کرده؟
به نظرم اومد خون اشام ها تعبیر و نمادی از گروه خاصی باشن رفتم سرچ کردم تو یکی از سایت ها در مورد خون اشامها نوشته بود که خون اشام کسیه که با شیطان قرارداد بسته که به اون عمر طولانی و مصونیت از مرگ و بیماری بده و برای رسیدن به خواستش بایستی خون انسان ها رو بخوره...
بنابراین خون اشام نوعی شیطان پرسته و به همین مناسبت هم تو فیلما خون اشامها به عنوان موجودات ضد خدا و ضد دین نشون داده میشن
تو این فیلم هم من خون اشام ها رو تعبیری از بعضی گروه های فراماسونری برداشت کردم و اینکه چرا یه فیلم امریکایی بخواد علیه فراماسون ها ساخته بشه میتونه دلائل مختلفی داشته باشه
در مورد زامبی هم به نظرم باید روش یه تحقیقی بشه که اصل مطلب چیه هرچند معلوم نیست بشه به اصل مطلب دست پیدا کرد...
ممکنه که اونا تو ازمایشگاهاشون چنین موجودی رو تولید کرده باشن... داستان رزیدنت اویل و خیلی از بازی های کامپیوتری هم فکر نمی کنم تخیل محض باشه، میتونه برداشتی از یه واقعیت هولناک باشه... به قول سازنده های مستند گاهی اوقات چه بسا واقعیت عجیب تر و بلکه وحشتناک تر افسانه است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR
۹:۰۷, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
این تاپیک رو مطالعه کنید

قربانی کردن انسان در آئین‌های رازآلود (فراماسونری، ایلومناتی، شیطان پرستی و ...)

جوامع مخفی میدونن کم کم تمام دنیا می فهمین این ها سالیان دراز در حال قربانی کردن کودوکان و انسان ها بوده اند ... مخصوصا صهیونیست ها ... ولی از قبل شروع کردن به نشان دادن فیلم ها و سریال های این چنینی تا مردم نسبت به کسانی که خون می خورند احساس تنفر نکنند ... بلکه کسانی رو خون می خوررند رو انسان هایی با قدرت های فرا طبیعی و منجیان زمین نشان دهند که همیشه مخفی شده اند ((آرزویی جوامع مخفی این است که مردم این دید رو بهشون داشته باشند))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa ، وحید110 ، soshiant ، Justice Bringer
۲۰:۱۹, ۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط ztb.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام توی این فیلم و سریالا منظورشون از خون خوردن چیه اگه خون آشام جن باشه ؟
۲:۵۱, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲:۵۱ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #17
آواتار
من تو سریال های teenwolf ,the vampire diarise,supernatural یه چیز مشترک دیدم و اون این بود که برای حل مشکلات به افسانه ها مراجعه میکنن یعنی کتب اسمانی نعوذ بالله منابع دروغی هستند واین یعنی اماده سازی ذهن افراد برای پذیرش افسانه های ساختگی خودشان .
۳:۰۷, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
بسیار فیلم جذاب و معتاد کننده ای هستش و از روی یک کتاب درست شده. در حال حاضر فصل پنجمش در حال ساخته شدنه.

مگه قرار بود هر چیز تخیلی رو به ضد خدا ربط بدیم ! نماد های مثلث و این جور چیزا هم باشه ، نشون دهده ی وجود جادوگر هستش.

پس قوه ی تخیل رو خدا واسه چی به ما داده !!!! به نظر من کسی که کتاب رو نوشته واقعا از این نعمتش خیلی خوب استفاده کرده تا تونسته همچین داستانی رو بنویسه.

خون آشام بودن الان خیلی جاها بین شیطان پرست ها رواج داره ! برنامه شوک هم یه چیزی نشون داد پارسال ، واقا جالب بود و واقعا یه نفر چقدر میتونه مخش ایراد داشته باشه.

ولی به نظر من داستان های جالبیه و خیلی بهتر از این رمان های عاشقونه و بی سر و ته خودمونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]