|
vampire و سینمای آمریکا
|
|
۲۰:۵۱, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند وقتیه که یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده
کمتر از یه سال هست که تلویزیون آمریکا سریال هایی که پخش میکنه همه از نوع وامپایر و خون اشام و گرگینه هست ... برای اثبات حرف خودم اسامی چندتاشون رو مینویسم vampire diaries twilight supernatural the walking dead ... این چندتا سریال از یه سال و یا کمتر شروع شده البته فیلم های سینمایی از نوع خون اشام هم زیاد هست که به نظرم اونا پراکندگی شون در بین فیلم های سینمایی تولید شده در هالییود زیاد تغییر نکرده اما تمرکز زیاد بروی این نوع سریال ها که تا چندین سال قبل موضوعات پلیسی و جنایی مثل فرار از زندان و 24 و ... بود کمی عجیب به نظر میرسه!!!! حالا من نمیدونم از کی باز شروع میکنن که این موجودات رو به طور حقیقی در اخبارشون پوشش بدن ...!! اما شروع به ایجاد همچین فکری در مخاطب ها که وامپایر و گرگینه ها وجود دارن چه چیزی رو نشون میده ؟ من یه مطالبی در مورد اینکه در اخرزمان موجودات عجیب ظاهر میشن خونده بودم که نمی دونم این مطلب چقدر صحیح هست ؟ حالا رابطه این دوتا موضوع چیه ؟ آیا رابطه ای هست ... ؟ به نظرم که تمرکز بیش ازحد بی دلیل نیست؟؟ یادم رفت بگم این سریال هایی که اشاره کردم همگی با هم هم اکنون در حال اکران هست !! نظر شما چیه ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۶, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بهله بهله کنکور هم تمام شد !!!!
![]() ![]() ![]() ارباب دورگه به تالار بازگشت !!! دوستان و جناب Admirer اگه کمکی از بنده بر میاد بگید تا انجم بدم ها !! برای شروع می خوام در زمینه ی گرگینه ها و خون آشام ها یه مقاله بنویسم برای این قسمت اگه دوستان قبول کنند !! ![]() پس منتظر بمانید ![]() پ.ن : َAdmirer جان حلقه ی نقد دسته جمعی کارش به کجا کشید ؟؟ نمی خوای شروع کنی ؟؟؟ |
|||
|
۱۸:۵۵, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام شاهین جان! انشاالله شروع میشه به زودی! ![]() اجازه بدید ما هم ترممون به خوبی و خوشی به اتمام برسه!![]() شاید از هفته ی دیگه... ![]() در پناه حق |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۴/تیر/۹۱ ۱۵:۵۶)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرّحمن الرّحیم بنده به کمی جستجو حرفهای شما رو تصدیق می کنم: نقل قول:سالهای بسیار زیادی است که شاهد حضور زامبیها در کتابها، فیلمها، بازیها و کمیکها هستیم، ولی آیا تا بحال به این موضوع فکر کرده بودید، که شاید روزی گلهای زامبی به سمت شهرها حملهور شوند؟ مسئله اینجاست که به تازگی محققین با ارایهی دلایل محکمی، حملهی زامبیها را نه تنها دور از ذهن نخواندهاند، بلکه حتی زمان وقوع آن را نزدیک توصیف کردهاند! و نقل قول:در اوایل دهه 1980 میلادی / 1360 شمسی، گیاهشناسی به نام وید دیویس این نظریه را مطرح کرد که زامبیها چیزی بیش از فرهنگ قومی و جادوگری هستند. به اعتقاد وی قدرت زامبی که در آیینهای مذهبی هائیتی از آن استفاده میشود، در واقع نوعی سم قوی است که باعث مسدود شدن کانالهای عصبی میشود. |
|||
|
|
۲:۰۱, ۱۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۱ ۲:۰۲ توسط mofa.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
چند وقت پیش فیلم ابراهام لینکلن رو دیدم که نشون میداد لینکلن با کمک یه خون اشام خوب با خون آشام های بد مبارزه می کنه و در اخر اونا رو شکست میده... برام سوال شد که چرا فیلمی که ظاهرا در مورد زندگی و خاطرات رئیس جمهور امریکا ساخته شده از همچین موضوعات و مضامین تخیلی استفاده کرده؟ به نظرم اومد خون اشام ها تعبیر و نمادی از گروه خاصی باشن رفتم سرچ کردم تو یکی از سایت ها در مورد خون اشامها نوشته بود که خون اشام کسیه که با شیطان قرارداد بسته که به اون عمر طولانی و مصونیت از مرگ و بیماری بده و برای رسیدن به خواستش بایستی خون انسان ها رو بخوره... بنابراین خون اشام نوعی شیطان پرسته و به همین مناسبت هم تو فیلما خون اشامها به عنوان موجودات ضد خدا و ضد دین نشون داده میشن تو این فیلم هم من خون اشام ها رو تعبیری از بعضی گروه های فراماسونری برداشت کردم و اینکه چرا یه فیلم امریکایی بخواد علیه فراماسون ها ساخته بشه میتونه دلائل مختلفی داشته باشه در مورد زامبی هم به نظرم باید روش یه تحقیقی بشه که اصل مطلب چیه هرچند معلوم نیست بشه به اصل مطلب دست پیدا کرد... ممکنه که اونا تو ازمایشگاهاشون چنین موجودی رو تولید کرده باشن... داستان رزیدنت اویل و خیلی از بازی های کامپیوتری هم فکر نمی کنم تخیل محض باشه، میتونه برداشتی از یه واقعیت هولناک باشه... به قول سازنده های مستند گاهی اوقات چه بسا واقعیت عجیب تر و بلکه وحشتناک تر افسانه است... |
|||
|
|
۹:۰۷, ۱۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
این تاپیک رو مطالعه کنید
قربانی کردن انسان در آئینهای رازآلود (فراماسونری، ایلومناتی، شیطان پرستی و ...) جوامع مخفی میدونن کم کم تمام دنیا می فهمین این ها سالیان دراز در حال قربانی کردن کودوکان و انسان ها بوده اند ... مخصوصا صهیونیست ها ... ولی از قبل شروع کردن به نشان دادن فیلم ها و سریال های این چنینی تا مردم نسبت به کسانی که خون می خورند احساس تنفر نکنند ... بلکه کسانی رو خون می خوررند رو انسان هایی با قدرت های فرا طبیعی و منجیان زمین نشان دهند که همیشه مخفی شده اند ((آرزویی جوامع مخفی این است که مردم این دید رو بهشون داشته باشند)) |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۲ ۱۸:۲۰ توسط ztb.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام توی این فیلم و سریالا منظورشون از خون خوردن چیه اگه خون آشام جن باشه ؟
|
|||
|
۲:۵۱, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۲:۵۱ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
من تو سریال های teenwolf ,the vampire diarise,supernatural یه چیز مشترک دیدم و اون این بود که برای حل مشکلات به افسانه ها مراجعه میکنن یعنی کتب اسمانی نعوذ بالله منابع دروغی هستند واین یعنی اماده سازی ذهن افراد برای پذیرش افسانه های ساختگی خودشان .
|
|||
|
۳:۰۷, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسیار فیلم جذاب و معتاد کننده ای هستش و از روی یک کتاب درست شده. در حال حاضر فصل پنجمش در حال ساخته شدنه.
مگه قرار بود هر چیز تخیلی رو به ضد خدا ربط بدیم ! نماد های مثلث و این جور چیزا هم باشه ، نشون دهده ی وجود جادوگر هستش. پس قوه ی تخیل رو خدا واسه چی به ما داده !!!! به نظر من کسی که کتاب رو نوشته واقعا از این نعمتش خیلی خوب استفاده کرده تا تونسته همچین داستانی رو بنویسه. خون آشام بودن الان خیلی جاها بین شیطان پرست ها رواج داره ! برنامه شوک هم یه چیزی نشون داد پارسال ، واقا جالب بود و واقعا یه نفر چقدر میتونه مخش ایراد داشته باشه. ولی به نظر من داستان های جالبیه و خیلی بهتر از این رمان های عاشقونه و بی سر و ته خودمونه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقش سینمای ھالیوود در اقتصاد آمریکا و مقایسه آن باسینمای ایر | panel123 | 0 | 957 |
۵/فروردین/۹۷ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: panel123 |
|
| بررسی سریال "خاطرات خون آشام-The Vampire Diaries" | Mahdi-MH | 73 | 66,285 |
۳۰/آذر/۹۵ ۱۶:۵۴ آخرین ارسال: mrkangari |
|
| نگاهی به انیمیشن " Dance in the Vampire Bund " | mofa | 0 | 1,804 |
۲/شهریور/۹۲ ۰:۰۵ آخرین ارسال: mofa |
|

به اتمام برسه!

![[تصویر: 1.bmp]](http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/1.bmp)
![[تصویر: 11-3-6-923352.jpg]](http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/11-3-6-923352.jpg)
![[تصویر: 11-3-6-925193.jpg]](http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/11-3-6-925193.jpg)
![[تصویر: 11-3-6-926574.jpg]](http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/11-3-6-926574.jpg)
![[تصویر: 11-3-6-93585.jpg]](http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/11-3-6-93585.jpg)
![[تصویر: 11-3-6-940456.jpg]](http://www.khabaronline.ir/images/2011/3/11-3-6-940456.jpg)