|
عصر یخبندان 4 و پیامها! "ICE AGE 4"
|
|
۱۱:۱۳, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
چندی پیش این فیلم در قالب نمایش خانگی ارائه شد و در حال حاضر در دسترس همگان است و بنده هم این فیلم را دیدم. فیلم سر تا به پا نکته داشت ولیکن بنده به نکات اهم آن اشاره میکنم: ![]() در این فیلم زمین در حال جابجایی و ایجاد قاره ها بود ولیکن اگر بدقت به آن نگاه کنید برخی صحنه ها تداعی کننده فیم 2012 بود. درست است که جابجایی قاره ها بود ولی در واقع سرزمین این حیوانات در حال زیر و رو شدن بود و همانند فیلم 2012 بود. نکته بعدی اینکه این حیوانات میبایست به سمت پلی میرفتند که در اواخر داستان آن پل از یک دروازه (گیت) عبور میکرد. یعنی محل نجات آنان در واقع همان دروازه بود. دیگر اینکه در صحنه هایی از فیلم تعدادی موش به کمک و یاری آنان می آیند که رهبر آنان به چهره ای نیمه آبی ظاهر میگردد و نماد نیمه جن بودن آن بود و به آنها کمک لازم را کردند. در صحنه ای از فیلم قطعه ای از یخ بعنوان کشتی استفاده میگردد که با دقت اگر نگاه کنید بطور جتم "کشتی نوح" را در ذهن شما تداعی خواهد کرد چون در برخی صحنه ها بطور واضح جفت جفت حیوانات کاملا قابل رویت است. و در صحنه ای دیگر نهنگی بکمک آنها می آید که یکی از شخصیتهای داستان را به دهان میبلعد و به آنان کمک میکند!!! آشنا نبود؟ یونس نبی؟؟؟ در پایان داستان سنجاب داستان بدنبال سرزمین "رویاها" بود که جالب است صحنه های آن سرزمین آتلانتیس رو به تماشاگر تداعی میکند و همان سرزمین رویا به زیر آب رفت !!! و در همین سکانس این شهر به قاره آمریکا تبدیل میشود و در واقع نشان است که آمریکا همان سرزمین رویاها بود. دوستان هم محبت کنند و این مبحث را ادامه بدهند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۸, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳/آذر/۹۱ ۱۱:۱۸)Prestige نوشته است: به هر حال رفتن سنجاب به مرکز زمین و گردوندن هسته زمین که باعث به وجود اومدن قاره ها میشه یه جور مسلئه خلقت و ربانیت خداوند رو به مسخره گرفته |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دیگه خیلی دارین سخت میگیرینا.....
همه چیز رو چرا تفسیر به رای میکنین؟ |
|||
|
|
۰:۵۰, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
برادرا شما هم دیگه اینقدر قضیه رو الکی فلسفی نکنید
کلا سری چهار تایی عصر یخبندان فوق العادست،شما خودتون هم اگه یه روزی بخواید یه فیلمی تو این ژانر بسازید،حتما از همچین عواملی اسفاده میکنید والا عصر یخبندان یک و دو که موقع بچگی من بود،من دیدمشون.اگه میخواست تاثیر گذاشته باشه الان باید میذاشت دیگه!چرا نذاشت؟؟؟؟ عصر یخبندان سه هم که اول نوجوونیم بود،خیلی باهاش حال کردم اینم از عصر یخبندان چهار که من اولین دوبله باکیفیتی که ازش در اومدو دیدم،واقعا فوق العاده بود من هیچ نکته منفی ای تو این فیلم ندیدم.هرچی دیدم آموزنده و آموزشی بود+ نکات طنزی باحالی که داشت! |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۱ ۰:۵۰)فدايي ولايت نوشته است: برادرا شما هم دیگه اینقدر قضیه رو الکی فلسفی نکنید سلام....شکر میون حرفاتون.... البت اصل فیلم اون قدرها هم آموزنده نیست....فکر کنم حدود 20 دقیقه رو سانسور کردن....چون از دوستان میگفتن فیلم حدود 110دقیقه است ولی من پشت کاور دوبله رو دیدم 88 دقیقه بود....نسخه 3اش هم تا اونجایی که یادم میاد دوبلش هم مورد داشت.... |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
موندم چی اون انیمیشن رو سانسور کردن!!!!!
من زبان اصلیش رو دیدم توش مورد خاصی نبود که باعث سانسورش بشه!! |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۴/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۱۶:۱۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۱ ۱۲:۵۷)aleerz نوشته است: سلام....شکر میون حرفاتون.... نه فیلم در حدود 88 دقیقه است ، ولی آخرش جنیفر لوپز و ... می خونند ، رو سانسور کردند ،
در مورد نسخه ی 3 هم ، حدود یک دقیقه ی اولش ، اون دختر سنجابه که سنجاب پسر رو بخاطر بلوط گول می زنه ، رو سانسور کردند! از لحاظ اخلاقی بوده ، نه محتوای سیاسی و ماسونی و ... |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۱ ۱۲:۵۷)aleerz نوشته است: سلام....شکر میون حرفاتون....من خودم 2-3 روز پیش دوبله گلوری این فیلم رو دیدم ( گلوری فیلم هاش بدون سانسوره !!) همون دبلور ها بودن ولی واقعا قشنگ بود که بدون سانسور دوبله شد یه جا گفنین اون آهنگ آخر فقط جنیفر لوپز خواننده نبود بلکه اکثرا دوبلور ها اصلی فیلم خوندن ! تو دوبله گلوری هم تمام دوبلورهاش کامل خوندن که آهنگش عالی بود !!! فیلم 88 دقیقه بیشتر نیست! دوبله هم 88 دقیقه اس تو نسخه قبلی چون واسه صدا و سیما هم باید دوبله میشد یه خورده سانسور داشت ولی این سری چون واسه شبکه پرشین توون و پخش ار یکی از سایتها هم آماده شد بدون محدودیت حتی کلامی دوبله شد الان من خودم 5 انیمیشن از گلوری دانلود کردم هیچ کدوم سانسور نشدن ! بعید میدونم همینا تو بازار باشن نمونه اش هیولا در پاریس هستش که اصلا واسه نمایش تو تی وی نیست !!!!! [size=large]من امروز تو سایت هنر پارسیان پیشنمایششو دیدم :| یعنی فقط ببخشید کم مونده بود بالا بیارم :| [b]یعنی واقعا دوبله اونا مضخرقه :| صدای ننه جون مرد گذاشتن :| ضدا های دیگه هم اصلا و ابدا بهشون نمیاد !!!!!! یعنی دوبله گلوری رو دیدم فوق العاده هستش . یعنی بهتره شرکتشونو ببندین با این دوبله شون ..... |
|||
|
|
۰:۳۸, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
لذت فیلم به زبان اصلی بودنش هست...دوبله خرابش میکنه!! پیشنهاد میکنم همیشه فیلم رو با زبان اصلی ببینید!!جدای از فیلم سینمایی که زبان اصلی میتونی بهتر با فیلم ارتباط برقرار کنی به خاطر لحن و حالات و بیان بازیگر!
انیمیشن ها هم خیلی در قسمت صداگذاری کار میشه!!حتی بعضی وقتها گویندگان صحنه های فیلم رو روبروی هم بازی میکنن تا حس بگیرن!! همیشه سعی کنید زبان اصلی ببینید!! |
|||
|
|
۱:۰۰, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
بله دوبله باعث کاهش کیفیت فیلم میشه ، اما خوب شاهکارهایی هم داشتیم در دوبله کشورمون که دوبله از اصل فیلم بهتر در اومده انیمیشن هم که دیگه جدا است قضیه ، چون خود صدای اصلی هم دوبله است ، تنها بستگی داره به کیفیت دوبله که کدوم گروه دوبلاژ بهتر عمل کردند. مثلا همین رابین هود خودمون ، چقدر دوبله فارسیش فوق العاده است. |
|||
|
|
۳:۵۵, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۵/آذر/۹۱ ۱:۰۰)دل خسته نوشته است: سلام بله خود انیمیشن هم دوبله هست !!! ولی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست به هیچ وجه من هم با علی موافقم دوبله خیلی از کیفیت فیلم کم میکنه اگه مشکلی ندارید بهتره که زبان اصلی فیلم ببینید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 48903733010035368601.jpg]](http://axgig.com/images/48903733010035368601.jpg)

تداعی کننده!؟!
توهم؟!