کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبدیل تربت امام حسین (علیه السلام) به خون + عکس
۱۲:۱۷, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
امروز همزمان با روز عاشورا مقداری‌ از تربت اصلی قبر امام حسین (علیه السلام) که در موزه آن حضرت در کربلا قرار دارد به رنگ خون تبدیل شد.

به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از ابنا، با گذشت نزدیک به ۱۴۰۰ سال از فاجعه خون بار عاشورا همچنان اين داغ بر آسمان و زمين تازه است و کائنات عزادار فرزندان پیامبرند.

در تازه ترين رویداد عاشورائی؛ امروز همزمان با روز عاشورا مقداری‌ از تربت اصلی قبر امام حسین (علیه السلام) که در موزه آن حضرت در کربلا قرار دارد به رنگ خون تبدیل شد.

و این حادثه در مقابل چشمان حیرت زده شاهدان عینی‌ رخ داد و مقامات رسمی آستانه مقدسه امام حسین (علیه السلام)‌ و نیز سایت رسمی‌ آستانه حضرت ابو الفضل (علیه السلام) - سایت کفیل - آن را تأیید کردند.

آنچه در پی می‌ آید تصاویر این تربت شریف است.
[تصویر: 255307.jpg]

[تصویر: 255308.jpg]

[تصویر: 255310.jpg]

[تصویر: 255311.jpg]

[تصویر: 255310.jpg]
در احادیث معتبر نقل شده کتابهای شیعه و سنی آمده است که پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مشتی‌ خاک کربلا به همسر خود ام سلمه داد و فرمود هرگاه این خاک به رنگ خون درآمد فرزندم حسین (علیه السلام)‌ در سرزمینی‌ به نام کربلاء كشته می شود.

قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): يا أم سلمة إذا تحولت هذه التربة دما فاعلمي أن ابني قد قتل.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، hesam110 ، mahdy_mir ، دل خسته ، mhvvhm ، محمود ، یوسف خان ، یاســین ، heaven ، faateme-313 ، مسعود.پاکرو ، یا ثارالله ، فدايي ولايت ، بیداری12 ، nasimesaba ، سرباز سید علی ، Amirsaeed ، مفقود الاثر ، black ، آرین (الهه.ع) ، سدرة المنتهی ، sadegh-a ، sarallah ، Ramin_Ghn ، آل طه ، R3Z4 ، جویای حقیقت ، تفکر ، m.hossein ، ali0077
۱۲:۳۲, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
باید مشخص بشه این خبر صحت داره یا نه
تجربه نشون داده این دست اخبار برای به سخره گرفتن اعتقادات شیعه در اینترنت پخش میشه

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین ، hesam110 ، mahdi14 ، freewish ، nasimesaba ، سرباز سید علی ، Amirsaeed ، سدرة المنتهی ، میلاد.م ، جویای حقیقت ، بچه شیعه ، Hadith
۱۳:۲۴, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
بنده به چشم خودم این امر رو در مشهد خودمون دیدم
حدودا 10 سال پیش
خاک زرد رنگ در ظهر عاشورا به رنگ سرخ در اومد (مثل خاک رس)
در این تالار هم پارسال مبحثی در این رابطه ساخته بودم که حذف و منتقل شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، یوسف خان ، hesam110 ، یا ثارالله ، nasimesaba ، Amirsaeed ، سدرة المنتهی ، جویای حقیقت ، Hadith ، یا زهرا(س)
۱۳:۵۵, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

کد PHP:
http://imamhussein.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=889:torbat-imamhussein-ashoora00&catid=42:latest-news&Itemid=140 
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، hesam110 ، یا ثارالله ، nasimesaba ، Amirsaeed ، جویای حقیقت ، Hadith
۱۶:۰۷, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
من هم دیده ام : ما یک مهر در خانه داریم که طرفهای حدود 1 بعد از ظهر تا 3 بعد از ظهر قرمز میشد امسال بدلیل بیرون بودن توفیق دیدنش از دستمان رفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، saloomeh ، یا ثارالله ، دل خسته ، بیداری12 ، nasimesaba ، Amirsaeed ، sadegh-a ، جویای حقیقت
۱۶:۱۱, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۱۶:۲۵ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #6

(۶/آذر/۹۱ ۱۳:۲۴)دل خسته نوشته است:  سلام
بنده به چشم خودم این امر رو در مشهد خودمون دیدم
حدودا 10 سال پیش
خاک زرد رنگ در ظهر عاشورا به رنگ سرخ در اومد (مثل خاک رس)
در این تالار هم پارسال مبحثی در این رابطه ساخته بودم که حذف و منتقل شد.

خاک رس چه رنگیه ؟Rolleyes2

دانلود فیلم تربت اصلی قبر امام حسین (علیه السلام) به رنگ خون تبدیل شد.:
دانلود کنید

درخت خون بار زرآباد الموت:
درختی که در روز عاشورا خون می گرید

[تصویر: zarabadmajid_jpg.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، saloomeh ، دل خسته ، hesam110 ، mahdy_mir ، Hadith
۱۷:۲۶, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
منم یادمه وقتی که اذان ظهر عاشورا میشد اون تسبیحی که داشتیم رنگش قرمز میشد عین خون.
هیچوقت یادم نمیره اون لحظات رو.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، hesam110 ، Amirsaeed ، جویای حقیقت
۱۹:۱۵, ۷/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۶/آذر/۹۱ ۱۲:۳۲)MAHDI59 نوشته است:  سلام
باید مشخص بشه این خبر صحت داره یا نه
تجربه نشون داده این دست اخبار برای به سخره گرفتن اعتقادات شیعه در اینترنت پخش میشه

من هم اول که دیدم به طور قطعی همین قضاوتو کردم.
بیشتر موارد میان یه چیزی میگن بعد ردش میکنن.

ولی این رو توی اخبار صدا و سیما هم نشون داد.
فکر نکنم ساختگی باشه.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، Amirsaeed ، MAHDI59
۲۲:۳۹, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۱ ۲۲:۵۲ توسط آل طه.)
شماره ارسال: #9
آواتار
برای اطمینان از صحت این خبر :
سایت خبرگزاری نون الخبریه عراق
سایت باشگاه خبرنگاران جوان

تصویر تربت قبل و بعد از این واقعه

[تصویر: torbat13_AzhA_ir.jpg]
[تصویر: 566075_577.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Amirsaeed ، جویای حقیقت ، یا زهرا(س)
۱:۲۶, ۸/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۱ ۱:۲۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #10
آواتار
در کتاب ارزشمند نفس الهموم عالم علیقدر مرحوم شیخ عباس قمی (رحمة الله علیه) می خوانیم :
به سندی متصل به شیخ مفید-رحمة اللّه- در "ارشاد" از امّ سلمه-رضی اللّه عنها-روایت کرده است که گفت :
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یک شب از نزد ما بیرون رفت و غیبتی طولانی کرد , سپس پریشان موی و خاک آلود برگشت و مشتش گره بود , عرض کردم :

یا رسول اللّه ! چه شده است که تو را پریشان و خاک آلوده می بینم ؟
فرمود :
در همین وقت مرا به جایی از عراق بردند که " کربلا " نام دارد و به من در آنجا قتلگاه فرزندم حسین (علیه السلام) و جمعی از فرزندان خاندانم را نمودند و من از خون آن ها برگرفتم و این ها است که در دست من است.مشت خود را گشود و فرمود :
این ها را بگیر و نگهدار.
آن را گرفتم و چون خاک سرخی بود و گذاشتم در یک شیشه و سرش را بستم و نگهداشتم , و چون حسین (علیه السلام) از مکّه به سمت عراق رفت , من هر روز و هر شبی آن را بیرون می آوردم و می بوییدم و بر آن نگاه می کردم و می گریستم بر مصیبت او و چون روز دهم محرّم همان روزی که حسین (علیه السلام) در آن شهید شد , اول روز آن را بیرون آوردم به حال خود بود و آخر روز که بر سر آن رفتم دیدم خون تازه است.در میان خانه ام شیون کردم و گریستم و غم خود را از ترس آنکه دشمنان در مدینه بشنوند و شماتت کنند پنهان کردم و همان ساعت و همان روز را در نظر گرفتم تا خبر شهادت او رسید و آنچه دیده بودم محقق گردید.

اَلسَّلامُ عَلی الحُسَینِ و عَلی عَلِیِّ بنِ الحُسَینِ و عَلی اَولادِ الحُسَینِ و عَلی اَصحابِ الحُسَین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، mahdy_mir ، دل خسته ، Ramin_Ghn ، Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]