|
چرا دیه ی زنان نصفه دیه ی مردان است؟
|
|
۱۷:۵۳, ۱۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۱ ۱۸:۲۸ توسط ZaHrA110M.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اول این سوالم رو تو پیام خصوصی از یک ناظر بزرگوار پرسیدم که ایشون گفتن بهتره یه تاپیک دراین مورد ایجاد کنم شاید سوال خیلی باشه. چرا دیه ی زنان نصفه دیه ی مردان است؟ این سوالی بود که تو دوره ی دبیرستانم از دبیر دینیم ودر دانشگاه هم از استادمون پرسیدم اما هیچکدوم جواب قانع کننده ای بهم ندادن.هردو گفتن چون مرد سر پرست خانواده هست و در اون زمان اگر یک زن عرب شوهرش میمرده دیگه خیلی براش سخت میشده و خلا صه ازاین جور جوابابهم دادن. درصورتیکه بهای خون یک انسان ربطی به سرپرستی خانواده نداره .از طرفی مرد یا زن مقتول ممکنه مجرد باشه و مسئولیتی در مقابل خانواده نداشته باشه.دراین زمان هم خیلی از خانومها هستن که سر پرست خانواده هستند حالا یا از همسرشون جدا شدن یا همسر فوت کرده وحالا به هر دلیلی اونها سرپرست خانواده اند. وقتی اینها رو به دبیرمون و بعدها به استادمون گفتم دیگه جوابی بهم ندادن. دوستان اگر جوابی دارین خوشحال میشم اینجا مطرح کنین. یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۰, ۲۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
نقل قول:-حق طلاق انحصارا به زن یا مرد تعلق نداره.....باسلام خب پس داری میگی برای طلاق باید دلیل باشه خب بگو ببینم طرفین تحت چه شرایطی و با استناد به چه دلایلی میتونند طلاق بگیرند؟ |
|||
|
۲:۱۴, ۲۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
سلام
برادر من هنوز که قوانین تغییر نکرده..... هر وقت قوانین تغییر کرد و تمام موارد مرتبط اصلاح شد بدون شک این موارد هم بی پاسخ نمیمونه. |
|||
|
۲:۱۶, ۲۳/آبان/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
نقل قول:برادر من هنوز که قوانین تغییر نکرده.....با سلام نه دیگه نشد شما قرار شد همه قوانین رو بگی بعد با قوانین الان مقایسش کنیم ببینیم کدومش درسته باید همه رو بگی تا بتونیم تصمیم بگیرم حالا بگو تکلیف طلاق چی میشه؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |