|
سیاهی در سینمای ایران
|
|
۰:۴۳, ۱۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۱ ۲:۲۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
1- آیا تفکر سازمان یافته ای در سینمای ایران وجود دارد که به طور جدی در جهت تضعیف خانواده در جامعه ایران کمر بسته است؟ 2- آیا این سینما بازخوردی از جامعه منحط است یا نه این سینمای ماست که اهریمنی و منحط است و جامعه را به سوی انحطاط می کشد؟ 3- آیا فضای لامذهب این دست فیلم ها محلی از اعراب در ذهن مخاطب ایرانی دارد؟ 4- جامعه شبه روشنفکر سینمایی ایران را چه تفکری تغذیه می کند؟ |
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۱ ۱:۳۲ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۱ ۰:۴۳)تفنگ سرپر نوشته است: بسم الله اصلا توقع نداشته باش که جلوی آمریکا و نوچه هاش قد علم کنی و اون ها هم بشینن و شرافتمندانه باهات بجنگن. مطمئن باش که تمام این ها توطئه از پیش برنامه ریزی شده هست. می خوان افکار متوحش خودشونو در قالب فیلم های وطنی و به زبان و سبک ایرانی به مخاطب بخرونن. من از خیلی وقت پیشا متوجه این سری فیلم ها شدم. فیلم هایی که مسلمون هارو متوحش و عقبمونده معرفی می کنه. ولی چه کنم که هیچ گوش شنوایی پیدا نکردم. به این نتیجه رسیدم که باید خودمون یه حرکتی بکنیم. وگرنه که مسئولین در خواب هفت پادشاه به سر می برن. و اصطلاح روشن فکری یک نقاب زیبا برای تفکر غربزدگی هست. یک اصطلاح دهن پرکن برای توجیه رفتار جاهلانه شونه. |
|||
|
|
۲:۰۷, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۱ ۰:۴۳)تفنگ سرپر نوشته است: بسم الله شما فیلم من مادر هستم رو تماشا کردید؟ |
|||
|
|
۲:۲۷, ۱۳/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۱ ۲:۲۹ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۳/آذر/۹۱ ۰:۴۳)تفنگ سرپر نوشته است: بسم اللهبسم الله 1- آیا شما فیلمهای مذکور را دیده اید؟ 2- به نظر شما چرا برخی ندیده و نشنیده دوست دارند در مورد چیزی اظهار نظر کنند و سیاه نمایی کنند؟ 3- چقدر خوب بود لا اقل شما اگر واقعا اندیشه بیداری دارید، فیلم را دیده بودید و از دید خودتان ضعف های آن را می گفتید!! 4- آیا ما کاری جز بد است! بد است! بلد نیستیم؟ چند بار شده بیایم از فیلم خوبی تعریف کنیم و بگوییم این خوب است و بروید آن را ببینید؟؟؟ و باعث رونق آن شویم نه اینکه همش تبلیغ منفی کنیم و این فیلمهای منفی را رونق دهیم پ.ن: اصلا نمی خواهم از فیمهای گشت ارشاد و خصوصی دفاع کنم. اما وقتی این 2 فیلم را دیدم، باورم نشد که اینها همان فیلمهای مستهجن هستند ![]() عدالت به تقوا نزدیکتر است يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ كُونُواْ قَوَّامِينَ لِلّهِ شُهَدَاء بِالْقِسْطِ وَلاَ يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَى أَلاَّ تَعْدِلُواْ اعْدِلُواْ هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَى وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ ای کسانی که ايمان آورده ايد ، برای خدا ، حق گفتن را بر پای خيزيد و به عدل گواهی دهيد دشمنی با گروهی ديگر وادارتان نکند که عدالت نورزيد عدالت ورزيد که به تقوی نزديک تر است و از خدا بترسيد که او به هر کاری که می کنيد آگاه است .O you who believe! Be upright for Allah, bearers of witness with justice, and let not hatred of a people incite you not to act equitably; act equitably, that is nearer to piety, and be careful of (your duty to) Allah; surely Allah is Aware of what you do |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
وقتی سیاست وارد سینما شد فاتحه ی سینما خوانده شد این چیز های دیگه سیاه بازیه.بعد از انتخابات دیگر این اتفاقات نخواهد افتاد فعلا کمر به نابودی این دولت بسته اند.خوب یا بد در حال حاضر مردم ایران ضرر میکنن نه سیاست مدار
|
|||
|
|
۲:۱۲, ۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۲ ۱:۱۲ توسط هادی....)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
...............................................
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دیالوگ های ماندگار سینمای ایران! | Hadith | 181 | 86,768 |