|
بچه هائی که بچه نیستند
|
|
۱۴:۰۸, ۱۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قاب اول: در ميزنه و مي گه ميشه بيام تو؟!...ميگم بفرماييد! (مراجعه كننده كوچولو نداشتم تا بحال...) مي شينه...غمگينه و نگاه چرخانش و حركات مداومش اضطراب و سردرگمي شو نشون ميده شالشو با وسواس خاصي روي سرش گذاشته و موهاشو به شيوه امروزي ها بيرون ريخته!... مي گم ما در خدمتيم خانوم كوچولو...مي گه يعني اين قدر كوچولوئم؟!! -نه...شوخي كردم حالا چند سالته؟ -كلاس چهارمم! -پس خانومي و كوچولو هم نيستي...مي خنده... حس مي كنم كلي حرف داره براي گفتن اما نميدونه بايد چيكار كنه... -چه خبر؟!! -هيچي!...(آه مي كشه) -عجب آه سوزناكي...دلم آتيش گرفت! ...(مي خنده) -به نظر شما من چه جور دختري هستم؟! -اوممم....بذار فكر كنم...يه دختر خيلي احساساتي! -از كجا فهميدين؟! -از صورتت از نگاهت از حرف زدنت -ديگه چي؟بازم بهم بگين! -يه دختر خيلي حساس كه دوست داره خوشگل باشه همه بهش نگاه كنند و دوستش داشته باشند. هنري نكردم تو بيان اين جملات اما با هيجان ميگه دقيقا!...) -خب بقيه شو خودت بگو... (سرشو ميندازه پايين):اين بده كه آدم كسي رو دوست داشته باشه؟!! -اصلا...خيلي هم خوبه...اين كه بتوني كسي رو دوست داشته باشي يعني هنرمندي! -واقعا؟!! حتي اگه پسر باشه؟!!... (خشكم مي زنه...قدو قواره شو نگاه مي كنم هنوز خيلي بچه است اما نگاهش حركات صورتش و چرخش بدنش به وقت حرف زدن اون قدر جلوه گرانه است كه دلم براش مي سوزه!)... -ميشه ماجرارو برام بگي؟! (شروع مي كنه از عشقش به يه آقا پسر...از اين كه نميتونه بدون اون زندگي كنه از اين كه حالش اصلا خوب نيست!...وقت حرف زدن اشكاش مي ريزه!!...خداي من...اين بچه فقط ده سالشه... بايد سرشار از دنيايي كودكانه باشه ...اين همه بحران براي يه بچه...يه بغض ناخواسته اومده سراغم... ديگه نميتونم بهش بخندم،دلم ميخواد براي دنياي كودكانه اي كه نداره گريه كنم! بهش ميگم حالا چي تو گوشته؟!!...هدفونو در مياره و ميگه يه آهنگ كه خيلي دوستش دارم... ميگم ميتونم گوش كنم؟...ميذاره دم گوشم...يه موسيقي عاشقانه ي خيلي غم انگيز! اين بچه هيچ چيزش شبيه بچه ها نيست) قاب دوم: همه شون با هم ميان تو اتاق...قدو نيم قد!...ميگم چه خبر شده دخترا؟! ميگن سوال داريم! ياد دخترك روز قبل مي افتم!...بفرماييد... هي به هم نگاه مي كنند و مي خندند...درگوشي حرف ميزنند و باز ريز ريز مي خندند! -خب خنده ها كه تموم شد بگين...منتظرم! -ببخشيد ميشه از پسرا برامون بگين! (آمادگي اين سوالو نداشتم) مثلا چي بگم؟! -مثلا از رابطه ما با اونا! (سعي مي كنم بحثو عوض كنم) خب اسماتونو بگين چند سالتونه؟ چيكارا ميكنين؟! (يكي يكي ميگن...ماكزيمم سنشون اول راهنماييه!...غالبشون چهارم دبستانند) -بگين ديگه...از پسرا برامون بگين اشكالي داره باهاشون دوست باشيم اشكالي داره باهاشون بيرون بريم اشكالي داره عاشقشون بشيم؟! (حال خوبي ندارم...اون قدر زيركند كه كوچكترين عكس العملمو ثبت و ضبط مي كنند) -اول بايد به سوالاي من جواب بدين تا من به سوالاتتون جواب بدم... (شروع مي كنم...از خواستن هاشون داشته هاشون نداشته هاشون كمبودهاشون علاقه هاشون و ...) -ببخشيد خانوم پسرا خيلي بي تربيتند...(شروع ميكنه به بيان اونچه كه نبايد بگه) -خب اگه بي تربيتند پس تكليفشون روشنه ديگه...چرا مي خواين باهاشون دوست بشين؟! -آخه مارو خوب درك مي كنند! (بهشون چندتا برگه ميدم وچندتا سوال...برين اينارو جواب بدين و بيارين...مي خوام بحثو از جاي ديگه اي براشون شروع كنم ميگم برين خوب فكر كنين و جوابارو برام بيارين ،هنوزيك ساعت نشده با جوابا برمي گردند!) قاب سوم: دارم گزارش يه برنامه رو مي نويسم كه چندنفري وارد ميشن! فرصتم خيلي كمه بايد گزارشو تحويل بدم بهشون ميگم برين سركلاستون بعدا...ميگن ما كلاس نداريم بيكاريم! ميگم اما من كار دارم باشه براي بعد...ميگن فقط يه سوال...ميشه بگين عاقبت ارتباط با پسرا چيه؟!! ميگم نظر خودتون چيه؟ يكيشون ميگه بدبختي و بيچارگي(اين يكي كلاس سوم دبستانه!) ميگم چرا بدبختي؟!! يكي ديگه ميگه آخه اونا با احساسات ما بازي مي كنند!... براشون پنج دقيقه حرف مي زنم...بهشون وعده ميدم براشون جلسات بحث آزاد بذارم تا با هم حرف بزنيم! ميرن... قاب چهارم: تو جمع برنامه سازان گروه كودكم...بي تعارف بهشون ميگم برين مخاطب شناسيتونو تقويت كنين، شمارو به خدايي كه مي پرستيد براي بچه هاي امروز برنامه اي نسازيد كه بهشون ياد بده چطوري مسواك بزنند!!...... برين به داد اين نسلي برسين كه اون قدر رها شده كه بلوغ هاي زود رس داره از پا درش مياره! فاطمه سادات حاجی وثوق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۴, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز از بحث و جدل بیهوده بپرهیزید.یک سری از پست ها حذف شد.
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۱ ۱۶:۰۱)aleerz نوشته است: سلام فدایی جان....دلایل اصلی،همون دوتاییه که گفتم،اتفاقا این مورد شما هم تو ذهنم بود،اما یه جورایی ماحصل هموناست |
|||
|
|
۳:۳۳, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
واقعیت اینه که جامعه امروز ما داره به سرعت به سمت اخطلاط فرهنگی پیش میره یا بهتر بگم این جریان سالها پیش شروع شده و امروز دیگه تقریبا داریم به شیب تند داستان می رسیم. منظورم از اختلاط فرهنگی همون چیزیه که بعضی از دوستان بهش میگن تهاجم فرهنگی، ولی از نظر من تهاجم نیست چون بسیاری از مردم ایران با آغوش باز درحال پذیرفتنش هستن.(حتی اونایی هم که میگن گرفتار اختلاط فرهنگی نشدن تو خیلی از مسایل به اندازه پدر بزرگها و مادر بزرگهامون عقیده و خلوص نیت ندارن.) متاسفانه ما امروز در جامعه ای زندگی می کنیم که تمام پارامترهای اون غربیه و بیشتر از همه آمریکایی. سیستم دانشگاه هامون،سیستم اداریمون،آموزش و پرورشمون،بازارهامون،بیمارستانهامون،هتلهامون،معماری خونه هامون،دکوراسیون خونمون و حتی سبک تغذیه مون..... قبول ذاشته باشید یا نه ما در حال اضمحلال در یک محیط کاملا بیگانه با ریشه های اصیلمون هستیم. بچه های نسل جدید که با کلی اصول تی تیش دارن بزرگ می شن و در ظاهر آب تو دلشون تکون نمی خوره به جای آشنا شدن با اساطیر ملی (هر چند افسانه باشن)و مذهبی عاشق اسپایدرمن و بتمن و سوپرمن و بن تن و سید و شرک و خره و گربه چکمه پوش و سیندرلا و سفید برفی و هزار موجود دروغی دیگه هستن که داغ همه شون به دل خود امریکایی ها مونده. آخه کودوم یکی از اساطیر ما تو بچگی دنبال دوس پسر بوده(البته بحث بزرگسالی و بیژن و منیژه و اینا فرق میکنه )، حالا این بچه فیله سر از تخم در نیاورده راه افتاده دوس پسر پیدا کنه! خوب بچه ها عین آهنربان دیگه... همین میشه که امروز بهش مبتلاییم.ما از ریشه هامون جدا شدیم و فقط وارد کننده هستیم. هیچ کس، هیچ وقت نگفت آخه بابا تولید اگه نمیکنید حداقل اونی رو که وارد می کنید بومیش کنید عزیزدلم. ما فقط اینجا تو وب می شینیم به جون یه موضوع می افتیم. بعضی دوستان هم در بیرون به سانسور رستم و زال و کوروش و داریوش و... می پردازن. آخه بچه ای که از بدو تولد رپ آقایون xوyتو گوشش بوده به نظرتون به نظرتون در خانواده ای با معیارهای مذهبی بزرگ شده که والدینش بخوان اونو تشویق به پیروی از الگوهای دینی بکنن!!!خوب نه دیگه. لازمه ما از اساطیر ملی مون هم مایه بذاریم تا واسه طیف غیر مذهبیمون جایگزین داشته باشیم این بچه ها همونایی هستن که تو مدرسه کنار دست بچه های چشم وگوش بسته تر میشینن. و تو سن نوجوونی دوستان عمیق ترین تاثیر پذیری رو از هم دارن. صد البته به غیر از مساله الگوسازی مسایل دیگه هم هست که در جامعه ما به اون پرداخته نمیشه مثل نیاز مبرم بچه ها به ورزش به صورت گروهی و با انگیزه شادی آفرینی،کاهش ساعات تماشای تلوزیون و دیدن برنامه های تلوزیونی به صورت خانوادگی،گروه های دوستیی سالم،میل کردن دروس به سمت عملی بودن تا تیوری بودن و هزار و یک موضوع دیگه که باید در فرصت مقتضی و توسط افراد مربوطه عملی بشه. از متن خانم اعظم بسیار تشکر میکنم و باید بگم بله متاسفانه دوستانی که در فیلد پزشکی هم هستن از این موضوع به خوبی آگاهن که بلوغ زودرس تو دختر بچه ها و پسر بچه های ایرونی به شدت در حال افزایشه. و متاسفانه تنها دغدغه خانواده های این بچه ها کوتاه قدی بچه شونه نه مسایل اساسی دیگه ای که زمینه ساز و همراه با این موضوع هستش. |
|||
|
|
۳:۴۳, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بچه های قدیم در مورد این روابط زیاد نمیشنیدن. اما تو این چند سال تو سریالها و فیلمها و کارتونها، چه ایرانی، چه خارجی، هزار مدل از این روابط به گوش بچهها رسیده.
شاید بعضی از سنین بزرگتر (مثل راهنمایی) واقعاً دنبال این روابط باشن، اما سنین کوچکتر فقط دارن تقلید میکنن، و بیشتر به نظر میاد تقلید سریالهای فارسی ماهوارهای باشه. وقتی یه دختر کوچولو یه پسر کوچولو رو میبینه قصدش دوستشدن بچهگانه است، ولی از بس که در مورد این روابط شنیده، اون دوستشدن بچهگانه رو با این روابط اشتباه میگیره. خیلی امید ندارم کسانی که همراه بچهشون سریالهای فارسی ماهوارهای میببینن بتونن بفهمن. برای بقیه، راهش اینه که از بقیه فیلمها و سریالهایی که از این حرفها میزنن فاصله بگیریم. |
|||
|
|
۴:۴۶, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
فقط اسلام نمی گه بلوغ بعد از 9 سالگی شروع می شه آقای داشناک چلیپا
واقعا خوش به حال مردی که دخترش تو خونه اش حیض نشه و اینو به زعم خودم میگم خوش به حال دختری که تو خونه شوهرش حیض بشه Puberty is the process of physical changes by which a child's body matures into an adult body capable of sexual reproduction to enable fertilization. It is initiated by hormonal signals from the brain to the gonads; the ovaries in a girl, the testes in a boy. In response to the signals, the gonads produce hormones that stimulate libido and the growth, function, and transformation of the brain, bones, muscle, blood, skin, hair, breasts, and sexual organs. Physical growth—height and weight—accelerates in the first half of puberty and is completed when the child has developed an adult body. Until the maturation of their reproductive capabilities, the pre-pubertal, physical differences between boys and girls are the genitalia, the penis and the vagina. On average, girls begin puberty at ages 10-11; boys at ages 11-12. Girls usually complete puberty by ages 15–17, while boys usually complete puberty by ages 16–17.The major landmark of puberty for females is menarche, the onset of menstruation, which occurs on average between ages 12-13; for males, it is the first ejaculation, which occurs on average at age 13.In the 21st century, the average age at which children, especially girls, reach puberty is lower compared to the 19th century, when it was 15 for girls and 16 for boys. This can be due to any number of factors, including improved nutrition resulting in rapid body growth, increased weight and fat deposition, or exposure to endocrine disruptors such as xenoestrogens, which can at times be due to food consumption or other environmental factors. Puberty which starts earlier than usual is known as precocious puberty. Puberty which starts later than usual is known as delayed puberty. |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
مادربزرگ بنده 7 سالگی ازدواج کرده بودند (فکر کنم حدودا 70 یا 80 سال پیش) ، دو سال همسرشون رفته بودند سربازی ، و بعد 9 سالگی ایشون رو برده بودند خونشون (و بعد هم از تبریز اومده بودند مشهد). ازدواج که حتما به منزله تولید مثل نیست ، بلکه در واقع مهم تر از هر چیزی هدف از ازدواج ایجاد یک رابطه عاطفی و وابستگی هست.ببینید ، دختر 9 ساله ، هر چقدر هم که ریز باشه ، باز هم تمایل به جنس مخالف داره ، و نیاز به محبت داره.پس چرا ما اون رو از این خواسته شرعیش منع کنیم؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام یادمه این جمله رو خیلی شنیدم، البته منبعش رو نمیدونم اما میدونم که معتبره، تربیت فرزند از اون لحظه ای شروع میشه که دختر و پسر همدیگه رو میبینند و تصمیم به زندگی مشترک میگیرند ... یعنی در واقع ای پایه ی اعتقادات پدر و مادر هست که از همون مدتها قبل از تولد اعتقادات فرزند رو پی ریزی میکنه حالا برگردیم به جامعه ی خودمون الان اساس تو عموم جامعه ی ما چیه؟ کی واقعا دنبال خدا و دینشه؟ خیلیا دوست دارند فقط یک پوستینی از دین داشته باشند، یه چیزی که اونارو در زمینه ی حجاب و روابط بین زن و مرد و حرفایی که گفته و شنیده میشه .... و خیلی چیزای دیگه محدود و محروم نکنه، در حالیکه تمام اینها رو تربیت اون بچه ای که هنوز پا به دنیا نذاشته اثر داره تازه بعد تولدش خودش به عینه همه ی این چیزا رو از همون بچگیش میبینه بابا بچه ی یک ساله و کمتر از اون رو وقتی بش اخم میکنی گریه میکنه و تا از دلش در نیاری باهات نرم نمیشه چطور انتظار داریم که کودکی که از همون اول مادرش رو میبینه که جلو آینه مشغول آرایشه، تربیت صحیح داشته باشه؟! چشم و گوش و هوش بچه ها بسیار بسیار تیزتر و آماده تر از بزرگتراست برای یادگیری ..... همین مجالس عروسی که انواع گناه ها به اسم رسم و رسوم در اونا جاریه، از اسراف و بی حجابی و پول های شبهه ناک گرفته تا چیزایی که دیگه نمیشه بیان کرد ... این مجالس پایه گذار اعتقاد نسل هایی هستند که هنوز متولد نشدن اما .... خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج .... |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۸/آذر/۹۱ ۳:۴۳)درست پسند نوشته است: بچه های قدیم در مورد این روابط زیاد نمیشنیدن. اما تو این چند سال تو سریالها و فیلمها و کارتونها، چه ایرانی، چه خارجی، هزار مدل از این روابط به گوش بچهها رسیده. دقیقا همینه دو تا بچه ها همو دوس دارن اما چون به بچه ها داره مدام این دوست داشتن ها دوست داشتن های عاشقانه و عریزی تزریق میشه اصلا نمی فهمن بچه بالاخره که اینو دوس دارن به عنوان یه آدم یه بزرگتر یه راهنما دوستش دارن یا نه مثلا خیلی از ما وقتی ابتدایی بودیم شاید از بقال سر کوچه چون مهربون بود خوشمون میومده حالا این نشد عشق که اما چون این بچه ها ی ده ی 80 همش پایه ی فیلم و سریال بودن حتی کارتون ها و کتاب قصه ها عروسکا و اسباب بازیها...... ما نیاز مند یه انقلاب نرم فرهنگی هستیم هرچند کارهایی داره میشه اما خودمون باید دست به کار بشیم اگر خواهر برادر بچه و....... داریم کمکشون کنی اونم به بهترین شیوه |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
یادش بخیر ما بچه بودم اصلا نمیدونستیم جنس مخالف چی چی هست؟ ![]() خیلی چیزا باعث شده بچه ها بلوغ زود رس داشته باشن مثل همین ماهواره یعنی یه چیزایی نشون میده که بچه دبستانی میشینه ببینه خیلی روش تاثیر میذاره...اگر هم بگن اقا ما کانالای ناجورشو میبندیم پس چرا خریدن؟؟؟ببندند هم همین کالای دیجیتال خودمون میمونه دیگه... ![]() توی این دوره بد باید خیلی مواظب بچه بود توی مدرسه میشینن با هم یه حرفایی میزنن که بچه چشم و گوشش باز میشه توی خونه هم تعریف نمیکنه که مامان بابا امروز فلانی اینو به من گفت... به نظرم بچه که به بلوغ رسید پدر و مادر مثل یه دوست بشینن و با بچه ها درباره خیلی چیزاکه بچه باید بدونه صحبت کنن این طوری برای اولین بار توی مدرسه نمیشنوه...که کلی ممکنه برای بچه مخرب باشه. |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
راست می گه ، من خودم تا 16-17 سالگی نمی دونستم جنس مخالف چیه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| توصیه هائی از جانب متأهل ها! | KABOOTAREHARAM | 13 | 6,067 |
۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۶ آخرین ارسال: السا |
|

)، حالا این بچه فیله سر از تخم در نیاورده راه افتاده دوس پسر پیدا کنه! خوب بچه ها عین آهنربان دیگه... همین میشه که امروز بهش مبتلاییم.