|
نگاهی به فیلم های The Expendables 1 , 2
|
|
۰:۴۷, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۲ ۱۸:۳۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من که اصلا تو کار نقد نیستم،این تاپیک بیشتر درخواستیه برای اینکه اینکاره هاش وارد عمل شن! Expendables ، یا همون بی مصرف ها،یکش فکر کنم تو 2011 و دوش تو 2012 مهین چند وقت پیش اومد بیرون که من هردوشو دیدم بی مصرف های یک و دو،مجموعه ای از تمامی بازیگران درجه یک اکشن کار رو تو خودش داره کسانی که عاشق فیلم های اکشن باشن،با دیدن این دو فیلم به فضا میرن،مثل من ![]() بی مصرف های یک با کارگردانی سیلوستر استالون و دو با کارگردانی سیمون وست بازیگران بی مصرف های 2 : Sylvester Stallone ...Barney Ross...Jason Statham...Lee Christmas...Jet Li...Yin Yang...Chuck Norris...Booker...Jean-Claude Van Damme...Vilain...Bruce Willis...Church...Arnold Schwarzenegger...Trench...Liam Hemsworth...Bill The Kid...Nan Yu...Maggie و.. اگه همیشه طرفدار فیلم های اکشن بودید،با دیدن این فیلم مخصوصا اولیش،خونتون به غلغل میاد ![]() خلاصه بگم که دیگه ترکونده حالا سوال من اینه که آیا واقعا این دو فیلم،100 درصد اکشن هستن،یا مثل همه ی فیلم های هالیوودی نکات فراوونی تو دلشون هست؟ من که به شخصه درهنگام دیدن این فیلم،گاهی اوقات نکاتی توجهم رو به خودش جلب میکرد که تامل برانگیز بود ![]() ![]() پیشاپیش تشکر از دوستانی که این فیلمو نقد خواهند کرد |
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
هر 2تا رو دیدم فیلمنامه خیلی ضعیفی داره فقط به خاطر بازیگراش نگاه کردم!!
آرنولد که دوران بجگیم عاشق سری فیلمهای نابودگرش بودم ![]() و جیسون استتهام!!! سبک بازیش و مبارزش خیلی جالبه! حال میکنم باهاش! |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
گمان میکردم اسمش فدائیان باشه که البته بیشتر بهش میاد
|
|||
|
۲:۲۸, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۱ ۴:۱۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
بی مصرف ها 1 داستان مربوط به یکی از مامورین اخراجی سیا به اسم جیمزمونرو است که با همکاری یکی از نظامیان جزیره ای به اسم ویلنا میخواهد از منابع زراعی ان استفاده کند و در این بین سازمان سیا سیلوستر استالونه و یارانش را استخدام میکند که برای از بین بردن جیمز مونرو به ان جزیره بروند و ضمن کشتن ان مردم جزیره ویلنا را نجات دهند . باز هم همان داستان قدیمی که امریکا به نجات کشورهای ضعیف میرود و انها را از ظلم و ستم رها میکند تنها نکته قابل توجه استفاده از نام پنجمین رئیس جمهور ایالت متحده یعنی جیمز مونرو است که با شنیدن نام وی به یاد دکترین مونرو می افتیم که وی در ان هشدار داد: نه تنها آمریکای لاتین باید به حال خود گذاشته شود، بلکه روسیه هم نباید به سوی سواحل جنوبی اقیانوس آرام دست درازی کند. جیمز مونرو گفت، «کشورهای آمریکای لاتین در شرایط آزاد و مستقل هستند و باقی می مانند و قدرتهای اروپایی نباید به چشم مستعمرات آینده به آنان نگاه کنند.» غرض مونرو ازاتخاذ این سیاست آن بود که هرگونه اقدام دولتهای اروپایی برای بازپس گیری قسمتهایی از خاک آمریکای لاتین در نظر ایالات متحده عمل خصمانه ای تلقی خواهد شد. این سیاست پنجمین رییس جمهوری آمریکا در تاریخ سیاسی این کشور و دیپلماسی بین المللی به «دکترین مونرو» موسوم شده است، که در واقع هشداری به دولتهای اروپایی برای عدم مداخله در امور آمریکای لاتین است و اینکه تنها امریکا حق استفاده از این منابع را دارد و همان جمله ی معروف مونرو که میگفت کشورهای امریکای لاتین حیاط خلوت امریکا هستند . جیمز مونزو روز چهارم ژوییه سال ۱۸۳۱ در نیویورک درگذشت. ویلنا نیز بی شک جزو امریکای لاتین محسوب میشود و در این بین بی مصرف ها هستند که به نجات مردم امریکای لاتین میروند . از دیگر نکات قابل توجه نجات دادن گروگان ها از دست دزدان دریایی سومالیاییست که باز هم مضموم امریکای نجات بخش را یاد اور میشود . بی مصرف ها 2 فیلم دوم بیشتر در حال و هوای جنگ سرد و نبرد میان دو ابر قدرت شوروی و امریکا بر سر نیروی اتمی ایست ! هر چند در زمان حال اتفاق می افتد ولی نیازی به تجسس بیشتر نیست وقتی ماجرا از یک کشور کمونیستی مثه چین اغاز میشود و در محل تمرین قبلی سربازان شوروی اوج میگیرد و اینکه رئیس ادم بدهای داستان با لهجه ی روسی انگلیسی صحبت میکند و مشاورش نیز یک بازیگر روسی الاصل است . یکی از نکات اصلی جنگ سرد این بود که شوروی به عنوان حکومت کمونیست خدا را قبول نداشت ولی در عوض امریکا این را نقطه ضعفی بر حکومت کومونیستی دانست و جمله ی معروف ما به خدا اعتماد داریم را به روی دلار ثبت کرد این نکته در فیلم به این صورت نمایش داده شد که افراد بد فیلم بر روی بدن خود علامت ستاره ی پنج پر بر عکس را خالکوبی کرده اند و میگویند این علامت بز و شیطان است و در نقطه ی مقابل ما جیسون استاتهام را میبینیم که در کلیسا لباس کشیش ها را بر تن میکند و میگوید با قدرتی که خدا به من داده به تو چاقو میزنم ! نکته ی دیگر مربوط به سرباز امریکایی ایست که در جنگ افغانستان شرکت کرده است و خاطرات خود را برای دختر چینی تعریف میکند که انجا نیز افراد طالبان مخل اسایش مردم افغانستان شدند و ما به انها طی عملیاتی حمله کردیم و تقاضای پشتیبانی موشکی داشتیم که با توجه به حضور مردم عادی فرمانده ما دستور ان حمله را نداد چون ممکن بود به مردم عادی صدمه برسد ! تصویری که هالیوود از سرباز امریکایی حاضر در افغانستان نشان میدهد کسی ایست که برای نجات مردم افغانستان رفته است نه نابودی انها !و تنها رفیق و همدم سربازان امریکایی در کشور افغانستان سگ های انها هستند و با کشته شدن سگ ها به انها فشار روانی وارد میشود و شاید این پارادوکسی باشد بر جمله ی ما به خدا اعتماد داریم و سکانسی که در کلیسا اتفاق می افتد . نتیجه : هالیوود در این دو فیلم اعتراف میکند که امریکا مخل اسایش جهان است ولی با کمال وقاحت تنها راه نجات این مردم را مداخله مجدد امریکا به عنوان تنها راه نجات در امور ان کشورها میداند . |
|||
|
|
۳:۱۰, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من كه عاشق سيلوستر استالونه ام اين 2 تا فيلمم به نظر من فقط اكشن و خشونت آميزن و اهداف سياسي ندارن فقط يه جا تو قسمت دومش حرفاي بيلي بچه يه كمي سياسي بود......
|
|||
|
۹:۱۵, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
خیلی برام جالبه که فیلما و کارتونهای هالیوودی دارن به سمت اتحاد پیش میرن و میخوان اینو به مردمشون القا کنن که متحد باشین و بمونین.
سالها کاراکتر های مختلفی رو ساختن و تو سال 2012 همه اونا با هم متحد میشن یکی تو فیلم Expendabels و یکی دیگه تو فیلم Avengers و همینطور تو خیلی از بازیها و کارتونها قهرمانها دارن متحد میشن . این نکته رو این مطلب پر رنگ تر میکنه که قبل از این سعی بر این بود تا کاراکتر هاشونو مقابل هم قرار بدن و قدرتهاشونو به رخ هم بکشن ولی یهو این سبک مد شد اونم تو یه شرایطی که به گفته اونا اخر الزمونه و آمریکا در حال فروپاشی سیاسی، اقتصادیه و مردم منتظر موج چندم بیداری اسلامین یکم مشکوک میزنه |
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
من که تو بازیگرای این فیلم بیشتر جت لی و چاک نوریس توجهم رو جلب کرد ، مابقی شونرو زیاد نمی پسندم. این دو نفر چقدر در این فیلم حضور دارند؟ |
|||
|
۱۶:۵۴, ۱۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
فیلم های بسیار ضعیفی بودند
البته از نظر جلوه های ویژه های عالی هستند نکته سیاسی خاصی ندارند (فیلم نامه هاشون فوق ضعیفه) تنها ایرادی میشه گرفت همون القای قهرمان پروریه با وجود این قهرمانها نیازی به منجی احساس نمیشه شاید دلیل اصلی ساخت اون ها زنده نگه داشتن یاد قهرماها باشه |
|||
|
۱۸:۳۹, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با تشکر از همه دوستان.پس فهمیدم که فیلم نکته خاصی نداشت
البته من توئ این مدت،چند تا مقاله ای که در مورد این فیلم بود و همچنین مصاحبه ی استالونه رو خوندم،دیدم واقعا هم فقط فیلم اکشن بود،نه چیز دیگه البته در مورد فیلم نامه هم بستگی به زاویه دید بیننده داره،من که خوشم اومد! |
|||
|
۱۸:۰۷, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
میدونم برای گذاشتن پست یکم دیره ولی این روز ها که فیلم بی مصرف های 3 در حال اکران هست کنجکاو شدم قسمت های 1 و 2 رو هم تماشا کنم در قسمت 1, یکی از صحنه ها این تصویر رو نشون میده . این پرچم خیلی شبیه پرچم فلسطین هست !
بازم میگین این فیلم سیاسی نیست؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به فیلم کمپانی-The Company | محمود | 13 | 10,054 |
۲۱/آبان/۹۵ ۲۱:۲۰ آخرین ارسال: hemebi |
|
| نگاهی به فیلم عبری-فارسی باباجون | ام ابیها | 0 | 1,322 |
۲۰/مرداد/۹۵ ۶:۴۵ آخرین ارسال: ام ابیها |
|
| نگاهی به فیلم «جادوگر» (The Witch) | Silence | 5 | 2,250 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: قلب |
|
| نگاهی به فیلم agora ساخته آلخاندرو آمنابار | vahrakan | 0 | 1,667 |
۸/مهر/۹۴ ۹:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| .:: نگاهی به شش فیلم ضد ایرانی ::. | SAViOR | 8 | 6,305 |
۱۲/خرداد/۹۳ ۱۶:۰۰ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| نگاهی به فیلم " اطلس ابر " Cloud Atlas | javadth | 12 | 12,961 |
۲۳/فروردین/۹۳ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: onidona |
|
| نگاهی به فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ" | منتظران موعود | 6 | 6,911 |
۱۶/آبان/۹۲ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: Rahil... |
|

![[تصویر: IMAGE634181609922187500.jpg]](http://cinemapress.ir/Images/News/Larg_Pic/1-6-1389/IMAGE634181609922187500.jpg)
![[تصویر: 5.jpg]](http://moviemag.ir/images/stories/reviews/9019/The_Expendables_2/5.jpg)