|
هفت اعتراضی که شیطان به خداوند کرد
|
|
۱۳:۱۳, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مناظره شیطان
نتونستم جای مناسبی برای این مطلب پیدا کنم اگر ناظران محترم بخش صلاح دونستند به جای مناسبتری انتقال بدن. هفت اعتراضی که شیطان به خداوند کرد بعدازآن که به شیطان امرشدبه آدم سجده کندوآن ملعون سرپیچی نمود وحاضر نشدکه دربرابرآدم سجده کند فرشتگان بااوگفت وگوکردندواوراسرزنش کردندکه رابرآدم سجده نکردی وبه این وسیله تاروزقیامت خودرابدبخت وملعون خداو خلایق نمودی؟ درجواب گفت من قبول دارم که خداوندهم آفریدگارمن است وهم همه موجودات و یقین دارم که اوعالم ،قادر،حکیم ومدبراست،ازقدرت ومشیت واراده اوسوال نمی شود؛الا اینکه هفت سوال متوجه علم وحکمت اومیشود: سوال اول خداوند قبل ازاینکه مراخلق کند،میدانست درآینده چه رفتاری ازمن سرمیزند پس چراازاول مراآفرید؟حکمت خلقت من چه بوده است؟ سوال دوم پس ازخلق من چرامرامکلف نمودتااورابشناسم وپیروی کنم درحالی که نه ازاطاعت وبندگی ونه ازنافرمانی وسرکشی من ضرری به اونمیرسد. سوال سوم حال که مراخلق کرد چراتکلیفم نمودکه درمقابل آدم سجده کنم؟درحالی که سجده برآدم ،بینش مرانمی افزود؟ سوال چهارم حال که مراآفرید وبه کارهایی فرمانم داد،من هم ازروی دشمنی سجده نکردم چرالعنتم کردومستحق عقابم دانست وازبهشت بیرونم راند؟درحالی که من هیچ کارقبیحی رامرتکب نشده بودم.فقط گفتم:من غیرازتوراسجده نمیکنم.اطاعت وبندگی وسجده من تنهاوتنهابرای ذات پاک وبی عیب تواست. سوال پنجم آن گاه که مراازبهشت بیرون کرد چرادوباره به بهشت راهم دادتابانیرنگ هایم آدم رامغرورکنم واوهم ازدرخت منع شده بخورد؛درنتیجه هم من وهم اوراازبهشت بیرون کنند،واین کارچه دلیلی داشت؟درحالیکه اگردوباره به بهشت راهم نمیداد، آدم برای همیشه درآنجامی ماند. سوال ششم سپس چراباردیگرمرابراووفرزندانش چیره ساخت،به گونه ای که من واولادم آنان راببینیم،ولی آنان من واولادم رانبینند؟چرابایدمکروحیله های من درآن هااثرکند ولی قدرت وقوت ایشان درمن واولادم اثرنکند؟دراین کارش چه حکمتی نهفته بود؟درحالیکه اگرمن برآنهامسلط نبودم برای ایشان بهتروموافق حکمت واراده خداوندبود. سوال هفتم چراوقتی گفتم:خدایاتاروزقیامت مهلتم بده،خداوند فرمود:تورامهلت دادم تاروز معلوم وحرف مراقبول فرمودومرامهلت داد؟دراین مهلت دادن چه حکمتی بود؟ چرابعدازآن همه قضایا مراهلاک نکرد؟درصورتی که اگرمرانابودمی کردوبرای همیشه همه آفریده هاازدست من راحت میشدندودیگرشروفسادی درعالم واقع نمی شد. آن ملعون درآخرین مناظره اش گفت:دلیل وحجت من برمخالفتم باحضرت آدم علیه السلام وسجده نکردنم این است.جواب مرابدهید.اما ملائکه نتوانستندجواب اورابدهند. واماجواب این ملعون...به نظرشماچیست؟ ادامه دارد.... |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۰ ۲۳:۴۳ توسط saleh_mgh.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ايمانمان را متزلزل كردندي!
يكي بياد جواب بده |
|||
|
|
۳:۲۹, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
من اگه باشم،جوابشو این میدم که: احمق! خودت جواب خودتو تو سطر سوم دادی که گفتی : (خداوندهم آفریدگارمن است وهم همه موجودات و یقین دارم که اوعالم ،قادر،حکیم ومدبراست،ازقدرت ومشیت واراده اوسوال نمی شود) و اینکه دیدار ما به قیامت! من در کنارت و آتش... و مومنین در مقابلت و بهشت... یا الله |
|||
|
|
۶:۲۳, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
حواب هایی بس ساده دارد که این حقیر با علم اندک خود به آن اشاره میکنم فقط من باب یاد آوری...
سوال اول خداوند قبل ازاینکه مراخلق کند،میدانست درآینده چه رفتاری ازمن سرمیزند پس چراازاول مراآفرید؟حکمت خلقت من چه بوده است؟ حکمت خلقت تو ای شیطان این بوده که تو وسیله ی آزمایش و آموزش شوی برای فرزندان کسی که بر او سجده نکردی. کسی که با وجود تو و نفس اماره توانست در مقابل وسوسه هایت ایستادگی کند و پاکدامنی خود را در کاخ فرعون حفظ کند و خیلی افراد دیگر و برای اینکه من و همسنگرانم داستانهای آنان را بشنویم و از شکست مفتضهانه تو شاد شویم و درس بگیریم... سوال دوم پس ازخلق من چرامرامکلف نمودتااورابشناسم وپیروی کنم درحالی که نه ازاطاعت وبندگی ونه ازنافرمانی وسرکشی من ضرری به اونمیرسد. اتمام حجتی بود برای امروز که تو نتوانی سوالی بپرسی یا ایرادی بگیری که ایمان ما را به خطر بیندازی.در آن زمان تو واقع به حکمت و عدل الهی بودی ولی غرور به تو غلبه کرد ای جن ملعون. قطعا تو سودی برای الله جلاله نداری بلکه این خدا بود که به تو لطف و مرحمت نموده بود سوال سوم حال که مراخلق کرد چراتکلیفم نمودکه درمقابل آدم سجده کنم؟درحالی که سجده برآدم ،بینش مرانمی افزود؟ اولا انسانی که در مقابل وسوسه های تو دوام میآورد و درصورت لغزش باز با توبه به سمت خدا بازمیگردد مستحق سجده ی چون تویی است. دوما چون تو وسیله ای برای آزمایش انسان بودی باید بر خلاف دستور خدا حرکت میکردی و این غرور تو باعث این نافرمانی شد و خدا بر تمامی امور داناست سوال چهارم حال که مراآفرید وبه کارهایی فرمانم داد،من هم ازروی دشمنی سجده نکردم چرالعنتم کردومستحق عقابم دانست وازبهشت بیرونم راند؟درحالی که من هیچ کارقبیحی رامرتکب نشده بودم.فقط گفتم:من غیرازتوراسجده نمیکنم.اطاعت وبندگی وسجده من تنهاوتنهابرای ذات پاک وبی عیب تواست. حال من یه سوال از تو میپرسم چه کسی به تو امر کرده بود جز خدا را سجده نکنی ؟ چه کسی صاحب اختیار تو بوده . تو کدام وجود را میپرستی؟ حال بگو ببینم آیا نافرمانی کردن از دستور صریح و مستقیم آفریننده ات و پروردگارت قبیح ترین کارها نیست؟ و الله میداند که نه به این خاطر که به غیر خدا سجده نکنی از این دستور نافرمانی کردی بلکه به علت غرور تو بود چون نمیخواستی به کسی که جنس بدنش از خاک است و خاک از آتش پست تر است سجده کنی. [/color] بلی تن من آدمی از خاک است و خاک پست ولی همین پست بودن تن من باعث تعالی روح من شده و به همین علت سجده بر من به تو واجب است و تا قیامت بر گردنت[color=#8B4513] سوال پنجم آن گاه که مراازبهشت بیرون کرد چرادوباره به بهشت راهم دادتابانیرنگ هایم آدم رامغرورکنم واوهم ازدرخت منع شده بخورد؛درنتیجه هم من وهم اوراازبهشت بیرون کنند،واین کارچه دلیلی داشت؟درحالیکه اگردوباره به بهشت راهم نمیداد، آدم برای همیشه درآنجامی ماند. تو فقط برای آزمایش آدمی بودی و حضرت آدم پس از توبه روحش متعالی تر شد .آیا میدانستی؟ ورود دوباره تو به بهشت برای تمیز کردن و زدودن روح آدم بود و هم حوا مادر انسان سوال ششم سپس چراباردیگرمرابراووفرزندانش چیره ساخت،به گونه ای که من واولادم آنان راببینیم،ولی آنان من واولادم رانبینند؟چرابایدمکروحیله های من درآن هااثرکند ولی قدرت وقوت ایشان درمن واولادم اثرنکند؟دراین کارش چه حکمتی نهفته بود؟درحالیکه اگرمن برآنهامسلط نبودم برای ایشان بهتروموافق حکمت واراده خداوندبود. دلیل این عمل تحقیر تو بود. این یکی از هزاران زجری بود که خدا به تو داد به علت نا فرمانی ات . تو سجده نکردی ولی خدا باز هم تحقیرت کرد خدا گفت تو وسوسه کن و آدمی هم تو را نبیند و حقه هایت هم در او اثر کند ولی باز افرادی مثل سلمان و ابوذر و مالک و حر و ... ببینی و باز هم با نهایت پستی به گوشه ای بخزی با هر الله و اکبر گفتن اینها و از ترس به بید شبیه شی وقتی یاران امام آخرین صیحه میزنند و باز هم تحقیر شوی و باز هم سوال هفتم چراوقتی گفتم:خدایاتاروزقیامت مهلتم بده،خداوند فرمود:تورامهلت دادم تاروز معلوم وحرف مراقبول فرمودومرامهلت داد؟دراین مهلت دادن چه حکمتی بود؟ چرابعدازآن همه قضایا مراهلاک نکرد؟درصورتی که اگرمرانابودمی کردوبرای همیشه همه آفریده هاازدست من راحت میشدندودیگرشروفسادی درعالم واقع نمی شد. خداوند هرگز سخن تورا قبول نکرد . حضرت حق تا قیامت به تو مهلت نداد . حضرت حق تورا تا روزی معلوم مهلت داد (ظهور منجی) تا هرچه میتوانی زور بزنی حکومت راه بیندازی فتنه گری کنی تا نور هدایت را در جهان را خاموش کنی ولی باز با دیدن 313 نفر که در نهایت حق پروری و پیروی از حق در این محیط ظلمانی به پا می خیزند و رهبر آنها تورا گردن میزند و حکومت عدل را درجهان بر پا میکند و باز تو تحقیر میشوی و فقط به خاطر غرور هم در این دنیا زجر میکشی و هم در آخرت حال برو به فتنه گری بپرداز تا شکست تو مفتضحانه تر باشد ان شاالله
|
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
انگار شیطان هم شدیدا توی بحث جبر و اختیار مشکل داره
![]() باید یه کلاس فشرده براش بذاریم!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بیچاره ابلیس که باید از همه فحش بخوره مگه اون اختیاری به غیر از دعوت شما به گناه داره که انقدر بهش توهین میکنید؟
|
|||
|
|
۱۴:۵۶, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نظر من با همين چرا چرا كردندن هاش به اين روز افتاده
|
|||
|
|
۵:۱۹, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۵:۲۰ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۵/فروردین/۹۰ ۱۳:۲۶)morteza14 نوشته است: بیچاره ابلیس که باید از همه فحش بخوره مگه اون اختیاری به غیر از دعوت شما به گناه داره که انقدر بهش توهین میکنید؟ دستت درد نکنه دیگه به جای اینکه دلت به حال ابلیس ملعون که مورد لعن تمام ائمه بوده بسوزه دلت به حال امام زمان بسوزه که به خاطر همین ابلیس بیچاره 1000 ساله مظلوم مونده . تمام مظلومیت امام حسین 1 روز بود با اینحال هزار ساله داریم برای مظلومیتش گریه میکنیم ولی امام مهدی 1000 ساله که مظلومه ولی ما برای دشممنش داریم دل میسوزونیم ... ای بیچاره ابلیس...! |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دستت درد نکنه دیگه به جای اینکه دلت به حال ابلیس ملعون که مورد لعن تمام ائمه بوده بسوزه دلت به حال امام زمان بسوزه که به خاطر همین ابلیس بیچاره 1000 ساله مظلوم مونده . تمام مظلومیت امام حسین 1 روز بود با اینحال هزار ساله داریم برای مظلومیتش گریه میکنیم ولی امام مهدی 1000 ساله که مظلومه ولی ما برای دشممنش داریم دل میسوزونیم ...
ای بیچاره ابلیس...! [/quote] لعنت به شیطان ولی منظور من اون بود که متاسفانه با فحش و توهین آدم نمیتونه ابلیس از خودش دور کنه بهتره که دلش با خدا باشه نه زبونش علیه شیطان |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۶:۲۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نگران این فقیر بدبخت نباشید. اون روزیش رو هم میاد از سفره های ما گدایی می کنه.
هر جا موقعیت گناه پیش اومد یادتون باشه که این فقیر بدبخت چیزی برای شما نداره. ضمنا جواب کلی این فقیر بدبخت اینه که اصلاً غلط کرده حرف زده، همش کار خداست عشقش کشیده که اینجوری باشه. زورش زیاده، همین. یکی به من گفت بعد از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نفر دوم علمی دنیا این فقیر بدبخته. البته در مقابل امام زمان دومی معنی نداره ولی بابت عبادتهای زیادش و عمر کثیف طولانیش علم زیادی داره تو روانشناسی هم خبره است چون از همون اول با آدم بوده. این فقیر بدبخت خودش علمش در حدی هست که جواب این سوالها رو بدونه تنها هدفش ایجاد شک در افراد کم سواده. جواب دادن به این سوالها فقط برای ارضای شهوت علمی شاید جالب باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |