|
هفت اعتراضی که شیطان به خداوند کرد
|
|
۱۳:۱۳, ۱۴/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مناظره شیطان
نتونستم جای مناسبی برای این مطلب پیدا کنم اگر ناظران محترم بخش صلاح دونستند به جای مناسبتری انتقال بدن. هفت اعتراضی که شیطان به خداوند کرد بعدازآن که به شیطان امرشدبه آدم سجده کندوآن ملعون سرپیچی نمود وحاضر نشدکه دربرابرآدم سجده کند فرشتگان بااوگفت وگوکردندواوراسرزنش کردندکه رابرآدم سجده نکردی وبه این وسیله تاروزقیامت خودرابدبخت وملعون خداو خلایق نمودی؟ درجواب گفت من قبول دارم که خداوندهم آفریدگارمن است وهم همه موجودات و یقین دارم که اوعالم ،قادر،حکیم ومدبراست،ازقدرت ومشیت واراده اوسوال نمی شود؛الا اینکه هفت سوال متوجه علم وحکمت اومیشود: سوال اول خداوند قبل ازاینکه مراخلق کند،میدانست درآینده چه رفتاری ازمن سرمیزند پس چراازاول مراآفرید؟حکمت خلقت من چه بوده است؟ سوال دوم پس ازخلق من چرامرامکلف نمودتااورابشناسم وپیروی کنم درحالی که نه ازاطاعت وبندگی ونه ازنافرمانی وسرکشی من ضرری به اونمیرسد. سوال سوم حال که مراخلق کرد چراتکلیفم نمودکه درمقابل آدم سجده کنم؟درحالی که سجده برآدم ،بینش مرانمی افزود؟ سوال چهارم حال که مراآفرید وبه کارهایی فرمانم داد،من هم ازروی دشمنی سجده نکردم چرالعنتم کردومستحق عقابم دانست وازبهشت بیرونم راند؟درحالی که من هیچ کارقبیحی رامرتکب نشده بودم.فقط گفتم:من غیرازتوراسجده نمیکنم.اطاعت وبندگی وسجده من تنهاوتنهابرای ذات پاک وبی عیب تواست. سوال پنجم آن گاه که مراازبهشت بیرون کرد چرادوباره به بهشت راهم دادتابانیرنگ هایم آدم رامغرورکنم واوهم ازدرخت منع شده بخورد؛درنتیجه هم من وهم اوراازبهشت بیرون کنند،واین کارچه دلیلی داشت؟درحالیکه اگردوباره به بهشت راهم نمیداد، آدم برای همیشه درآنجامی ماند. سوال ششم سپس چراباردیگرمرابراووفرزندانش چیره ساخت،به گونه ای که من واولادم آنان راببینیم،ولی آنان من واولادم رانبینند؟چرابایدمکروحیله های من درآن هااثرکند ولی قدرت وقوت ایشان درمن واولادم اثرنکند؟دراین کارش چه حکمتی نهفته بود؟درحالیکه اگرمن برآنهامسلط نبودم برای ایشان بهتروموافق حکمت واراده خداوندبود. سوال هفتم چراوقتی گفتم:خدایاتاروزقیامت مهلتم بده،خداوند فرمود:تورامهلت دادم تاروز معلوم وحرف مراقبول فرمودومرامهلت داد؟دراین مهلت دادن چه حکمتی بود؟ چرابعدازآن همه قضایا مراهلاک نکرد؟درصورتی که اگرمرانابودمی کردوبرای همیشه همه آفریده هاازدست من راحت میشدندودیگرشروفسادی درعالم واقع نمی شد. آن ملعون درآخرین مناظره اش گفت:دلیل وحجت من برمخالفتم باحضرت آدم علیه السلام وسجده نکردنم این است.جواب مرابدهید.اما ملائکه نتوانستندجواب اورابدهند. واماجواب این ملعون...به نظرشماچیست؟ ادامه دارد.... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۳۴, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
یعنی این ملعون نمازهایی که میخوند همه الکی بود؟
اون جای مهر روپیشانیش چی؟اونم پر منو باش فکر میکردم که هنوزم خدارو عبادت میکنه نگو اون عبادتهای قبلیش هم دود شدن رفته روهوا طرف از اولهم مشکل منکراتی داشته:s نامرد گمراهم کرده بود خدایا خودت منو ببخش وبیامرز |
|||
|
۱۲:۱۷, ۱۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اونقدر سئوالاش بچه گانه بود که از خودم بدم اومد که بعضی مواقع توسط همچین احمقی به سمت گناه کشیدئه میشم !
یعنی واقعاً اینا واسش سئوال بوده ؟ یعنی انقدر فهم و شعور نداشته که خدا بیشتر از اون می فهمه ؟ تو رو چه به بازخواست کردن خدا که خودش منشاء علم و دانش و حکمته ؟ ما بعضی مواقع گول همچین موجود احمقی رو می خوریم واقعاً ؟ |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۹/فروردین/۹۰ ۱۲:۱۷)Amardia نوشته است: اونقدر سئوالاش بچه گانه بود که از خودم بدم اومد که بعضی مواقع توسط همچین احمقی به سمت گناه کشیدئه میشم ! آقایان من از این میترسم که توی اون دنیا شیطان ملعون بره بهشت مارو ببرن جهنمیعنی بگن خدا فقط برای اینکه ببینه انسان چقدر شکر گذار خداوند هستش به شیطان دستور به گمراه کردن انسان داده ..... حالا خر بیار باقالی بخوره . اون دنیا خجالت زده میشیم پیش خدا |
|||
|
|
۳:۱۸, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خیالت راحت . شیطان جهنم میره ولی سبک ترین تنبیه ها رو داره . ولی یکی سخت ترین تنبیه ها رو داره . هرکی تونست بگه اون کیه؟
|
|||
|
|
۹:۲۶, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
نه داداش عزیزم اون میره جهنم اونجا هم جاودانه است.
کمثل الشیطان اذ قال للانسان اکفر فلما کفر قال انی بریء منک انی اخاف الله رب العالمین-فكان عاقبتهما انهما فى النار خالدين فيها وذلك جزاؤا الظالمين |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۰/فروردین/۹۰ ۳:۱۸)mosi34 نوشته است: خیالت راحت . شیطان جهنم میره ولی سبک ترین تنبیه ها رو داره . ولی یکی سخت ترین تنبیه ها رو داره . هرکی تونست بگه اون کیه؟ پاشو تا ابد الدهر قلقلک میدن ؟ شایدم میبینه من و امثال من تو بهشتیم لجش میگیره آره ؟ یا ما از بهشت میریم واسش شکلک در میاریم لجشو در میاریم ؟ )
|
|||
|
۱۲:۲۹, ۲۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
ابلیس خوب گوش کن چی بهت میگم
خدا تو را گمراه نکرد بلکه تو را آزاد گذاشت و شرایطی ایجاد کرد که تا تو را امتحان کند ولی تو موقعی که خدا فرمود به انسان سجده کنی نا فرمانی کرده و به جای عطاعت کردن از پروردگارت گوش دادی به ندای نفست که فریاد می زد غرور غرور تو خودت خودت را گمراه کردی خدا به اندازه ای که زمینه را برای گمراه شدنت فراهم کرد همان مقدار هم به تو وقت داد تا پاک و خدا پرست باشی تو خودت خودت را گمراه کردی و آن همه عبادت و اعتبارت را به قیمت ناچیز غرور و تکبرت فروختی شیطان می توانست جن دیگری باشد و لی تو خودت کردی با وجود این که خدا می دانست که خودت خودت را گمراه خواهی کرد باز هم به تو فرصت داده بود تا عبادت کنی و نزدیک تر و مقرب تر شوی تو باغ عدن می توانستی با انسان دوست شوی و توبه کنی ولی تو چیکار کردی؟؟؟ علت برتری انسان ها بر تو خون حسین است خونی که افتخار انسان ها ست |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
عزیز من اگر هدف از خلقت انسان را میدانستیم اینگونه دچار ابهام نمی شدیم هدف از خلقت انسان موضوع جبر واختیار را به میان میکشد جبر اینکه همه میدانیم ذات مقدس خدا ناظر بر هر علت ماست که ان علت زاییده اختیار ماست
|
|||
|
۲۰:۲۵, ۹/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۳۶ توسط Ara.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سوال اول
خداوند قبل ازاینکه مراخلق کند،میدانست درآینده چه رفتاری ازمن سرمیزند پس چراازاول مراآفرید؟حکمت خلقت من چه بوده است؟ جواب سوال اول: بر علم و و دانایی خدا هیچ شک و شبه ای نیست اما خدا به جن ها هم قدرت انتخاب داده تا خودشون خوب و یا بد را انتخاب کنند. شیطان عبادت را انتخاب کرد اما به مرور زمان و با بالا رفتن مقامش از یک جن تا نزدیکی ملائک مقرب خودپسندی بر او غلبه کرده و فکر میکرد که کی هست برای همین وقتی خداوند از او خواست از او اطاعت کند و سجده کند او نتوانست بر غرورش غلبه کنه واسه همین اطاعت نکرد. داستان آفرینش ما و جن ها مثل یک درخت می مونه که هزاران شاخه داره اما همش از یک تنه درخت به وجود اومده. قضیه ای در سالیان اخیر مطرح شده به اسم اثر پروانه ای که من خیلی بهش علاقه مند هستم. یعنی یک کار کوچک تو بر تمام زندگیت میتواند اثر بگذارد. مثلا هر کدام از ما الان می تونیم به جای خوندن این مطلب بخوابیم، حرف بزنیم، غذا بخوریم، گناه بکنیم، فیلم ببینیم و.. که هرکدوم باعث می شن زندگی ما یک جور دیگه رمق بخوره و این ماییم که این انتخاب رو کردیم. حالا خدا به اینکه اگه ما کدوم تصمیم رو تو کدوم موقعیت بگیریم نتیجه اش چی میشه کاملاً آگاه اما به ما فرصت انتخاب داده تا با تصمیم خودمون مومن یا مشرک بشیم. البته بعضی چیزها رو فقط خود خدا و خاصان می دونه و لازمه ما تحصیل علم و معرفت و پاکی دلهامونه تا آمادگی پذیرشش رو داشته باشیم. ![]() سوال دوم پس ازخلق من چرامرامکلف نمودتااورابشناسم وپیروی کنم درحالی که نه ازاطاعت وبندگی ونه ازنافرمانی وسرکشی من ضرری به اونمیرسد. جواب سوال دوم خدا از لطف و مرحمت خود تو و ماها رو آفرید واین به خاطر ما بود. ببینم از زندگی و آفریده شدن ناراحتی؟ نعمت به این خوبی بهت داده شده برو شکر گذار باش و اما برای خدا نفعی نداره. قبلن گفتم بازم میگم خدا مملو از عشق و نور الهی به نظر من همون عشقه که تو کارها و رفتار اولیا و انبیا همیشه مشاهده شده. مگه نشده ما که انسانیم و پر از نقص کار خوبی فقط برای خوبیش انجام بدیدم؟ خب خدا هم از سر خوبیش و مهر و محبت ما را آفرید و شایسته نام زیبای آفریدگار شد. اطاعت و یا نافرمانی تو باعث می شه زندگی و عاقبت خودت رمق بخوره. بازم نکته بالا رو می گم برای هر جوابی ما آماده پذیرفتن نیستیم. سوال سوم حال که مراخلق کرد چراتکلیفم نمودکه درمقابل آدم سجده کنم؟درحالی که سجده برآدم ،بینش مرانمی افزود؟ جواب سوال سوم قطعا می افزود. اطاعت از پروردگار کجا بی نتیجه و هدف بوده؟ ما الان گروهی شروع کردیم به خوندن قرآن یعنی یکی از دستورات موکد اسلام ببینید چقدر خودمون پیشرفت کردیم؟ مطمئنن اطاعت بی چون و چرا از پروردگار همیشه به بینش و مرفت انسان افزوده میکنه. خیلی وقت ها نشده یک اتفاقی افتاده بعدها حکمت رو دونستید؟ عجله کار شیطانه نشنیدن؟ باید در مقابل دستورات الهی صبور و مطیع بود. سوال چهارم حال که مراآفرید وبه کارهایی فرمانم داد،من هم ازروی دشمنی سجده نکردم چرالعنتم کردومستحق عقابم دانست وازبهشت بیرونم راند؟درحالی که من هیچ کارقبیحی رامرتکب نشده بودم.فقط گفتم:من غیرازتوراسجده نمیکنم.اطاعت وبندگی وسجده من تنهاوتنهابرای ذات پاک وبی عیب تواست. جواب سوال چهارم این یکی از دروغ های بزرگه. قضیه فقط یک گناه کردن نیست قضیه اینه که تو چه موقعیتی چه گناهی بکنی. همه ما می دونیم هرچقدر بفهمیم و بدونیم مسئولیتمون سنگین تره. حالا شیطان که تا مقام فرشتگان مقرب بالا رفته و از سر خودخواهی و حسادت سجده نکرده نباید این گونه تنبیه و رانده بشه؟ چرا هیشه توبه های ما اگه واقعی باشه قبول می شه و مال شیطان قبول نمیشه؟ چون ما به اندازه ای که شیطان به خدا نزدیک شده بود و مورد لطف و محبت او قرار گرفته بود نگرفتیم پس صفت شایسته بخشندگی خدا شامل حال بنده های مخلص و توبه کارش میشه. قضیه کلوخی که دوست حسن صباح به او انداخت و گفت آه. گفتن از آن همه سنگ نیازردی از کلوخی رنجیده شدی؟ گفت آخر او که میدانست چرا... سوال پنجم آن گاه که مراازبهشت بیرون کرد چرادوباره به بهشت راهم دادتابانیرنگ هایم آدم رامغرورکنم واوهم ازدرخت منع شده بخورد؛درنتیجه هم من وهم اوراازبهشت بیرون کنند،واین کارچه دلیلی داشت؟درحالیکه اگردوباره به بهشت راهم نمیداد، آدم برای همیشه درآنجامی ماند. جواب سوال پنجم خدا تو را به بهش راه نداد شیطان ملعون. تو با نیرنگ و فریب به بهشت وارد شدی پس خدا صبر کرد تا ببیند آدم در مقابل تو چه می کند به قول دوستان چرا توبه نکردی و آدم رو واسطه قرار ندادی؟ و اما ادم هم همچو تو به خاطر گناهش از بهشت رانده شد اما چون از ته دل توبه کرد به او فرصت جبران داده شد تا در صورت اثبات شایستگی خود به بهشت جاودان در دنیای باقی وارد شود سوال ششم سپس چراباردیگرمرابراووفرزندانش چیره ساخت،به گونه ای که من واولادم آنان راببینیم،ولی آنان من واولادم رانبینند؟چرابایدمکروحیله های من درآن هااثرکند ولی قدرت وقوت ایشان درمن واولادم اثرنکند؟دراین کارش چه حکمتی نهفته بود؟درحالیکه اگرمن برآنهامسلط نبودم برای ایشان بهتروموافق حکمت واراده خداوندبود. جواب سوال ششم ملعون رانده شده از رحمت الهی، آفریدگار پاک و بی همتا هم به تو هم به انسانها قدرت انتخاب و اختیار داده و این انتخاب های ماست که سرنوشت و مقدرات ما را می سازند. و دیدن تو و اولادت بر انسانها آزمایشی الهی برای ما انسانها بود ای نادان با این درخواست تو خدا به ما لطف کرد تا راهی برای اثبات شایستگی و برگشت به بهشت جاودان داشته باشیم و اما چه کسی گفته است اولاد تو بر ما مسلطند؟ تو و فرزندان منحوست فقط عامل وسوسه و گمراهی هستین نه عامل گمراهی این مایم که انتخاب می کنیم و گمراه یا مومن می شویم پس شما را بر ما قدرت تصاحبی نیست اما ما بر شما مسلطیم مگر غیر این است هرگاه روزه میگیرم شماها را با ریسمان و زنجیر می بندند؟ مگر غیر از این است که نماز صبحمان چشمانتان را کور می کند؟ مگر غیر این است که همین که نام مبارک پروردگارمان را بر نام میاوریم آتش می گیری و نابود می شوی. لفظ مبارک "بسم الله الرحمن الرحیم" ، مگر غیر این است که انفاق و نیکی های ما شما را به جنون و عذاب وا می دارد. مگر غیر از این است که آهنگ قرآن تو را کر و دیوانه می سازد و فراری می دهد؟ از رو رفتی شیطان ملعون یا باز هم از فضایلی که خدا برای ما جهت تسلط بر تو قرار داده بگم؟ سوال هفتم چراوقتی گفتم:خدایاتاروزقیامت مهلتم بده،خداوند فرمود:تورامهلت دادم تاروز معلوم وحرف مراقبول فرمودومرامهلت داد؟دراین مهلت دادن چه حکمتی بود؟ چرابعدازآن همه قضایا مراهلاک نکرد؟درصورتی که اگرمرانابودمی کردوبرای همیشه همه آفریده هاازدست من راحت میشدندودیگرشروفسادی درعالم واقع نمی شد. آن ملعون درآخرین مناظره اش گفت:دلیل وحجت من برمخالفتم باحضرت آدم علیه السلام وسجده نکردنم این است.جواب مرابدهید.اما ملائکه نتوانستندجواب اورابدهند. جواب سوال هفتم ای ملعون رانده شده و سفسطه بر انگیزف ای نادان از حکمت الهی تو با دشمنی و خودخواهی خود خواستار گمراهی ما انسانها شدی، انتخاب تو بود و خدا به تو این قدرت را داد اما در حقیقت نعمتی بر ما بود که با اطاعت از پروردگار و پیامبران مان بر تو مسلط شده، تو را شکست داده و برای رحمت الهی و بهشت جاودان (که حاصل رضایت پروردگارمان ازماست)شایسته و آماده گردیم و وای بر آنانیکه از ما انسانها به جای راه رحمت و حق که راه سعادت است و توسط انبیا آورده شده است از تو پیروری کنند که همه بر آتش دوزخ و نفرین پروردگارمان دچار خواهند گشت و من دوری می جویم از تو هرکسی که پیرو تو باشد که پروردگار من شایسته تر و والا تر است. |
|||
|
|
۱۲:۳۵, ۲۴/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط warior.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ
حرف منو قبول دارید ؟ اینها حمه بهانه های ما برای وجدانمون هستش(آلبته در این دنیا) داریم به شیطان گیر میدیم 1 _موقع آفریدن شیطان خداوند از روح خودش به او نداد چون میخواست از این مخلوق برای امتحان انسان استفاده کنه پس نباید از روح خودش در او بدمد .(اون بدون روح پاک ومنزه از فرشته ها جلو زده بود حالا اگه پاک میبود چه میکرد!!!!!؟) 2_ ما که خدا اینهمه بهمون حال داده و از خودش در ما دمیده نماز نه 1 الهی شکر از تهه قلبمون میگیم شده در روز تعداد کارهای حرامی که انجام میدیم کمتر از..................... (خالی گذاشتم هر طورکه راحت تر هستش برامون پرش کنیم)(انگشت دست , پا یا موهای سرمون ) باشه؟ اگه خدا که میگیم بخشاینده بخشایندگان هستش مطمعن باشید که اگه شیطان همین لحظه قبل از ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) توبه کنه (توبه واقعی) اینقدر بزرگوار هست که شیطان رو هم ببخشه .!!! خدا نه توی بهشت جا کم داره که نخواد راه بده و نه عضو اپک هست که بخاطر عدم تقاضای سوخت جهنمیان بخواد نگران پایین اومدن قیمت سوخت باشه. --------------------------------------------------------------- در تاک مگر شراب پنهان نشده؟ در غنچه مگر گُلاب پنهان نشده؟ ای بیخبران که مُنکر صبح شدید در شب مگر آفتاب پنهان نشده؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ملعون بره بهشت
مارو ببرن جهنم
)