|
چهل روز بدون گناه {حرکت اول}
|
|
۲۲:۲۱, ۱۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۴۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
الهی العفو یا رحمن و یا رحیم طرح تزکیه نفش محرم الحرام 1434 خواهش می کنم افراط و تفریط نکنید و روزی یک بار به این تاپیک مراجعه کنید . 1-افزایش صیر ( که سپردن کارها به خدا ) در نتیجه کاهش غرور را به دنبال داره . منم ها کمتر میشه 2-نگاه به نامحرم 3-احترام مطلق به پدر و مادر حتی در صورتی که حق با ما باشد فعلا روی این مسائل زوم کنیم بهتره چرا که اگر دایره وظایف را گسترده تر کنیم شیطان لعنت الله علیه مارا به فراموشی میندازه . و همچنین سعی در ذکر خدا در اوقات بیکاری شروع تزکیه نفس یکشنبه نماز صبح
1-انصارالمهدی *** 2-Driverا *** 3-علی الهادی *** 4-مفتقر *** 5- farzad313 *** 6-mahdi147-سید ابراهیم ***8-aleerz ا 9-مهدی 313 *** 10-علی 110 11-pink_rose14666 ***12-soshiant 13-Piano ا***14-HossEiN 15- Farvardin ا*** 16- جواد داندي 17- mehdinoroozi ***18-LOGO1ا 19- "مسیحا" *** 20-iimba 21-goo *** ا 22- حدیث 23- Sh_K *** 24-ZOT 25- AWWA *** 26-zaragenetic64 27-emmy ***28-mino90 29-Ayselا ***30- لبخند 31- razieh.r *** 32-N30 33- محمدصالحی *** 34-ایناز 35- RAHA-1984 *** 36-Roojan 37-setae 38- *Sajjadا 39-pariyadelbariا 40-آشفته 41- |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۴, ۲۱/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آذر/۹۱ ۱۲:۳۵ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
Piano نوشته است:من برنامه خودمو با این نیت شروع کردم که انشاالله تا 40 روز نماز اول وقت بخونم . Aban mehr نوشته است:دیروز به عنوان اولین روز اولش خراب کردم ، اینقدر از خواب دیر بیدار شدم همش عجله داشتم که زودتر برم داشنگاه دیگه نمازم پرید؛تو دانشگاه یادم اومد که نماز صبحمو نخوندم ... |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
منم در کنار برنامه ریزی قبلی که داشتم طرح تزکیه را شروع کردم . سومین روز هم به لطف خدا خوبه خوب داره پیش میره . از امروز دیگه کمتر پای سیستم هستم و باید به یه سری کارهای بیرون از خونه رسیدگی کنم . شاید 1 سالی میشه که بدون برنامه ریزی خوابمم نمیبره و باید برنامه آینده را توی ذهنم یا توی یه برگ کاغذ مرور کنم . حتی یادمه چند وقت حدودا 1 ماه میشه که یه طرح آموزشی برای نرم افزارهایی که لازمه یادبگیرم تو یه برگه a3 رسم کردم و به لطف خدا تا الان حدود 70 درصدشو انجام دادم و اینها همه از لطف و برکت دعا و قرآن و طرح تزکیه و گوشه چشم مولا صاحب الزمان هست . مطمئن باشید بدون برنامه ریزی حتی ساده ترین کارها را هم با با صرف انرژی بیشتری انجام می دهید .
انشاالله دعای امروز را طلب نظم و برنامه ریزی برای دوستان طرح تزکیه نفس داشته باشیم یادتون نره که امام صادق(علیه السلام) در روایاتی فرموده كه دوستدارم بر سرِ ياران خود، تازيانه بزنم تا احكام دينِ خود را ياد بگيرند . شاید منظور از تازیانه برنامه ریزی دقیق باشه برای حقیر دعا کنید که شبانه روز فقط 4 ساعت بخوابه یا علی |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
خب الحمدالله در روز سوم زیارت عمه مان حضرت فاطمه معصومه سلام علیها نصیبمان شد. تا دقایقی دیگر آنجا حاضر خواهم گشت و سلام همه شما برادرن و خواهران عزیزم را خواهم رساند. دو رکعت نماز از طرف همه شما دوستان فعال در این جا، خواهم خواند. ان شاالله.
یا علی مدد. |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستای خوبم*
اومدم از برنامه این 4روزم بگم... ![]() روز اول: خیلی خوب شروع نشد! نماز صبحم قضا شد و کلی حرص خوردم و متعجب، که آخه چرااا و چطور؟؟!!! در ادامه هم خیلی خوب نبود و به برنامه ای که چیده بودم نتونستم درست عمل کنم...![]() روز دوم: کلا روز بدی نبود... نمازام شکرخدا همه سروقت بود... تو اتوبوس با یه کیف سنگین جامو دادم به یه خانمی.. آخییی کلی دعا کرد طفلکی.. حس خوبی داشتم*... ![]() ![]() بعد اینکه خیلی سعی کردم که سرمو تو خیابون پایین بگیرم حدالامکان، تا نگاه نامحرم (البته نگاه ناخواسته!!!) نیفته بهم... کارای درسی هم انجام دادم... در مقابل دعوت دوستم (که خونه شون بودم برای انجام کار گروهی مون) برای دیدن یه فیلم خیلی معمولی و الکی وقتگیر (که به قول خودش خیلی جالبه!! چون مسابقه دنس وسطاش داره!..) ایستادم و ندیدم که البته به لطف خدای مهربون* بوده... چون همون لحظه ها که دیگه داشت خیلی گیر میداد که بیا ببین خیلی قشنگه و...! باران پیامک به گوشیم هجوم آورد که چون مکالمه بود کلی طول کشید و دوستم دیگه خودش بی خیال قضیه شد... ![]() روز سوم: بازم روز بدی نبود... البته یه چیز بدی بود که اونم اینه که استاد پیچوندمون و برای کرکسیون نیومد!!!!! انقدر عصبانی شدم که چنتا چیز تو دلم بهش گفتم........ ![]() روز چهارم: روز خوبی بود... برنامه هام تا حدودی اجرا شدن... برای خواهرم یه هدیه دوست داشتنی خریدم (برای اولین سال دانشجو شدنش... البته با تاخیرچند روزه ![]() ) البته نماز ظهرو عصرمم اول وقت نشد... چون بیرون بودم و توی راه...خب... دوستان التماس دعای زیاااد دارم و امیدوارم همه تون به آرزوهای قشنگتون که البته به مصلحت خدا*م هست، برسین... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم، و أید امامنا الخامنه ای* و قائدا الخامنه ای، یا زهرا*... |
|||
|
|
۰:۲۴, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
باور کنید لازم نیست زیارت عاشورا بخونیم یا اصلا دو رکعت نماز . . . نمی دونم چه حس و حالیه که وقتی عکس شهدا میبینیم دل آدم بد جور بی قرار میشه .چند وقت پیش خداشاهده وقتی منتظر ماشین های شهدای گمنام بودیم حس اون موقع غیر قابل وصف بود .وسط روضه هم اونجوری دلم کربلایی نشده بود . انشاالله که دعا گوی ما باشند . وقتی میری بیرون این همه بی حجابی میبینی . . . با خودت میگی پس شهدا برای چی رفتند !!! چرا باید جوونای مملکت ما اسیر اعتیاد و شهوت و هزار بدبختی باشن ؟چرا همه به ظاهر فکر می کنند
انشاالله که وظیفه خودمونو درست بشناسیم و از خود سازی شروع کنیم تا یاری دیگر دوستان همین که در همه حال به فکر آقامون باشیم کافیه و ناظر بر رفتار خود ببینیم |
|||
|
|
۱:۴۰, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام دوباره به همسفران بزرگوار
داداش گلم انصار المهدی حرفی زد که واقعا تو زندگیم حسش کردم نزدیکای ما بالای کوه یه مقبره هست که شهدای گمنام رو به خاک سپردن چندین سال بود که هیچ حسی به اونجا نداشتم و وقتی یادم میافتاد مثل یه قبرستون معمولی بود که چند تا مرده توش خوابیدن ولی بعد چند باری که رفتم خیلی فرق کرد الان وقتی یادش میافتم دلم برای اونجا پر میکشه و میگم کاش همین الان اونجا بودم نمیدونم باهام چیکار کردن ولی میدونم اونقدر عاشق من و تو بودن که جسدشون هم ما رو میکشه (ایهام) راستی: یه شعری درباره ی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) امروز خیلی دلمو آتیش زد : چه روزها که یک به یک غروب شد نیامدی....................................................چه بغضها که در گلو رسوب شد نیامدی! خلیل آتشین نفس،تبر به دوش،بت شکن!....................................................خدایمان دوباره سنگ و چوب شد نیامدی! برای ما که خسته ایم و دل شکسته ایم،نه!.................................................ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی! تمام روزه هفته ام،در انتظاره جمعه ام!........................................................دوباره صبح ، ظهر ، غروب شد نیامدی! به امید دیدار اون عزیز شب ها صبح میشن ... کاش کی یه روز ببینیمش روز سومم رو خفن درس خوندم و بیشتر وقتم با کتاب گذشت و حتی به فکر گناه نیافتادم که گناه ام کنم. ولی روز چهارم خدا رو شکر خدا بهم توفیق داد و نماز صبحم قضا نشد جاتون خالی یه زیارت عاشورا و دعای عهد هم خوندم که خیلی چسبید (به سفارش سید ابراهیم عزیز) واقعا تأثیرش رو حس می کردم. خلاصه بعد چهار روز یا شیطون کم آورده که پیداش نیست یا رفته نقشه کشی یاد بگیره برا راه های سنگین تر. خدا بهم رحم کنه !! التماس دعای فراااااااااااااااااااااوان از دوستان ! مخصوصا سر نماز صبح ![]() یا مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دوستان؛
موفق باشیدبه امیدخدای مهربان. طرحتون عالیه منم شرکت میکنم منتهی ازنقاط ضعف خودم شروع میکنم... ![]() یه پیشنهاددارم به نظرم سعی کنیم اول ازهمه نمازامون باتوجه باشه یاتواین ده روزه ها،هرده روزقول بدیم که یکی ازبخشای نمازمونو باتوجه بخونیم تابرسیم به ده روزبعدی...اگه نمازماقبول بشه کارای دیگمونم قبوله...بعدش همین نمازخیلی روی آدم تاثیرمیذاره پس رومنم حساب کنید.
|
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من اصلا موفق نیستم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() واسم دعا کنین |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
همه چیز در دستان قادر مطلق است . . .
امروز ساعت 14:20 بعد از ظهر پای اخبار نیمروزی بودم و با خیال راحت در حال دیدن تلویزیون . لابه لای خبرها آزمون پیام نور را که امروز ساعت 15 قرار بود برگزار بشه را اعلام کرد و منم اهمیت خاصی ندادم تا اینکه مادرم گفت : مگه توام شرکت نکردی !!! راستش یه علامت تعجب به یزرگی برج میلاد اومد رو سرم و فوری رفتم پای سیستم و دفترچه را که نگاه کردم دیدم ای دل غافل . . جاتون خالی در طرفه العینی آماده رفتن شدم و زیر لب به امام زمان استغاثه کردم که انشاالله به آزمون برسم و شکر خدا و به لطف صاحب العصر و الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رسیدم . تو راه با یه نفر همسفر شدم و نکته خوبی را اشاره کرد که همه چی به خواست خدا بستگی داره و اصرار بی خودی نباید کرد شاید اگر خبر نیمروزی را نمیدیدم به آزمون هم نمی رسیدم . ممنون از دعاهای خیر دوستان که در گرفتاری و آشفتگی ها , کمک حال دوستان هست . اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۴/آذر/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
sara67 نوشته است:خدایا شکرت هوامو داری..... دوستان یه راه که به من خیلی کمک میکنه کمتر بیوفتم تو دام شیطون اینه که زنگ میزنم حرم امام رضا جونم باهاشون درد دل میکنم.... میخوام هوامو داشته باشن.... بالاخره امام رضا جون مال ماست.... من قبل از توسل به هر ائمه دیگه میرم در خونه ایشون... جواب میده به قران.... شماره حرمشون اینه.... 05112003433 یه خاطره تعریف کنم راجع به این قضیه.... خیلی وقت پیش یه ماجرایی رو شنیدم که الان یادم نیس مربوط به کدوم شخصیته.... میگن یه آقایی عازم کربلا بودن.... اطرافیان و دوست و آشنا هر کدوم یه عریضه مینویسن میدن بهشون ببرن حرم امام حسین (علیه السلام).... این آقا میرسه و عریضه ها رو میندازه تو ضریح.... شب خواب میبینه امام حسین ع در حال رسیدگی به یه سری عریضه هستن... بعد از بین اونا چند تا رو جدا میکنن میذارن کنار... این آقا عرض میکن آقا چرا اینا رو جدا کردین؟ امام ع میفرمایَن اینا عریضه های ایرانیاس.... اینا میرسونیم دست آقای خودشون.... اونا امام رضا ع رو دارن حاجتی به ما نیس... براتون تو این روزای بارونی خیلی دعا میکنم.... سربلند باشید ایشالا... هر وقتم دلتون شکست منو یادتون بندازین.... |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چهل روز بدون گناه { حــرکـت دوم } | رهگذر. | 123 | 42,056 |
۱۷/بهمن/۹۴ ۰:۰۷ آخرین ارسال: sabrina |
|

![[تصویر: sadsmiley.gif]](http://www.topforum.ir/images/smilies/Best-Emo/sadsmiley.gif)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)