|
... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
|
|
۲:۱۳, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز کاربران و مهمانان گرامی مدتی هست مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ... به نظر شما چرا با افزایش روز به روز مهریه دختران سرزمین ما ، آمار جدایی در حال افزایش است ؟! نظریه عموم مردم این هست که اندازه مهریه ، به استحکام زندگی ، کمک می کند ولی چرا در حقیقت این اتفاق در حال وقوع نیست !؟ آیا 1000 سکه مهریه ، کلاس دارد؟! پس چرا کاربرد ندارد ؟! اصلا مگر می خواهیم انسان خرید و فروش کنیم !؟ مهریه هدیه بوده ولی الان با دیه مقایسه می شود !!!!!!!!!!چرا چرا چرا!؟! حالا نظر خود شما برای مهریه روی چه مقداری هست ؟ خانمها چرا مهریه زیاد طلب می کنند ؟!! آقایون چرا قبول می کنند !؟! تاپیک خوبی راجع به مهر السنه هم در تالار داریم ولی نظرم روی گفتگو در این باره هست ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۱۹, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۴:۳۵ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
نقل قول: 300سکه الان سیصد و شصت میلیون میشه! (اگه بیشتر نشه!) به این میگن برده داری مدرن! اولا: مردان مجبور به پذیرش چنین مهریه هایی نیستند. به خواستگاری دختران هم سطح و همرده خودشان بروند. ثانیا: برده داری مدرن این است که زن برای خروج از خانه یا دیدن پدر و مادرش به اجازه شوهر نیاز داشته باشد. ثالثا: مردی که میتواند زن را تهدید به تجدید فراش (آنهم 3 مرتبه دیگر و بی نهایت بار صیغه) کند این زن است که فقط باید بگوید چشم! رابعا: تمام حقوق به نفع مردان است. همین یکی را هم با تقسیط و .... کاری کرده اند که پرداختش بیش از عمر انسان معمولی طول بکشد و عملا غیرقابل دریافت باشد! در واقع زن و مرد با هم برابرند فقط مردان برابرترند!!!!! نقل قول: همه بدبختی ما عمل ناقص به دستور دینه. همین و بس. برای اینکه بعضی آقایون یا خانم ها فشار آورده اند دستورات دین رو عوض کرده ایم... دقیقا همینه. آقایون با تفسیر به رای قوانین دین را به نفع خودشان تفسیر کرده اند و با بریدن دست زنان از مقام مرجعیت و تفسیر و ... مانع از این می شوند که منافعشان به خطر بیفتد! وگرنه در قران گفته در صورت رعایت عدالت 4 زن بگیرید! چه ضمانت اجرایی و چه قانونی و چه مجازاتی برای اجرای عدالت پیش بینی شده؟ هیچ!!! چرا؟ چون مفسران و قانونگذاران مرد هستند و به نفع مردان قانون صادر می کنند. نقل قول: 2-به دختر خواهرم که ده سالشه میگم دایی چرا درس نمیخونی؟ میگه برای چی بخونم؟نهایتش مثل مامانم مدیر میشم و هر روز باید کار کنم.میگم پس میخوای چیکار کنی؟ میگه بزرگ که شدم شوهر می کنم پدرم جهازم را میده و شوهرم خرجم را.اگه شوهر خواست اذیتم کنه مثل خواهر خانم تو مهریه ام را میزارم اجرا و ماهیانه میگیرم. به پسر خواهرم میگم چرا درس نمیخونی؟ میگه برای چی بخونم؟ نهایتش مثل بابا یک کارمند میشم با یه حقوق بخور و نمیر. میگم پس میخوای چکار کنی؟ میگه بزرگ شدم میرم یه دختر پولدار می گیرم. باباش بهم برای جهاز دخترش خونه و وسایل و ماشین میده. خودشم هم کلفتی و خونه داری و بچه داری می کنه. اگه هم زنه خواست اذیتم کنه میرم روش یه زن دیگه می گیرم تا هوای کار دستش بیاد. |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۱:۲۷ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۴:۱۹)ایرانی نوشته است:1. خوب شما چند نفرو می شناسی که با مهریه 14 سکه راضی شدن؟ اصلا با مهریه زیر 100 سکه؟ از هر 1000 خانوم چند تا؟ 2. چند تا زنو می شناسی که اهل از شوهر اجازه گرفتن باشن؟ (برده داری یعنی این که حتی اگه بخوای انسان باشی و ازت استفاده ابزاری نکنن، باز هم می یان روسری از سرت می کشن و روت شراب می پاشن. توی اروپا زن حتما باید برده جنسی باشه. یک اجبار خفقان آور) (۱۸/دی/۹۱ ۴:۱۹)ایرانی نوشته است: دقیقا همینه. آقایون با تفسیر به رای قوانین دین را به نفع خودشان تفسیر کرده اند و با بریدن دست زنان از مقام مرجعیت و تفسیر و ... مانع از این می شوند که منافعشان به خطر بیفتد!تفسیر به رای یعنی همین که شما بدون اطلاعات درست و دقیق فقهی بیای نظر خودتو بدون رعایت پیشداوری بدی. (۱۸/دی/۹۱ ۴:۱۹)ایرانی نوشته است: به پسر خواهرم میگم چرا درس نمیخونی؟ میگه برای چی بخونم؟ نهایتش مثل بابا یک کارمند میشم با یه حقوق بخور و نمیر. میگم پس میخوای چکار کنی؟ میگه بزرگ شدم میرم یه دختر پولدار می گیرم. باباش بهم برای جهاز دخترش خونه و وسایل و ماشین میده. خودشم هم کلفتی و خونه داری و بچه داری می کنه. اگه هم زنه خواست اذیتم کنه میرم روش یه زن دیگه می گیرم تا هوای کار دستش بیاد.امان از دست این افکار فمنیستی. خوب شما می گی بریم یه دختر پولدار بگیریم که خرجیمونو بده؟ یه چند تا معرفی کن که، بچه های تالار پایه هستن. ![]() دوست عزیز. همین دخترای ندار هزار تا قر و فر دارن حالا شما می گی بریم دختر پولدار بگیریم؟!! فکر می کنی حاضره با کمتر از 10000 سکه مهریه و عروسی چند صد ملیونی زنت بشه؟!! 1.برای زن دومو باید اجازه زن اول گرفت!! 2. باید وسع مالی شو داشته باشی. 3. زن توی این دوره زمونه می شه واسش هوو آورد؟!! می ره مهروشو می زاره اجرا، ازت طلاق می گیره داداش. وگرنه شما یه آمار بده از هر 1000 تا مرد چند تا زن دوم دارن؟ (آمار رسمی نه این که خودت بگی) و از هر 10 تا زن چند تا مهریه شونو می زارن اجرا؟ شما الان یه جامعه رو معرفی کن که حقوق زن و مرد برابر باشه. (یا بقول شما مساوی باشه - گرچه زن و مرد نیازهاشون مساوی نیست. ولی شما اصرار داری) |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
نقل قول: دوست عزیز. همین دخترای ندار هزار تا قر و فر دارن حالا شما می گی بریم دختر پولدار بگیریم؟!! فکر می کنی حاضره با کمتر از 10000 سکه مهریه و عروسی چند صد ملیونی زنت بشه؟!! صبح به خیر ایران!!!!!! من این متنو در پاسخ اون متنی که علیه خانمها نوشته بودند نوشتم!!!! نه اینکه راهکار بدم آقایون چکار کنند!!! شما اول نوشته های منو بفهم بعد نظر بده
|
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۸)ایرانی نوشته است: صبح به خیر ایران!!!!!!صبحت بخیر عزیز . البته الان لنگ ظهرهحرف شما غلته. حالا نمی شه با حرف دیگران غلت بودن حرفتو توجیه کنی. جامعه به سمت زن سالاری رفته و این یک حقیقته. توی ازدواج باید اعتدال باشه. مهریه حق زنه ولی نه یه ابزار برای گرو کشی. |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
نقل قول: مهریه حق زنه ولی نه یه ابزار برای گرو کشی. ببخشید چهارهمسری، حق طلاق، حق حضانت، دراختیار داشتن اجازه زن برای خروج از خانه، تمکین و ..... گرو کشی نیست؟ فقط مهریه گرو کشی است؟ مشکل جامعه ما این است که چون تمام قوانین به نفع مردان است اگر یک قانون سر سوزنی به نفع زنان باشد آنقدر عجیب و غریب به نظر می رسد که تا از بین نرود خیال مردان راحت نمیشود. مهریه الان با قسط بندی شدن و عندالاستطاعه و تعیین سقف برای زندان رفتن و .............. عملا غیرقابل دریافت شده یا باید عمر نوح داشت تا بتوان همه آن را گرفت! پس آقایون دیگر نگران چی هستند؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۱۳:۵۰)ایرانی نوشته است: مهریه الان با قسط بندی شدن و عندالاستطاعه و تعیین سقف برای زندان رفتن و .............. عملا غیرقابل دریافت شده یا باید عمر نوح داشت تا بتوان همه آن را گرفت! پس آقایون دیگر نگران چی هستند؟ برای گرفتن مهریه عمر نوح لازمه چون تو این دوره زمونه مهریه اکثر دخترا طعنه به گنج قارون میزنه
|
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
(۱۸/دی/۹۱ ۱۳:۵۰)ایرانی نوشته است: ببخشید چهارهمسری، حق طلاق، حق حضانت، دراختیار داشتن اجازه زن برای خروج از خانه، تمکین و ..... گرو کشی نیست؟ ازدواج بر خلاف اونچه که شما فکر می کنید بر اساس تفاهم بنا شده. آدم ها ازدواج نمی کنن که همدیگرو آزار بدن. اگه قرار بر گرو کشی و لجبازی باشه که اصلا ازدواج می کنن چکار؟! خدا بخیر کنه اون خونه ای رو که افکار شما توش حاکمه. مرد قتل نکرده که ازدواج کرده. حالا من نمی دونم شما چی از مردا دیدی که بخونشون تشنه ای. قسط بندی اسمش خوبه. ولی باید نصف حقوقشو بابت شکستی که در ازدواجش خورده تا آخر عمرش بده به همسر سابقش. ( البته منظورم همه خانوما نیست. بعضی از خانوم ها واقعا حقشونه) دوست عزیز. ازدواج راه رسیدن به آرزو ها و وسیله دست یافتن به نداشته ها نیست. |
|||
|
|
۲:۳۳, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
سلام . تشکر از دوستان بابت شرکت در بحث ...
دیگر نمی شود بگویی من فلان حکم را قبول ندارم ، چرا دیه زن نصف مرد هست یا امثالهم . وقتی خداوند قرار داده ، پس صلاح دانسته ، بنده هم باید تمکین کند .
این چماق کاربرد ندارد ... این می شود برده داری نه همسر داری . خداوند مهریه را قرار داده ولی نه برای این مقصود ... |
|||
|
|
۳:۲۹, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
خدا خیرت بده خواهر معاون جان
جنگ که نیست عزیزان! زندگی که با دعوا سر مهریه شروع بشه زندگی بشو نیست! خدایا به هممون کمک کن با امید به تو و عشق ازدواج کنیم نه با امید به مهریه و برگه های کاغذ...یا پروردگارا
|
|||
|
|
۳:۵۶, ۱۹/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۱ ۴:۱۳ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
نقل قول: مرد قتل نکرده که ازدواج کرده. حالا من نمی دونم شما چی از مردا دیدی که بخونشون تشنه ای. نقل قول: ازدواج راه رسیدن به آرزو ها و وسیله دست یافتن به نداشته ها نیست. جنابعالی بهتره وقتی تو بحث با من کم میاری به ... گفتن متوسل نشی!!!! حرفهای من چه ربطی به نوشته های .... شما داره؟ من نمیدونم شما از زنها چی دیدی که فکر می کنی همشون خرابند که باید طلاق داده بشند و مجبوری مهریه بدی؟!!!!!!! ازدواج راه رسیدن به هزاران زن و کام گرفتن و طلاق دادن نیست. بله حضرت آقا . جواب های هوی است. درست صحبت کن آقای R3Z4 *******************************************************************************************
اتفاقا این مرد است که با تصور به جدایی رسیدن زندگی مشترک ( با اندیشه آزار زن و ... بدون داشتن هیچ مانعی!!!!!)در تقلا و دست و پازدن برای کم کردن مهریه است!!!!!! مرد می خواهد هر کاری دلش می خواهد بکند و زن هیچ عکس العملی نشان ندهد. از آن گذشته : چند درصد زنان بدون جدایی مهریه می خواهند؟ یک تحقیق بکنید بد نیست. اصلا به چشم نمی آید.
الان مردها می گن باید دوراندیشی و احتیاط و ... داشت. اینها را خودم قبلا درباره زن گفتم! که ممکن است بچه دار نشود و هزار احتمال که ممکن است زندگی به جدایی کشیده شود. پس لطفا اینقدر نگویید زنان بنا را بر جدایی می گذارند چون هم غیرمنطقی و هم اشتباه است. مردها به اندازه کافی از قانونگذار و علمای دینی و مفسران و مجتهدان و .... مدافع دارند. در قوانین هزار تا راه فرار برای آنها پیش بینی شده. لازم نیست زنان هم از آنان دفاع کنند. نقل قول: دیگر نمی شود بگویی من فلان حکم را قبول ندارم ، چرا دیه زن نصف مرد هست یا امثالهم . [align=CENTER]خانم معاون تالار!!!!!!! محض اطلاعتون : در قرآن درباره دیه هیچ حکمی نیامده!!!!!!!!! در ضمن شما این را قبلا گفتی من هم قبلا جواب دادم. باز هم می گویم: اولا: اگر اینطوری هست باید خرید و فروش برده وبازارهای برده فروشی احیا بشه. چون در قرآن هیچ قانونی برای نسخ برده داری نیامده. چطوری هست این قانون مسکوت نگه داشته شده؟ حکم علیه خدا نیست؟ من خدمتکار مجانی که برده است لازم دارم که کارهای خانه ام را انجام بدهد. طبق حرف شما من حکم برده داری را قبول دارم و باید احیا بشه. باید برای ترویجش مثل ترویج مهریه کم و صیغه موقت فرهنگسازی و تبلیغ بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ثانیا: سرکار خانم این حرف شما یعنی نفی کامل تفسیر قرآن!!!!!!!!!!! اگر قرار باشد عین نوشته های قرآن را در نظر بگیریم دیگر چه احتیاجی به تفسیر هست؟ یا تفسیرهای متعدد یعنی چه؟ یک تفسیر کافی است!!!!!!!!! چرا در مواردی مثل شهادت زن و ... عین نوشته قرآن باید اجرا شود اما مواردی دیگر مثل صیغه با هزاران پیچاندن و تفسیر و شرح می خواهند به ما بگویند ما نمی فهمیم و تفسیر چیز دیگری است؟؟؟؟؟؟؟؟ [b]اصلا 4 همسری خلاف نص صریح قرآن است. در قران گفته شده در صورتی 4 همسر بگیرید که بتوانید رعایت عدالت کنید و بعد ادامه می دهد: هیچ مردی نمیتواند رعایت عدالت را بین همسران بکند. یعنی قسمت اول عملا غیرقابل اجرا میشود! چون 4 همسری مشروط به اجرای عدالت است و عدالت هم عملا ممکن نیست!حالا آقایان کلمه عدالت را شرح و تفسیر می دهندو میگویند منظور این نیست. (چون به نفع آقایان است) ولی درباره سایر قوانین مربوط به زنان میگویند بدون شرح و تفسیر عین آیه را قبول کنید. در غیر این صورت کافرید!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهریه ی محمدی(مهرالسنة) | meshkat | 15 | 8,287 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: مرهم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,295 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|

![[تصویر: 9qktuo39abn3gdhum.jpg]](http://www.up.persianv.com/images2/9qktuo39abn3gdhum.jpg)