|
بازي gta5
|
|
۱۶:۰۲, ۱۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز ميخواستم بگم هيچ بهgta5توجه كرديد. اول اون با يه شكا از ستاره 5پر و يك حرفRشروع ميشود. دوما از انواع هرم ما ، ابليسك ها ، و عكس هاي مستهجن و.... استفاده شده كه جاي بحث داره. اگه ميشه نظراتتون رو براي ما ارسال كنيد. در صورت امكان با تصوي
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۳, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۰ ۱۲:۱۵ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ببخشید شما خیلی جوگیر شدید و این جو باعث شده که فکر کنید همه دنیا دارن کار میکنند که اسلام رو نابود میکنند. دلیل های شما مسخره هستند. 200 نوع مدل ماشین و انسان و 3 تا شهر مختلف فقط برای نشون دادن یه هرم؟ پس این فراماسون ها خیلی پشت کار دارند!
اون شهر اگه اشتباه نکنم شهر سوم هستش که تلاش کردند اون جا رو شبیه لاس وگاس در بیارن برای همین کازینو و کشتی و چیز های دیگه توی شهر میبینید این که والدین در ایران هیچ وقت به رده سنی بازی ( که این بازی برای افراد بالای 18 سال هست ) توجه ندارند صحنه های مستهجن این بازی واقعا کسی جز ایرانی ها را مجذوب نمیکند. افراد خارجی کافی است که به یکی از هزاران سایت مستهجن بروند و تماشا کنند دیگر چرا بازی را بخرند؟ افکار اسلامی در ایران انقدر پایین است که با یک بازی از بین میروند؟ بی توجهی خانواده ها و کم جنبه بودن خودمون را تقصیر دیگران نندازیم ![]() ______________________________________________________ پسشرفتشون تحسین برانگیزه نسخه اول بازی ![]() آخرین نسخه بازی
|
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۱۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۰ ۱۵:۳۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بازی ال ای نویر هم بازی جدیدی هست که شرکت راک استار ساخته و در اون شما ابتدا یک پلیس هستید و به علت پیشرفت و رسیدگی به پرونده ها ترفی می گیرید و کارآگاه می شوید.
![]() در این بازی علاوه بر نماد های فراماسونی و تک چشم ، برخی از پرونده ها که شما باید به آن رسیدگی کنید آن است که شما در محل جرم باید جسد زن برهنه ای رو بررسی کنید که خوب بقیه اش لازم به گفتن نیست. ![]() ![]() ![]() دوستان اگر مطالب بیشتری خواستند در مورد بازی بدونند می تونند به لینک زیر بروند. http://en.wikipedia.org/wiki/L.A.Noire اگر مطلب اضافه تری می دونید ما رو یاری کنید ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
در مورد la noire باید بگم برعکس gta یک بازی انتقادی از ده ی 40 آمریکا و جنگ با زاپن است این صحنه های برهنه هم که عرض کردید مربوط به قاتلی است که بعد از کشتن زنان آنه را برهنه میکند و این اجسساد پیش از اینکه تحریک کننده باشند حال بهم زنند و بجز این صحنه بازی مورد دیگری ندارد
|
|||
|
|
۸:۴۰, ۲۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بازي جي تي اي بازي كثيفي است و هر كس ذره اي اعتقاد داشته باشد سمت اين بازي نميرود.حالا ما بشينيم اين بازي را تحليل كنيم كه جي بشه.همه ميدونند كه اين بازي با فرهنك ايراني و اسلامي تطبيق نداره.
|
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۰ ۸:۴۰)mdm نوشته است: بازي جي تي اي بازي كثيفي است و هر كس ذره اي اعتقاد داشته باشد سمت اين بازي نميرود.حالا ما بشينيم اين بازي را تحليل كنيم كه جي بشه.همه ميدونند كه اين بازي با فرهنك ايراني و اسلامي تطبيق نداره. ببخشید دوست عزیز ، خب ما اینقدر به این مسایل اهمیت ندادین که روز به روز داره رشد می کنه اون هم بخاطر بی توجهی نسبت به این مسیله هست.
|
|||
|
|
۲:۱۹, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
من gta 5 رو بازی کردم مثل خوره ها ولی این نسخه ی جدیدش The ballad of gay tony رو نه کلا سیستمش خیلی تو مخیه و هدف سازنده هاش ( احتمالا ! به خاطر خشونت خیلی زیادی که بازی به بازیکنش تلقین میکنه و اینکه نشون میده از راه خلاف میشه پول بیشتری و راحتتری درآورد ) اینه که همین تفکرات رو توی مردم دنیا بخصوص جوونا که کم هم نیستن ایجاد کنن تا یه جورایی آشوب بندازن توی اون کشورا در زمان همون نسخه های اول این بازی یادم هست که توی اخبار خوندم که توی خود آمریکا دستور داده بودن که کل نسخه بازی به دلیل خشونت بالاش جمع بشه و بعد از اصلاح سطح خشونت بازی اجازه دادن که دوباره پخش بشه خیلی جالبه ! نه ! نسخه های خشونت کاملش قشنگ توی همه ی کشورا که پخش شد و همه ی مردم دنیا که استفاده کردن آمریکایی ها دستور دادن تا مال بچه های خودشون اصلاح کنن ![]() هر کی می گه این بازی تاثیری روی آدم نداره در اشتباهه قرار هم نیست که حتما این بازی بیاد و در مورد علائم مخفی ماسونی مردم رو گمراه کنه همین که مردم دنیا رو خل و چل کنن براشون کافیه
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۲:۱۵ توسط hany.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مطلب خیلی جالبی بود و من این رو نمی دونستم .
![]() من هم با oO DaViD Oo موافقم. ![]() نظر بسیار کاملی بود.
|
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۲۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۱۸:۱۳ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
مهم
مهمتر از همه یکی از سازندگان این بازی مثل این که ایرانیه. navid khonsary نوید خُنساری. |
|||
|
۱۹:۳۳, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من این بازی رو 6 بار تموم کردم
نوید خوانساری هم فکر کنم کارگردان باشه،این بازی روایت یک شخص به اسم کارول جانسون هست که در بازی به اسم C J میشناسنش، این بازی هیچ نماد مشخص ماسونی نداره،اون هرمها و ابلیسکها که گذاشتید مربوط میشه به شهر لاس وگاس و ربطی به ماسونی بودن بازی نداره،چونکه در این بازی سعی شده شهر شبیه سازی لاس وگاس باشه،بازی هم خشونت زیادی داره درست ولی داستان بازیش اینطوره کارول و برادرش عضو یه گروه تبهکار به اسم Groove street هستند طی یه حادثه ای مادر اونها توسط گروهای رقیب ballas ها کشته میشه کارول بعد از چند سال به خونه بر میگرده و با برادرش سعی در احیا گروه دارن که با مشکلاتی بر میخورن و یک افسر پلیس فاسد به اسم افیسر تن پنی اونو از شهر اخراج میکنه و طی یک سری داستانها معلوم میشه که رایدر و بیگ اسموک هم که عضو گروه شما هستن و مثل برادر میمونن برای شما خیانت کار هستن در مرحله آخر بازی باید بیگ اسموک رو که در یک کارخونه کرک سازی مخفی شده بکشید و انتقام بگیرید در اون مرحله افیسر تن پنی هم به جریان بازی اضافه میشه و باید انو هم بکشید
|
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۲۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۰ ۱۲:۱۸)خادم الامام نوشته است: شما وقتی در این بازی به شهر آخر برسید ساختمان هایی را مشاهده می کنید که با اهداف ماسون ها همراه است. من در این شهر توانستم سه تکه بنا که در یک خط می باشند یعنی شما به شهر آخرش رسیدی؟ پس خودتم بازی می کنی؟!!!! هی وای من...حتما به بهانه ی نماد شناسی این بازی رو بازی می کنی؟طبق معمول!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ساخت بازي هاي رايانه اي | help me | 4 | 2,395 |
۱۳/آذر/۹۰ ۱۹:۱۲ آخرین ارسال: fereydun |
|
| ساخت بازي ارزشي | اسماعيل | 1 | 1,511 |
۷/خرداد/۹۰ ۰:۵۳ آخرین ارسال: آرین (الهه.ع) |
|

![[تصویر: grandthe_790screen004.jpg]](http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/screenshots/7/197477/grandthe_790screen004.jpg)

![[تصویر: lanoire10_17340.nphd.jpg]](http://cf.shacknews.com/images/20110311/lanoire10_17340.nphd.jpg)

کنن براشون کافیه