|
ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی !
|
|
۱۵:۱۸, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آزادی نیوز، سایت خبری "القاهره نت" به نقل از برخی روزنامه های آمریکایی اعلام کرد که "آنجلینا جولی" بازیگر سرشناس سینماهای آمریکا قصد دارد در آینده ای نزدیک مسلمان شود و خبر مسلمان شدنش را رسما اعلام کند.
![]() این روزنامه های آمریکایی در حالی این خبر را اعلام کردند که در ادامه آن نوشته اند: البته تا به این لحظه "آنجلینا جولی" این خبر را تأیید و یا تکذیب نکرده است. "قاهره نت" در ادامه نوشت: این روزنامه های آمریکایی برای اثبات مدعای خود اعلام کردند که این بازیگر سرشناس آمریکایی طی چند وقت اخیر اهمیت بسیار زیادی به "تمدن اسلامی" داشته و اعلام کرده که قصد دارد مطالعاتی در این زمینه داشته باشد. این سایت در ادامه نوشت: "آنجلینا جولی" همچنین قصد دارد در چند وقت آینده زبان عربی بیاموزد تا بتواند بهتر با این فرهنگ و تمدن آشنا شود. کد قالب بندی شده: http://alqahera.net/haber_detay.asp?haberID=1523من همینجا رسما آمادگی خودم رو برای همکاری در آشنا نمودن بیشتر با تمدن اسلامی و ظهور و ... اعلام میکنم
|
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
همین مونده بود که عضو کمیته روابط خارجی مسلمون بشه.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
توبه گرگ مرگ است
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۷:۰۵ توسط gerdu.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
گفتم چرا توی فیلم Salt ایران و مکه رو نجات داد نگو می خواست مسلمون بشه
احتمالا به زودی یه سفر هم به تونس و مصر و یمن و بحرین می کنه برای بازدید از مکان های آسیب دیده و بعد هم احتمالا همه خبرگزاری دنیا این خبر رو می کنند تیتر اول و ... و بعد چند نفر از ایران ازش حمایت می کنند و بعد هم یه سفر میاد ایران و ... .البته سوء تفاهم نشه ها؛ اسلام رو انحصاری نکردیم. |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۷:۱۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
طرف تا خرخره تو لجنه. گیریم که مسلمون شد کثافتکاریهایی رو که تو فیلم هاش کرده چجوری جبران می کنه. راستی یارو عضو سازمان محترم سیا هم بوده.
شده حکایت مایکل جکسون و پاریس هیلتون و ... اینا دست وردار نیستن. اینجوری پیش بره به نظرم چند روز بعد بریتنی و مدونا اولین صیغه (متعه) از نوع اسلامیشو با هم می خونن. خیلی ببخشید که اینقدر رک گفتم. |
|||
|
|
۱۸:۱۱, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من كه حاضرم به آغوش اسلام بيارمش. خودم تنهايي و .....
و جداي از شوخي ان شاء الله روزي دوبارره شاهد اسلام آوردن فوج فوج مردم باشيم، مانند صدر اسلام راستي آقاي خادم الامام ايشون هركي كه باشه از غلام هند جگر خوار كه عمو ي پيامبر رو كشت بد تر نيست، و بسياري ديگر كه خود شما و همه ما مسلمان ها ميدانيم، حتي از حر كه راه را بر امام حسين (علیه السلام) بست و از مسببان عاشورا شد. |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۶ توسط خاک.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
انشا الله که هدف شومی در کار نباشد
![]() شاید او زلیخا ای دیگر باشد چه اشکالی دارد |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:توبه گرگ مرگ است نقل قول:طرف تا خرخره تو لجنه. گیریم که مسلمون شد کثافتکاریهایی رو که تو فیلم هاش کرده چجوری جبران می کنه. راستی یارو عضو سازمان محترم سیا هم بوده. یک زن زناکار بخاطر اب دادن به یک سگ بهشتی شد.داستانشو که همه میدونید....لطفا در کار خدا دخالت نکنید |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
درسته که خدا همه ی گناهان رو می بخشه و فرصت اسلام اوردن برای همه هست. اما دوستان مورد یه کم مشکوکه
چون افرادی مثل مایکل جکسون و هیلتون هم چنین ادعایی داشتند و به تازگی مدونا هم می گه با پسر مسلمونی آشنا شده...دقیقا نمی دونم نیتشون چیه. |
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۱۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۱)saleh_mgh نوشته است: راستييه زني كه هركاري كرده(خودت ميدوني چه كار)و عضو سازمان هاي مخفي و جاسوسي هستش چه هدفي بزرگتر از اين داره كه در بين جوانان مسلمان رخنه كنه(البته اين نظر شخصي منه)يا بعد از اين كه خودشو مسلمان ناميد دوباره به كارهاش ادامه بده و نام مسلمان ها را بدنام كنه! لطفا دو جانبه تحليل نماييد. [/quote]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عکسی پرمعنا زآنجلینا جولی | آیدا77 | 44 | 19,502 |
۱۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۳۲ آخرین ارسال: fire man |
|

![[تصویر: angelina-jolie-salt.jpg]](http://civilclothing.com/blog/wp-content/uploads/2010/01/angelina-jolie-salt.jpg)

احتمالا به زودی یه سفر هم به تونس و مصر و یمن و بحرین می کنه برای بازدید از مکان های آسیب دیده و بعد هم احتمالا همه خبرگزاری دنیا این خبر رو می کنند تیتر اول و ... و بعد چند نفر از ایران ازش حمایت می کنند و بعد هم یه سفر میاد ایران و ... .