کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادعای اسلام آوردن آنجلینا جولی !
۱۵:۱۸, ۱۶/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

آزادی نیوز، سایت خبری "القاهره نت" به نقل از برخی روزنامه های آمریکایی اعلام کرد که "آنجلینا جولی" بازیگر سرشناس سینماهای آمریکا قصد دارد در آینده ای نزدیک مسلمان شود و خبر مسلمان شدنش را رسما اعلام کند.
[تصویر: angelina-jolie-salt.jpg]

این روزنامه های آمریکایی در حالی این خبر را اعلام کردند که در ادامه آن نوشته اند: البته تا به این لحظه "آنجلینا جولی" این خبر را تأیید و یا تکذیب نکرده است.

"قاهره نت" در ادامه نوشت: این روزنامه های آمریکایی برای اثبات مدعای خود اعلام کردند که این بازیگر سرشناس آمریکایی طی چند وقت اخیر اهمیت بسیار زیادی به "تمدن اسلامی" داشته و اعلام کرده که قصد دارد مطالعاتی در این زمینه داشته باشد.

این سایت در ادامه نوشت: "آنجلینا جولی" همچنین قصد دارد در چند وقت آینده زبان عربی بیاموزد تا بتواند بهتر با این فرهنگ و تمدن آشنا شود.
کد قالب بندی شده:
http://alqahera.net/haber_detay.asp?haberID=1523

من همینجا رسما آمادگی خودم رو برای همکاری در آشنا نمودن بیشتر با تمدن اسلامی و ظهور و ... اعلام میکنم Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saleh_mgh ، rastin ، محمداحسان ، وحید110 ، fr60din ، علیرضا110 ، سدرة المنتهی ، dani ، shafagh_mah ، sam fisher

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۹:۴۴, ۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۹:۵۰ توسط boghz.)
شماره ارسال: #31
آواتار
اینجاش ایراد داره که حرف شما:

اگه واقعا میخوان مسلمان بشن میومدن ایران توی حرم حضرت معصومه یا امام رضا مسلمان میشدند مثل خواهر زن تونی بلر !!

بوی تعصب میده....مفهوم حرفتون مگه این نیست که اگه این فرد بخاد مسلمان بشه اونم هرجایی به غیر از این حرم ها یعنی واقعا نخواسته مسلمان بشه

اگه حرف شمارو درست متوجه نشدم برام توضیح بدین لطفا شاید اشتباه کرده باشم

حرفه منو متوجه نشدین من نگفتم اگه کسی بره حرم امام رضا از ایشون زده میشه....
اگه یه جوون این حرف شما رو بشنوه چی برداشت میکنه؟
اسلام رو با خوده اسلام معرفی کنیم....نه با تعصب هامون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue sky
۹:۵۱, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
(۵/مرداد/۹۰ ۹:۲۷)aramino نوشته است:  اینکه یک نفر بره حرم از امام رضا زده میشه؟؟ تعصب جاهلانه محسوب میشه ؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
هیچ کجای دین نیومده ولی بار معنوی زیادی برای شخص داره. خود من اگه میخواسم مسلمان بشم حتما در حرم امامان یا امامزاده ای مسلمون میشدم! یا حتی برای ازدواج! کجای این قضیه ایراد داره؟!؟
تاریخ همیشه معلم انسان .این چند داده را کنار هم بگذار .

(خوانده مور بور امریکای جنوبی )دوستان ببخشید اسمش را نمی دانم ولی خواننده معروفی است .
در اقدامی شنیع در محفظه شیشه ای که ایات قران چسبانده شده بود برهنه شد ورقصید .

مایکل جکسون بعداز رسوایی سوئ استفاده جنسی از کودکان بیمار وسرطانی لحن اهنگهایش به لحن صوت قران (عبدالباسط) تغییر لحن داد

مدونا پس از اشکار شدن رسوایی کابالیست بودن واقدامات ضد بشری به نفع ماسون ها عاشق یک مسلمان الجزایری به نام ابراهیم زینات شد

انجیلینا جولی پس از فاش شدن این که جاسوس سیا است سر از پاکستان با چادر عربی در اورد وحالا هم در لیبی است

. با دشمنان تان سخت وبیر حم وبا دوستان خود رحمائ بینهم

ان ها نقشه کشور ما را تغییر داده اند وما به فکر مسائلی هستیم که ما را از اصل موضوع باز می دارد
ما بارها بازی خوردیم هوشیار باشیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، منتظر کوچولو ، 7parsa4 ، MAHDI59
۱۴:۰۵, ۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۰۷ توسط masihneo.)
شماره ارسال: #33
آواتار
agha in matlab kamelam takzib shode hich eslam avardani dar kar naboode
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: G.F.B
۱۴:۵۴, ۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۴ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #34
آواتار
تنها كاري كه پس از شنيدن اين خبر كار كاملاً عقلاني است:
هــــرهــــرهــــرهــــرهــــرهـــرهـــرهـــرهـــرهـــرهـــرهـــرهـــررهتــرهـــرهـــرهـــرهـــرهـــ​ـرهــــرSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، 7parsa4 ، MAHDI59
۱۷:۳۵, ۵/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۸ توسط aramino.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۵/مرداد/۹۰ ۹:۴۴)boghz نوشته است:  اینجاش ایراد داره که حرف شما:

اگه واقعا میخوان مسلمان بشن میومدن ایران توی حرم حضرت معصومه یا امام رضا مسلمان میشدند مثل خواهر زن تونی بلر !!

بوی تعصب میده....مفهوم حرفتون مگه این نیست که اگه این فرد بخاد مسلمان بشه اونم هرجایی به غیر از این حرم ها یعنی واقعا نخواسته مسلمان بشه

اگه حرف شمارو درست متوجه نشدم برام توضیح بدین لطفا شاید اشتباه کرده باشم

حرفه منو متوجه نشدین من نگفتم اگه کسی بره حرم امام رضا از ایشون زده میشه....
اگه یه جوون این حرف شما رو بشنوه چی برداشت میکنه؟
اسلام رو با خوده اسلام معرفی کنیم....نه با تعصب هامون

اصلا و ابدا منظورم این نبود که جایی دیگه مسلمون بشه اسلامش قبول نیست.در اروپا و خیلی از کشورهای امریکایی روز به روز به تعدا مسلمونها اضافه میشه مگه توی حرم بودند؟؟همین چند وقت پیش اخبار یک جوون انگلیسی نشون داد که مسلمان شده بود فکر کنم روز تولد حضرت علی (علیه السلام) بود.ایشون اسلامش از من هم قبولتره!! اینکه مثال حرم اوردم به خاطر این بود که خواهرزن تونی بلر(یک فرد مشهور) اومده بود ایران و توی حرم حضرت معصومه مسلمان شده بود اگر هرجای دیگه بود من این خبر رو باور نمیکردم . این خانم آنجلینا هم اگه واقعا دست خیری داشت اینهمه دوربین با خودش نمیبرد اینور اونور ... به هر حال عذر میخوام که درست منظورمو بیان نکردم.
(۵/مرداد/۹۰ ۹:۵۱)bagheri4 نوشته است:  
(۵/مرداد/۹۰ ۹:۲۷)aramino نوشته است:  اینکه یک نفر بره حرم از امام رضا زده میشه؟؟ تعصب جاهلانه محسوب میشه ؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟؟
هیچ کجای دین نیومده ولی بار معنوی زیادی برای شخص داره. خود من اگه میخواسم مسلمان بشم حتما در حرم امامان یا امامزاده ای مسلمون میشدم! یا حتی برای ازدواج! کجای این قضیه ایراد داره؟!؟
تاریخ همیشه معلم انسان .این چند داده را کنار هم بگذار .

(خوانده مور بور امریکای جنوبی )دوستان ببخشید اسمش را نمی دانم ولی خواننده معروفی است .
در اقدامی شنیع در محفظه شیشه ای که ایات قران چسبانده شده بود برهنه شد ورقصید .

مایکل جکسون بعداز رسوایی سوئ استفاده جنسی از کودکان بیمار وسرطانی لحن اهنگهایش به لحن صوت قران (عبدالباسط) تغییر لحن داد

مدونا پس از اشکار شدن رسوایی کابالیست بودن واقدامات ضد بشری به نفع ماسون ها عاشق یک مسلمان الجزایری به نام ابراهیم زینات شد

انجیلینا جولی پس از فاش شدن این که جاسوس سیا است سر از پاکستان با چادر عربی در اورد وحالا هم در لیبی است

. با دشمنان تان سخت وبیر حم وبا دوستان خود رحمائ بینهم

ان ها نقشه کشور ما را تغییر داده اند وما به فکر مسائلی هستیم که ما را از اصل موضوع باز می دارد
ما بارها بازی خوردیم هوشیار باشیم .

نمیدونم منظورتون از اینکه نوشتید چیه؟!
نکنه با این مثالهایی که آوردید خیال کردید من این آدمها رو باور کردم؟
نمیدونم چرا اینجوری با من صحبت کردید!!Huh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۲:۲۶, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
به نام خدا
سلام
حضور انجلینا جولی در کشورهای اسلامی و همچنین نجات ایران(تهران) و مکه در فیلم سالت به نظرم تماما برنامه های امریکا برای محبوب شدن ایشون در بین جوانان مسلمان و مخصوصا جوانان ایرانی هست چرا که ایشون در ایران بیش از حد به چشم میاد طوری که منی که هیچ وقت فیلم نگاه نمیکنم باید بگم ایشون تنها بازیگر خارجی هستند که اسمشونو بلدم Big Grin
که البته امریکا تا به امروز خیلی هم موفق عمل کرده طوری که تونسته حد اقل مخ رفیق ما رو بزنه این خانم شده قهرمان زندگی رفیق ماDodgy . هرچی هم میگم بابا این برنامه امریکاست تا مخ منو تو رو بزنه قبول نمیکنه و جالبه بدونید توی جوابم میگه فکرشو بکن محمد رضا گلزار یا امین حیایی بره چندتا بچه یتیم رو بگیره بزرگ کنه یا مثل بره یتیم خونه به بچه های یتیم سر بزنه یا برن مناطق زلزله زده و ... .
خب راستم میگه این کارا رو باید بین بازیگرامون الگو سازی کنیم.
به نظرم اینجور رفتارها رو توی ایران به عنوان یک کشور اسلامی و مهمتر از اون قطب اصلی تشیع در جهان خیلی کم میبینیم.
.............................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4
۱۱:۳۹, ۷/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۵ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۶/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۶)GreeN.boy نوشته است:  به نام خدا
سلام
حضور انجلینا جولی در کشورهای اسلامی و همچنین نجات ایران(تهران) و مکه در فیلم سالت به نظرم تماما برنامه های امریکا برای محبوب شدن ایشون در بین جوانان مسلمان و مخصوصا جوانان ایرانی هست چرا که ایشون در ایران بیش از حد به چشم میاد طوری که منی که هیچ وقت فیلم نگاه نمیکنم باید بگم ایشون تنها بازیگر خارجی هستند که اسمشونو بلدم Big Grin
که البته امریکا تا به امروز خیلی هم موفق عمل کرده طوری که تونسته حد اقل مخ رفیق ما رو بزنه این خانم شده قهرمان زندگی رفیق ماDodgy . هرچی هم میگم بابا این برنامه امریکاست تا مخ منو تو رو بزنه قبول نمیکنه و جالبه بدونید توی جوابم میگه فکرشو بکن محمد رضا گلزار یا امین حیایی بره چندتا بچه یتیم رو بگیره بزرگ کنه یا مثل بره یتیم خونه به بچه های یتیم سر بزنه یا برن مناطق زلزله زده و ... .
خب راستم میگه این کارا رو باید بین بازیگرامون الگو سازی کنیم.
به نظرم اینجور رفتارها رو توی ایران به عنوان یک کشور اسلامی و مهمتر از اون قطب اصلی تشیع در جهان خیلی کم میبینیم.
.............................

ببخشید که بین بحث تون پارازیت میاندازم
ولی این نمادی که استفاده کردید خیلی جالب است
حداقل به من حس خیلی خوبی می ده .
هرچند ظنز گونه طراحی شده ولی امیدوارم روزی برسد که این چشم منحوس از حدقه در اید و اهرام کفر قربانی قدوم مبارک اقایمان امام زمان شود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: GreeN.boy ، G.F.B
۱۴:۲۵, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
به نام خدا
سلام
نقل قول:ببخشید که بین بحث تون پارازیت میاندازم
ولی این نمادی که استفاده کردید خیلی جالب است
حداقل به من حس خیلی خوبی می ده .
هرچند ظنز گونه طراحی شده ولی امیدوارم روزی برسد که این چشم منحوس از حدقه در اید و اهرام کفر قربانی قدوم مبارک اقایمان امام زمان شود .
قابل شما رو ندارهBlush
به اميد اون روز Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۶:۳۵, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به زودی آماده ی دیدن بریک اسلامی هم باشید

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۷:۳۷, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۳۸ توسط blue sky.)
شماره ارسال: #40
آواتار
هر کی هر چی دلش میخواد میگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خدا که نیستین که !!!!!!!!!! سوژه نداشششششششششششتین د ی گ ه ؟؟؟!
اول اینکه شاید این خبر صحت نداشته باشه ، دوم اینکه گیریم مسلمون شده باشه ، در توبه باااااااااااااااااازه بازه !! من و شما نیستیم که تصمیم میگیریم کی میتونه مسلمون بشه کی نمیتونه ! به سخره گرفتن داره ؟! این لوده بازیا چیه؟!!!!
AngryAngryAngryAngryAngryAngry
عجباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]