|
در هيچ حرامى، شفايى نيست (پیرامون شراب و مضراتش ...)!!!!!!!!
|
|
۱۶:۲۳, ۳/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۱ ۱:۴۳ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم همانطوری که میدانیم یکی از گناهان کبیره از نظر دین اسلام خوردن مشروبات الکلی مییاشد. که بنده قصد دارم در این جا به برخی مضرات حاصل از مصرف مشروبات الکلی از نظر قرآن و روایات وحدیث و طب نوین اشاره کنم .امید است این تاپیک برای مخاطبان عزیز مفید واقع شود.ان شاالله. باید دانست احکام الهی بر اساس مصالح و مفاسد است یعنی حلالیت نشانه مصلحت و فایده داشتن آن برای انسان است و حرمت نشانه مفسده و ضرری است که آن برای انسان دارد •حضرت امام رضا علیه السلام فرموده اند : همنشین شراب خوار مباش وبا او سلام مکن. منبع : مستدرک2، ص67 شراب از منظر قرآن آیه اول: يا أَيُّهَا الَّذِين َآمَنُوا إِنَّمَا الْخَمْرُ وَ الْمَيْسِرُ وَ الْأَنْصابُ وَا لْأَزْلامُ رِجْسٌ مِن ْعَمَل ِالشَّيْطانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ اىكسانى كه ايمان آوردهايد! همانا شراب وقمار و بتها و تيرهاى قرعه،پليد و از كارهاى شيطان است، پس از آنها بپرهيزيد،تارستگار شويد.(1) نكته ها: 1- لقمهى حلال و دورى از حرام خوارى،در سعادت و رستگارى انسان مؤثّر است.(2) 2- شراب و قمار سبب جدايى و تفرقه در بين مردم مىشوند.(3) 3- مقصود از خمر، همه مشروبات سكرآور (والكلى) است. پيامبر گرامى اسلام فرمود: خمر از نه چيز است: عسل،انگور،مويز،خرما،گندم، ذرت،جو،نوعى ازجو كه پوست ندارد.(4) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1- مائده/90 2 2-نور ج3ص159 3 3- هدایت ج2ص390 4 4- مجمع البیان ج7ص166 |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۶, ۲۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم لازم است ابتدا از خواهر گرامی ، بخاطر ایجاد این موضوع و بیان مطالب مفید تشکر نمایم . ببینید دوستان عزیز ، همگی بخوبی میدانیم که شریعت اسلام به عنوان تنها دین کامل در دسترس بشریت قرار گرفت که برای هر مبحثی حرف و کلام بی نقص و شیوا دارد ، حتی مباحث نادر . منظور از مباحث نادر ، مباحثی هستند که به ندرت و خیلی بعید است که اتفاق بیافتند ، اما احکام اسلامی برای انها هم جواب دارد . کمی تامل و تفکر نماییم میبینیم که خیلی بعید است که فردی مسلمان در منطقه و موقعیتی قرار گیرد که هیچ نوشیدنی گوارا و حلالی در دسترس نداشته باشد ، اما شراب و یا مسکر دیگری برایش مهیا شود . کلام زیبایی داریم که میفرمایند : الاعمال بالنیات . خب کسی که بدنبال نوشیدن غیر حلال است دیگر خود را برای چی بزحمت اندازد و خود را در موقعیتی قرار دهد که از مسکرات استفاده نماید ؟ حرف اینست که یک فرد مسلمان اگر هم در این شرایط قرار گیرد قطعا خداوند هادی و راهنمای او خواهد بود و او را از انجام منکر و زشتی باز خواهد داشت اگر فرد مسلمان بخواهد . یک فرد مسلمان همیشه خود را از محرمات دور مینماید و شرایط را بگونه مهیا میکند که رضای خداوند است . بعلاوه اینکه فحوای کلام و موضوع ، دور شدن از مسکرات از هر نوع و در هر شرایطی است . این موضوع یک بحث کلی است و قرار نیست که 1 درصد اتفاقات نادر را بررسی نماید . نمونهای که چند ماه پیش اتفاق افتاد و کاربر خوبی از بنده سوالی نمودند که خالی از لطف نیست عنوان کردنش . دوستمان پرسید : اگر در عصر عاشورا پیکر خونین اباعبدالله الحسین (علیه السلام) را در آغوش بگیریم و با همان لباس نماز مغرب بخوانیم چه حکمی دارد ؟ بنده هم به ایشان گفتم : حکم کلی همان است که در رساله ها امده و اگر خون بیش از حد مجاز باشد نماز صحیح نیست . خون خون است ، چه برای معصوم باشد و چه غیر معصوم . اما حالت اصلی اینست که کسی که در این حالت امام و مقتدایش را در آغوش گیرد و زنده باشد یک جای کارش میلنگد . در عصر عاشورا باشی و تنها نظاره گر . منظور اینست که حکم کاملا واضح ، اما باید ببینیم که ما بدنبال چه هستیم . البته دوست خوبمان جناب دل خسته بدنبال ریزه کاری های فقهی این موضوع هستند و موشکافانه بحث را دنبال مینمایند ، که بنده بهتر میدانم ایشان از فقها و علما سوال نمایند و موضوع را طبق شرایط خاص پیش نبرند .
|
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۲۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
شراب خواران در یکی از منازل، گروهی را دیدیدم که لیوانی به دست گرفته بودند و تا میخواستند محتوای آ ن را بنوشند قبل از اینکه بخورند، گوشت صورتشان در لیوان می ریخت و آن را می خوردند و بعد از خوردن آن لیوان، گوشت بدنشان پاره پاره می گردید و پوشت بدنشان تبدیل به لاشه گندیده می شد که از تعفن آن همه زجر می دیدند. ((جامع الاخبار، ص151: قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : «من شرب الخمر فی الدنیا سقاه الله عزّوجلّ من سمّ العقارب شربة یتساقط لحم وجهه فی الاناء قبل ان یشربها فاذا شربها تفسخ لحمه و جلده کالجیفة یتاَذّی به اهل الجمیع...)) گفتم: اینها کیانند؟ هدایت: اینها چند گروه هستند که همه در یک طبقه از عذاب قرار دارند: اول: کسانی بودند که در دنیا مسکر می خوردند. یعنی شراب خواران. دوم: کسانی که به اینها شراب می فروختند. یعنی شراب فروشان. سوم: کسانی که به اینها در حمل و درست کردن و خرید و فروش و بالاخره، به نوعی در درست کردن شراب، کمک می کردند. ((شاربها و عاصرها و معتصرها فی النار و بایعا و متایعها و حاملها و المحمول الیه و آکل ثمنها سواء فی عارها و اثمها.)) گفتم: مگر اینها نمی دانستند شراب حرام و از عمل شیطان است؟ ((سوره ی مائده آیات: 90 و 91 : «یا ایها الذین آمنو انما الخمر و المیسر و الانصاب و الازلام و رجس من عمل الشیطان فاجتنبوه لعلکم تفلحون...» )) ادامه دارد.......... |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۲۷/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۱ ۲۳:۲۶ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ادامه ارسال قبل
هدایت: همه این کسانی که اینجا می بینی از حرمت عمل با خبر بودند و توبه نکرده و بد راهی را انتخاب کردند. گفتم: اهل دنیا اگر می دیدند، آنچه ما میبینیم، ذره ای از شراب به لب نمی زدند و در این راه قدم بر نمی داشتند. هدایت: خداوند متعال، این جهنم و بهشت را نشان نداد و خواست تا انسانها را امتحان کند و ببیند چه کسی در غیب از خدا می ترسد. ((سوره ی مائده آیه ی 94 : «یا ایها الذین آمنو لیبلونکم بشیء من الصید تناله ایدیکم و رماحکم لیعلم الله من یخافه بالغیب...» )) و چه کسی نمی ترسد و تنها به وعده و وعید اکتفا فرمود ولی خبر داد که این روز در انتظار بدکاران است. آیا در دنیا حضرت نفرمود شراب خوار مثل بت پرست است؟ ((بحار الانوار، ج79، ص148، روایت63، باب86 : «و قال (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : شارب الخمر کعابد الوئن.» )) و یا در جای دیگر فرمود: هر کس در قلبش آیه ای از قرآن باشد یا حرفی از قرآن و روی آن شراب بریزد روز قیامت قرآن خصم او خواهد بود. و همچنین پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: شراب، مادر پلیدیها است، اگر همه شرها در یک اتاق قرار بگیرند، کلید آن شرب خمر است. و فرمود: با شراب خوار همنشین نشوید و اگر مریض شد به عیادت او نروید و اگر مرد در تشییع جنازه اش حاضر نشوید و برای شراب خوار اگر بمیرد نماز میت نخوانید و ... ((بحار، ج79، ص148، روایت63، باب86.)) این همه دستورات برای ما بس نبود و اینها ابلاغ نیست؟ ادامه دارد............. |
|||
|
|
۲:۳۰, ۲۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ادامه ارسال قبل
مگر حضرت نفرمود: هر کس یک جرعه شراب بنوشد، خداوند به پنج چیز مبتلا می کند: اول: قلبش را سیاه می کند. دوم: جبرئیل و میکائیل و اسرافیل و همه ملائکه از او دوری می کنند. سوم: تمام انبیا و ائمه علیه السلام از او تبری می جویند. چهارم: خداوند جبار از او بریء است. و پنجم: جایگاهش جهنم است. و هر زمان بخواهند از جهنم فرار کنند، دوباره به جهنم برگردانده می شوند. ((بحار، ج79، ص148، روایت63، باب 86.)) گفتم: چرا، همه فرمایش شما صحیح و متین است و بدون اتمام حجت، خداوند متعال کسی را مؤاخذه نخواهد کرد و توسط فرستادگانش، مردم را انذار و تبشیر فرمود و اگر کسی معذب است به خاطر عصیان عمدی و عالمانه و سرکشی از فرمان الهی است. ((سوره ی نوح آیه ی 1 : « انا ارسلنا نوحا الی قومه ان انذر قومک من قبل ان یاتیهم عذاب الیم.» )) من که حرفهای هدایت را می شنیدم با خودم گفتم: آری ما در غفلت بودیم و خود را برای زینت دینا فروختیم و حالا از آن آثار و تبعات ابدی نصیب ما می شود. من برای اینکه می توانستم بهتر باشم ولی نشدم، حسرت می خوردم و می گفتم: کاش من هم می فهمیدم و حالم بهتر از این بود. |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۲/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
تاثیر الکل بر نسل و اولاد
کودکی که از پدر و مادر شرابخوار به دنیا می آید رنجور است و کبدش متورم ، کلیه اش کوچک ، کمخونی در او مشهود و تعادل سلسله اعصابش محفوظ نیست و به طور کلی کودکی است معیوب ، همچنان که استعداد خاصی برای ابتلا به سل دارد ، مستعد بیماری سرطان نیز است. به گفته یکی از دانشمندان (( اختلالات عصبی که مشخصه الکلی مزمن است ، نسلهای بعد از شخص الکلی را هم گرفتار میسازد )) دانشمندان این مسئله را حتی در حیوانات تجربه کرده اند و در یک سلسه آزمایش های دقیق دیده اند که بچه سگ های دچار الکل خیلی زودتر می میرند. استخوان های سرشان ضخیم تر و به مغز چسبندگی دارد ، درز این استخوانها زود به هم می پیوندند و کبدشان معیوب است. با تکرار این آزمایش روی میمون و گربه نیز به همان نتیجه رسیده اند. طب الصادق صفحه 21 الی 24 |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جاي اين همه حسينيه بهتر نيست به فقرا كمك كنيم؟ | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,199 |
۵/آبان/۹۳ ۱۴:۳۲ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |