|
تخریب سایت های ناسالم ( بخونید )
|
|
۲۲:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محیط مجازی پر از اطلاعات عکس ویدیو و ... مفید و در کنارش بر عکسش هم وجود داره که این تایپیک همین
موضوع رو می خواد بررسی کنه . ابتدا یک سری آمار و ارقام در چند سال اخير همواره «كلمات پورنو» در ليست مهمترين كلمات جستجو شده كاربران ايراني بودهاند. تعدد بسيار اين كلمات ضمن آنكه به جوان بودن كاربران اشاره دارد نوعي انقلاب در رفتارها به دليل آزادي در دسترسي به اطلاعات منفي كه نشاندهنده حجم وسيع تهاجم فرهنگي است را نيز نشان ميدهد طبق گزارشي كه «پايگاه اينترنتي: internetworldstats» در فورية 2005 منتشر كرده است2 آمار كاربران اينترنت در خاورميانه نزديك به 17.5 ميليون نفر است و ايران با 4.8 ميليون نفر كاربر، رتبة اوّل را در خاورميانه داراست (27.7 درصد). همين گزارش حاكي است كه آمار كاربران ايراني نسبت به دسامبر 2000 بالغ بر 1820 درصد رشد داشته است. خوب با این همه فعالیت غیر اخلاقی باید چه کار کرد اصلاً کاری از ما بر می آید که یک پیشنهاد دارم: 1 - دوستانی که متخصص هستند مخصوصاً دوستان و همسنگران بیداری اندیشه دست به کار بشن و سایت های غیر اخلاقی رو نابود کنند. حتی می تونیم یک قسمت در تالار در رابطه با بخش سایت های غیر اخلاقی و ضد اسلامی داشته باشیم مثل ویکی پدیا که دستش رو شد معرفی کنیم حداقل کاری هست که شاید بتونیم بکنیم منتظر پیشنهاد ها و انتقادهای شما هستیم البته فکر کنم این پیشنهاد من یک مقدار ناقص باشه که ممنون میشم دوستان کامل تر بکنندش. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۱, ۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۲۱)ONLY66 نوشته است: محب الزهرا من تو معرفی اجمالی کاربران ندیدمonly66 عزیز دل،برادر من... اولا:یه مقدار آروم تر.... دوما:یه مقدار....تر. |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان گرامی
با تشکر از همه دوستان به دلیل نظرات خوبشون فقط میخواستم به اون دسته از عزیزانی که نظرشون روی فرهنگ سازی صرف بود عرض کنم که: حرف شما کاملاً درست است ، اما ببینید یه چیزایی در دوران ما به وجود اومده که حد رو نه تنها از معیار های انسانی بلکه از معیارهای حیوانی هم فراتر گذاشته اند معضل فیلم های هرزه نگاری که به یکی از پرسود ترین تجارت های زمان ما بدل شده یکی از اینهاست. بعضی موقع ها فرهنگ سازی و گفتمان کار اصلی را پیش نمی برند، گرچه از ملزومات این انقلاب خواهد بود اما مطمئن باشید که به صورت جدی و همگانی اگر ضررهای مالی جدی به صاحبان این تجارت وارد آید در اون موقع است که میشود با فرهنگ سازی وارد میدان شد و از اثرات مخرب آن صحبت به میان آورد، نه اینکه بگذاریم اکثر جوانان آلوده بشوند و بعد بخواهیم با فرهنگ سازی کاری را پیش ببریم. گرچه معتقدم که حرف شما کاملاً درست است در صورتی که مسئولان امر از ابتدای پیشرفت اینترنت پرسرعت فکری به حال این معضل میکردند و از همان ابتدا فرهنگ سازی جدی را بدون رودربایستی در رسانه های ملی مطرح میکردند. البته این نظر من است و بی گمان هر نظری دارای عیب و خطایی است، از همه همسنگران می طلبم که در گوشزد کردن اشتباهاتم بکوشند. علی (علیه السلام) یارتون |
|||
|
|
۱:۰۳, ۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱:۰۷ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من که مخم هنگ کرد وقتی این نظرات رو خوندم. هرکی یه چیزی گفت.
نتیجه؟؟؟
|
|||
|
|
۱:۳۴, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۵/شهریور/۹۰ ۱:۰۳)منتقم زهرا نوشته است: من که مخم هنگ کرد وقتی این نظرات رو خوندم. هرکی یه چیزی گفت. سلام من هم به همین نتیجه رسیدم و آخرین نظر ممکنه یا غیر ممکنه رو دادم، ولی ولی به نتیجه نرسیدیم (۳۰/فروردین/۹۰ ۱۳:۱۱)محب الزهرا نوشته است: سلام |
|||
|
۱۴:۳۸, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
این ره که می رویم به ترکستان است.
|
|||
|
۱۴:۵۳, ۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۴:۵۷ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام!
من کلا با ف*یلت*ر مخالفم چون این کار 1کمم جوونارو بیشتر تحریک می کنه تا ببینن برا چی فی*لتر شده و اینا ولی با هک کردن کاملا موافقم ممکنه بگین خوب چند تا سایت رو می تونیم هک کنیم مگه!! ولی 1 نکته رو بگم ما باید بیشتر سایت هایی رو هک کنیم که شناخته شده هستند و رنکشون تو گوگل و بقیه موتورهای جستجو بالاتره... چون هرچی رنک سایت بالاتر باشه تو صفحه اول جستجو میاد، پس ما اگه اونارو هک کنیم قدم بزرگتری برداشتیم بعدش درمورد این که گفتین فرهنگ سازی کنیم هم بگم که حرفتون کاملا درست، ولی فرهنگ سازی در کنار از بین بردن عواملی که در این فرهنگ سازی اخلال ایجاد می کنن... مثلا تو تالار می تونیم 2دسته بشیم که 1دسته با ایجاد تاپیک های مرتبط برا فرهنگ سازی و آگاه کردن تلاش کنه، 1دسته هم که از نظر فنی خوب هستند کار هک کردن اینارو برعهده بگیره |
|||
|
|
۱۳:۱۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام به دوستان امیدوارم حالتان خوب باشد اما بعد! هک سایت های غیر اخلاقی !! جالبه چون دوستانی که دستی بر آتش دارند می دانند که این کار یعنی چی و چه عواقبی داره!! اما برای دوستانی که در جریان نیستن عرض می کنم: به زبان ساده هر کشوری برای ورود به اینترنت یک ادرسی داره که نشان دهده ی یک سری اطلاعاته که بعد از ورود به هر سایتی این شناسه ترجمه و از مکان اتصال ونوع وسیله ی ارتباط و در مواردی شماره ی شخص متصل شونده اطلاع می ده یعنی من اگر به این تالار آمدم این تالار می تواند مرا شناسایی و برای ورود مجدد به من یا اجازه ی استفاده را بدهد یا ندهد!پس من اگر این اجازه رو از دست بدهم هر چند باری که دسکانکت بشم در وضع من تغییری نخواهد داشت! اما ارتباط این عراجیف به بحث ما اگر بطور گسترده اقدام به هک سایت های غیر اخلاقی و غیر اسلامی کنم مسلا آن هایی که این سایت ها تولید وتوسعه و ساپورت می کنند از ما تشکر به عمل نمی آورند و بعد از فهمیدن کشور محاجم اقدام به تلافی خواهند کرد(با تمامی گروه ها غیر اخلاقی و تمامی هکر های اصطلاحا کلاه سیاه) و چون تمامی سرور های تغییر پروکسی و تغییر آپی را در دست دارند باز هکر را شناسایی می کنند! و از آنجایی که تقریبا تمام سایت های ایرانی هیچ سیستم محافظتی درستی ندارند اعم از اداری و ... و همچنین هیچ سازمان دفاعی منسجمی برای سازمان دهی به هکر های کلاه سفید خودی برای دفاع و جود ندارد یا تجربه ی کافی را ندارد و مطابق معمول کند عمل می کند خودتان ببینید که چه اتفاقی می افتد!! حالا من اسم این کار را حماقت بگذارم یا دیوانگی خودتان بگویید ؟ در ضمن بعد از چند روز سایت مورد نظر سور مور گنده دو باره اقدام به فعالیت می کنه تا اون هکر کلاه سفید مومن بی بصیرت .... شاید فکر کنید که من ترسو هستم اما این راه مقابله نیست دوستان !! کسی که منتظر ظهر آقاست ایمانش رو قوی می کنه تا در صورت بروز زمینه ی گناه بتونه خودش رو حفظ کنه ! با پاک کردن صورت مسئله هیچ جیز حل نمی شه ! از نظر من که علم من در مقایل علم بزرگان هییییییچ نیست و هر گز ادعای هکر تمام عیار را ندارم این کار شاید عملی باشه اما عواقب بدی داره! اما باید انسان مسلمان کاملا آماده ی جنگ باشه شاید در آینده روش های هک و راه مقابله با اون رو براتون بزارم اما تا می تونید اطلاعات خود تون رو افزایش بدین تا ضعیف نباشین!! با عرض پوزش مجدد اگر حرفی زدم که کسی نا راحت شد حلال کنید! |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
میتونیم به سایت گرداب گزارش بدیم. من خودم امتحان کردم. خیلی خوب عمل می کنن. |
|||
|
۱۶:۰۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
هم می تونیم گزارش بدیم هم هک کنیم
اماشما فکر کردی دیگه می تونیم جلوی اونارو بگیریم بیایید فکر کنیم برای کارای دیگشون باید چی کا کنیم. |
|||
|
۲۰:۵۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۸ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:به عنوان مثال 8 تا کانال داریم که تو هر 8 تا کانال لا اقل طی روز 8 ساعت از برنامه هاش همش آخونده حرف همشون هم اینه که نگاه نکنید دروغ نگید این کارو نکنید این کارو بکنید کو کی گوش میدهکانال 8 که کلا کانال قرانه. میشه جمعا 4 ساعت از برنامه های دیگر کانال ها رو که یک روحانی میاد و صحبت میکنه رو نام ببرید؟ ضمنا یک سوال از تمامی دوستان این که میگن ایران بالاترین سرچ کلمات پورن رو در دنیا داره، یک نفر جوانمردی کنه و یک منبع موثق از این آمار به ما بدهد. به نظر من این امار کاملا غلطه. یک نفر لطف کنه منبع رو به معرفی کنه تا وارد بحث بشیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |