کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهش دلم چیست؟
۲۱:۵۳, ۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

نقل قول:مولا علی (علیه السلام) می فرمایند:
اگر تمام زندگیت را روزه بگیری، شب ها تا صبح شب زنده داری کنی و بین رُکن و مقام کشته شوی، خداوند روز قیامت تو را با خواهش دلت محشور می کند.

منتخب الاحادیث، جلد 2، صفحه 238

صبح وقتی می خواهم درب مغازه را باز کنم، اولین چیزی که به ذهنم می رسد این است که شب گذشته، مغازه من حفظ شده است و هیچ اتفاق بدی برایش نیافتاده است. با این فکر، این جمله در ذهنم نقش می بندد: الحمد الله که اموال ما حفظ شده است. ولی نگاهی عمیق به قفل های بزرگ و فولادی و محکم می اندازم.

خواهرزاده ای کوچک دارم که هنوز به سن تکلیف نرسیده، می روم دنبالش تا باهم بریم بیرون. لباسش مناسب نیست. برایش درباره نحوه لباس پوشیدن توضیح می دهم و اینکه دیگر دختر بزرگی شده است و باید حجابش را رعایت کند. ولی در این فکر هستم که با این حرفهایم، در نگاهش بزرگتر شده ام و بیشتر روی من حساب می کند.

صدای اذان بلند شده است و همه مشغول کار خود هستند، بدون اینکه به کسی توجهی نشان بدهم، بلند می شوم، وضو می گیرم و شروع می کنم به خواندن نماز. ولی می دانم که همه متوجه من شده اند.

روزه مستحبی می گیرم. چون چند روز قبل به همه گفته بودم که اینکار را خواهم کرد.

سعی می کنم در جمع عصابی نشوم و اگر کسی نسبت به من بدی کرد، او را ببخشم و سرزنش نکنم چون عصبانی شدن در جمع خوبیت ندارد.

در صندوق خیریه مغازه پول می اندازم، چون می خواهم آخر ماه وقتی صندوق را خالی می کنم و به مسئول خیریه تحویل بدهم پول زیادتری در صندوق باشد.

و هزاران

مصطفی نوشته است:خدایا به تو پناه می برم از نفس سیری ناپذیر

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، mohammad reza ، در جستجوی سختی ، heaven ، meshkat ، Agha sayyed ، ضحی ، yek Montazer ، R3Z4 ، مفقود الاثر ، تازه مسلمان ، Reza2035 ، Tolou ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، Hadith ، مسافر ، mhvvhm ، ZaHrA110M ، شیدا ، ANTI satan ، paradise ، hesam110 ، N.Mahdavian ، حسن عزتي ، Admirer ، ali.khm ، ترنم ، رضوانه
۱:۱۱, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکَ یا قتیل العـَ بـَ رات

قسمتی از حکمت 359 نهج البلاغه :
ای مردم ! کار تربیت خود را ، خود بر عهده گیرید و نفس را از عادتهایی که به آن حرص دارد ،بازگردانید.

با تشکر از دوست خوبمان محمد ،
و با اجازه اش ،ایکاش ها را قرار می دهم ،
که این ها حرف دل خیلی از ماست که شاید تنها در محیط مجازی است که میتوانیم عنوان نماییم .

ایکاش آنقدر که به فکر مغازه و منزل و ماشینمان هستیم که اتفاقی برایشان نیافتد ،
و قفلها و دزدگیرها و دوربینها برایشان قرار میدهیم ،
به فکر منزل آخرت میبودیم که این دزد نابکار ، ابلیس بهمراهی نفس عماره ندزدند
ایمان و و پاکی و خلوصمان را ...

ایکاش آنقدر که برای دیگران بزرگی میکنیم و نصیحتشان مینماییم که چطور باشند و چگونه بزیند ،
همانقدر نفسمان را نصیحت مینمودیم تا رفتار و حرکات و زبانمان همه یک سوی باشند و همسو با هم خدایی شوند .

ایکاش روزی شود که از بند نفاق بدر آییم و نمازی در خلوت به پا کنیم و در گوشه ای تاریک با او به صحبت نشینیم ،
اعمالمان آنقدر خالص شود که قرب را بوضوح در خود ببینیم .

ایکاش نیکی هامان را در پنهان انجام دهیم ، اگر نابینایی را از خیابان عبور دادیم برای همسر و فرزندانمان و دوستان و رفقا بیان ننماییم ،
اگر صدقه ای میدهیم تنها برای این باشد که رضای خداوند را جلب نماییم و نه رضای دلمان را .

ایکاش ،
ایکاش
بیاید روزی که تمام این حسرت بودن ها را نخوریم و بشویم آنگونه که باید باشیم ،
ان شاءالله .

قسمتی از خطبه 76 نهج البلاغه :
خداوند رحمت کند آنکه با خواسته های دل مبارزه کند ، آرزوهای دروغین را طرد و استقامت را مرکب نجات قرار دهد و تقوا را زاد و توشه روز مردن گرداند .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، mohammad reza ، R3Z4 ، مفقود الاثر ، تازه مسلمان ، Tolou ، بیداری اندیشه ، Hadith ، مسافر ، ZaHrA110M ، mohamad ، شیدا ، ANTI satan ، paradise ، hesam110 ، N.Mahdavian ، حسن عزتي ، رضوانه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا