| نظرسنجی: تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 11 رأی | 100% | |
|
تبعض جنسیتی ، بر ضد ِ زن یا مرد ؟!!! (( گفت و گو محور ))
|
|
۱۲:۵۱, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۲:۵۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا مردا هرکاری دلشون بخواد میکنن ؟! هرچندتا زن ِ دائم و موقت که بخوان میتونن بگیرن ... حق حضانت ِ بچه و حق طلاق هم که ماله مرده ...... حتی اگه شوهرامون هم اجازه ندن ما نمیتونیم خونه ی مامانمون بریم ! حالا هم که جدیدا" یه قانونی تصویب کردن که زنی که ازدواج نکرده تا 40 سالگی اگه از کشور نمیتونه خارج بشه مگه اینکه پدرش اجازه بده !!!! حق کار کردن و درس خوندن هم که نداریم ..... باید جیره خور ِ شوهرمون باشیم و تو سری خور ، آخه شما که نمیدونید ، زنی که استقلال ِ مالی نداشته باشه باید با همه چیز ِ شوهرش بسوزه و بسازه .... به خدا انصاف نیست ، نه یه استادیوم ، نه یه فضای ِ درست حسابی و آزاد ... تو خونه بشور بساب بپز ِ ، 2 دقیقه هم که میریم بیرون این گشتای ارشاد همه جا هستن ، به سر و صورت و لباس ماها گیر میدن ... آخه من نمیدونم این مملکت همه چیزش سر ِ جاش ِ فقط این لباس ِ من ایراد داره !! شاید باورتون نشه ، ولی اون وقت که باردار بودم با همسرم رفته بویدم بیرون ، گشت ارشاد بهمون گیر داد که این آقا چه نسبتی با شما دارن و از این حرفها !! آخر سر هم الکی گیر داد که چرا مانتوت کوتاه ! آخه شکمم برآمده شده بود یکم مانتو رفته بود بالا ....
به خدا آسایش نداریم ما تو این مملکت ... شوهرامون هر کاری دلشون بخواد میکنن ، ولی ما نباید نتقمون در بیاد ! همسایمون خانوم ِ خیلی خوبو نجیبیه ، ولی مثل ِ من کار نمیکنه و خانه داره ... بارها خودم تو داد و بیداد و توی دعواهاشون شنیدم که شوهرش تهدیدش کرده که طلاقش میده و یا اینکه سرش هوو میاره ! اگه هم مهریه بخواد بچه رو ازش میگیره !! شما که دخترش رو ندیدید ، یه دختر نــــاز و خوشگل و مامانی ! تازه شده 6 سالش ، اصلا" فکر ِ اینکه بدون ِ دخترش بخواد زندگی کنه واسش کشندست ، واسه ی همین بیچاره آخر سر مجبور میشه کوتاه بیاد و هر دفعه هم مرد پر رو تر و وقیح تر میشه .... هِِـِـِـِـِـِـــــییی .... چه میشه کرد ... باید سوخت و ساخت دیگه ... تا بوده همین بوده ... فقط کاش نسل ِ بچه ها و نوه های ما از این تبعیضا به خودش نبینه .... *********************************************** آقا این چه وضعشه ! بری از صبح تا شب کار کنی خسته و کوفته بیای خونه زنت هم باهات نسازه ... به خدا اصرار ِ خانواده بود ، وگرنه کی تو این دوره زمونه زن میگیره ! بری این همه جون بکنی و کار کنی واسه زن و بچت ، آخر سر 100 جور سر کوفت و غر بشنوی که فلانی اون چیزو داره ما نداریم ، خواهرم فلان جا رفته ما نرفتیم ! آقا زندگی خرج داره ، با این گرونی و هزینه ها که نمیشه به راحتی کنار اومد ... بلا نسبت شما روزی اندازه 3 تا قاطر کار میکنم تا شکم زن و بچم رو سیر کنم ، آخرشم ته برج کمیتمون لنگ میزنه ..... با این اوضاع آدم ازدواج نکنه سنگین تره ! به خدا ! شما ببین یه مرد چقدر مشکل داره ... حالا جدا از درس و دانشگاه ، اول از همه سربازی ... 2 سال میری خدمت که چی ؟! هیچی ... 2 سال از بهترین سالهای عمرت رو حروم میکنن الکی الکی ... بعد از سربازی تازه اول بدبختیه ! بیای کار پیدا کنی و خونه بگیری و ماشین و اینها ، زندگیمون خوب بود ، تا ننه گفت پسرم ، وقت ِ زنته ، واست دختر نشون کردم .... حالا خاستگاری و برو بیا، شیرینی بیار ، گل بگیر ، نشون ِ نامزدی و اینها به کنار ... مــــــــهـــــــریـــــــــــه!!!!!!!!!!!!! مادر ِ عروس اول میگفت عدد ِ سال ِ تولد ! آخه این چه رسمیه که باب شده !! تازه به قول یکی از دوستام اگه خانومت دکتر یا مهندس بود و سر ِ کار میرفت که خرجت خیلی بیشتر میشد ! انگار ما رفتیم زن رو بخریم و مهریه هم قیمت ِ پیشنهادی خانواده ی عروس به عنوان ِ معاملست ! باز میگن مهریه رو کی داده کی گرفته ، ولی خرج عقد و عروسی و حنا بندون و کادوی عروس رو چرا همش رو من ( داماد ) باید بدم ؟!؟!؟! آخه این انصاف ِ مایی که میخوایم یه عمر باهم باشیم از همین اول همه ی فشار اقتصادی روی ِ دوش ِ من باشه ... دیگه دلم برات بگه ، از خونه و ماشین و خرج خورد و خوراک و اینها هم که بگیم میبینی که همه ی فشار روی ِ مرده ... یه بار هم که مجردی با دوستای قدیممون میریم جایی خانومم 1000تا غر میزنه و بهونه میگیره و میگه تو من رو دوست نداری که میری با دوستات ! آخه عزیز ِ من ، آدم تفریح هم نیاز داره ... خودش روزی 24 ساعت پای تلفون ِ با دوستاش و آبجیش و مادرش حرف میزنن ، یا هفته ای نیست که خونه ی مادرش سر نزنیم ، بعد ماهی 1 با هم که میریم تفریح این قشقرق رو سر ِ ما در میاره ... به خدا جرات ندارم بهش چیزی بگم ، تا میگم بالا چشت ابرو ِ میگه مهریم رو میذارم اجرا ! آخه این چه قانونیه که زن این همه بتونه باهاش مهریه بگیره ، اون هم هروقت دلش خواست و اگه ندی هم که باید بری زندان ... تو اجتماع هم که میریم همه چیز به نفع ِ زنه . از نوبت تو صف ِ نونوایی تا ادارات و حتی تاکسی ! بارها دیدم وقتی یه خانوم هست تاکسی واسش وایمسه ، ولی من که هستم یا همه دربستن یا محل نمیدن و میرن ... واقعا" نمیدونم این تبعیض باید تا کی تو جامعه ی ما باشه ... دوستان ، این چیزهایی که بیان شد حقایقی هستن که در جامعه ی ما وجود داره و ما هر روز و هر روز شاهدشون هستیم . راستش تا اونجایی که به ذهنم رسید نوشتم و اگه چیزی هم به ذهن ِ شما رسید بیان کنید ، ممنون میشم . از خانوم ها هم پیشاپیش بابت ِ کم کاری احتمالی در متن پوزش میطلبم ، آخه من یه مردم و چیزه بیشتری از مشکلات ِ خانوم ها نمیدونم که بیان کنم ، خواهشا" اگه موردی بود خودتون اضافه کنید . راستش میخواستم نظر شما رو درباره اینکه : در جامعه ی ما در مورد ِ کدوم جنسیت بیشتر تبعیض میشه کدوم جنسیت فشار بیشتری رو تحمل میکنه کدوم جنس آسیب پذیر تر هست و در کل از خلاهای قانونی تا هنجارهای اجتماعی ، کدوم به نفع زن و کدوم به نفع مرد هستش ... |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در جامعه ما: دختر بودن يعني الگوي خياطي وسط مجله هاي درپيت دختر بودن يعني هموني باشي كه مادر وخاله وعمه ت هستن دختر بودن يعني " دختر رو چه به رانندگي؟ " تو بايد چرخ خياطي بروني! دختر بودن يعني " شنيدي شوهر سيمين واسش يه سرويس طلا خريده 12 ميليون؟" دختر بودن يعني بايد فيلم مورد علاقه تو ول كني پاشي چايي بريزي دختر بودن يعني نخواستن و خواسته شدن دختر بودن يعني حق هر چيزي رو فقط وقتي داري كه تو عقدنامه نوشته باشه دختر بودن يعني "چه معني داره عکس گذاشتي تو پروفایلت؟ (حتي باحجاب!( دختر بودن يعني " به بابات گفتي؟" "داداشت راضيه؟!" بی اف تون ناراحت نميشن؟! رئيس اداره چي؟!!!
دختربودن يعني " برو تو ، دم در واي نستا" دختر بودن يعني تو گرما لباست 4 متر و نيم پارچه ببره كه مردان به گناه نيفتن! دختر بودن يعني " تا حالا کجا بودي ؟" دختر بودن يعني "كجا داري ميري؟" دختر بودن يعني " تو نميخواد بري اونجا ، من خودم ميرم" دختر بودن يعني "كي بود بهت زنگ زد؟! با كي حرف ميزدي؟" گوشيتو بده ببينم! دختر بودن يعني اجازه گرفتن واسه هرچي ، حتي نفس كشيدن! دختر بودن يعني بگي: "کاشکي منم پسر بودم !!!!!!!!!!!!!!!!"(پاک کردن صورت مسئله و بزرگترين توهين به خودت) دختر بودن يعني بگي: "تو مردي ميتوني اما من که....!" دختر بودن يعني " خيلي خودسر شدي"(ترجمه: خجالت نميکشي از مغز و سر خودت استفاده ميکني؟ ) دختر بودن يعني سوار دوچرخه ميشي؟ بگيريدش!!! اما اصلآ ناراحت نباش چون اجازه داري ترک موتور شوهرت بشيني! ! ! دختر بودن يعني مجرم بودن (کافيه دست داده باشي به يک پسر پس ارتباط نامشروع داشتي که حد(شلاق) داره ! گرچه ممکنه اين دنيا لو نرفته باشي اما اون دنيا حتمآ مجازات ميشي! ! ! دختر بودن يعني "خوب به سلامتي ليسانس هم كه گرفتي ديگه بايد شوهرت بديم" دختر بودن يعني هندونه نبريده که بايد قاچ بشي تا معلوم شه فاسدي يا نه! دختر بودن يعني گلابي بودن! دختر بودن يعني دائمآ هلو بودن ! البته هلوي پوست کنده با اپيلاسيون کامل! دختر بودن يعني سالها بشين تا شايد يه روز يه سبيل کلفت بياد زنگ درخونتونو بزنه و ببرتت ايشالآ خوشبخت ميشي ننه! دختر بودن يعني 40 سالت شده هنوز داري ميگي :"ايشالا وقتي رفتم سر خونه زندگيم... !" يکي نيست بگه بابا زندگي تو 40 ساله شروع شده تا حالا چه گلي به سر خودت زدي؟ چه لذتي از زندگي بردي؟ حتمآ بايد بشيني تا يکي ديگه بياد تورو خوشبخت کنه؟! ! ! دختر بودن يعني بر بدن خود حقي قائل نبودن! يعني سوء تغذيه براي مانکن شدن واسه دیگرون! دختر بودن يعني يه مرد چند ميليون ازت بگيره و دماغتو قصابي کنه تا يه مرد ديگه خوشش بياد البته اگه در اين راه شهيد نشي! و در مقابل سالها پز دماغ پهن و زشت بی اف گرامي يا شوهرتو بدي و بگي واي چقدر مردونه اس دماغش! هيچ کاري لازم نداره! دختر بودن يعني خواستگاره از بابات ميپرسه: خوب حاجي حالاجنسو ازبچگي واسم آکبند نگه داشتي ايشالا؟! خط و خش که نداره ها؟!!! لازمه ببرم معاينه فني؟! پزشک قانوني؟!!! و بابات ميگه برو حالشو ببر خيالت تخت! مورد داشت پس بيار جنس بد بيخ ريش صاحبش! دختر بودن يعني آنچنان شستشوي مغزي بشي که به مصاديق ظلمي که بهت شده افتخار هم بکني! دختر بودن يعني توهم نجابت اينترنتي!!! با نذاشتن عکس پروفایل!!! دختر بودن يعني از شوهرت متنفري اما شبها تمکين و تمکين! ! ! دختر بودن يعني بگي: "بيچاره داداشم معلوم نيست زن گرفته يا شوهر کرده !" (نتيجه: ته دلت خودت هم قبول نداري که حقوق مساوي با مرد داري! دختر بودن يعني متوجه نيستي داري به بدبختيهات دامن ميزني وقتي ميگي: "واه واه دختره رو ببين چه لباسي پوشيده خجالت هم خوب چيزيه! ! " دختر بودن يعني داف بودن البته داف بي گاف! دختر بودن يعني ضعيفه بودن ! و دائم به دنبال سايه بالا سر (همون آقابالاسر) گشتن دختر بودن يعني بی افت يا شوهرت تو خيابون با يه بنده خدا درگير ميشه و با فحاشي ميگه: مگه نمييبيني صاحاب داره! و تو قند تو دلت آب ميشه از اينهمه صاحاب داشتن! ! ! دختر بودن يعني گاهي تخفيف مجازاتت از سنگسار به اعدام! ! ! برو حالشو ببر ديگه چي ميخواي از اين اجتماع دختررررررررررررر؟ !!! |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۲۲:۰۳ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
متاسفانه این دوستان راه می یوفتن توی تالار هی بحث های الکی راه می اندازن که سیاه نمایی کنن و اصلا به اصول بحث پایبند نیستن.
این موضوع توی تاپیک های مختلف بهش پرداخته شده و حالا باز هم یک تاپیک جدید تا تمام نتایج قبلی رو ماست مالی کنن. عزیز شهوت پرستی مادی گرایی هیچ وقت ملاک ازدواج و ... قرار نمی گیره. انسان آفریده نشده که غرایزشو دنبال کنه. توی اسلام هم هدف اصلی ازدواجو رشد معنوی هست، نه تمایلات مادی. خدا همیشه انسانو به دوری از روی هوس ها دعوت کرده. این حرفا ناشی از تفکرات لیبرالیستی و دنیامداری هست و حتی لیبرالیست ها هم تنها جوابی که براش دارن اینه لفظ آزادی هست. ولی در عمل به بردگی ختم می شه. |
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خانوم ایرانی!
منم یک دخترم،توی همین جامعه ! اما نه الگوی خیاطی دیدم و نه حتی خیاطی بلدم! نه شبیه خالمم نه عمه ام ! (فاصله است بین نسلهامون) گواهینامه رانندگیم رو سه سال پیش گرفتم و به اقتضای شرایط هروقت که لازم باشه رانندگی هم می کنم. تا به حال پشت چرخ خیاطی هم ننشستم! هیچوقت هم کسی بهم نگفته پاشو فیلم مورد علاقه ات رو ول کن و چائی بیار! هیچ کسی هم تا به حال مجبورم نکرده بعد از لیسانس گرفتنم ازدواج کنم! شستشوی مغزی هم نشدم؛ من ازادی هام رو دارم! من اونقدر آزادم که می تونم تصمیم بگیرم تا چه حد از آزادی هام استفاده کنم! و ... اکثر این محدودیت هائی هم که گذاشتید شاید برای دختران دهه پنجاه بوده باشه! خواهشاً بیاید اجازه بدیم بحث منطقی پیش بره و از ایراد نظرات بر مبنای احساس خودداری کنیم. |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۴:۰۶ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: این حرفا ناشی از تفکرات لیبرالیستی و دنیامداری هست و حتی لیبرالیست ها هم تنها جوابی که براش دارن اینه لفظ آزادی جنسی هست. شما از کجای این نوشته ها (من یا طراح تاپیک) آزادی جنسی را درک کردی؟!! ناراحت نشوید ولی شما در درک مفاهیم مشکل دارید. در تاپیک مهریه هم نوشته طنزآمیز من را جدی گرفته و تصور کردید به آقایان راهکاری برای ازدواج داده ام!! متن این تاپیک تا جایی که من دیدم درباره تبعیض جنسیتی بین زن و مرد است و اینکه این تبعیض درباره کدامیک بیشتر است؟ (البته پاسخ مشخص است و پرسیدن ندارد )نقل قول: اکثر این محدودیت هائی هم که گذاشتید شاید برای دختران دهه پنجاه بوده باشه! خانم حدیث دختران دهه پنجاه؟! شما سن کمی دارید و تجزیه و تحلیل لازم را ندارید. باید کل را دید. شما سری به روستاها بزنید. دختران در 12-13 سالگی به اجبار ازدواج می کنند. تحصیل نمی کنند و مورد خشونت واقع میشوند. بسیاری از مصادیق بالا درباره تمامی دختران شهری هم صحیح است. بنده احساسی نیستم. این شمایید که کم سنید و متاسفانه به خودتان اجازه می دهید با افرادی که از شما تجربه و مطالعه بیشتری دارند بحث کنید. متاسفانه این تالار پر از نوجوانان و جوانان کم سال است که باعث پایین رفتن سطح بحثها شده و می شود. زن هستم از جنس انسان ...خداوند تبعیض قائل نمیشود اما در جامعه من: 1. زن باید زبانش را جمع کند... زن را چه به راست گویی... زن باید سکوت کند ،مرد حرف بزند... زند باید گوش کند،مرد حرف بزند... 2. زن باید حدود خود را بداند...زن حجاب میگذارد،مطابق قرآن عمل میکند، حیا میورزد چون زن است تا مرد بتواند آزادانه رفتار کند و هرگز در جامعه من به این فکر نمیشود که در قرآن اول به مرد هشدار حفظ پاکدامنی داده شده بعد به زن... 3.زن باید در خانه بماند...آخر جامعه ناامن است...آزادی مرا همان مرد به بند کشیده که زنان را وسیله ای میبیند برای هوسرانی خود...رفتار این مرد نمیگذارد امنیتی برای انسانی از جنس زن باقی بماند... . . . میخواهم مرد باشم تا فریاد زنم و از مردان دیگر بخواهم بیدار شوند... |
|||
|
|
۱۴:۱۶, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سیاه نمایی محض. اینه جامعه ما؟تو کدوم شهر تو کدوم دین تو کدوم آیین این تعریف از مقام یه دختره؟ بله مشکلاتی هست اما اینایی که شما تعریف کردی نیست،حتی سال ها پیش هم اینطور نبوده. خانم های تالار میتونن شاهدی بر رد این همه سیاه نمایی باشند. سرکار خانم ایرانی من هم دختری هستم که تو همین اجتماع زندگی میکنم و با بیشتر ادعاهایی که داشتید حتی یک بار هم رو به رو نشدم.چندین نفر پست سرتاسر اهانت شما به مقام دختر رو گزارش کردن تا بنده پاک کنم حتی چند تا از آقایون ولی بهتره که این پست بمونه تا ببینیم از این حدود 3000 نفر خانومی که تو تالار هستن کدومشون این شرایطی رو دارن که شما ذکر کردید؟منکر استثنائات نمیشیم اما این سطح سیاه نمایی رو هم نمیشه تحمل کرد. بذارید بررسی کنیم: نقل قول:دختر بودن يعني الگوي خياطي وسط مجله هاي درپيت این تعریف جامعه ما از دختره؟اگر کسی به خیاطی علاقه داشت که هنر زیبائیه باید از طرف یکی مثل شما متهم بشه؟ نقل قول:دختر بودن يعني هموني باشي كه مادر وخاله وعمه ت هستن انقدر نامربوطه که اصلا نمیشه نقدش کرد.چه کسی یه دختر رو مجبور کرده تا شبیه مادر،خاله،یا عمه ش بشه؟به هرحال تربیت شدن در یک خانواده باعث اثر پذیری میشه.الان مشکل شما چیه؟ نقل قول:دختر بودن يعني " شنيدي شوهر سيمين واسش يه سرويس طلا خريده 12 ميليون؟" قشر سطحی نگر و کوته فکر هم در بین خانم ها موجوده هم در بین آقایون.الان این مشکل جامعه س؟ نقل قول:دختر بودن يعني بايد فيلم مورد علاقه تو ول كني پاشي چايي بريزي آخه این یعنی چی؟نقده؟آسیب اجتماعیه؟صرفا برای دختر خانم ها تعریف میشه؟بزرگترین مشکل حل نشده ماست؟ نقل قول:دختر بودن يعني نخواستن و خواسته شدن نخواستن و خواسته شدن؟ اگه منظورتون خواستگاری رفتنه که اصلا معشوق بودن از نظر روانی مختص خانم هاست.خانم ها نیاز دارن خواسته بشن وگرنه براشون مشکلات روانی و شخصیتی پیش خواهد آمد ولی منظور از نخواستن رو نمیفهمم.یعنی کسی رو نخاد و باهاش ازدواج کنه؟ نقل قول:دختر بودن يعني حق هر چيزي رو فقط وقتي داري كه تو عقدنامه نوشته باشه شما داری حقی رو که قانون گذار برای یک مرد تعریف کرده ازش میگیری،پس حتتما باید یه جایی ثبتش کنی. در مورد اینکه چرا این حق به یک آقا داده شده هم صحبت خواهیم کرد اما نه در این پست چون خیلی طولانی میشه. نقل قول:دختر بودن يعني "چه معني داره عکس گذاشتي تو پروفایلت؟ (حتي باحجاب!( الان یه سری به فیس بوک بزنید و پروفایل ها رو مشاهده کنید. نقل قول:دختر بودن يعني " به بابات گفتي؟" "داداشت راضيه؟!" بی اف تون ناراحت نميشن؟! رئيس اداره چي؟!!! دختربودن يعني " برو تو ، دم در واي نستا"
الان با اذن گرفتن از ولی مشکل دارید یا با جلوی در نایستادن؟ نقل قول:دختر بودن يعني تو گرما لباست 4 متر و نيم پارچه ببره كه مردان به گناه نيفتن! تعریف شما از حجاب اینه؟انقدر سطحی؟اینه دلیل حجاب؟شمایی که ادعا دارید ناظرین اینجا در سطحی نیستن که حرف شما رو بفهمن برداشت عمیقتون از حجاب اینه؟ نقل قول:دختر بودن يعني " تا حالا کجا بودي ؟" دختر بودن يعني "كجا داري ميري؟" دختر بودن يعني " تو نميخواد بري اونجا ، من خودم ميرم" دختر بودن يعني "كي بود بهت زنگ زد؟! با كي حرف ميزدي؟" گوشيتو بده ببينم!
این مسائل هم که برای خیلی از آقایون هم صادقه.البته خود بنده و دختران اطرافم تقریبا با هیچکدوم از این سوالات مواجه نیستیم. نقل قول:دختر بودن يعني اجازه گرفتن واسه هرچي ، حتي نفس كشيدن! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول:دختر بودن يعني مجرم بودن (کافيه دست داده باشي به يک پسر پس ارتباط نامشروع داشتي که حد(شلاق) داره ! گرچه ممکنه اين دنيا لو نرفته باشي اما اون دنيا حتمآ مجازات ميشي! ! ! متاسفم برای سطح سیاه نمایی این نوشته. دست دادن به یه پسر حد داره و فقط برای دختره؟چه مجازات دنیویش و چه اخرویش. نقل قول:دختر بودن يعني هندونه نبريده که بايد قاچ بشي تا معلوم شه فاسدي يا نه! دختر بودن يعني دائمآ هلو بودن ! البته هلوي پوست کنده با اپيلاسيون کامل!
فقط میتونم بگم متاسفم.متاسفم که این حرف ها رو از یک هم جنس میشنوم. نقل قول:دختر بودن يعني سالها بشين تا شايد يه روز يه سبيل کلفت بياد زنگ درخونتونو بزنه و ببرتت ايشالآ خوشبخت ميشي ننه! دختر بودن يعني 40 سالت شده هنوز داري ميگي :"ايشالا وقتي رفتم سر خونه زندگيم... !" يکي نيست بگه بابا زندگي تو 40 ساله شروع شده تا حالا چه گلي به سر خودت زدي؟ چه لذتي از زندگي بردي؟ حتمآ بايد بشيني تا يکي ديگه بياد تورو خوشبخت کنه؟! ! !
میزان فرهنگ،آگاهی و اطلاعات یک عده که در اقلیت هستند و شاید رو به انقراض دلیلی بر این نیست که ما این مشکلات را به عموم جامعه نسبت بدیم. نقل قول:دختر بودن يعني آنچنان شستشوي مغزي بشي که به مصاديق ظلمي که بهت شده افتخار هم بکني! خیر این معنی دختر نیست. متاسفانه دختر های ما را آنچنان شستشوی مغزی می دهند که یک عمر دنبال شعار پوچ و واهی برابری با مردان باشند.برابری با مردان!یعنی تو رو خدا بذارید ما هم مرد باشیم و تمام وظایف آن ها را بر دوش ما بگذارید تا به اصطلاح از قافله مردانه عقب نمانیم. همانهایی که مادری را بچه داری و همسری را کلفتی معنا کرده اند! حقوق مساوی با مرد؟این عین ظلمه.دو جنس متفاوت با دو دنیای متفاوت و حقوق مساوی؟اینه معنای عدل؟ شعار به اصطلاح زیبایی که دنیا داره سر میده.حقوق مساوی. نقل قول:دختر بودن يعني گاهي تخفيف مجازاتت از سنگسار به اعدام! ! ! این معنای دختر بودن نیست خانم.معنای فاحشه بودنه.میدونید چه کسانی سنگسار میشن؟شرایطش رو میدونید؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خانم ایرانی؛
قبول ! من کم سن ! (می بینید؟ اینجا یک "زن"دارد می گوید که به خاطر کم سن بودن حرف نزن! نه یک "مرد"! اگر یک "مرد" این رو می گفت،پیراهن عثمان می شد!.. بگذریم!) مادرم و بقیه کسانی که سنشان از من بیشتر است هم چنین نیستند! والا نصف بیشتر اینهائی که نوشتید(به قول خودشان) اصلاً درموردشان صدق نمی کند! نه کسی بعد از گرفتن لیسانس وادارش کرد ازدواج کند،نه پشت چرخ خیاطی نشسته.. خیلی هم بی مطالعه نیستند! حتم دارم مطالعه شان از خیلی از خانمهای هم سن و حتی کوچکترشان بیشتر بوده! بعد هم مگر ملاک فقط دختران روستائی هستند؟ مثال نقض برای جمله جمله نوشته هایتان دارم...به عینه می بینمشان.. سرکار خانم! کمی آهسته تر..
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:خانم حدیث سن کم دلیلی برای نداشتن تجزیه و تحلیل نیست.چه بسیار افرادی که در سنین بالا هم فقط توهم دارند که قدرت تجزیه و تحلیل دارند و حرف های تزریق شده به ذهنشان را فقط تکرار میکنند بدون لحظه ای تفکر. شما چطور متوجه شدید که تجربه و مطالعه بیشتری دارید؟شما صد در صد احساسی برخورد میکنید از پست اولتون در این تاپیک کاملا مشخصه. نقل قول:متاسفانه این تالار پر از نوجوانان و جوانان کم سال است که باعث پایین رفتن سطح بحثها شده و می شود. ![]() این سخنان گهر بار را قبلا هم بارها از برخی دوستانی که نتوانستند جواب این جوان ها و نو جوان ها را بدهند شنیده بودیم. |
|||
|
|
۱۴:۲۵, ۱۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۱ ۱۴:۲۹ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:چندین نفر پست سرتاسر اهانت شما به مقام دختر رو گزارش کردن تا بنده پاک کنم حتی چند تا از آقایون ولی بهتره که این پست بمونه تا ببینیم از این حدود 3000 نفر خانومی که تو تالار هستن کدومشون این شرایطی رو دارن که شما ذکر کردید؟منکر استثنائات نمیشیم اما این سطح سیاه نمایی رو هم نمیشه تحمل کرد. تبریک می گم به خاطر اینهمه احترام به مقام دختر در این تالار!!! تالاری که مرتب برای راضی کردن زنان و دختران به صیغه شدن و وسیله لذت موقت شدن تلاش می کند.
نه خانم نوشته های من سیاه نمایی نیست. سیاه نما کسانی هستند که با بد جلوه دادن شرایط جامعه سعی دارند زنان و دختران را طبق امیال خود شستشوی مغزی بدهند. خودم می دانم که نظراتم حذف می شود.شما نظراتی که برای دفاع از صیغه موقت است را نگه دار. نظرات من را حتما حذف کن خانم ناظررررررررررررررررررر نقل قول: این سخنان گهر بار را قبلا هم بارها از برخی دوستانی که نتوانستند جواب این جوان ها و نو جوان ها را بدهند شنیده بودیم. مگه کپی پیست جواب لازم داره؟ مگه شنیدن اینکه شما بدی ما خوبیم. شما کافری ما مسلمونیم جواب لازم داره؟ نه جواب لازم نداره . خنده داره |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۱۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
شرمنده ها ولی بحث مسخره ای دارید می کنید
یه نفر دلش پر پر یه نفر هم که انگار بهشتو بهش دادن که دختره دیگه من خودم یه دخترم و به شخصه با60درصد حرف خانم ایرانی موافقم و تقریبا تموم بخش های blue blood عزیز بله چرا نباید تو مملکت ما اجازه داشته باشیم یه ورزشگاه بریم که فکر می کنم تنها کشوری باشیم که همچین قانون درپیتی داریم خانمmeshkat شما بیایید یه تعریف بهتری از حجاب بیان کنید خواهشا ملت رو نکوبید شما خودت خانمی دیدی که چه قدر تو تابستون شکنجه آوره تحمل اون همه لباس درحالی که پسره یه آستین کوتاه پوشیده صفا می کنه در حدلالیگا! در مورد اون قسمت هندونه نه تو رو خدا خداییش مگه غیر از حرف حق بوده چند درصد از مردم ظرز فکرشون اینه شما فکر می کنم طرز فکرت در حد لالیگاست و ندیدی آدمای اینطوری یه پسر تا هرساعت شب بیرون ول بگرده ایراد نداره اما دختر باید به هزار نفر جواب بده حالا شما اگه خودت تو خونتون ایرادی نداره تا نصفه شب بیرون باشی بحثش جداست کم کم تو ایران به جایی خواهیم رسید که می گیم بهتره به خانما گواهینامه ندیم که میشه عربستان!! همچین خبری تو دختر بودن نیست که شما این قدر طرفش رو گرفتید من خودم از همونایی ام که به قول شما صورت مسئله رو پاک کرده و میگه کاش منم پسر بودم بله اما نیایید منو بکوبید که چرا اینو می خوای بلکه بیایید ببینید چی باعث شده من و خیلی های دیگه از دختر بودن تو این جامعه به ذله ایم |
|||
|
|
|
|
|

)