کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخابات و ارزش رای زن با توجه به ارزش شهادت زن در اسلام
۱۲:۱۸, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #1

سلام به همگی
ابتدا بگویم این تاپیک سیاسی نیست. یک پرسش است که برایم پیش آمده و تاکنون جواب قانع کننده ای نشنیده ام.
اگر پاسخ مناسبی داشتید ممنون می شوم آن را بخوانم.
فقط لطفا از برچسب زدن و حاشیه رفتن خودداری کنید.
همانطور که همه میدانیم طبق سوره بقره شهادت دو زن مساوی شهادت یک مرد قلمداد شده است.

حال پرسش من این است:
با توجه به اینکه در انتخابات وقتی به کسی رای می دهیم به اصلح بودن آن کاندیدا نسبت به بقیه کاندیداها، یا به سخنان و برنامه های آن فرد رای میدهیم لذا رای دادن فرقی با شهادت دادن به اصلح بودن فرد یا صحیح بودن سخنان آن فرد ندارد.

پس چرا رای یک زن برابر رای یک مرد است؟ آیا این خلاف شرع نیست؟
آیا این عملکردی سیاسی نیست؟ چرا وقتی برای گزینش مراجعه می کنیم صفحه انتخابات شناسنامه های مرد و زن یکسان بررسی می شود؟!!
بهتر نیست زنان از هر دو انتخابات فقط در یکی شرکت کنند؟!!!
یا اصلا رای زنان در پایان تقسیم بر دو شود؟!!

یا راهکار بهتری پیشنهاد می کنید؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، Atosa

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۰, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۷:۵۸ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #21

(۲۰/دی/۹۱ ۱۷:۳۶)وحید110 نوشته است:  

لطفا منبع این سخن را به من نشان دهید!

[/size]

هیهات!! هیهات!! هیهات!!
آقای بیداری اندیشه کجائید؟؟؟؟؟
من از دست معاونان و ناظران شما خودکشی خواهم کرد!!!!به داد من برسید!!

آقای وحید 110 قرآن نخوانده اید؟؟؟ سوره نور آیه 6
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرمیسک ، Atosa
۱۷:۵۶, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۷:۲۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۰/دی/۹۱ ۱۷:۵۰)ایرانی نوشته است:  هیهات!! هیهات!! هیهات!!
آقای بیداری اندیشه کجائید؟؟؟؟؟
من از دست معاونان و ناظران شما خودکشی خواهم کرد!!!!به داد من برسید!!

آقای وحید 110 قرآن نخوانده اید؟؟؟ سوره نور آیه 6

خواهر من
ایات بعدش رو هم بخون . به این میگن لعان !!!
لعان رو سرچ کن!

نقل قول: وقتی با ادای شهادت می توان کسی را به کام مرگ فرستاد، آن وقت این شهادت دادن از جنس تکلیف است؟؟؟؟؟ [تصویر: huh.png]

!!!!!!!!!!!!!!!!!

در این مورد زن شهادتش برابر مرد بوده و نقش 4 شاهد را بازی خواهد کرد

چنان یک امر واضح را وارونه کردید که بنده شک کردم و از شما منبع خواستم

همینه که میگم قیاس نکنید که باطل است
میبینید که د راینجا شهادت مرد و زن یکی است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، Agha sayyed ، rastin ، Havbb 110 ، 59-11(یامهدی) ، آرین (الهه.ع) ، ilidin
۱۷:۵۷, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۰۳ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #23

مثل اینکه شما قرآن نخوانده اید!

كسانى كه زنان عفيفه پاكدامن را به زنا متهم مى‏كنند ، سپس چهار شاهد نمى‏آورند ، به آنان هشتاد تازيانه بزنيد ، و هرگز شهادتى را از آنان نپذيريد ، و اينانند كه در حقيقت بدكار و نافرمان‏اند .«4»

مگر كسانى كه بعد از آن توبه كنند و خود را اصلاح نمايند كه بدون ترديد خدا [نسبت به آنان] بسيار آمرزنده و مهربان است .«5»

و كسانى كه همسران خود را متهم به زنا مى‏كنند و بر آنان شاهدانى جز خودشان نباشد ، پس هر كدام از آن شوهران [براى اثبات اتهامش] بايد چهار بار [اين‏گونه] شهادت دهد كه: سوگند به خدا ، او [درباره همسرش] در اين زمينه قطعاً راست مى‏گويد ،«6»

و [شهادت] پنجم اين است كه [بگويد :] لعنت خدا بر او باد اگر [در اين اتهام بستن] دروغگو باشد ؛«7»

و مجازات را از آن زنى كه مورد اتهام قرار گرفته دفع مى‏كند اينكه چهار بار [اين‏گونه] شهادت دهد: كه سوگند به خدا آن مرد دروغگوست ،«8»

و [شهادت] پنجم اين است كه [بگويد :] خشم خدا بر او باد اگر [آن مرد در اين اتهام بستن] راستگو باشد . «9»

و اگر فضل و رحمت خدا بر شما نبود ، و اينكه خدا بسيار توبه‏پذير و حكيم است [به كيفرهاى بسيار سختى دچار مى‏شديد . ] «10»

سوره مبارکه النور
آیات 4-10
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خیبر110 ، 59-11(یامهدی)
۱۸:۰۸, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۱۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:شهادت دادن از جنس تکلیف است؟ بنده این سخن شما را با استناد به قرآن رد می کنم:

1. بقره (2) آیه 283.

وَ إِنْ کُنْتُمْ عَلى‏ سَفَرٍ وَ لَمْ تَجِدُوا کاتِباً فَرِهانٌ مَقْبُوضَةٌ فَإِنْ أَمِنَ بَعْضُکُمْ بَعْضاً فَلْيُؤَدِّ الَّذِي اؤْتُمِنَ أَمانَتَهُ وَ لْيَتَّقِ اللَّهَ رَبَّهُ وَ لا تَکْتُمُوا الشَّهادَةَ وَ مَنْ يَکْتُمْها فَإِنَّهُ آثِمٌ قَلْبُهُ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ عَليمٌ

آیت الله مکارم شیرازی و اگر در سفر بودید ، و نویسنده ای نیافتید ، گروگان بگیرید! ( گروگانی که در اختیار طلبکار قرار گیرد. ) و اگر به یکدیگر اطمینان ( کامل ) داشته باشید ، ( گروگان لازم نیست ، و ) باید کسی که امین شمرده شده ( و بدون گروگان ، چیزی از دیگری گرفته ) ، امانت ( و بدهی خود را بموقع ) بپردازد و از خدایی که پروردگار اوست. بپرهیزد! و شهادت را کتمان نکنید! و هر کس آن را کتمان کند ، قلبش گناهکار است. و خداوند ، به آنچه انجام می دهید ، داناست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
۱۸:۰۹, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۱۰ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #25

نقل قول: میبینید که د راینجا شهادت مرد و زن یکی است

بنده نگفتم شهادت مرد و زن تو این آیه یکی هست یا نیست.

گفتم با شهادت میشه کسی را به مرگ محکوم کرد و وقتی شهادت به این شکل باشد پس یک حق محسوب می شود. یعنی وقتی من با شهادت بتوانم زندگیم را نجات بدهم پس یک حق محسوب میشود نه تکلیف.

اینهمه بحث را پیچاندن برای چیست؟ اگر منظورم را نمی فهمید بگویید تا توضیح بدهم! دیگر چرا اهانت می کنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فرمیسک ، Atosa
۱۸:۱۳, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۱۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۰۲)ایرانی نوشته است:  بیسوادشمایی که نمیدونستی این آیه کجاست و بعد از اینکه من منبع دادم رفتی خوندی!!!!1

جناب روشنفکر !!!!!(قبلا توی یک تاپیک دیگه گفته اند من روشن فکر هستم و در مباحثه استاد هستمBig Grin)

چرا ایه ی بعد از اون ایه رو نادیده گرفتی؟؟؟

فکر کردید بچه های این تالار اینقدر احمق و ساده هستند که هر تفسیر دروغی از شما را بپذیرند؟؟؟؟ و تحقیقی نکنند؟؟؟

من هم بعد از این حرف عجیب شما رفتم و قران رو باز کردم و اون ایه رو خوندم و همچنین ایات بعدش رو . چون بارها با یک ایه شبهه ای برام پیش اومده که جوابش در ایات بعد بوده !!!!
میخواستم جواب شما رو بدم که اقا وحید و دوست دیگری جواب شما رو دادند .

واقعا متاسفم شما که ادعای سواد داری چرا ایه ی بعد از اون رو نادیده گرفتی ؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ELENOR ، Havbb 110 ، آرین (الهه.ع)
۱۸:۱۵, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۲۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #27
آواتار
مرد اینجا نقش مدعی را دارد . شاهد در علم حقوق به فرد ثالثی میگویند که اخبار به حقی کند

اظهار مدعی را ادعا میگویند . نه شهادت!

اینجا مرد بر ادعایش قسم میخورد نه بر شهادت!

اگر بر ادعایش فرد ثالثی گواه بیاورد میشود شاهد!

از قضا رشته بنده همین حقوق است .
در ضمن ان ایه پست بالاتر را بخوانید وقتی خداوند امر به شهادت میکند یعنی تکلیف !

برادرانه عرض میکنم که روش بحث و کتب اموزش منطق را بخوانید . تا بهتر بتوانید گفتگو کنید .

نقل قول: فکر کردید بچه های این تالار اینقدر احمق و ساده هستند که هر تفسیر دروغی از شما را بپذیرند؟؟؟؟ و تحقیقی نکنند؟؟؟
حامد جان من چنین قانونی رو ندیده بودم که با قسم بشه زنای محصنه رو اثبات کرد !
لعان برای دفع قذف کاربرد داره اونم فقط برای شوهر!

موفق باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، خیبر110 ، Reza71 ، Havbb 110
۱۸:۱۸, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۰۲)ایرانی نوشته است:  بیسواد شما و باند و گروهتونه که نمیدونستین این آیه کجاست و بعد از اینکه من منبع دادم رفتین خوندین!!!

الان با کمال ... آیه را هم می زارین!!!!!!!!! شما اگه می دونستین قبل از جواب من آیه را می ذاشتی جناب UNNAMED

به جای فحاشی به من کمی ازم یاد بگیرین. به نفعتونه.

سرکار خانم روشنفکر!!!! لطف کنید اولا توهین نکنید . ما در این تالار حافظ قران و دکتر هم داریم
ولی به فرض همه توی این تالار بی سواد
شما بگویید چرا شما که اینقدر ادعای سواد و روشنفکری دارید ایه های بعد از اون ایه رو نادیده گرفتید ؟؟؟؟
الان خوب هست من به شما بگم چرا فقط تا نوک دماغتون رو دیدید؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، آرین (الهه.ع)
۱۸:۱۹, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۲۷ توسط ایرانی.)
شماره ارسال: #29

نقل قول: واقعا متاسفم شما که ادعای سواد داری چرا ایه ی بعد از اون رو نادیده گرفتی ؟؟؟؟

عمدا آن آیه را ننوشتم تا آقایان که مطمئن بودم معلوماتشان کم است خودشان بروند ببینند و بگویند که :
شهادت زن و مرد در اینجا مساوی است!!!!!!!!!!

و به هدفم رسیدم!!!!

و البته نکته قبلی ام هم اثبات شده است. یعنی وقتی با شهادت زندگی را میتوان سلب کرد یا به دست آورد پس حق است نه تکلیف.

نقل قول: اینجا مرد بر ادعایش قسم میخورد نه بر شهادت!

سفسطه نکن آقای محترم

جریان اثبات زناکاری با بقیه مسائل فرق می کند. اگر مرد می توانست بر هر ادعایی قسم بخورد حرف شما درست بود.
اما اینجا دقیقا در آیه گفته شده "...... جز خود بر آن شاهد و گواهی نداشتند باید چهار مرتبه قسم یاد کنند"
پس این قسم جایگزین شاهد و گواه میشود. مخصوصا که برای اثبات زناکاری باید 4 شاهد آورد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فرمیسک ، Atosa
۱۸:۳۰, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۱۸:۳۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #30
آواتار
عم
نقل قول:دا آن آیه را ننوشتم تا آقایان که مطمئن بودم معلوماتشان کم است خودشان بروند ببینند و بگویند که :
شهادت زن و مرد در اینجا مساوی است!!!!!!!!!!

دست شما درد نکند ولی در این ایه کسی شهادت نمیدهد !
یک مدعی داریم و یک متهم شاهدی هم وجود ندارد ! خود ایه میفرماید اگر شاهدی نبود!

پست های قبلی من را یک بار دیگر بخوانید .

نقل قول:
و البته نکته قبلی ام هم اثبات شده است. یعنی وقتی با شهادت زندگی را میتوان سلب کرد یا به دست آورد پس حق است نه تکلیف.

این از چه گذاره منطقی استفاده میکند!!
چطور این صغری را به این کبری چسباندید؟!!!Huh
مگر شهادت اثر دیگری هم دارد؟!! جز اثبات یا رد ادعای طرفی که ممکن است عواقبی هم داشته باشد
مجدد نظر شما را به پست اول تاپیک جلب میکنم

1. بقره (2) آیه 283.

وَ إِنْ کُنْتُمْ عَلى‏ سَفَرٍ وَ لَمْ تَجِدُوا کاتِباً فَرِهانٌ مَقْبُوضَةٌ فَإِنْ أَمِنَ بَعْضُکُمْ بَعْضاً فَلْيُؤَدِّ الَّذِي اؤْتُمِنَ أَمانَتَهُ وَ لْيَتَّقِ اللَّهَ رَبَّهُ وَ لا تَکْتُمُوا الشَّهادَةَ وَ مَنْ يَکْتُمْها فَإِنَّهُ آثِمٌ قَلْبُهُ وَ اللَّهُ بِما تَعْمَلُونَ عَليمٌ

آیت الله مکارم شیرازی و اگر در سفر بودید ، و نویسنده ای نیافتید ، گروگان بگیرید! ( گروگانی که در اختیار طلبکار قرار گیرد. ) و اگر به یکدیگر اطمینان ( کامل ) داشته باشید ، ( گروگان لازم نیست ، و ) باید کسی که امین شمرده شده ( و بدون گروگان ، چیزی از دیگری گرفته ) ، امانت ( و بدهی خود را بموقع ) بپردازد و از خدایی که پروردگار اوست. بپرهیزد! و شهادت را کتمان نکنید! و هر کس آن را کتمان کند ، قلبش گناهکار است. و خداوند ، به آنچه انجام می دهید ، داناست.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]