|
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
|
|
۱۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام،
این مطلب را بخوانید. اما یه نکته جالب، به این تصاویر نگاه کنید: ![]() ![]() ![]() ![]() به نظر میرسه که فقط اسمش تهران هست و طرحش عربی باشه. ما که به هتل نمی گیم "فندق". توی خیابان ها هم که نخل نداریم. احتمالا باید بغداد باشه. |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۵, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱:۴۰ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۰ ۱:۰۴)MOHIE نوشته است: جناب ؤ چرا حرف بیخود میزنین هنوز هیچی نشده در تمام گیم نت های شهر ما دارن از این بازی حرف میزنن حتی بچه مسجدیامونم دارن در مورد این بازی میگن اونوقت شما میگی تحریم خودجوش؟حتما برای شناخت راهکار های دشمن باید بشنیم از اول تا اخر بازی رو انجام بدیم. یک نفر این بازی رو انجام بده و ما تحلیلش رو اینجا بخونیم کافی نیست؟ عجب تحلیل گرهایی هستین شما. این همه دموی فیلم توهین آمیز به ایران برای دانلود از اینجا کافی نیست؟ حتما بایدخودتون بازی کنید و در نقش یک امریکایی قهرمان ایرانی بکشید؟که تحلیلتون کامل بشه؟ اگر موافق هستید بعضی جاهای دیگه رو هم بریم حسابی تحلیل کنیم که نقشه های دشمن حسابی دستمون بیاد ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۴۱, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱:۴۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۰ ۱:۳۵)ANTI MASON نوشته است:شما درست میگید دوست عزیزم.ولی جامعه فقط مایی که در تالار هستیم نیست.باید افرادیکه میتونند عمق مطالب این بازیرو هدف قرار بدن بازیرو انجام بدن.بعد به بقیه بازیبازها اطلاع بدن که اوتها از روی جهل وبی اطلاعی این بازیرو انجام ندن.(۱/آبان/۹۰ ۱:۰۴)MOHIE نوشته است: جناب ؤ چرا حرف بیخود میزنین هنوز هیچی نشده در تمام گیم نت های شهر ما دارن از این بازی حرف میزنن حتی بچه مسجدیامونم دارن در مورد این بازی میگن اونوقت شما میگی تحریم خودجوش؟حتما برای شناخت راهکار های دشمن باید بشنیم از اول تا اخر بازی رو انجام بدیم. |
|||
|
۱:۴۲, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۰ ۱:۴۱)Anti gods نوشته است:درسته الان در گیم نت ها ومغازه های فروش این بازی همین کار داره انجام میشه(۱/آبان/۹۰ ۱:۳۵)ANTI MASON نوشته است:شما درست میگید دوست عزیزم.ولی جامعه فقط مایی که در تالار هستیم نیست.باید افرادیکه میتونند عمق مطالب این بازیرو هدف قرار بدن بازیرو انجام بدن.(۱/آبان/۹۰ ۱:۰۴)MOHIE نوشته است: جناب ؤ چرا حرف بیخود میزنین هنوز هیچی نشده در تمام گیم نت های شهر ما دارن از این بازی حرف میزنن حتی بچه مسجدیامونم دارن در مورد این بازی میگن اونوقت شما میگی تحریم خودجوش؟حتما برای شناخت راهکار های دشمن باید بشنیم از اول تا اخر بازی رو انجام بدیم. ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۴۴, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۰ ۱:۴۲)ANTI MASON نوشته است:بله گفتم که باید افرادیکه از اهداف پشت این بازی خبر دارن وظیفه خودشونو انجام بدن و به هرکسیکه میتونند اطلاع بدن.(۱/آبان/۹۰ ۱:۴۱)Anti gods نوشته است:درسته الان در گیم نت ها ومغازه های فروش این بازی همین کار داره انجام میشه(۱/آبان/۹۰ ۱:۳۵)ANTI MASON نوشته است: حتما برای شناخت راهکار های دشمن باید بشنیم از اول تا اخر بازی رو انجام بدیم.شما درست میگید دوست عزیزم.ولی جامعه فقط مایی که در تالار هستیم نیست.باید افرادیکه میتونند عمق مطالب این بازیرو هدف قرار بدن بازیرو انجام بدن. |
|||
|
۱:۵۰, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱:۵۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
واقعا از دست بعضی ها عصبانی میشم و در حالت انفجار قرار میگیرم .
![]() وقتی که میگن این فقط یک بازی معمولیه زیاد جدی نگیرین.(اموزش بی غیرتی و بیخیالی و تحلیل های ضعیف سیاسی غربی روی بعضی ها خوب جواب داده) وقتی که با افتخار میگن من اورجینال این بازی رو میخرم هیچ اتفاقی هم نمیفته. و متاسفم تر میشم که بعضی ها از این همه جهل طرفداری میکنن فقط چون انتقاد رو دوست دارن(چه انتقاد غلط باشه چه درست) دیگه از شدت عصبانیت دارم دیوونه میشم . چقدر بی بصیرتی. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۰ ۱:۵۰)ANTI MASON نوشته است: واقعا از دست بعضی ها عصبانی میشم و در حالت انفجار قرار میگیرم .دوست عزیز یه ذره آروم تر.من کی از اینا حمایت کردم.فقط گفتم که ضرر اصلی اینه که این بازی از روی بی اطلاعی بازی بشه. |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۱۴:۵۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
شرکت EA برای این که بتونه با Call of Duty رقابت کنه, ایران رو سوژه بازی میزاره! هدف نسخه ای 60 دلار کافی نیست؟؟
دیگه کسی نیست من رو ببینه نگه بتلفیلد 3 کی میاد! بعضی ها چند تا چند تا سفارش دادن!!! حالا راه حل اینه که بیایم جلوی فروش این بازی رو بگیریم؟ چه ضرری واسه سازنده هست؟ کل ایران یه نسخه بازی میخره بقیش کپی میشه! بعضی ها هم فقط بلدن عصبانی بشن, چون عصبانی شدن خیلی خیلی خیلی راحت تر از اینه که بری بازی ای بسازی که دیگه کسی اسم بتلفیلد هم نیاره |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۰ ۱:۳۵)ANTI MASON نوشته است:خب دوست عزیز همه ی ایرانی ها که این جا نمیان تا مطالب سایتو بخونن(۱/آبان/۹۰ ۱:۰۴)MOHIE نوشته است: جناب ؤ چرا حرف بیخود میزنین هنوز هیچی نشده در تمام گیم نت های شهر ما دارن از این بازی حرف میزنن حتی بچه مسجدیامونم دارن در مورد این بازی میگن اونوقت شما میگی تحریم خودجوش؟حتما برای شناخت راهکار های دشمن باید بشنیم از اول تا اخر بازی رو انجام بدیم. اولا که اگه بازی کنیم هیچ سودی برای شرکت سازنده نداره چون 99% بازی ها در ایران قاچاقی هست و کرک میشه خب پس وقتی هیچ سودی برای اونا نداره اگه هر ایرانی این بایزیو بکنه و ببینه آمریکا داره به کشور ما حمله میکنه خود به خود غیرتش به جوش میاد و یه جور تنفر از آمریکا در اون ایجاد میشه |
|||
|
۱۴:۴۰, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
دوستان خوبم توجه کنید که این بازیها میان ومیرن ومهم اتحاد ویکپارچگی ماهاست که مثل خاریه توی چشم دشمن.من خودم میخواستم این بازیو انجام بدم تا اول ببینم که ایرانیهارو چه جوری نمایش دادن ودوما سرانجام این حمله به کجا کشیده میشه.اما حالا تصمیم گرفتم این بازیو انجام ندم. به خاطر وطنم که هممون مطمئنن دوستش داریم.حالا ما این همه بازی تحلیل کردیم به کجارسید.بیخیال تحلیل این یکی بشیم.در مورد نظر Unname28عزیز هم باید بگم که کاملا درست میگید.ما باید انقدر هوشمند وقوی باشیم که اگه همچین بازی بر ضدمون ساخته شد بتونیم پاسخشو با یک حرکت فرهنگی متقابل بدیم.(البته هنوزم سر حرفم هستم که بازی کردن این بازی بدون آگاهی ضرر اصلیه نه اینکه صرفا بازی انجام بشه)
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی آنلاین حمله به تأسیسات هستهای ایران | sarallah | 14 | 8,345 |
۳۰/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: goodfriend |
|
| ثبت نام درکارگاه های تخصصی نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران | fereydun | 1 | 1,762 |
۳/تیر/۹۱ ۱۵:۲۲ آخرین ارسال: taban |
|
| حمله هستهای ایران به اعراب در بازی «رقابت سوارکاران» | vahrakan | 0 | 2,317 |
۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۱۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| «میدان نبرد -بتلفید-3» سردار قاسم سلیمانی را هدف گرفته است | sarallah | 0 | 1,876 |
۱۴/دی/۹۰ ۱۷:۲۰ آخرین ارسال: sarallah |
|

![[تصویر: 36847357011865822774.jpg]](http://img4up.com/up2/36847357011865822774.jpg)
![[تصویر: 25014942180461483989.jpg]](http://img4up.com/up2/25014942180461483989.jpg)
![[تصویر: 72818180571199962266.jpg]](http://img4up.com/up2/72818180571199962266.jpg)
![[تصویر: 84263734968783519556.jpg]](http://img4up.com/up2/84263734968783519556.jpg)