کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه خلاقیت
۱۷:۴۸, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۸:۴۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک ، بوجود اوردن مکانیه که بشه توش فکر کرد
من اینجا سوالی مطرح میکنم که دوستان میتوانند نظرات خودشون رو ارسال کنن، مهم این نیست که اون کارها حتما قابل انجام باشه، مهم اینه که فکر رو ازاد بذارید تا بتونه خلاق باشه، به این کار میگن brainstorming که یکی از تکنیک های خلاق مدیریت و معمولا در واحد های بازاریابی استفاده میشه، من امروز یه مثال میارم تا کم کم دستتون بیاد، البته هدف اصلیه من اینه که اگه کسی مثلا میخواد کاری رو توسعه بده یا موقعیت شغلی ایجاد کنه و ...بتونه از همفکری دوستان استفاده کنه
در واقع با پرورش این مهارت در مواقع تصمیم گیری و بروز مشکل ذهن فقط یک راه حل نمیده بلکه کلی راه جلوی پای شما میذاره
اولین سوال:
1-برای حل الودگیه تهران چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید؟(هر کس دوست داشت راجع به اهواز هم میتونه بگه)
اول خودم یه چند مورد بگم ،جواب ها به 20-30 رسید سوال بعدی مطرح میشه
این سوال امتحانی بود ، بعد از این سوالات جالبتری میذارم

1-باردار کردن ابر ها و بارش باران
2-ایجاد ستون های مکش هوا،یه چیزی شبیه گردباد(یا مثلا کرمچاله های فضایی) که هوا رو زیر رو کنه
3-توسعه فضای سبز پشت بام ها
....
پس راهکارها عملی هم نبود مهم نیست،در ضمن تاپیک سیاسی نشه قراره فقط خلاقیتمون زیاد شه
بقیه اش با شما...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، مجید املشی ، دل خسته ، sadegh-a ، میلاد.م ، Agha sayyed ، Havbb 110 ، شیدا ، حسنیه ، ضحی ، علمدار133 ، ترنم ، farzad313 ، خیبر110 ، m.hossein ، fiftynine ، مهدی2012 ، soheyl68 ، بیداری اندیشه ، آ-313 ، آلاله ، مفقود الاثر ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، السا ، بیداری12 ، ali0077 ، هانا ، help me ، fafa* ، أین المنتظر ، رضوانه ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، mahdy30na ، 135

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۰۱, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۳/دی/۹۱ ۲۰:۲۲)وحید110 نوشته است:  اصولا بهترین راه ترک تهرانه!

قالوا الم تکن ارض الله واسعة فتهاجروا فیها

همچنین البرز،نه فقط برای آلودگی هوا .به هزار یک دلیل دیگه.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته ، وحید110 ، ترنم ، خیبر110 ، مهدی2012 ، fafa*
۱۱:۳۱, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

با تشکر از خانم نینا بابت بازکردن این کارگاه،
و اما پس از دادن ایده ها معمولا یک بررسی در مورد ایده ها میشود تا به نتیجه برسیم .
باز شدن ذهن برای ایده پردازی یک طرف قضیه است و بررسی آن پس از ان .
با اجازه ایشان یک بررسی کوتاه در مورد 10 راه کار انجام میدهم .
1-برای حل الودگیه تهران چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید؟(هر کس دوست داشت راجع به اهواز هم میتونه بگه)
اول خودم یه چند مورد بگم ،جواب ها به 20-30 رسید سوال بعدی مطرح میشه
این سوال امتحانی بود ، بعد از این سوالات جالبتری میذارم

1-باردار کردن ابر ها و بارش باران
2-ایجاد ستون های مکش هوا،یه چیزی شبیه گردباد(یا مثلا کرمچاله های فضایی) که هوا رو زیر رو کنه
3-توسعه فضای سبز پشت بام ها
4- میشه یه ابر الکترونی ایجاد کرد و ذرات الوده رو باردار کرد و تخلیه الکتریکی کرد.
....
5-بهبود سیستم های حمل و نقل و کاهش تولید آلاینده ها هست که می شه با ساخت اگزوز های دارای جداکننده الکتریکی ذرات آلودگی انجام بشه

6-برای هر ذره ای باید جدا عمل کرد،باید تک تک برای هر آلاینده ای راه حلی ارائه کرد.

7-فروش ماشین یه مدت قطع بشه!!

8-اصن قانون بذارن هر خونواده فقط یک ماشین!

9-(این کار رو در چین انجام میدن) کشت گیاه چای(همون چای سیاه خودمون) در بلوارها(چای سیاه جاذب الودگیه)

10-دانشگاه ها رو مجازی کنن که افراد کمتری در خیابان تردد کنن

1:باردار کردن ابرها زمان بر است و هزینه دار . اگر دوستان یادشان باشد دفعه قبل که در تهران این کار انجام گرفت در شهری دیگر ابرها بارور شد (اشتباه نکنم یزد) و کل این هزینه و محاسبات به نتیجه مطلوب نرسید .
دقت در محاسبات ، بودجه زیاد ، زمان و موقعیت آب و هوایی جزء ملزومات این طرح است.

2.راه حل خوبی است ، ولی چیزی که خیلی عجیب است اینست که خود سازمان مسکن و شهرسازی و نیز شهرداری پایه گذار این نابسامانیند .
ساخت برجهای بلند در مسیر کریدور جریان هوا واقعا از عجیبترین کارها بوده .
در مسیر بزرگراه های حکیم و تهران نمیبایست هیچ ساختمان بلند مرتبه ای ساخته میشد که شد و نیز در دامنه کوه های شمال تهران .
بسته شدن همین دالان عبوری هوا آلودگی را در تهران نگه میدارند .

3.طرح بسیار جالبیست ، هزینه آنچنانی هم ندارد و با یک سیستم عایق کاری میتوان انجام داد . جالب است که بدانید در بسیاری از کشورها از زمین برای ساخت و ساز استفاده نمیکنند و بیشتر هوا را در نظر میگیرند .یعنی در یک زمین کوچک چند طبقه میسازند و حیاط و حتی استخر منزل بر روی بام است .

4. خیلی دیگه علمی شد ، سوادم قد نمیده .Big Grin

5.این کار انجام میشود ولی خب کاتالیزها (همان جدا کننده ها ) پس از مدتی باید عوض شوند که خب رانندگان فهیم این کار را انجام نمیدهند . اصولا تا قانون به ما گیر نده ما قانون مند نمیشویم .

6.این دیگه یک مگس کش لازم داره تا تک تک عناصر رو پیدا کنیم و بکشیمشون .Big GrinBig Grin
(شوخی ماه ربیع بود .)

7.این نظریه یعنی بیکار شدن عده ای از کارگران .
منع فروش ماشین = بیکاری کارگران و یا گرانی ماشین .

8.این هم مثل نظریه بالا باعث رکود در ساخت و ساز ماشین میشود . مشکلات دیگه ای بوجود می آورد .
البته اگر بجای این کار کمتر بیرون آوردن ماشین لحاظ شود و تنها برای مسافرت و مواقع ضروری این کار انجام شود چه بهتر .

9.این کار هم خوبه ، ولی تو فصل برداشت میبینی همه تو بزرگراه شهید همت دارند برداشت محصول انجام میدن .Big GrinBig Grin

10.خداییش همین جوری با تنبلی دانشمندان دانشجویمان داریم به سختی مبارزه میکنیم ، وای بروزی که اصلا دانشگاه نیایند .Blush

در کل باید ابتدا هر نفر ،خود و خانواده اش به این بیاندیشد که مضرات آلودگی بسیار بسیار زیاد و چه بسا کشنده است . هر کس خود برای خود قانون رفع آلودگی محیط زیست را اجرا نماید .

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، میلاد.م ، ضحی ، دل خسته ، حوریه سادات ، علمدار133 ، خیبر110 ، fafa*
۱۱:۴۵, ۲۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت شما
مرسی از نظرتونSmile
(۲۴/دی/۹۱ ۱۱:۳۱)Agha sayyed نوشته است:  بسم الله
سلام علیکم

با تشکر از خانم نینا بابت بازکردن این کارگاه،
و اما پس از دادن ایده ها معمولا یک بررسی در مورد ایده ها میشود تا به نتیجه برسیم .
باز شدن ذهن برای ایده پردازی یک طرف قضیه است و بررسی آن پس از ان .
با اجازه ایشان یک بررسی کوتاه در مورد 10 راه کار انجام میدهم .
....
کاملا حق با شماست
متاسفانه اکثر جوون ها واسه یه مشکل 5تا راه حل هم به ذهنشون نمیرسه که بخوان گزینش کنن
و البته خود گزینش کردن هم کار خلاقانه ایه چون مطالبی که شما اشره کردید جالب بود و بعضی هاش به ذهن من نمیرسیدSmile
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، دل خسته ، علمدار133 ، خیبر110 ، fafa*
۰:۴۴, ۲۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

nina جون ممنون از تاپیک سازندت واجب شد وارد عمل شم

11- نوعی آسفالت پیش ساخته وجود داره که 60 درصد دود خروجی اگزوز رو جذب می کنه و صد البته برای اولین بار تو کشور خودمون و توسط یک دانشجوی فیزیک (اسمشون یادم نیست) ساخته شده( نانوییه) ؛

12- نوعی رنگ هم در یکی از کشورهای فکر کنم آسیایی ساخته شد که آلودگی ها رو جذب می کنه و وقتی کاربریش تموم شد بازم فکر کنم رنگش عوض می شه می شه برای رنگ دیوارهای شهرها استفاده کرد فکر کنم هزینش از تعطیلات ناشی از آلودگی کمتر شه(اینم نانوییه) ؛

13- فکر کنم بشه با همین فن آوری نانو فی*ل*ترهایی ساخت تا توی اگزوز دودها رو جذب کنند؛

14- از اونجایی که بخشی از این آلودگی ها ناشی از کارخونه هاست بهتره به بیرون از شهرها منتقل شن؛

این 4 تا باشه تا بحث گرم شه منم بیشتر فکر کنم ضمنا بهتر نیست اول این بحث بسته شه بعد یه سوال جدید مطرح شه؟؟؟
ضمنا یه موضوع باید بنیادین حل بشه این مسئله دو بخش داره:

1- رفع آلودگی فعلی؛
2- پیشگیری از تولید آلودگی های جدید؛

جوابای من درمورد دومی بود ولی تا وقتی ندونیم چرا هوا آلوده شده که نمی شه
دلایلش چیه ؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی(علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، دل خسته ، یاســین ، شیدا ، خیبر110 ، مهدی2012 ، fafa*
۱۱:۴۲, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۱۱:۴۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ضحی جونم
مرسی عزیزم
این 4 تا باشه تا بحث گرم شه منم بیشتر فکر کنم ضمنا بهتر نیست اول این بحث بسته شه بعد یه سوال جدید مطرح شه؟؟؟

راستش من دیدم کسی دیگه ایده نمیده گفتم یه سوال دیگه بذارم اما کاملا حق با شماستBlush
در مورد علت اصلی الودگی هم چون اکثرا بخاطر بنزین نامرغوبه، بخاطر همین با این پیش فرض رفتیم جلو، چون وارونگی که پدیده طبیعیه و کاریش نمیشه کرد، کوهای البرز هم به اندازه بنزین الوده نقش ندارن،و گرنه چرا اصفهان و مشهد هم الوده میشن!!
خلاصه امان از سوخت های فسیلی!!Dodgy

ادامه جواب رفع الودگی هوا

11- نوعی آسفالت پیش ساخته وجود داره که 60 درصد دود خروجی اگزوز رو جذب می کنه و صد البته برای اولین بار تو کشور خودمون و توسط یک دانشجوی فیزیک (اسمشون یادم نیست) ساخته شده( نانوییه) ؛

12- نوعی رنگ هم در یکی از کشورهای فکر کنم آسیایی ساخته شد که آلودگی ها رو جذب می کنه و وقتی کاربریش تموم شد بازم فکر کنم رنگش عوض می شه می شه برای رنگ دیوارهای شهرها استفاده کرد فکر کنم هزینش از تعطیلات ناشی از آلودگی کمتر شه(اینم نانوییه) ؛

13- فکر کنم بشه با همین فن آوری نانو فی*ل*ترهایی ساخت تا توی اگزوز دودها رو جذب کنند؛

14- از اونجایی که بخشی از این آلودگی ها ناشی از کارخونه هاست بهتره به بیرون از شهرها منتقل شن؛

15-کاهش جمعیت تهران(به قول اقا وحید ترک تهران)

16-افزایش استفاده از خودرو های گاز سوز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، شیدا ، sadegh-a ، خیبر110
۲۱:۴۴, ۲۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۱ ۲۳:۱۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۴/دی/۹۱ ۷:۵۳)nina نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
حالا یک سوال دیگه
تصور کنید یه سینما دارید در یک شهری که جمعیت متوسط داره، میخواید درامدش رو زیاد کنید،چه کارهایی به ذهنتون میرسه
من یکیشو میگم بیشتر نمیگم که کسی نگه آسون هاشو خودش میگه سخت هاش رو ما (از این کارا که معلم ها انجام میدنBig Grin)
خوب:
1-سانس های نصف قیمت واسه مدارس
......
2-بین خریداران بلیت قرعه کشی می کردم ، بعد می گفتم در روز بعد نفر برنده رو اول فیلم نشون داده میشه! (این جوری یک بار می اومدند برای برنده شدن ، یک بار میان برای این که ببینن برنده شدن یا نه ، عکسشون هست یا نه))
3-پول می گرفتم وسط فریم های فیلم subliminal message می گذاشتم (البته این یکی باید استفتاء بشه!)
4-یک سری خوراکی می خریدم ، توی فروشگاه می فروختم ، با سود کم ، برای این که یک سری آدم شکمو بگن هم بریم فیلم ببینیم هم خوراکی ارزون بخوریم.
5-اسم مشتری ها رو می نوشتم ، بعد هر چند وقت یک بار ، اگر می دیدم یکی چند وقته نمی آد ، بهش پیامک می دادم می گفتم می تونی با یک بلیت دو تا فیلم ببینی (الکی می گفتم برنده شدی (دروغ نمیشه ها ، چون در یک معیار دیگه ای برنده شده)) تا اعتیادش به سینما کم نشه.
6 - یک سیر کاهشی برای قیمت بلیت ها می گذاشتم ، که با افزایش تعداد فیلم در هفته یا ماه یا هر دوره ای ، قیمت بلیت کمتر بشه ، تا مشتاق بشند به مشاهده بیشتر فیلم و ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، حوریه سادات ، fafa*
۲۲:۴۴, ۲۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
احسنت،واقعا خوشم اومد،شما هم باهوشید هم خلاق و هم ایی کیو خوبی دارید
مطمئنم که در زندگی تون پیشرفت های شغلی زیادی خواهید داشت
و البته بازاریابی ذاتی هم داریدSmile
راستی مورد سوم رو نفهمیدم
Dodgy
منم:

7-برای فیلم بین های حرفه ای، دوره های بررسی فیلم های کارگردان های معروف میذاشتم
8-و ماهی یک بار ،از عوامل فیلم دعوت میکردم بیان و فیلم رو نقد کنند
9-کارگاه های فیلم نامه نویسی و فیلم برداری و عکاسی میذاشتم،بازیگری نمیذاشتم چون دردسر دارهCool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ضحی ، حوریه سادات ، fafa*
۲۳:۱۴, ۲۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
برعکس توی بازار خیلی ضعیف هستم.انسانی هستم که مدیر خوبی نیستم ، نیاز دارم همیشه همراه یک مدیر باشم.تا الآن هم همش دنده عقب رفتم
در ضمن شما زیادی لطف دارید.
سومیه مثل تبلیغ سیگار وینستون در بعضی فیلم های خارجی بود.که می آن عکس یک محصول رو در 30 فریم مخلوط می کنند که با چشم حس میشه ، دریافت میشه ، اما طرف نمی فهمه که فهمیده.فقط توی ضمیر ناخودآگاهش می مونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، fafa*
۱۹:۲۰, ۲۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
10-تو سینمام فیلم های هالیوودی پخش میکردم(البته با سانسورها!) بعد بالا سر درش مینوشتم همراه با بررسی و تحلیل نماد های فراماسونری!Cool
آی ملت میریختن تو سینمام ها!شرط میبندم حداقل 7000 نفر از همین تالار برا یه بارم که شده میومدن!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، یاســین ، ضحی ، علمدار133 ، ويانا مبين نژاد ، طالب نور ، fafa*
۲۱:۴۹, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار

متشکرم از خانوم نینا بابت ایجاد چنین تاپیکی.
یکی از مواردی که مشکل ساز میشه در تمام زمینه ها عدم چندجانبه نگری در مسائل هست. گاهی ما تنها به اولین چیزی که به ذهنمون می رسه اکتفا می کنیم و به راه های جایگزین توجهی نداریم.
اگر دقت کنیم به اطرافمون می بینم افرادی رو که بعد از اولین راه دیگه هیچ توجهی به راههای دیگه ندارن و ما زمانی پی مفید بودن اون می بریم که در تنها راهی که به ذهنمون رسیده دچار مشکل شده باشیم.
در مدیریت هم اصل تصمیم سازی جدای از قدرت تحلیل بالا و موارد منطقی، نیاز به خلاقیت و چند جانبه نگری داره تا به این واسطه تصمیم گیری درستی هم صورت بگیره.

خب بحث خلاقیت هست و بنده هم خلاق![تصویر: biggrin.png][تصویر: blush.png]

(۲۴/دی/۹۱ ۷:۵۳)nina نوشته است:  حالا یک سوال دیگه
تصور کنید یه سینما دارید در یک شهری که جمعیت متوسط داره، میخواید درامدش رو زیاد کنید،چه کارهایی به ذهنتون میرسه

چون بچه ها می تون در آوردن خانواده ها به سینما موثر باشن،به کسانی که با بچه هاشون میان به بچه ها شکلات یا ... می دادم.
استفاده از تخفیفات ویژه در ایام اعیاد و مناسب ها.
از این عروسک ها هست که یکی می ره توش و برای تبلیغات جلوی شهربازی ها و ... استفاده میشه، می ذاشتم جلوی سینما و مردم رو دعوت می کردم به تماشای فیلم.Wink
دیگه خلاقیت از این بیشتر !!!

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته ، ترنم ، ضحی ، حوریه سادات ، خیبر110 ، m.hossein ، fafa* ، MohammadMeraj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا