|
من برای نماز دوستم چه کار کنم؟
|
|
۱۷:۵۱, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهداء والصدیقین
سلام دوستان میخواستم ازتون کمک بگیرم. یکی از دوستهای من ـ نه که آدم معتقدی نباشه ـ به نماز هم معتقده ولی... انگیزه یا بهتره بگم اراده نماز خوندن رو نداره! من به عنوان یک دوست چه کمکی میتونم بش بکنم؟؟ تاکید میکنم که تو اعتقاد به نماز مشکلی نداره شاید به عبارتی اعتقادش به ایمان نرسیده سوال اینه: من براش چیکار بکنم؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۷, ۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
از خواص و فايده هاي نماز برايش بگوييد اين لينك ها را هم جهت اطلاع يه نگاهي بكنيد خواص طبي نماز حقانيت شيعه موفق باشيد يا حق |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۳/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۱ ۱۷:۰۱ توسط zryy.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
انتظار داشتم خیلی بیشتر از اینها،
این تاپیک جواب داشته باشه فکر میکردم امر به معروف و نهی از منکر خیلی بیشتر از اینها واسه افراد اینجا مهم باشه من هنوز منتظر جواب بیشترم.. |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
برای موضوع امر به معروف و نهی از منکر می توانید تاپیک های زیر را مطالعه نمائید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22504.html forum.bidari-andishe.ir/thread-9098.html |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بنظر میرسد دوست شما از ضعف اراده ی خویش رنج می برد و با اینکه علاقه مند در امر خواندن نماز است هنوز موفق نشده آنگونه که باید و شاید است به آن اهتمام ورزد. ولی لازم به ذکر است که نمی توان با خواندن یک مقاله یا کتاب یا خوردن یک قرص مثلاًً به یک اراده قوی دست یافت بلکه تلاش مستمر و بهره گرفتن از راه کارهای عملی به تقویت اراده خویش پرداخت. بنابر این به آن جه در پی می آید توجه کامل مبذول شده. و جون اینجانب خصوصیات دوست شما و رده سنی ایشان را نمی دانم توصیه هایی که به نظرم مفید است را ارائه میدهم امید است که مثمر ثمر واقع شود.
1- شناخت کافی از نماز و آثار و فواید آن: با مطالعه کتب جذاب که درباره نماز و اهمیت آن نوشته شده، به خصوص روایاتی که در این باره در کتب مختلف روایی مثل میزان الحکمه جمع آوری شده است. در این زمینه کتب زیر را مطالعه کنید: 1- اسرار الصلواة یا پرواز در ملکوت امام خمینی(رحمة الله علیه) ترجمه آقای فهری. 2-پرتوی اسرار نماز از محسن قرائتی 3-صلواة الخاشعین از مرحوم دستغیب 4-نماز از دیدگاه قرآن و حدیث، سید حسن موسوی لاهیجی، انتشارات جامعه مدرسین. 2-استفاده از روش تشویق و تنبیه: هرگاه موفق شدید که نمازتان را بخوانید به شکرانه آن خود را تشویق کنید و بر عکس اگر نماز را ترک کردید خود را تنبیه و جریمه کنید، مثلاً تصمیم بگیرید با ترک نماز مقداری پول صدقه بدهید یا فردای آن روز را روزه بگیرید. 3-ورزش کنید: هر روز به مقدار معینی مثلاً ربع ساعت در رأس ساعت مشخص ورزش کنید و برای تخلف از آن نیز خود را جریمه کنید مثلاً از رفتن به پارک و لذت آن خود را محروم کنید. 4- مطالعه زندگی عرفا، اولیای الهی و چگونگی نماز خواندن آنها نیز در ایجاد شوق و ذوق به خواندن نماز بسیار مؤثر است. 5-انتخاب دوستان متدین و اهل نماز جماعت، در انتخاب دوستان با اراده و متدین که به نماز مخصوصاً نماز جماعت اهمیت می دهند دقت بیشتری داشته و سعی کنید با چنین افرادی ارتباط بیشتری داشته باشید و از ارتباط با افراد لاابالی و کم توجه به نماز خوداری کنید. 6-برنامه ریزی: برای تمام فعالیت شبانه روزی در طول هفته از یک برنامه مدون و متناسب با توانایی های خویش بهره جسته و سعی کنید طبق برنامه مدون به انجام کارها و فعالیت های مختلف تحصیلی و ... بپردازید |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برادر من هم از یه زمانی نماز نخوند،اون هم از روی تنبلی،شما باید علت ترک نماز دوستتون رو پیدا کنید،کسی هم اگه اعتقاد داشته باشه باز به هزار و یک دلیل میتونه نماز نخونه،دلیلش مهمه،ما که واسه برادرمون هرکاری کردیم جواب نداد،گاهی میخونه گاهی نه دوستان دور اطرافش هم مهمه،مثلا اگه کسی تو محیطی کار میکنه که همکارانش همه نماز میخونن خیلی راحت تر وقت میذاره تا جایی که هیچ کس نماز نخونه شما وظیفه تون امر به معروفه اما نتیجه اش با خداس،واقعا بعضی چیزا عنایت مستقیم خدا رو میخواد،واسه برادر ما هم دعا کنید |
|||
|
|
۲۰:۳۴, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوست عزیزم دوستان اینجا هر کمکی از دستشون بر بیاد دریغ نمیکنن
اما همونطور که دوستان گفتن نماز خوندن، باور قلبی میخواد. و از شما کاری بر نمیاد جز برشمردن فواید بی شمار جسمی و روحی نماز، پاداش نماز و در آخر اشاره ی کوچیکی به عواقب و مجازات ترک نماز برای دوستتون. هر وقت هم وقت نماز شد و شما پیش دوستتون بودین، با عشق و علاقه آماده ی نماز خوندن بشین، حتماً روی دوستتون تاثیر میذاره من خودم تاثیر این مورد رو دیدم... انشاالله همه برای هم دعا کنیم تا خداوند بهمون توفیق خوندن نماز اول وقت، خصوصاً نماز با معرفت کامل به حق الهی عنایت کنه الهی آمین |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر دوستت نماز نمی خونه ، باید بهش زمان بدی حداقل براش یک قرآن جیبی بگیر و بهش بگو این پایه ی نماز هستش و حتی می تونه به فارسی بخوندش تا روش به مرور اثر خودش رو بذاره. (البته به شرطی که برای هر آیه وقت فکر کردن هم بذاره). کاشکی منم دوستی مثل شما می داشتم. موفق باشی
|
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام به نظر من هیچ کاری نمیتونی بکنی.شاید فقط باید براشون دعا کنی.البته حداقل رفتارت جلوش طوری باشه که بفهمه نماز تو زندگی چقدر مهم و آرامش بخشه.
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من از خودتون شروع کنید ؛ معرفی نماز توسط اعمال و اخلاق خوب اهمیت به نماز اول وقت و جماعت و اولویت دهی می تونه در نشون دادن اهمیت و جایگاه نماز به سایرین فوق العاده موثر باشه ؛ و همچنین محبت...محبت حضرت رسول دلهای سنگین عرب جاهل رو آب می کرد ؛ جوونهای ما تشنه محبتن...هر جا محبتی می بینن هر چند کذایی ، به طرفش جذب میشن ؛ سلاح کاربردی در این جنگ ، محبته ؛ حضرت رسول عاشق مردم بود .. ما چقدر عاشقیم! |
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۱ ۰:۰۴ توسط zryy.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
{نمیدونم چجوری از آقاجون تشکر کنم}
نمیدونم کار درستیه که اینو اینجا بگم یا نه ولی دلم میخواد خوشحالیمو با شما قسمت کنم امروز همین دوستم گفت که دو هفته است نماز اول وقتش ترک نشده میگفت من اولین کسیم که بم میگه از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم اولین کاری که به ذهنم رسید این بود که دو رکعت نماز شکر بخونم از همه تون ممنونم دعاتون میکنم به حرمت کمک آقاجون قسم... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دستور العملی برای نماز اول وقت | N.Mahdavian | 10 | 7,228 |