|
سوال ِ بزرگ !!
|
|
۱۲:۲۷, ۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
راستش من نمیدونم تا حالا سر ِ این قضیه که میخوام مطرح کنم چقدر اینجا بحث شده و چقدر بهش پرداخته شده ... ولی واقعا" واسه ی من سوالی شده که میتونه در حل کردن ِ خیلی از نکته ها کمکم کنه ...
بدون ِ توضیح ِ اضافه میپرسم ... از کجا میشه فهمید قرآن کلام ِ آفریننده ی این جهان هست ؟ البته این نکته رو هم اضافه کنم که شاید دید ِ من با خیلی از دوستان نسبت به خدا متفاوت باشه ، ولی تفاوت ِ چندانی نداره در این بحث ... 2باره می پرسم ، چطور ، به چه دلیل گفته میشه که این حرفها از طرف خالق ِ این جهان هست ؟ خواهشا" از این برهان های دبیرستانی استفاده نکنید ! خیلی سطحی توضیح میدن ... منطقی ، عقلی و عادلانه بحث میتونه پیش بره . خیلی براهین وجود داره در باره ی خدا و بی خدایی ، من کاری به اینها ندارم . فقط و فقط سوالم اینه که آیا قرآن از طرف آفریدگار ِ این جهان هست یا نه ؟ از نظر علمی ، تاریخی ، عقلی ... فکر کنم درک کنید که چرا احادیث و روایات در این باره زیاد مورد ِ استفاده نیستن ... ولی مسلما" از خود ِقرآن میشه استدلال کرد . امیدوارم بحث به انحراف کشیده نشه ! اینطوری استهلاک و خستگی میره بالا و نتیجه ی دلخواه به دست نمیاد . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۰, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام
می دونید، اگر ما برای بزرگ شدن نیاز به دین داشته باشیم، پس باید قبل از بزرگ شدن دین رو انتخاب کنیم. حالا روشش رو باید پیدا کنیم. |
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
یکی چهار صفحه قرآن میخونه یکم فکر میکنه میبینه همش حرف حق و درسته که در خیلی سال پیش زده عاشقش میشه و مسلمون میشه....
یکی چهار صفحه از رفتار و اخلاق پیامبر و کار هایی که در خیلی سال پیش کرده میخونه عاشقش میشه و مسلمون میشه.... یکی چهار صفحه قرآن میخونه صد تا معجزه توش میبینه عاشقش میشه و مسلمون میشه.... یکی چهار صفحه از رفتار و اخلاق امام علی (علیه السلام) و کار هایی که در خیلی سال پیش کرده میخونه عاشقش میشه و مسلمون میشه.... یکی ماجرای کربلا و رو میخونه و عاشقش میشه و مسلمون میشه... یکی چهار تا معجزه ی پیامبرا رو میخونه و مسلمون میشه.... یکی فقط صوت قرآن رو میشنوه بعدش مسلمون میشه.... یکی حرم امام رضا (علیه السلام) میره مسلمون میشه... یکی یکبار میگه السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا بعدش و طی ماجرایی مسلمون میشه... ... ... ... ... یکی بیست سال همه ی اینا رو بهش میگن، هزار تا کتاب میخونه ، هزار تا رو با چشم خودش میبینه و ............... آخرش دو جمله شبهه دار بهش میگی دینش میره رو هوا دیگه هم نمیاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا چرا ؟
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱۸:۳۳)mahdi2012 نوشته است: یکی بیست سال همه ی اینا رو بهش میگن، هزار تا کتاب میخونه ، هزار تا رو با چشم خودش میبینه و ............... آخرش دو جمله شبهه دار بهش میگی دینش میره رو هوا دیگه هم نمیاد پایین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دينش هوا ميره؛ نميدوني تا كجا ميره .... واقعا چرا؟؟؟؟ آخه دين اسلام دين عقل و احساسه نه دين احساس خالي!! |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۳/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱۳:۱۶)آشفته نوشته است: دوست من سلام سلام عزیز بالاخره چون ما در جامعه اسلامی زندگی می کنیم اطلاعاتمون از خیلیها بیشتره! در ضمن درسته جامعه اسلامی با اسلام گفتن اسلامی نمیشه ولی بیشتر مردم اطلاعات اسلامیشون خوبه هر چند تعداد افرادی که فکر میکنن به چراهای دینشون کمه. البته چون ما مطمئن هستیم که راهمون درسته ایرادی نداره بحث میکنیم تا فکر کنیم تا ایمانمون قوی شه (۱۳/بهمن/۹۱ ۱۸:۵۳)آشفته نوشته است: دينش هوا ميره؛ نميدوني تا كجا ميره ....شاید به خاطر این باشه که می خواد از هوای نفس پیروی کنه . |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۸)آشفته نوشته است: شک دکارتی چیز خوبیه کلا!شک دکارتی چیز خوبیه کلا! بذار شک دکارتی کنیم پس... از کجا معلوم که جهان همین نیم ساعت پیش به وسیله ی شر دکارتی به وجود نیومده باشه و بعد تصمیم نگرفته که خاطرات جعلی رو تو ذهن ما بذاره و کتاب های جعلی رو تو کتابخونه های ما؟ از کجا معلوم که انسانی و تاریخی قبل از نیم ساعت پیش وجود داشته که توش پیامبری بوده اصلا؟ حالا نامرده هر کی ثابت نکنه الهی بودن قرآنو... |
|||
|
|
۱:۲۹, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
اقا شما وجود خدا رو قبول دارید یا نه؟ اگر وجودش رو قبول دارید بالاترین دلیلی که میشه اورد اینه که اگر این کتاب از جانب غیر خدا بود و به دروغ گفته بود از جامب خداست قطعا خدا این کتاب رو تا الا نابود کرده بود تا مردم گمراه نشن والسلام |
|||
|
|
۲:۰۴, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۱ ۱:۲۹)ahmad1300 نوشته است: سلاماثبات خوبیه. حالا سوال: پس چرا اجازه داد کتب آسمانی تحریف بشن تا مردم گمراه بشن؟ |
|||
|
|
۲:۲۹, ۱۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۱ ۲:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
چون تعهدی مثل قران برای حفظش نداده بود
و پیوسته پیامبرانی بودند و مردم رو هدایت میکردند ولی چون پیامبر ما خاتم بود لازم بود که اگر پیامبر و امامی نیست کتاب لاتغیری باشه یا حق |
|||
|
|
۲:۴۵, ۱۴/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۱ ۲:۵۱ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
|
۳:۲۸, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|