کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(جواب اضافه شد)جایزه کارت شارژ برای کسی که به این سوال جواب بدهد!!!!
۲۳:۰۷, ۱۲/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۷ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1

سلام هر کس به این سوال جواب بده یک کارت شارژ 2 هزار تومنی (ایرانسل یا همراه اول ) پیش من جایزه داره
سوال اینه : چرا شیعه ها بعد از اینکه امام جماعت سوره حمد رو تموم کرد کلمه (الحمد الله ) رو میگن ولی سنی ها کلمه ( امین )رو میگن ؟؟؟
یک راهنمایی: باید به تفسیر سوره حمد دقت کنید تا بتونید به سوال جواب بدید
مهلت شرکت در مسابقه ساعت 24 روز 20 بهمن البته شاید هم چند روز تمدید بشه
بدویید جواب بدید جایزه بگیرید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Reza71 ، Havbb 110 ، مفقود الاثر ، دل خسته ، ترنم ، ضحی ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، سرباز سید علی ، sarallah ، kami_molodi ، بچه شیعه ، seiied ، سید ابراهیم ، emj ، only_y2d ، ويانا مبين نژاد ، Braveheart ، ساقی ، omidman ، شیدا ، شیدا ، tazevared ، مجید املشی ، ali0077 ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۲, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
دلیلش به نظر بنده از قرآن نیست ، یعنی تا جایی که خاطرم هست ، روایت بوده که آمین گفتن بعد از حمد باعث بطلان حمد میشه ، اما اون ملعون جهت تخریب اسلام این کار رو از روی لجبازی رواج داده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، ساقی
۲:۰۸, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #12

ببینید فکر کنم سوال رو خوب متوجه نشدید
من میدونم توی روایات اومده که باید الحمد لله گفت سوال من اینه که به نظر شما علت اینکه به ما توصیه الحمد لله بگیم چی بوده . چرا ما الحمدلله و سنی ها امین میگن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، ساقی ، omidman
۱۱:۰۳, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
شاید اینطور باشه که اونها امین میگن چون می خوان دعاها مستجاب بشه اما ما الحمدلله میگیم چون دعای خودمون رو مستجاب شده می دونیم و ما خداوند رو بابت این استجابت دعا شکر می کنیم چون همینکه سعی می کنیم پیرو امیرالمومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام باشیم خودش یعنی در صراط مستقیم قرار داشتن که در تفاسیر صراط مستقیم تفسیر شده به صراط حضرت علی علیه السلام.

البته این هر روز چند بار مجدد خواستن این دعا به معنای طلب استقامت در این راه و کم شدن انحرافات جزئی از راه مستقیم و نزدیک و نزدیکتر شدن به راه ولی خودمون هست.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، R3Z4 ، aboutorab ، only_y2d ، ساقی ، omidman
۱۱:۲۴, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۱ ۲:۰۸)ahmad1300 نوشته است:  ببینید فکر کنم سوال رو خوب متوجه نشدید
من میدونم توی روایات اومده که باید الحمد لله گفت سوال من اینه که به نظر شما علت اینکه به ما توصیه الحمد لله بگیم چی بوده . چرا ما الحمدلله و سنی ها امین میگن
سلام
فکر کنم چون ما "غیر مغضوب علیهم و لا الضالین" رو مستجاب می دونیم (چون شیعه هستیم و گمراه نیستیم) ، به این دلیل می گیم الحمدلله که ما رو شیعه قرار دادی ، اما اونها آمین می گند تا دعاشون مستجاب بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: R3Z4 ، aboutorab ، ساقی ، omidman
۱۳:۳۵, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱:۴۲)دل خسته نوشته است:  سلام
دلیلش به نظر بنده از قرآن نیست ، یعنی تا جایی که خاطرم هست ، روایت بوده که آمین گفتن بعد از حمد باعث بطلان حمد میشه ، اما اون ملعون جهت تخریب اسلام این کار رو از روی لجبازی رواج داده.

منظورتون از اون ملعون كيه ؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی ، omidman
۱۳:۵۰, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۱ ۲۳:۰۷)ahmad1300 نوشته است:  سلام هر کس به این سوال جواب بده یک کارت شارژ 2 هزار تومنی (ایرانسل یا همراه اول ) پیش من جایزه داره
سوال اینه : چرا شیعه ها بعد از اینکه امام جماعت سوره حمد رو تموم کرد کلمه (الحمد الله ) رو میگن ولی سنی ها کلمه ( امین )رو میگن ؟؟؟
یک راهنمایی: باید به تفسیر سوره حمد دقت کنید تا بتونید به سوال جواب بدید
مهلت شرکت در مسابقه ساعت 24 روز 20 بهمن البته شاید هم چند روز تمدید بشه
بدویید جواب بدید جایزه بگیرید

بسم الله الرحمن الرحيم(1)
[b]الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (2)
الرَّحْمـنِ
الرَّحِيمِ (3)
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ (4)
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ (5)
اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ (6)
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ (7)

در سوره حمد از خداوند ميخواهيم كه ما را به راه راست هدايت كند. برادران اهل تسنن هنوز وارد مسير هدايت (كه ولايت است) نشده اند و همچنان دست به دعا و آمين گويند. شيعيان بر اين باورند كه در مسير هدايت قدم گذاشته اند و خدا را بر اين نعمتش شكر ميكنند و الحمدالله ميگويند
كارت شارژ رو كي ميديد؟؟؟ :دي
۱۴:۰۹, ۱۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۵)kami_molodi نوشته است:  منظورتون از اون ملعون كيه ؟؟
سلام
دقیقش رو یادم نیست ، بهتره خودتون مطاله کنید.
اما خوب تحریف دین از اشتراکاتی هست که شیعه و اهل تسنن نسبت بهش دید منفی دارند.
۱۴:۵۴, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18

نقل قول:سلام
فکر کنم چون ما "غیر مغضوب علیهم و لا الضالین" رو مستجاب می دونیم (چون شیعه هستیم و گمراه نیستیم) ، به این دلیل می گیم الحمدلله که ما رو شیعه قرار دادی ، اما اونها آمین می گند تا دعاشون مستجاب بشه.
با سلام
یک راهنمایی
ببینید حرفتون درسته اما کامل نیست اخه بدون دلیل که نمیشه
شما باید از طریق همین سوره حمد ثابت کنید که راه مستقیم راه ولایته وگرنه اهل سنت هم میتونند ادعا کنند راه مستقیم راه اونهاست
به هرحال دیگه راهنمایی کردم و نصف جواب رو گفتم حالا بقیه اش رو شما بگید و از همین سوره حمد ثابت کنید راه مستقیم همون راه ولایته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ساقی ، omidman
۱۵:۰۳, ۱۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۶ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱۴:۵۴)ahmad1300 نوشته است:  به هرحال دیگه راهنمایی کردم و نصف جواب رو گفتم حالا بقیه اش رو شما بگید و از همین سوره حمد ثابت کنید راه مستقیم همون راه ولایته
سلام!
اه زرنگی! خوب نمی گفتی نصفش رو
در ضمن من که از این جایزه نمی تونم استفاده کنم ، چون خطم شارژی نیست ، فقط بحث رقابت و .... این جور چیزها است
اما این چیزی که خواستید ، می گیم "اهدنا الصراط المستقیم" ، بعد می گیم "صراط الذین انعمت علیهم" ، این کسانی که که خدا بهشون نعمت داد چه کسانی هستند؟در معنای خاص کسانی هستند که معصوم هستند (یعنی از هر نعمتی (نعمت انجام کار خیر و ترک شر) برخورد هستند).
در ضمن یک نعمت دیگر هم نعمت امامت هست ، که لا ینال عهدی الظالمین هست ، و برترین نعمت الهی هست (چون از پیامبری هم در درجه بالاتری قرار داره) ، که موازی نعمت عصمت هست.این نعمت طبق درخواست حضرت ابراهیم علی نبینا و آله و علیه السلام در ذریه ایشون هم هست.
نعمت دیگر هم فضایلی هست ، که فقط منحصر به امیرالمومنین علیه السلام هست ، و همتا نداره ، و یکیش از عبادت جن و انس برتره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omidman
۱۵:۱۰, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #20

نقل قول:اما این چیزی که خواستید ، می گیم "اهدنا الصراط المستقیم" ، بعد می گیم "صراط الذین انعمت علیهم" ، این کسانی که که خدا بهشون نعمت داد چه کسانی هستند؟در معنای خاص کسانی هستند که معصوم هستند (یعنی از هر نعمتی (نعمت انجام کار خیر و ترک شر) برخورد هستند).
نه غلطه فقط معصومین مشمول این ایه نیستند کسان دیگری هم هستند که برترین نعمت ها رو داشته باشند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ساقی ، omidman
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]