کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با مساوی شدن دیه زن و مرد در قانون مجازات اسلامی موافق هستید یا مخالف ( لطفا ابتدا پست اول را بخواهید بعد در نظر سنجی شرکت کنید)
موافقم
مخالفم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قانون جدید مجازات اسلامی و برابر شدن دیه زن و مرد
۰:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۲ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1

با سلام به گزارش جناب اقای جواد طهماسبی ( مدیر کل تدوین لوایح قوه قضاییه ) در قانون جدید مجازات اسلامی که در حال تصویبه دیه زن و مرد یکسان شده به این ترتیب که کسی که مثلا یک زن رو به طور غیر عمد بکشه نصف دیه رو میده و نصف دیگه دیه رو دولت میده و اقای طهماسبی هدف از این طرح رو حمایت از حقوق زنان دونستند (البته این رو هم اضافه کنم که قانون هنوز اجرایی نشده)
البته اقای طهماسبی استاد دانشگاه من هستش و اگر هفته دیگه ایشون رو دیدم ازشون اطلاعات تکمیلی رو میگیرم
حالا دوستان به نظر شما این کار خوبه یا بد ؟
به نظر من این کار کاملا غلطه و به نظر من کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش رو بالاتر از خدا دیده !!!!! چون هدف از این طرح این عنوان شده که از حقوق زن حمایت بشه حالا سوال من از این افراذ اینه که ایا شما دلشوز تر نسبت به حقوق زن ها هستید یا خدا؟؟؟ یعنی نعوذ بالله شما از خدا هم مهربون تر هستید؟؟؟
طبیعتا اگر لازم بود که دیه مساوی باشه خود خدا این کار رو میکرد و کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش زو بالاتر از خدا دیده
حالا شما دوستان هم نظر بدید که با این طرح موافقید یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، دل خسته ، Havbb 110 ، درست پسند ، شیدا ، سرباز سید علی ، مهدی2012

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۸, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #31

نقل قول:اين قانون بنابر ادله احکام ثانويه با نظر مقام معظم رهبري در مجلس شوراي اسلامي مطرح شد و در نهايت در مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيده است
بله اگر این قانون هم توسط رهبری اجازه داده بشه ما حرفی نداریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۵:۲۲, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۱ ۱:۲۳)ahmad1300 نوشته است:  به!!!!!!!!! مرد مومن مگه قانون خدا بازیچه مردمه که باعوض شدن طرز فکرشون قانون عوض بشه؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمیکنی برعکس داری میگی؟؟؟؟ اگر قانون خدا با طرز فکر مردم متفاوت بود این طرز فکر مردمه که باید عوض بشه نه قانون خدا

سلام دوباره...
یه اشتباه فکر میکنم رخ داده... من منظورم قانون کشورهه که وقتی طرز فکر مردم عوض میشه قانون هم عوض بشه.
اما حالا اینجا که قانون کشور قانون الهی هست یا باید قانون رو بذاریم کنار یا نوع تفکر مردم رو عوض کنیم (اگه میخوایم مشکلی پیش نیاد) تو یه تاپیک دیگه گفتم که طرز تفکر باید عوض بشه.. مهریه بود به گمونم

جواب استاد ما علی 110 هم که کلا همه چیزو روشن کرد و چیز مبهمی نمیمونه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۶:۱۶, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #33

بفرمایید اینم متن سوالی از اقای مکارم شیرازی شده و در سایت ایشون موجوده
نقل قول:از جایی نقل شده است که «چنانچه مردی زنی را به قتل برساند و خانواده زن بخواهند قصاص کنند، باید نصف دیه مرد را بپردازند و اگر توانایی پرداخت نداشته باشند در صورت اجازه حاکم شرع می توان از بیت المال مبلغ مذکور را پرداخت و قصاص را به بر مرد قاتل جاری کرد» در صورت امکان نظر حضرت آیت الله مکارم شیرازی را در این مورد بفرمایی
جواب ایشون اینه :
لزومی ندارد که تفاوت دیه را از بیت المال بپردازند مگر در جایی که ترک قصاص سبب فتنه ای در آنجا گردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته
۲۳:۵۹, ۱۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

سوالی داشتم.

آیا در قرآن و یا حدیثی اشاره به این موضوع شده که دیه مرد دوبرابر دیه زنان است؟؟؟
اگر اشاره نشده خوبست.
البته اگر ولی امر مصلحت بدانند باز هم خوب است.چون ایشان ولی هستند.

اما بهتر بود همه ی دیه را شخص مقصر می داد.

اینکه فرقی چندانی نکرد.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۱:۲۲, ۱۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #35

نقل قول:آیا در قرآن و یا حدیثی اشاره به این موضوع شده که دیه مرد دوبرابر دیه زنان است؟؟؟
اگر اشاره نشده خوبست.
البته اگر ولی امر مصلحت بدانند باز هم خوب است.چون ایشان ولی هستند.
بله در روایات امده است ضمنا اگر ولی امر بگویند که حرفی نیست ولی در این مورد ولی امر دستور نداده اند بلکه خود قوه قضاییه و مجلس میخواهد چنین چیزی را تصویب کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، درست پسند
۰:۴۷, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #36

سلام امروز جناب طهماسبی (مدیر کل تدوین لوایح قوه قضاییه ) رو دیدم و از ایشون در این باره سوال پرسیدم
ایشون گفتند این قانون در حال تصویبه و فقهای شورای نگهبان هم اون رو خلاف شرع ندونستند
ضمنا اون نصف دیگه دیه هم از صندوق خسارات بدنی که زیر نظر بیمه مرکزی هستش و بودجه اش هم از طریق سازمانهای دولتی تامین میشه داده میشه
ضمنا ایشون گفتند الان 5-4 ساله که درباره حوادث رانندگی مساوی بودن دیه وجود داره و اجرا میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند ، وحید110
۲۳:۵۴, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام
این طور که شما گفتید ، بحث بحث بیمه است ، نه دیه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۵۸, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #38

(۱۶/بهمن/۹۱ ۲۳:۵۴)دل خسته نوشته است:  سلام
این طور که شما گفتید ، بحث بحث بیمه است ، نه دیه
نه خیر همون دیه است اون بیمه که پول رو میده بیمه مرکزی هستش که بودجش از بیت الماله یعنی در واقع ما بقی دیه از بیت المال پرداخت میشه
۱:۰۱, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
می تونید لینک معتبری از خبر بدید؟دوستان می گفتند بحث بحث دیه است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۱۵, ۱۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #40

(۱۷/بهمن/۹۱ ۱:۰۱)دل خسته نوشته است:  می تونید لینک معتبری از خبر بدید؟دوستان می گفتند بحث بحث دیه است.
این لینکش البته همونطور که گفتم من اقای طهماسبی رو حضوری دیدم و حرف هایی که قل کردم از ایشونه

http://www.aftabnews.ir/vdcdzs0ffyt0js6.2a2y.html
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]