|
انتخاب همسر
|
|
۱۳:۵۸, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
ويژه مجردها شما كدام راه را براي انتخاب همسر بر مي گزينيد منتظر تقدير ميمانيد (همسر به پشت پرده قسمت كجا ميگرده) خودتان استين هايتان را بالا ييزنيد به دنيالش ميگرديد (همه جا را گشتم....... به توصيه بزرگترها گوش ميدهيد كاملا سنتي طبق انتخاب خانواده از افراد متاهل تقاضا ميشود تجربه هاي خود را در اختيار ديگران بگذارند |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
العبد یُدبّر ، الله یُقدّر بنده تدبیر می کند و خداوند بر اساس تدبیر بنده سرنوشت او را رقم می زند. هر کسی باید در زندگی آستین را برای تعیین سرنوشت خودش بالا بزند و دست به کار شود. همه ی پیش بینی های لازم را انجام دهد و در آخر ، زمانی که همه ی امور را مدبرانه انجام داده بود برای دست یافتن به نتیجه ی سعادت مندانه به خدا توکل کند و از ذات اقدس باری تعالی مدد جوید. این مهم نه تنها در ازدواج که در همه ی امور و شئون زندگی باید رعایت شود. آیات و روایات فراوانی داریم که به نقش خود انسان در تعیین سرنوشتش اشاره می کند. آیاتی مانند: لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى (براى انسان بهره اى جز سعى و کوشش او نيست) و یا إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ (خداوند سرنوشت هيچ قوم (و ملّتى) را تغيير نمي دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغيير دهند!) و یا آن داستان معروف که شخصی از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سوال کرد که یا رسول الله آیا اسبم را ببندم و یا به خدا توکل کنم؟ حضرت جواب دادند : اسبت را ببند و به خدا توکل کن. |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:براي هر كاري ميشود اما براي اين مطلب نميشود . چگونه وكجا توي خيابان يا داخل مهماني |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
لطفا متاهلها راهکار بدن .
|
|||
|
|
۰:۱۷, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
امان از دست این سایت! راهکار دادم ، حذف شد. اما خوب راه درست راه اسلام هست ، که راه سنتی نزدیک تر به این راهه ، که مشکلاتی هم داره (مثلا در اسلام دختر حق داره تقاضای ازدواج و نیازش رو مطرح کنه ، در سنت می کوبونن تو سرش بره زیر خاک زنده به گور شه. ولی خوب راه اصلی ، ارتباط غیر مستقیم با واسطه در ابتدای اکر ، و بعد رو در رو شدن در هنگام جدی شدن مسئله هست ، از ارتباط مستقیم اولیه جلوگیری کنید ، مبادا که دچار عشق زودگذر و احساسی بشید و بعد آتشتون فروکش کنه و عشق تبدیل بشه به تنفر. |
|||
|
|
۰:۴۶, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
برای هردو گروه یک راه کار یکسان هست آن هم سپردن این امر به افراد معتمد فامیل و یا دوستان هست.همین افراد هستند که میتوانند واسطه ازدواج شوند.
رفتن دنبال همسر برای دختر خانم ها ناپسند هست.آقا پسرها هم نباید تا کسی را دیدند و خوششان آمد وی را انتخاب کنند.(منظروم راه های غیر سنتی هست) راهکار اساسی همان فرد واسطه هست.دختر خانم میتواند به آن فرد معتمد بسپرد که اگر کسی دنبال خانم برای ازدواج بود,وی را معرفی کند که قصد ازدواج دارد.آقا پسر هم همین طور..بسپرد که اگر فرد مناسبی پیدا شد,حتما به ایشان اطلاع بدهند. ما سه نفر(منظورم من و خواهر و برادرم هست)واسطه داشتیم و خدا را شکر که همه چیز خوب بود. امیدورام تونسته باشم کمکی کنم.. نکته ای که باید بگم این هست که در مجردی هرطور باشید,فردی مثل خودتان قسمتتان میشود.یعنی کسی که با 10 نفر رابطه داشته درمجردی,نباید انتظار داشته باشه که فردی پاک دامن قسمتش بشه. |
|||
|
|
۲:۱۶, ۱۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۲:۳۰ توسط omidman.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پیامبر فرموده:با خویشاوندان نزدیک ازدواج نکنید زیرا فرزندی [که از آن به ثمر می رسد] نحیف و ضعیف خواهد بود.
به نظر بنده: چرا ترکیبی از دو تاش نه؟! "خودتان آستين هايتان را بالا ميزنيد به دنيالش ميگرديد (همه جا را گشتم....... به توصيه بزرگترها گوش ميدهيد." یکی رو انتخاب کن که هم خودت، اون و خونوادشو بپسندی و هم خونوادت، اون و خونوادشو بپسندن!!! چون در غیر این صورت جنگ خونوادگی شروع میشه و من دیدم؛ بد جنگیه (پیروز هم نداره!) |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
همین دیگه ، در این نوع خواستگاری (مستقیم)،مفاسیدی هم موجوده خیلی ها به این نام می رند جلو که می خوان با هم ازدواج کنند ، شناخت پیدا کنند و .... ، بعدش .... |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
چند وقت پیش یکی از دوستان با من مشورت کردند در مورد همین مسئله خودش میگفت که یه دختری رو دیده دختره اهل نماز و خیلی با حیا با خونوادش هم مسئله رو مطرح کرده بود اونها هم مشکلی نداشتن منم بهش گفتم برو اشکال نداره حالا نظرات شما دوستان رو دیدم مثل اینکه یا من اشتباه کردم یا منظور شما رو بد گرفتم آیا این حرفی که من بهش زدم غلط بوده؟ |
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۱۶/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۶/بهمن/۹۱ ۱۷:۳۰)سرباز سید علی نوشته است: منم بهش گفتم برو اشکال نداره سلام کلامتون مبهمه! اینکه نوشتید، منظورتون این بوده که بره رسما خواستگاری کنه؟ یا اینکه برای شناخت بیشتر بره با خود دختر خانوم مراوده بیشتری داشته باشه، بدون اینکه ماجرا رسما بین خانواده ها مطرح بشه؟ |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,550 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| سال جدید،با همسر یا بی همسر؟ | Ali#59 | 329 | 156,806 |
۲۵/اسفند/۹۳ ۰:۲۴ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,194 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| مهمترین معیار انتخاب همسر | godsfriend | 12 | 6,476 |
۱۴/فروردین/۹۳ ۴:۴۲ آخرین ارسال: SARA 2020 |
|
| دانلود سخنرانی ، آموزشی انتخاب همسر - دکتر همیز | Amir | 0 | 4,069 |