|
رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
|
|
۲۰:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خدمت همه حقیقت جویان دوستان کاربری در تالار در حال فعالیته که قبلا با نام های emadm و حالا با نام فرهاد 55 مشغول به فعالیته . از روی پستهای ایشون میشه فهمید که با تلاش زیادی داره به اسلام تشکیک وارد میکنه . هرچی دوستان دیگه پاسخش میدن بازم شک جدیدی رو ایجاد میکنه . هیچوقت هم حتی یکبار نشده که با هیچ چیز موافقت کنه . تمام علم خودش ( که البته به سختی بشه گفت علم )و بقیه دوستان رو داره صرف این میکنه که بگه : اسلام دینی الهی نیست ! قران الهی نیست ! از کجا معلوم پیامبر وجود داشته ! آیا با فلسفه میشه اسلام رو اثبات کرد و غیره و غیره بدونید که این کاربر عضو فرقه شیطانی فالون دافاست و برخی دوستان دیگه این مسئله براشون اثبات شده . در این تاپیک من میخوام این فرقه رو مورد نقد قرار بدم . حالا من میخوام سوال کنم و ببینم کسی هست که بتونه این فرقه منحرف رو اثبات کنه یا نه ! در تالار موضوعات دیگه ای هم در مورد فرقه ممنوعه دافا هست . اما این تاپیک برای من و شماست تا از کاربر فرهاد55 بپرسیم که چگونه این فرقه و استادش رو اثبات میکنه . اینجا محلی برای ما شیعیانه که بپرسیم : فالون گونگ چطور خودشو اثبات میکنه . چطور پاسخگوی ابعاد مختلف زندگی و بشریت هست . ( امیدوارم مدیران بخش هم منو همیاری کنند) (ضمن تشکر از تاپیک : تجربه ای از عرفانهای کاذب ) |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۵۴, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۲)فرهاد55 نوشته است: سلام دوستان گرامی واقعا ؟ اینجا بحث فرقه منحرف جنسی دافاست ! اگه هیچکدوم از عقائد این فرقه قابل اثبات نیست پس چرا ازش پیروی میکنی ؟ جنایعالی که با اعتقاد کامل دائم به اسلام حمله میکردی ؟ یعنی اون مکتب منحرف دافا , هیچ چی برای اثبات نداره ؟ خیلی ادعا ها داشتی چی شد , استاد فلسفه ؟ مگه اون استاد شما که بیشمار روح های متعدد داره نمیتونه بیاد کمکت ؟ (۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۲)فرهاد55 نوشته است: پس به این نتیجه می رسیم که: "فالون دافا کلی اعتقادات دارد که اکثرشان از روش فلسفی قابل اثبات نیستند" این کاملا درسته ! اما عجیبه که جنابعالی با اون همه ادعا اینگونه عقب میکشی ؟ کامل قابل حدسه که از این میدان میخوای کنار بکشی تا جای دیگه , راحت تر به شبهه انداختن ادامه بدی ! (۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۲)فرهاد55 نوشته است: اما یه مسئله که می تونه اینجا راهگشا باشه، پرداختن به اثبات فلسفی اسلامه. دو حالت پیش میاد: اولا استدلال شما ملموس نییست . یادته وقتی آقا ابراهیم کلی برات اثبات مینوشت خیلی راحت میگفتی ملموس نیست ؟ دوما پس مشکلت نبوت پیامبره ؟ من سوال میکنم اگه بشه مکتب منحرف دافا را اثبات کرد پس بقیه مکاتب اشتباهند . اتفاقا استاد شماست که : بطرز میمون واری ادعا داره تنها راه سعادت بشره ! چرا نمیای اینو اثبات کنی ؟ اینجا تاپیک رد مکتب شیطانی دافاست . اگه استاد شما میتونه اثبات کنه که مکتبش تنها راه نجات بشره , ( چون همیشه همین حرفو میزنه ) بیاد همین جا اثبات کنه یا شما اثبات کن (۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۲)فرهاد55 نوشته است: - اگر نشه اسلام رو از طریق فلسفه اثبات کرد، به این نتیجه می رسیم که فلسفه ابزار مناسبی برای این کار نیست. پس در این صورت این سوال پیش میاد که چطور میشه راه درست رو از راه نادرست تشخیص داد؟ اینجا تاپیک اثبات اسلام نیست . شما ادعا کردی دافا راه درسته و بیا ثابتش کن . شما که ادعای فلسفه داری , چرا از سوالات ما طبق معمول فرار میکنی به یه تاپیک دیگه ؟ ![]() مگه در پستهای قبلی دوستان دیگه سوالاتی مطرح نکردند پس چی شد ؟ آقا وحید سوال کرد ....علی آقا سوال کرد .....آقا mahdy30na سوال کرد ؟ بازم فیسلوف تالار جناب فرهاد55 کم میاره میره و میخواد , از شبهه ایجاد کردن در اسلام , استفاده کنه تا بگه دافا درسته !! ![]() لازم نیست . منم اینجا حرفی از طرفداری اسلام نمیزنم . اصلا من میخوام کسی بیاد تا مکتب منحرف دافا رو برام اثبات کنه تا منم بپذیرم ![]() در غیر اینصورت اگه نتونی محتملات و دروغهای استاد فلان گونگ رو اثبات کنی , از این تاپیک نتیجه میگیریم که : فالون گونگ فرقه شیطانی و ضد ادیانه و قابل اثبات هم نیست . پس باید راه دیگه رو جستجو کرد . قرار نیست جنابعالی با اون فلسفه بچگانه و ناقص , به اسلام شبهه وارد کنی و بعد بگی پس فالون دافا راه درسته ! |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۲)فرهاد55 نوشته است: سلام دوستان گرامی بر خلاف فرقه ی فالون دافو که تُهی از برهان به بافتن برخی مسائل به عنوان مبانی اعتقادی در توصیف چیستی جهان پرداخته است خدا از طریق قرآن و استدلال به متقن ترین شکل براهین یگانه بودن خود را در مورد ادعای بدون برهان کسانی که مدعی وجود خدایان هستند را ارائه کرده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که اینچا ارائه شده است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid176872 (۲۹/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۲)فرهاد55 نوشته است: (من هم به شما قول میدم که اگر قانع کننده بود بپذیرم) قبلاً هم گفته شده است که اصلاً قانع شدن طرف مناظره کننده منظور نظر نیست چون مشکل نقص استدلال نیست همینکه این مناظرات در اینترنت باقی بماند دلیلی روشنگر خواهد بود برای کسی که خودش را به خواب نزده است!!!! وَلَوْ أَنَّنَا نَزَّلْنَا إِلَيْهِمُ الْمَلآئِكَةَ وَكَلَّمَهُمُ الْمَوْتَى وَحَشَرْنَا عَلَيْهِمْ كُلَّ شَيْءٍ قُبُلًا مَّا كَانُواْ لِيُؤْمِنُواْ ﴿۱۱۱-انعام﴾ و اگر ما فرشتگان را به سوى آنان مىفرستاديم و اگر مردگان با آنان به سخن مىآمدند و هر چيزى را دسته دسته در برابر آنان گرد مىآورديم باز هم ايمان نمىآوردند (۱۱۱) ما برهان در یگانگی خداوند از خود قرآن آورده ایم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-23...#pid176872 براهین دیگر هم هم که مکرر در تالار تقدیم شده است: قدم اول: وجود خدا اینگونه ثابت میشود!!! قدم بعدی (دوم) اثبات وحدانیت خدا گفتگوی خداپرستان با مادی گرایان پیرامون آفریدگار و آفریده و هیچ استدلال اثباتی بر حقانیت خود منکران ندارند!!!!!!!!! اگر دارند: هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ
دليلتان را بياوريد اگر راست مىگوييد! |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۲۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۱ ۱۴:۵۱ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان من همینجا اعلام میکنم که اگر فرهاد55 از زیر پاسخها فرار کنه و بازم بخواد به بازی کلمات ادامه بده , و از خودش کلمات فلسفی در بیاره مجبور میشم از کلماتی استفاده کنم که لایق فالون دافاست . جناب فیلسوف فرهاد55 , ادعای مقابله داشتی ! چرا جواب سوالات رو نمیدی ؟ من هنوز منتظرم ! استاد فرقه منحرف دافا در جوان فالون 2 اظهار میکنه که کره ماه توخالیه ![]() ![]() ( دوستان اینو جدی میگم )بیا اثبات کن کره ماه تو خالیه ! استاد فرقه منحرف دافا لی هنگچی در عین ناتوانی , ادعا میکنه روح های متعددی از جنس خودش داره و از تمرین کننده هاش حفاظت میکنه !!!! پس جناب فرهاد55 , چرا اون دروغگو ازت حفاظت نمیکنه ؟ برادران من در این تالار دوساله دارن با حوصله جوابت میدن ! چرا فرار میکنی ؟ بایست و جواب بده ! اونی که در سوئد راحت مشغول زندگی خودشه و جیبشو پر میکنه چطور اینقدر ضعیفه که کمکت نمیکنه تا کم نیاری ! همینجا باش حالا حالا ها سوال دارم . به هیچ وجه پذیرفتن اسلام از جانب شما مهم نیست . اینقدر خود بزرگ بین نباش ! بنظرت مهمی ![]() اگه اینقدر ضعیفی که فرار میکنی و استدلال نداری , نباید آویزان فلسفه بشی که بر ضد اسلام شبهه اندازی کنی . |
|||
|
۲۲:۰۲, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
سلام
فرهاد خان میتونی 3 تا مبحث رو دقیق برای من بیان کنی و یا از کتب و مقالات مخترع فالون برام نظراتشش رو بیاری ؟ قبلا با بودایی ها صحبت هایی داشتم . میخوام ببینم مکتب شما در چه میزانی از تشایه است 1_ فا چیست؟ 2_ بودا چیست ؟ وظایف . توانایی و ... 3_تناسخ و نحوه انجامش و قوانینش در این 3 مورد هر چی مطلب داری میخوام اگرم دوست داشتی پیام خصوصی بده تشکر |
|||
|
|
۹:۵۷, ۳۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۹:۵۸ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان یه خلاصه مطلب رو بگم : ما در این تاپیک میخواهیم ببینیم مکتب منحرف جنسی فالون دافا , که یه جور عرفان کاذبه , آیا میتونه خودشو اثبات کنه ؟ یکی از رهروان این عرفان کذب : کاربر فرهاد55 هستش که بارها در تاپیکهای دیگه علیه اسلام و نبوت و ... شبهه ایجاد میکرد. ما اومدیم و ازش خواستیم که به سوالات ما در مورد مکتب کاذب فالون دافا , جواب بده . 1- تناسخ استاد این روش چطور اثبات میشه 2- تعدد و انواع خدایان در این مکتب چطور اثبات میشه 3- استاد این روش ادعاهایی میکنه از قبیل اینکه میلیونها روح داره که از تمرین کننده هاش حمایت میکنه 4- استاد این روش , مذاهب رو تشریفات زائد میدونه و فقط مکتب جنسی فالون دافا رو راه نجات بشر میدونه خیلی سوالات دیگه هم داریم . اما فرهاد55 نه تنها پاسخگو نیست بلکه , دیر جواب میده یا اصلا جواب نمیده . فقط بلده با نام کاربری مختلف بیار تو تالار و بازم علیه ارکان دین مبارزه کنه . فرهاد55 نه به سوالات من و نه جناب وحید 110 و نه علی آقا و دیگران جواب نمیده . فقط بلدن تو جلسات این فرقه , در مورد دیگران حرف بزنن و توطئه کنند . گرچه ما تکیه مون بخداست و از چند تا منحرف بهیچ وجهی نگرانی نداریم . |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۳۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۱۷:۵۹ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من ادعا ندارم که درسته. شاید درست باشه شایدم غلط. هر کسی ممکنه بپذیره یا نه، اما تا زمانی که استدلالی براش نباشه، برای خودمون حجته. و نمی تونیم دیگران رو مجبور به اطاعت کنیم. شاید بگید ما کسی رو مجبور به اطاعت نکردیم ... اما مدیران این سایت اجازه بدنام کردن دیگران با استفاده از تهمت انحراف جنسی رو می دن که به نظرم بدترین روش ترویج عقایده. در واقع اگر استدلالی هم برای تایید عقاید شما وجود داشت این روش صحیح نبود. این تهمت بارها مطرح شده و بارها بهش جواب داده شده. هیچ دلیلی هم برای تاییدش گفته نشده. دوستان، لطفاً جلوی ترویج این تهمتها رو بگیرید. کاری هم نداشته باشید که اون کسی که بهش تهمت زده شده اعتقاداتش درسته یا نه. نقل قول:1_ فا چیست؟تناسخ تقریباً همون چیزیه که در سایر مکاتب شرقی مطرحه فا همون چیزیه که در تائوییسم بهش میگن دائو بودا هم موجودیه که سطحش از یه حدی بالاتره. توانایی هم داره. علی آقا، یه استدلال از قرآن شما ذکر کرده بودید در مورد رد اعتقاد مشرکان. به این صورت که اگر چندین موجوود دارای اختیارات زیاد وجود داشته باشند با هم دعواشون میشه و نظم دنیا به هم می ریزه. این استدلال برای رد اعتقاد مشرکان زمان پیامبر درسته، چون اونها خدایانشون رو دارای احساسات انسانی (از جمله جاه طلبی) می دونستد، اما همه جا نمیشه استفاده اش کرد. اتفاقاً این استدلال به اشتباه، بر ضد تشیع هم مطرح شده (برای رد اعتقاد ولایت تکوینی) که در اونجا هم کاربرد نداره. در این مورد لینک زیر رو ببینید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20...#pid167238 یه سری استدلالهای دیگه هم مطرح میشه که تا جایی که من دیدم مغلطه بودن. خوشحال میشم مفصل در این مورد صحبت کنیم. (البته لینکها کار نمی کرد، بر اساس لینکهای قبلی جواب دادم) ممنون |
|||
|
۱۹:۱۸, ۳۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۱۹:۲۰ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۲)فرهاد55 نوشته است: این تهمت بارها مطرح شده و بارها بهش جواب داده شده. هیچ دلیلی هم برای تاییدش گفته نشده.من فالون دافا و سایر مکاتب عرفانی را تایید نمیکنم. اما با نسبتهای غیرواقعی به آنها دادن نیز موافق نیستم. در واقع این مکاتب به قدری دارای مطالب غیرقابل اثبات و نادرست هستند که احتیاجی به نسبت دروغ به آنها دادن وجود ندارد. در خصوص اینکه آیا این مکتب جنسی است یا خیر برداشت من خیر است. در هیچ یک از کتبی که از سوی بنیانگزار این مکتب نوشته شده مسائل جنسی به شکل بی بند و باری نه تنها تایید نشده که مورد مخالفت نیز قرار گرفته است. برای اثبات این مسئله من از کتاب فالون دافا نوشته لی استفاده می کنم: "هنوز هم مورد دیگری از مداخله شیطانی وجود دارد که همه کس، شامل هریک از افراد در تزکیه مدرسه ما با آن مواجه خواهند شد و آن شیطان شهوت است. این مسئله ای بسیار جدی است. همه چیز به احساساتی بودن مربوط است و مردم عادی فقط به خاطر آن زندگی میکنند. به همین جهت به خاطر وابستگی های زیادی که از احساسات به وجود آمده اند لازم است اهمیت کمتری به آنها قائل شویم و سرانجام آنها را رها کنیم. تمناها، شهوت و موضوعاتی از این نوع همگی وابستگی های انسانی هستند و تمام آنها باید رها گردند." "[b]میتوانیم به سطح بسیار بالایی در تزکیه برسیم. به بکار گرفتن روش تزکیه دو گانه زن و مرد اگر آن بطور ناشایسته ای به کار گرفته شود شخص متحمل مزاحمتهای شیطانی خواهد شد و به یک روش شیطانی تبدیل خواهد شد. اگر تانتریسم در سطحی بسیار بالا بخواهد روش دوگانه مرد و زن را استفاده کند فرد روحانی بودایی بایستی به یک درجه بسیار بالایی در تزکیه رسیده باشد. اما کسی با شین شینگ بسیار پایین مطلقا نمی تواند این روش را بکار برد. در غیر این صورت محکوم به ادامه راهی اهریمنی خواهد بود." "به خاطر محدود بودن سطح شین شینگ وی و اینکه نتوانسته است تمناها و شهوت های مردم عادی را رها کند که در حد ملاک شین شینگ وی را نشان میدهد اگر آن را مورد استفاده بگیرد به راهی اهریمنی محکوم خواهد شد[/b]. به همین جهت گفته ایم که اگر این روش بطور سرسری در سطحی پایین ترویج گردد آموزش آن روشی اهریمنی خواهد بود." در حقیقت روشی به نام تزکیه دوگانه زن و مرد در این مکتب وجود دارد. اما همانطور که مشخص است لی معتقد است که فقط کسی می تواند از این راه استفاده کند که در سطح بالایی باشد نه همه کس.در غیر این صورت به روشی اهریمنی تبدیل میشود. " به خاطر این که بدن انسان دارای یین(مادینه) و یانگ(نرینه) است می تواند از طریق عمل تزکیه انواعی از توانایی های فوق طبیعی و .. را رشد بدهد. مدرسه تائو معمولا قسمت بالای بدن را بعنوان نرینه (یانگ) و قسمت پایین بدن ار بعنوان مادیه (یین) میداند. بعضی ها هم پشت را بعنوان یانگ و قسمت جلوی بدن را یین می دانند." "تزکیه دوگانه مرد و زن هدفش این است که یین و را برای قوی تر کردن یانگ جمع آوری کند و برعکس با تکمیل دوگانه برای تزکیه دوگانه با هدف اینکه یین و یانگ را به بالانس برساند." "در مدرسه فالون دافای ما، تزکیه دوگانه یک مرد و یک زن وجود ندارد و احتیاجی هم به آن نداریم. این است نظر ما درباره این موضوع." بنابراین اگر دیده میشود که برخی مجالس مختلط برگزار می کنند و آئینی انجام میدهند کاملا خلاف آموزه های اصلی مکتب است. حتی با وجود آنکه لی تزکیه دو گانه را راهی برای رشد می داند اما به سبب اینکه ممکن است درست انجام نشود آن را توصیه نمیکند. |
|||
|
|
۱۹:۳۴, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
جناب فرها55 سلام
جایگاه خدا در عقاید این تفکر کجاست؟ ایا یک خدا که همه امور به او ختم میشود در این عقاید وجود دارد یا نه؟ هدف این مکتب ؟ نقش رهبر این مکتب ( ایاایشون ادعای واسطه بودن دارن یا اینکه خودشون فیض کامله هستن؟ (۳۰/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۲)فرهاد55 نوشته است: سلام دوستان من ادعا ندارم که درسته. شاید درست باشه شایدم غلط. هر کسی ممکنه بپذیره یا نه، اما تا زمانی که استدلالی براش نباشه، برای خودمون حجته. و نمی تونیم دیگران رو مجبور به اطاعت کنیم. کسی نمیتونه ادعا کنه که دیانتی که اصل و اساسش غیر خدایی هست درست باشه. اما اگه در همون مسیر بخواد قدم برداره باید همراه با اون باشه نه اینکه جریان خلاف. شما گفتی : (۳۰/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۲)فرهاد55 نوشته است: تناسخ تقریباً همون چیزیه که در سایر مکاتب شرقی مطرحه فا همون چیزیه که در تائوییسم بهش میگن دائو بودا هم موجودیه که سطحش از یه حدی بالاتره. توانایی هم داره. ایا تناسخ با بحث معاد مشکل نداره؟ چون اگه همون جور که میگی تفکر تناسخ رو مثل مکاتب شرقی میدونه که کلا روح رو میزاره کنار. پس دور ایجاد میشه و از نگاه فلسفه نهایتا دور باطل هست یا نه؟ بودا سطحش از چی بالاتره؟ اگه همون تفکرات قبلی رو میخواد رواج بده چرا با اسم جدید داره این کار رو میکنه؟ اصلاحیه زده به تفکرات قبلی؟ بحث علمی داریم انجام میدیم و از فلسفه بافی حرف نمیزنیم خوب ، هر دین و اعتقادی که میخوای بسنجی ببین خالقش کیه ، هدفش از اعلام و درخواستی که داره و همینطور پایان کار که میشه معاد. اگه جواب داشت که میمونه تخصصی باهاش بحث میکنیم ( تا ببینی که چه چیزی داره که دین و یا اعتقاد و یا مکتب و عرفانت اونو نداره ) اگه با عقل سلیم و بدون غش. اگه پاسخ نداشت بدون که غلطه |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۳۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۲۰:۱۱ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۳۰/بهمن/۹۱ ۱۹:۳۴)mahdy30na نوشته است: ایا یک خدا که همه امور به او ختم میشود در این عقاید وجود دارد یا نه؟فکر می کنم در یکی از پستها آقای فرهاد 55 نوشته بود فا همان آفریننده است. من به آثار لی مراجعه کردم و فکر می کنم حق با ایشان است و اینان فا را یک قانون و اصل و یک نوع خدای نهایی و اصلی می دانند که همه چیز به او بر می گردد. (البته ایرادات زیادی در قوانین این فا وجود دارد) اینهم نمونه هایی از توضیح فا: " حقیقت این است که فای بودا به قسمت اندکی از نوشته های مقدس بودیستی که فقط فای بودا در سطح ابتدایی است محدود نمی شود. از سوی دیگر چیزی وجود ندارد که فای بودا قادر به توضیح آن نباشد. از ذرات و مولکول ها گرفته تا کائنات, از چیزهای کوچک گرفته تا چیزهای بزرگ به طور کامل از تمام اسرار پرده بر می دارد." "فقط فای بودا می تواند به طور کامل از اسرار عالم, مکان- زمان و بدن انسان پرده بردارد, میتواند به طور واقعی نیک را از پلید و خوب را از بد تشخیص دهد و میتواند در حالی که نگرشهای صحیح ارائه میدهد به تمام نگرشهای غلط خاتمه دهد." "در حقیقت دافا برای این نیست که موجودات انسانی را نجات دهد. آن به تمام موجودات در بعدهای گوناگون آموزش داده میشود." البته در جایی هم ذکر میشود که فهم فا به سطح هرکسی بستگی دارد و فقط کسانی که در سطوح تزکیه واقعی هستند می توانند بدانند که فای اصلی چیست. فکر میکنم این قسمت شاید کپی از مفاهیم اسلام باشد که میگوید فقط کسانی اسم اعظم خدا را میدانند که در سطح بالایی باشند. (برداشت شخصی من است)
|
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۳۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۲۰:۲۴ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب فرمیسک ( نقل قول شما را در پایین همین پست ذکر کرده ام . شما مخالف هستید که فالون دافا را مکتب انحراف جنسی بنامیم ) اگر شما این مکتب را تایید نمیکنید , ما نمیدانیم دلیلش چیست . در ضمن شما در تالار ثبت نام کرده اید , خوش آمدید بهرحال و ظاهرا این تاپیک اولین موضوعی بوده که توجه شما رو جلب کرده و ما نمیدانیم دلیلش چیست انشاالله که خیر است . بهرحال کلمه مکتب جنسی رو من بکار بردم . بر اساس فسلفه کودکانه جناب فرهاد 55 که در تاپیکهای دیگه , ما بسیار از فلسفه ایشان بهره مند شدیم , نکته ای دارای اهمیت بسیار است . فرهاد55 میگوید : اگر فلان مطلبی را بگیم , و اگر دلیلی بر ردش نداشته باشیم پس بازم نمیتونیم بگیم غلطه یا درست من از نکته فلسفی همین فیلسوف تالار جناب فرهاد55 استفاده میکنم و میگویم : اگر بگوییم مکتب منحرف جنسی , و دلیلی بر ردش نداشته باشیم , پس بازم نمیتونیم بگیم درسته یا غلط ![]() ![]() این کاملا با فرمایشات جناب فرها55 مطابقت میکنه منم حرف بدی نزدم . در هر حال نتیجه اینکه :اگر دلیلی بر رد انحراف جنسی دافا ندارید بازم معلوم نیست درست میگید یا غلط شما جناب [b]فرمیسک در این مبحث شرکت کردید و فقط بر رد انحر اف جنسی , دلیل آورده اید . و بسیار از کلمات کتاب دافا هم نقل قول کرده اید .باید بگم بر طبق نظریات فلسفی جناب فرهاد55 من هیچ خطایی انجام ندادم مگر اینکه فرهاد 55 دلیلی ملموس بر رد ادعای من بیاره . لا اقل تا ایجا فکر کنم فیلسوف تالار جناب فرهاد55 متوجه باشه که بقیه افراد هم میتونن مثل خودش از کلمات استفاده کنند . ![]() ضمنا هنوز نمیدانید که همیشه ممکنه برگ برنده ای در دست من باشه . و مطمئن باش به وقتش استفاده خواهد شد. حالا جناب فرهاد55 دوسال علیه دین شبهه انداخت و لطف کنه لا اقل به ده سوال من در مورد مکتب شیطانی دافا جواب بده . متاسفانه فقط از کلمات برای فرار کردن استفاده میکنه . (۳۰/بهمن/۹۱ ۱۹:۱۸)فرمیسک نوشته است: من فالون دافا و سایر مکاتب عرفانی را تایید نمیکنم. |
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فالون دافا، نقد فرقه - دین مورد نظر صهیونیزم(مناظره) | vavp | 61 | 35,372 |
۱۲/اسفند/۹۱ ۲۰:۰۴ آخرین ارسال: ELENOR |