کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
۲۰:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه حقیقت جویان

دوستان کاربری در تالار در حال فعالیته که قبلا با نام های emadm و حالا با نام فرهاد 55 مشغول به فعالیته .

از روی پستهای ایشون میشه فهمید که با تلاش زیادی داره به اسلام تشکیک وارد میکنه . هرچی دوستان دیگه پاسخش

میدن بازم شک جدیدی رو ایجاد میکنه . هیچوقت هم حتی یکبار نشده که با هیچ چیز موافقت کنه .

تمام علم خودش ( که البته به سختی بشه گفت علم )و بقیه دوستان رو داره صرف این میکنه که بگه :

اسلام دینی الهی نیست !

قران الهی نیست !

از کجا معلوم پیامبر وجود داشته !

آیا با فلسفه میشه اسلام رو اثبات کرد و غیره و غیره

بدونید که این کاربر عضو فرقه شیطانی فالون دافاست و برخی دوستان دیگه این مسئله براشون اثبات شده .

در این تاپیک من میخوام این فرقه رو مورد نقد قرار بدم . حالا من میخوام سوال کنم و ببینم کسی هست که بتونه این فرقه

منحرف رو اثبات کنه یا نه !

در تالار موضوعات دیگه ای هم در مورد فرقه ممنوعه دافا هست . اما این تاپیک برای من و شماست تا از کاربر فرهاد55

بپرسیم که چگونه این فرقه و استادش رو اثبات میکنه . اینجا محلی برای ما شیعیانه که بپرسیم :

فالون گونگ چطور خودشو اثبات میکنه . چطور پاسخگوی ابعاد مختلف زندگی و بشریت هست .

( امیدوارم مدیران بخش هم منو همیاری کنند)

(ضمن تشکر از تاپیک : تجربه ای از عرفانهای کاذب )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Havbb 110 ، ELENOR ، Night_World ، سید هادی ، ويانا مبين نژاد ، مفقود الاثر ، Reza71 ، ريحانه الرسول ، منادی حق ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۴۸, ۱۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #141
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است:  من یک تمرین کننده ی فالون دافا هستم و دیدم فالون دافا چیز خوبی است.
ضمن اینکه معلم دافا حکومتها را منصوبینی از طرف خدایان می داند و خوب بر شما پوشیده نیست مخالفت با منصوبین خدایان یعنی مخالفت با خدایان و حداقل تمرین کننده ی دافا به این موضوع اعتقاد دارد.

به جای نوشتن انشا ما از شما در توصیفی که مکتب من در آوردی شما از عالم دارد برهان و استدلال عقلی میخواهیم
اگر عاجزید بگید ما عقل خود را تعطیل کرده ایم و پذیرفته ایم!!!!!!!!!!!!!!!!!
قبلاً هم گفته ام به چه استدلال و برهانی اثبات میکنید که در عالم خدایان وجود دارد؟

هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ

دليلتان را بياوريد اگر راست مى‏گوييد!

(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است:  بحث دیگری که انگشت روی آن گذاشته اید بحث اعتقاد به خدا و خدایان و مقام خدایی است که می فرمایید لی هنگ جی خود را در آن قرار می دهد. از قدیم گفته اند خدا را نمی بینی ؟ به دلیل بشناس! خوب حتما تمرین کننده ی فالون دافا دلیل مهمی در پذیرش این مطلب دیده که پذیرفته و چرا باید اثبات کند؟ آنها که کسی را مجبور به پذیرش خدای خود نکرده اند تا وجودش را اثبات کنند. آنها هم عقل و خرد دارند و می توانند این نکات را زیر سوال ببرند و چه بسا برای بعضی ها سالیان سال طول کشیده تا بتوانند حقایقی را بپذیرند.
بیشتر شبیه لطیفه است توجیهات شما
برای توصیف چیستی و چگونگی عالم برهان اقامه نمی کنید
شما دارید اینجا از مکتب غیرعقلانی خود دفاع میکنید
اگر میخواهید دفاع کنید دلیل عقلی بیاورید نه بافتنی و انشا

(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است:  همچنین در جایی خواندم که ایت الله خمینی هم مهر نبوت را روی بازو یا بین دو کتفش داشته پس او هم پیامبری بوده در یک سطح بالا.

می توان این کلام شما را در بخش خنده های حلال استفاده کرد!

(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است:  تعریف ما از خدا فرق دارد. سایر مذاهب موجودات روشن بین سطح بالا را خدا می دانند و به یک خدا هم به عنوان خالق اصلی و آفریننده ی تمام آفرینش اعتقاد دارند. ایرادی که شما وارد کرده اید ناشی از این برداشت است که فقط خالق اصلی را خدا می نامید و بقیه را موجودات روشن بین و فضلا و عرفا و بزرگان! . این تعریف در مذاهب دیگر متفاوت است . آنها خدایان دارند و یک آفریننده یا پروردگار. برای این منصور حلاج ادعای خدایی کرد . چون در سطوح بالا به روشن بینی رسیده بود.

آیا مجبور هستید در مورد چیزی که به آن علم ندارید مطلب بنویسید
حلاج گفت إنا الحق
من حق هستم
نگفت من خدا هستم

(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است:  سایر مذاهب موجودات روشن بین سطح بالا را خدا می دانند و به یک خدا هم به عنوان خالق اصلی و آفریننده ی تمام آفرینش اعتقاد دارند. ایرادی که شما وارد کرده اید ناشی از این برداشت است که فقط خالق اصلی را خدا می نامید و بقیه را موجودات روشن بین و فضلا و عرفا و بزرگان! . این تعریف در مذاهب دیگر متفاوت است . آنها خدایان دارند و یک آفریننده یا پروردگار. برای این منصور حلاج ادعای خدایی کرد . چون در سطوح بالا به روشن بینی رسیده بود. در آن سطوح آنها قدرتهای الهی شان به ظهور می رسد و نسبت به موجودات سطح پایین خدا و برتر محسوب می شوند.

حرف باطلی است اگر منصوب به اسلامش میکنید
در اسلام هم فقیر و نیازمند به خدا هستند
فرق بنیادین وجود دارد بین اله و ولی خدا
ولی خدا و عرفا حتی 14 معصوم که بالاترین مقام رو در بین مخلوقات دارند همگی فقیر محض به خدا هستند و از ذات خود هیچ ندارند، تنها راه نزدیک شدن به خداوند فانی کردن مختارانه ی اراده ی خودشان در رضای خدا است
و از این طریق ولایت الله از طریق ایشان جاری می شود و آنها نمی خواهند مگر آنچه را که خدا بخواهد
موجوداتی مستقل از نظر اثر بخشی در مقابل خداوند نیستند
مطیع محض خداوند هستند
هیچ حول و قوه ای از خود ندارند!!!!!!!!!!!!!!
اما اله ها اینگونه نیستند
و این یعنی شرک
که شما برای اثباتش باید برهان اقامه کنید!!!!!!!!!!!!!!

(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است:  خوب برادران مسلمان معتقد شیعیان هم گروهی از تزکیه کنندگان هستند. راههای رسیدن به خدا بسیار است .

راه ها وجود ندارد!!!!!!!!!!
فقط صراط مستقیم است
که یکی بیشتر نیست

نگفته اند صراطهای مستقیم در اسلام

به جای نوشتن انشا اگر برهان دارید اقامه کنید

اگر عاجزید و عقل خود را تعطیل کرده اید و بی دلیل پذیرفته اید توصیفات جهان بینی مکتب من در آوردی خود را به جای نوشتن اینهمه انشای توصیفی خالی از برهان عقلی
کافی است یک کلام بگویید

ما بدون برهان و استدلال توصیف جهان بینی مکتب من در آوردی دافو را پذیرفته ایم و عقل خود را برای پذیرشش تعطیل کرده ایم

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، joseffist ، Reza71 ، بیداری12
۱۲:۲۲, ۱۱/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۱ ۱۲:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #142
آواتار
به اندازه کافی بحث شد در این رابطه ...
ما مدام میگوییم دلیل و برهان بیاورید هیچ جوابی ندارند بدهند ... تنها می گویند
نقل قول: "عقیده بر این است"
نقل قول: و یا "به دلیل بشناس! خوب حتما تمرین کننده ی فالون دافا دلیل مهمی در پذیرش این مطلب دیده که پذیرفته و چرا باید اثبات کند؟"
هیچ اثبات و دلیل و برهانی ندارند و فق می گویند چون خوب است بدون اثبات باید بپذیریم ....
یک مسلمان شیعه هیچ عقیده و مسلکی را بدون دلیل و برهان نمی پذیرد ...
هر وقت برهان و استدلال منطقی داشتید با پیام خصوصی بگید تاپیک را باز کنم ... وگرنه با گذاره های غیر عقلانی و احساسی به هیچ جا نخواهید و نخواهیم رسید

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، joseffist ، علی 110 ، Reza71 ، وحید110 ، فاطمه خانم
۱۶:۴۸, ۲۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۱۶:۵۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #143
آواتار
نقل قول: من یک تمرین کننده ی فالون دافا هستم و دیدم فالون دافا چیز خوبی است.

چیز خوب معیار دارد . دلیل میخواهد .
البته این حرف شما خیلی قشنگ است . این یعنی با دل من نفس من سازگار بود . قید و بندی نداشت دیدم خیلی حالی به هولیه در ظاهر گفتم همین خوبه .
گور بابای قیامت و ...
نقل قول:ایراداتی بر آن وارد می کنید که در اول هر کسی ممکنه همان ایرادها و تناقضات به نظرش بیاد اما با گذشت زمان و پیشرفت در مراحل مختلف تزکیه حل می شوند.

این یک نوع سفسطه هست
اول اینکه باید چیزی اثبات بشه تا بری بهش عمل کنی
عمر کوتاه عزیز رو نمیشه بر سر هر چیزی و هر ادعای انسان ناقص بی عقلی مثل خودمون گذاشت .
همه مکتبایی که میگن دلیلی نداریم حالا بیا اومدی پابنپد میشی رو بخوای یه هفته هم امتحان کنی عمر عزیزت گذشته .
خیلی عجیبه این استدلال اصلا ادم میمونه چی بگه!

نقل قول:فالون دافا پنج حرکت تمرینی بسیار ساده و راحت دارد

عجب دلیلی ! Big Grin

نقل قول:فالون دافا نه مذهب است نه فرقه. یک روش تزکیه برای پالایش روح و بدن است
به روش هایی برای پالایش روح چی میگن؟!!!

نقل قول:هیچ کدام از تزکیه دهندگان تاریخ و علما و روحانیون در هیچ مذهبی مدارک دانشگاهی و تحصیلات عالیه نداشته اند و دلیل آن هم این است که علوم الهی را با علوم و تکنولوژی بشری متفاوت می دانند. جزییاتش را از مجتهدین و طلبه های حوزه بپرسید که چرا به جای دانشگاه به حوزه می روند؟ چون معتقدند آنجا دانش الهی را کسب می کنند.

عجب!
اتفاقا همین دلیلی بر اثبات ادعای مسلمانان است که پیامبر و امامان ما بدون تحصیل این همه مطالب علمی دارند که هر روز یکی از انها کشف میشود ان هم در همه علوم
ولی بعد از ان شما ابو علی سینا
فارابی ریاضی دان بزرگ
خواجه نصیر الدین طوسی منجم ریاضی دان طبیب و ....
و علمایی که الان جامعه علمی به انها افتخار میکند . علمشان را هم از مذهب گرفتند .
اجالتا هیچ دینی اینهمه مطالب علمی عمیق ندارد . ان هم در همه علوم . از ریاضی و فزیک و طب و ...

نقل قول:علوم الهی را با علوم و تکنولوژی بشری متفاوت می دانند.

جوان برو تحقیق کن ببین علوم اروپا از کجا اومد و در جنگ های صلیبی چه چیزی از مسلمان ها دزدیدند که باعث شد الان غرب . غرب بشود
این مطلب را برای دبستانی ها نوشته اید؟!!!

نقل قول:جزییاتش را از مجتهدین و طلبه های حوزه بپرسید که چرا به جای دانشگاه به حوزه می روند؟ چون معتقدند آنجا دانش الهی را کسب می کنند

قبلا تمام علوم روز در حوزه های علمیه تدریس میشد و علمای دین همه دانشمندان بزرگ علمی بودند .
شیخ بهایی ابداعاتی دارد که هنوز بشر نتونسته رازش رو کشف کنه

نقل قول:سرچ بفرمایید ببینید کجای اینترنت شواهدی از رفتار مغایر اخلاق در ایشان می بینید؟

معیار اخلاقی شما کدام است ؟!
نقل قول:بنده در حال حاضر دسترسی به منابع اطلاعاتی ندارم تا سند و آدرس ارائه کنم اما تا جایی که می دانم پیامبران و همچنین رهبر انقلاب هم این مهر را بر بدنشان داشته اند! مهری که در بعضی دو خط متقاطع بوده و در بعضی دایره با مشخصاتی شبیه تای جی و سری واتسا

Big Grin
نقل قول:بحث دیگری که انگشت روی آن گذاشته اید بحث اعتقاد به خدا و خدایان و مقام خدایی است که می فرمایید لی هنگ جی خود را در آن قرار می دهد. از قدیم گفته اند خدا را نمی بینی ؟ به دلیل بشناس! خوب حتما تمرین کننده ی فالون دافا دلیل مهمی در پذیرش این مطلب دیده که پذیرفته و چرا باید اثبات کند؟

خوب برادر یا خواهر گرامی
این دلیل چیست ؟ اصلا اثبات هم نخواستیم .
شما دلیل را هم بیان نکرده اید!!!!!!!!!!!!!!

اتفاقا به یکی گفتم چرا معتاد شدی گفت حتما یه دلیلی داشته دیگه!!!
نقل قول: انسان یک ذره جوهر حیات برای تزکیه دارد و ضمن عمل جنسی آن یک ذره جوهر حیات به هدر می رود و بنابراین در اعمال حلالش هم پرهیزگاری و اعتدال را رعایت می کند چه برسد اعمال خلاف عفت! تمرین کننده باید هر برخوردی از اطرافیان می بیند به جای گشتن به دنبال مقصر به خود نگاه کند ببیند چه ایرادی در اوست که دیگران را وادار به چنان عکس العملی می کند . دنیا را آینه ی خویش بداند و در آن به جستجوی معایب خود بپردازد نه دیگران. تمام نوشته های معلم را بخوانید و ببینید ایرادهایی که وارد کرده اید چقدر ناروا است.

از حوصله این نوشته خارج است که اثبات کنیم اما همه این ها فقط حرفهایی است که ممکن است در نظر اول زیبا بیاید ولی کاربردی نیست . ظالم پرور است . عدالتی در ان نیست

نقل قول: دارای آن مهر مخصوص روی بدنشان هستند و همچنین در جایی خواندم که ایت الله خمینی هم مهر نبوت را روی بازو یا بین دو کتفش داشته پس او هم پیامبری بوده در یک سطح بالا.
Big Grin
به شما میکن دایه مهربانتر از مادر . بنده خدا خودشم همچین ادعایی نداشت
نقل قول:سایر مذاهب موجودات روشن بین سطح بالا را خدا می دانند و به یک خدا هم به عنوان خالق اصلی و آفریننده ی تمام آفرینش اعتقاد دارند. ایرادی که شما وارد کرده اید ناشی از این برداشت است که فقط خالق اصلی را خدا می نامید و بقیه را موجودات روشن بین و فضلا و عرفا و بزرگان! . این تعریف در مذاهب دیگر متفاوت است . آنها خدایان دارند و یک آفریننده یا پروردگار. برای این منصور حلاج ادعای خدایی کرد . چون در سطوح بالا به روشن بینی رسیده بود. در آن سطوح آنها قدرتهای الهی شان به ظهور می رسد و نسبت به موجودات سطح پایین خدا و برتر محسوب می شوند

شما در مورد مذهب های دیگ و مال ما چیزی نفرمایید ببخشید ولی خیلی خنده داره این تعاریف شما . برای خودمونم تازگی داره

نقل قول: یا فقط به صرف اطلاع رسانی و از روی نیت خیر دارید همه را به باد تهمت و توهین می گیرید.

توهیمی نیست بحث علمی است .
نقل قول:خوب برادران مسلمان معتقد شیعیان هم گروهی از تزکیه کنندگان هستند. راههای رسیدن به خدا بسیار است . فالون دافا هم مدعی است یکی از این راههاست. ایا آن را امتحان کرده اید ؟

بله بنده امتحان کردم .چند سال عمر شریف رو با این توهمات گذروندم .
اخرشم هیچی نشد
انرژی درمانی که فکر میکردم با تمین به دست اومده بعدا فهمیدم ارثیه و همه خانواده بی تمرین داشتن خیلی هم قوی تر
وقتی هم پیش یکی از عرفا رفتم . گفتند این چیز خیلی خیلی جزءی هست و چیزایی دیدم که استادتون میدید هنگ میکرد . که البته بنده هم تو هنگ هستم (کاش میشد یه چیزایی گفت)
منتها برادر من یا خواهر سر یه فرصتی تجربیات و نتیجه تحقیقاتم رو در مورد انرژی در مانی عرض میکنم خدمتتون
نقل قول:
آیا می دانید چرا معلم دافا خود را تنها کسی می داند که یک روش تزکیه ی راستین را در لحظات پایانی دنیا تعلیم می دهد؟ این بخاطر ایراد آن مذاهب نیست بخاطر معایبی که انسانهای کنونی پیدا کرده اند و در واقع دیگر پیرو هیچ مذهبی نیستند.

عجب! پس همچین ادعایی هم دارد . اونوقت با کدوم دلیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول: نه من و نه تمرین کننده ی دیگری اجازه ندارد به سوالات فنی شما پاسخ بدهد و سوالات فنی تان را از خود لی هنگ جی بپرسید.

بله چون هیچ دلیلی برای امور ندارید
بنده مایلم سوالات خود را از ایشان بپرسم
حاضر به مناظره هم هستیم
بگید بیان جواب بدن

نقل قول: این بار لی هنگجی را صدا بزنید

ههاااییی للیی هههییی چچچنننگگگگ
صدا زدم کی میاد؟!!

بقیه مطالبتون هم انشایی است که به درد شب شعر و داستان میخورد
این مطالب ادم عاقل را راضی نمیکند
اگر قرار به نوشتن انشا هست بنده بهتر از لی هی چنگ مینویسم .
قول میدهم به ارامش و سعادت هم برسید . دلیلی هم ندارم اما اگر پیرو من بشوید خودتان بعد چند سال میفهمید
لی هیچنگ هم شاگرد منه که اسرارم رو دزدید

ادعا هم که مفت . سنگ مفت گنجشک مفت اثبات هم نمیخواد ٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫٫

با اجازه ناظر محترم تاپیک رو باز میکنیم تا مردم عزیز ببینند و خودشون قضاوت کنند . بنده تا این متن تموم شد کلی ادخال سرور شدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، ELENOR ، joseffist
۱۷:۰۵, ۲۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۱۷:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #144
آواتار
برای بنده سوال بود که پیروان این فرقه ها چگونه برایشان سوال پیش نمی آید در مورد این مسائل پیش پافتاده ...
بعد به این نتیجه رسیدیم که گویا برای همین هست که می گویند :
باید چند سال پیرو باشی تا درک کنی جریان از چه قرار است !!!
این زمان مدت لازم برای شستشوی مغزی است . تکرار تلقین اعتقاد می آورد .
تنها تلقین هست و شتشوی مغزی!!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ارش کمانگیر ، ELENOR ، joseffist
۲۰:۰۸, ۲۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۱ ۲۲:۰۲ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #145
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)agah نوشته است:  سلام
من یک تمرین کننده ی فالون دافا هستم و دیدم فالون دافا چیز خوبی است.
....................................................................................................​...... لی هنگجی خوب است.

جالبه !Big GrinBig GrinBig Grin

ببین دوست من , پهن گوسفند هم چیز خوبیست ! برای رشد گیاهان خوب است . بعنوان سوخت استفاده میشده است .

گوسفندان برای خروج آن از بدنشان بسیار زحمت کشیده اند . بشر سالها برای محصولات کشاورزی از آن سود برده است .

آیا میتوانید پهن گوسفند را مورد پرستش قرار دهید ؟

دوستان توجه کنید : به کلمات دقت نکنید . هیچ حرف غیر اخلاقی در آن نیست . و حقیقت را گفته ام . هر چند کمی تلخ . پستهای رهروان این مکتب
منحرف سرشار از اهانتهای زیر لفظیست . در عین حال که خود را تزکیه کننده میدانند , هر چیزی را به دیگران نسبت میدهند !

چرا نباید حداقل یک دلیل قانع کننده برای اثبات مکتبشان داشته باشند ؟
چرا دائم میایند و در برابر سوالات , فرار میکنند ؟
چرا با نام کاربری های مختلف میایند ؟
مگر همی رفتار رهروان این مکاتب , حیله آنها نیست ؟ این کاملا جنگ نرم آنها علیه ماست .
از آیات قرانی که قبولش هم ندارند , استفاده میکنند تا خود ما را گناهکار نشان دهند . آیا این حیله شیطان نیست ؟

اگر بگوییم اسلام را قبول داریم , میگویند : پیامبر و قران و خدا و معصومین و .... همه را اثبات کن !!

ولی خودشان میگویند : دافا چیز خوبیست ! نیازی هم نیست برای ما اثبات کنند که لی هنگچی متولد کجاست ! کیست ؟ چگونه تناسخ پیدا کرده!

رهروان فرقه منحرف فالون گونگ , بیایید اثبات کنید ! آخه با همه ادعاهاتون فقط در جواب منطقی به یه سوال موندید ؟

به همون خدایی که بهش ایمان دارم اگر مکتبتان را اثبات کردید در همین جا اعلام شکست میکنم . پس دلیل بیاورید اگر دلیلی دارید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۱:۵۰, ۱۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #146
آواتار
به نام الله

این تاپیک در راستای آشکار کردن یکی از شبهه عرفانهای انحرافی و شیطانی توسط اینجانب درست شد .

بعد از این مدت میخوام خدا را شکر کنم و همچنین استغفار از اینکه , به سبب توان کم , نتوانستم آنطور که باید و شاید این چهره زشت این فرقه منحرف را آشکار کنم .

شخصی که از رهروان این فرقه بود , و بسیار هم در این انجمن برای شبهه انداختن به تشیع فعالیت میکرد , در نامه های خصوصیش گاهی تهدید میکرد و گاهی هم از سر دوستی برمیامد , در همان حال نزد مدیران سایت چنان پشت سرم حرف میزد که مدیران با لحنی تند و شاید نه چندان دوستانه باهام برخورد کردند .

گاهی پستهام حذف میشد . نمیدونستم چطور باید اثبات کنم که کسی که خودش پیرو یه مکتب مثلا راستی میدونه , داره از هر روش کذب و دروغی استفاده میکنه !

خدمت شما عرض کنم که وقتی دارید سعی میکنید چهره الحادی و ضد دین فرقه های انحرافی رو اشکار کنید حتما آماده دریافت عنایات خاصه Wink از طرف دوست و دشمن باشید . گرچه من حقیقتا از توجه برادران ایمانی به خودم سپاسگذارم و التماس دعا ازشون دارم . و میدونم درک میکنند که بخاطر خطری که از جانب این فرقه منحرف حس میکردم سعی کردم عقایدشونو آشکار کنم .

شکر خدا که بواسطه واسطه های فیض خودش , بسیار بیشتر از آنکه لیاقتش در من باشه بهم داد . و شکر خدا که تونستم قدمی هرچند کوچک بردارم .

هم انجمنی های گرامی , بسیار مراقب و مواظب باشید . از خدا بخواهید و دعا کنیم که همه ما در مسیر خدا و تشیع گام برداریم و اسیر شیطان ( که متاسفانه بسیار ظاهری اراسته در غالب مکاتب انحرافی پیدا کرده ) نشیم .

التماس دعا دارم .
HeartHeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۲:۳۵, ۱۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #147

سلام خدمت دوستان عزيز و گرامي
اميدوارم وقتتون بخير باشه
قول داده بودم كه در مورد فالون دافا تحقيق كنم و اگر دليلي پيدا كردم كه نادرستي عقايد اونها رو اثبات كنه، شما رو در جريان بگذارم. خب دليلي كه باعث شد به نادرستي عقايد فالون دافا اطمينان پيدا كنم، نظرات عجيب و غريبي است كه آقاي لي هنگجي در باب مخالف با علم بيان نموده اند. شايد بهتر باشه توضيح بيشتري ندم و عين جملات رو ذكر كنم. منبع اين نوشته ها هم اين سخنراني هست.
نقل قول:همان طور که می دانید علم جدید برای انسان توسط موجودات فضایی آورده شده است. آنها وقتی که انقلاب صنعتی در غرب شروع شد آمدند. آن ها با ریاضیات و شیمی شروع کردند - از دانش سطحی و اولیه زمان های پیشین شروع کردند - و به درون ماشینهای مدرن رخنه کردند، و عاقبت به کامپیوترهای امروزی توسعه یافتند. همان طور که توسعه بیشتر ادامه می یابد هدف نهایی شان جای انسانها را گرفتن خواهد بود. تعویض چگونه صورت می گیرد؟ همان طور که گفتم، در بدن انسان های امروزی تقریباً همه یک لایه از بدنی را دارند که توسط موجودات فضایی به وجود آمده است. چرا این را می گویم؟ زیرا تمام علمی که آن ها در شما القا کرده اند در ذهن شما یک شیوه منحرف شده بشری را ایجاد کرده اند. انسانی شبیه این هرگز در هیچ کدام از تمدن های قبلی بشری وجود نداشته است. وقتی ذهن شبیه آن است، بدن هم به همان شکل است. همان طور که می دانید هر سلول در بدن شما، شما است، و مغز شما به مغز هر کدام از سلولهای شما مرتبط است. در این حالت، روند فکری درون سلولهای بی شمار در بدن شما همگی افکار منحرف شده انسانها هستند، و تمامی بدن شبیه آن شده است. این مصادف با این می شود که چرا خدایان دیگر انسان را به عنوان انسان در نظر نمی گیرند. وقتی که انسان دیگر انسان نیست، فایده این که خدایان آن را نجات دهند چیست؟
نقل قول:آب شیرین با آب دریا مخلوط نمی شود چون آنها از یک جنس نیستند ... آب دریا و آب مطلقاً مثل هم نیستند. تنها آب شیرین واقعاً آب است، در حالی که آب دریاها توسط انسانها آب خوانده می شود، که به وقع نوع دیگری از ماده است. آب عنصری است که حیات می آفریند ... یک خدا بسیار بزرگ است و بدنش بسیار وسیع است. اگر او قرار بود اشک بریزد زمین غوطه ور میشد. در حقیقت، آب دریا قطره اشکی از یک خداست. آن چه گفتم ممکن است مثل افسانه به نظر آید. می توانید بروید و آن را آزمایش کنید تا ببینید که ساختار آب دریا مثل اشک انسان است
نقل قول:آیا می دانید خاک زردی که زمین را پوشانده است چیست؟ در واقع مدفوع موجوداتی در سطح بالاتر از بعد بشری است. در واقع بسیاری از انواع سنگ ها مثل خاک هستند. به طور کلی صحبت کنیم، اگر آن در دوره تشکیل زمین بسیار فشرده شده باشد سنگ است، و خاک است اگر فشرده نشده باشد. ولی کاملاً به این شکل نیست. خاک سرخ و سنگ سرخ در حقیقت خون موجودات بسیار عظیم الجثه و بزرگ هستند. بسیاری از افراد حاضر در اینجا در حوزه فیزیک و شیمی کار می کنند. اگر مرا باور نمی کنید، می توانید آن را آزمایش و بررسی کنید. عناصری که آن را تشکیل می دهند تضمین می شود مثل عناصر تشکیل دهنده خون باشند، به جز آن خونی است که برای مدت طولانی منعقد شده است. خاک سرخ دارای مقدار زیادی از آهن است و خون انسان هم همینطور است. بنابراین مایلم به شما بگویم که در جهان، خون سرخ معمولاً خون موجودات درستکار است. خون موجودات اهریمنی سفید است، بنابراین سنگ آهک معمولاً خون اهریمن هاست
نقل قول:طلا و نقره عناصر فلزی از این جهان نیستند. اما راجع به طلا، می دانید که بدن بودا از طلا ساخته شده است. بدن تمام خدایانی که به قلمرو تاتاگاتا رسیده اند طلا است. به بیانی دیگر طلا بقایای موجودات درست کار و عظیم است. زمانی که جهانی عظیم و پهناور تجزیه می شود، همه چیز بلافاصله خرد می شود. درباره این که چطور طلای سطوح مختلف و طلا با اندازه اجزاء مختلف وجود دارند نیز صحبت کرده ام. اما راجع به نقره، آن بقایای بدن موجوداتی است که از سطح تاتاگاتا پایین تر هستند، موجودات در سطح بودی سات وا

جا داره يك نكته اي رو هم عرض كنم خدمت دوستان گرامي ام:
ببينيد، مخالفت كردن با مكاتب راه و رسم خودشو داره. شما اگر خواستيد با فالون دافا مخالفت كنيد، كافيه وجود همين اعتقادات رو با ذكر منبع به فرد بازگو كنيد. اگر فرد عقل خودش رو به كار بندازه مي فهمه كه چنين ديدگاههايي كاملاً اشتباه اند.
متاسفانه ما بعضاً مي بينيم كه روشهاي خيلي زشتي براي مخالفت با مكاتب به كار گرفته ميشن، مثل مطرح كردن تهمتهاي ناروا و زير سوال بردن پاكدامني افراد. اين تهمتها از اونجا ناشي ميشه كه متاسفانه برخي گروههاي مذهبي، تهمت زدن به غير مسلمانان را جايز تصور كرده اند:
http://forum.p313.ir/showthread.php?tid=4153
اما در سوالي كه از كارشناسان ديني داشتم، به اين نتيجه رسيديم كه چنين ديدگاهي از نظر اسلام تاييد نشده است و بنابراين تهمت زدن روش جايزي براي ترويج اسلام محسوب نمي شود.
http://www.askquran.ir/thread42943.html
از مديران گرامي مي خوام كه نگذارند اين جو تهمت زدن در سايتهاي مذهبي عادي بشه.
ممنون Rose
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، قلب ، فاطمه خانم
۱۰:۱۱, ۲۵/فروردین/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۴ ۱۰:۳۵ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #148
آواتار
به نام الله

سلام

از اینکه دوست قدیمی بنده فرهاد55 اومدن و پستی رو دادن خوشحالم . بنده نیز مدتی نیومدم تو تالار . اما در مورد بحثهای ایشان .

صحبت شما در مورد تهمت زدن به مکتب منحرف فالون دافاست و اینکه همیشه تمام حرفهای دیگران رو تهمت به حساب میارید.

در حالیکه مواردی که بنده به چشم خودم از اعضای این مکتب شیطانی دیدم و مخصوصا حمله هایی که استاد این مکتب به ادیان کرده مثلا ادیان رو تشریفات بی فایده دونسته و غیره ..

تمام این موارد از انحرافی بودن و شیطانی بودن این مکتب سرچشمه میگیره . ضمنا فرض رو براین بزارید که عکسهایی در مورد رهروان این مکتب موجوده و اینکه کتابها و مقالات این مکتب در اینترنت هست حالا اگر بنده بعنوان یک مسلمان

منابع رو معرفی کنم و فرد دیگری به دام این مکتب منحرف شیطانی بیافته پس من نیز گناهکارم .

بنابراین نمیتونیم و نمیتونید غیر مستقیم به اشاعه انحرافات این مکتب بپردازید . این دفاع شما هم دیگه واقعا خسته کننده و کهنه شده .

ضمنا دوست خوبم شما از تمام منابع اسلامی هم بپرسید میگن تهمت گناهه ! درسته اما لطفا طوری سوالتون رو نپرسید که جوابی که دوست دارید بگیرید . بنده این تاپیک رو زدم و خودم هم مواردی رو که در اسناد این فرقه شیطانی هست معرفی و مورد بحث قرار دادم .
تهمت بده اما حرفای استاد فرقه دافا در مورد دین و خدایان و ..... خیلی خیلی بدتر هز تهمته .

چون استاد فرقه دافا چیزهایی رو به خدا و ادیان الهی نسبت میده که وجود خارجی نداره و شما که متخصص شناسایی تهمت هستید حتما میدونید که
اینکار تهمت زدن توسط استاد دافا هستش .
۱۱:۰۲, ۱۹/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۶ ۱۱:۰۶ توسط joseffist.)
شماره ارسال: #149
آواتار
سلام خدمت خواننده گان و عزیزان بیننده این پست Blush

مدتی حدود چهار سال میگذره ....از زمانی که من شروع کردم به افشای عقاید شیطانی و انحرافی یکی از فرقه های موجود در ایران که متاسفانه مورد فهر و غضب رهروانش قرار گرفتم .

این روش یا عرفان کاذب , خود منم جذب میکرد و اگه عنایت ویژه خدا نبود , منم زمان زیادی را در راه اهداف این فرقه , به هدر داده بودم .

دلم میخواد از همون رهروان دو آتشه بپرسم ...الان بعد از چندین سال ,‌ از سال 2000 تا اکنون ,‌ به چی رسیدید ؟

چی بدست آوردید ؟

آرامش شکننده ؟ ضجری که در راه دنباله روی یک مکتب کج و معوج تحمل کردید و واقع بینانه , اگر نگاه کنید خواهید دید که ,

چیز زیادی بدست نیاوردید . عمر تلف کردید . ضجر کشیدید و شاید بتونید بگید آرامش دارم که مطمئنم , ندارید !!

هر روز ضجر بیشتری متحمل میشید و نمیدونید چرا !!! این ضجر , همون جهل خودتونه به راه راست Wink

آرامش شکننده !!! دنباله روی از یک فرقه علیه حکومت مرکزی چین !! از دست دادن پول و از همه مهمتر زمان !!!!

ازتون میخوام واقع بینانه و نه از روی تعصب , به خودتون نگاه کنید !!!!

ای کاش , ای کاش میتونستم نشانتون بدم که خدا چه چیزهای ارزشمدی را براحتی بهم داده در حالیکه در فالون گونگ بر اساس اینکه هدف ضجر کشیدن و پاک شدنه ,‌ اون بودای دروغ گوی بی عرضه و خدایان پر مدعا ,‌ هیچ بهره ای برای رهرو ندارن و البته
نمیگم راه خدا سخت نیست اما نعمت خدا بی پایانه !!! و بی حساب به مومن عطا میشه .

عوضش خدایان دافا و موجودات سطح بالا , انسان را لایق نابودی میدانستند و قرار بوده آخرین فرصت را به بشر بدن و چقدر , ظالمن این خدایان نیکخواه !!!!

اون رهروانی که همدیگر را به جاسوسی متهم میکنن و دایم در حال تهمت به هم هستن و اسمشو میزارن , تزکیه !!Sad
از طرف هیچ خدای دروغین و استاد دروغگویی , نمیتونن بقیه را رشد بدن !!!!

الان سالها گذشته و چشمم به این تاپیک خودم افتاد BlushBlush هیچ نفعی در این مکاتب دروغین نیست . و ای انهاییکه دنبال راه راست میگردید , خیلی مواظب باشید . وقت و عمرتون را مثل من هدر ندید . خیلی سخته که در این دامها بیافتید و بتونین نجات پیدا کنید .

ازتون دعوت میکنم با مطالعه , حقیقت دین خدا را دریابید . غرق در نعمات بی حد خدا بشید . ارزش داره که یک عمر دنبال خدا و مکتب اسلام , بگردید تا لحظه ای , حتی آخرین لحظه , با ایمان به خدا , دفتر زندگی را ببندید.( بعد از 120 سال )

براتون آرزوی عاقبت بخیری دارم . حتی برای اون بندگان خدا که از روی جهل خودشون , دنبال چنین مکتب بی اساسی میرن.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]