|
پیامبر من...
|
|
۱:۱۰, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۹ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم کتاب پیامبر من نوشته ی حاج آقا هادی قطبی هست که که چهل قدم با پیامبر مارو جلو میبره،کتاب مختصر و مفیدی هستش. این کتاب یکی از عیدیهایی هستش که توی سفر راهیان نور از شهدا گرفتم، و با اجازه ی ناشر و مؤلف قصد دارم، هرازگاهی یه قدمشو توی این تاپیک بیان کنم. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۹, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا کمکم کن... یا علی... قدم سی و پنجم: بر دیگری برتر ی ندارید، مگر به خاطر دین یا عمل شایسته.(نهج الفصاحه،ص482) هدیه دادنش... شدیداً حق شناس بود. وقتی هدیه ای می دادند، اصرار داشت به بهتر از تلافی کند. البته از بی دین ها نمی پذیرفت. زاهر، اعرابی بود و از علاقه مندانش. از بیابان آمده بود، ولی نه دست خالی. پیام بر هم از شهر هدیه ای به او داد به مراتب بهتر.(نظام الحکومة النبویه،ج2،ص100؛ به نقل از خاتم النبیین،ص188) |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۱۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا کمکم کن... یا علی... قدم سی و ششم: هر کس عمل ناشایسته ای ببیند، به دست خود مانع آن شود؛اگر نتوانست با زبان و اگر نه با دل، که حداقل ایمان همین است.(نهج الفصاحة،636) نهی از منکرش... در حجة الوداع پشت سر پیام بر سوار بود. اما وقتی کاروان زنان می گذشت، چشمش هم دنبال کاروان رفت. پیام بر نگذاشت. دستش را گذاشت روی صورت فضل بن عباس . دوبار این کار را کرد تا از نگاه بد بازش دارد. چون اهل علم هم بود. نمی خواست کسی به گناه بیفتد.(بحارالانوار،ج21،ص406؛ به نقل از خاتم النبیین،ص116) هر چند معتقد بود: امر به معروف و نهی از منکر کنید، هر چند اهلش نباشید.(نهج الفصاحة،ص58) |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا کمکم کن... یا علی... قدم سی و هفتم: اگر بدی کردی، به دنبالش نیکی کن تا اثرش را ببرد.(نهج الفصاحة،ص639) همسایه داری اش... برای همسایه حرمت قائل بود؛ مثل خون مسلمان.تا چهل خانه را هم همسایه اعلام کرد. برای وحدت و همیاری بیشتر. می گفت: اگر مریض شد باید عیادتش کنی، اگر مُرد باید تشییعش کنی، اگر قرض خواست باید بدهی و اگر حادثه ی تلخ و شیرینی رخ داد، باید شریکش باشی و تسلیت یا تبریکش گویی. حتی در خانه سازی هم مراعاتش را بکن، دیوار خانه ات مانع باد نباشد.(همان،ص657) آنقدر مهم بود که در جنگ تبوک گفت: هر کس همسایه اش را اذیت کرده، با ما نیاید.(مستدرک الوسائل،ج8،ص423؛ به نقل از با محمد،ص54) |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا کمکم کن... یا علی... قدم سی و هشتم: در آسایش خدا را بشناس تا در سختی بشناسدت.(نهج الفصاحة،ص219) کمکش... ناتوان بود و پیرزن. می خواست آب از چاه بردارد و نمی توانست. پیام بر از راه رسید و کمکش کرد. بعد هم گفت: پیش برو و راه خیمه ات را نشان بده. پیرزن رفت تا در خیمه. هرچه همراهان اصرار کردند که آقا مشک را به ما بدهید، فایده ای نداشت. فرمود: من به کشیدن بارِ امت و تحمل سختی هایشان سزاوارترم.(منهج الصادقین،ج9،ص370؛ به نقل از اهل بیت عرشیان فرش نشین،ص348) |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا کمکم کن... یا علی... قدم سی و نهم: خداوند نه به صورت و اموال که به دل و اعمال می نگرد.(نهج الفصاحة،ص219) رحم به حیوانش... رحمتش شامل حتی حیوانات هم شده بود. از شکار کردن در ایام تولید مثل نهی می کرد و خود هرگز شکار نکرد.(اسدالغابه،ج2،ص92؛ به نقل از خاتم النبیین،ص486) از کشتن جانداران نهی می کرد، مگر آنکه آزار برسانند.(منتخب میزان الحکمة،ح1814) حقوقشان را رعایت می کرد؛ توصیه هم داشت. می گفت به صورت چهارپایان نزنید، آنها حمد و تسبیح می گویند. بی جهت سوارشان نشوید و بیش از طاقت از آنها کار نکشید.(همان،ح1804و1807) حتی گفته بود: چه بسا مرکبی که از صاحبش بهتر و بیشتر به یاد خداست.(همان،ح1805) از جنگ انداختن بین آنها هم نهی کرده بود.(تیسیرالوصول،ج3،ص213؛ به نقل از خاتم النبیین،ص488) نزد پیام بر، یکی را کَک گَزید؛ داشت او را لعن می کرد، فرمود: او را لعن مکن، زیرا پیام بری را برای نماز بیدار کرده است.(مطالب العالیه،ج2،ص444؛ به نقل از همان،ص487) گوسفندی را هم دید که کسی می خواهد ذبحش کند، ولی پای بر گردنش نهاده و چاقو تیز می کند. فرمود: مگر می خواهی او را دوبار بکشی؟(مجمع الزوائد،ج4،ص33؛ به نقل از همان،ص484) تعریف کرده بود که زنی بدکاره بخاطر آب دادن به سگی از عذاب نجات یافت.(منتخب میزان الحکمة،ح1808) خودش هم داشت وضو می گرفت که گربه ای کنارش ایستاد. دانست که تشنه است، اول او را آب داد، بعد وضو گرفت.(بحارالانوار،ج16،ص293) |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۲۵/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۱ ۱۲:۳۰ توسط گل مرداب.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا علی... قم آخر... مرگ را بسیار یادش کنید، زیرا گناهان را پاک و حرص دنیا را کم می کند؛ خواه نیازمند باشی یا بی نیاز.(نهجالفصاحة،ص591) یاد مرگش... سفارش کرده بود: دور و اطراف اگر کسی از دنیا رفت، برای تشییع خبرش کنند.(خاتم النبیین،ص429) وقتی می آمد فکر می کرد؛ شاید مرگ به یادش می آمد. از چهره اش می فهمیدند.سنن النبی،ص202و203؛ به نقل از همان،ص73) همسرش امّ سلمه می گفت: جای خوابش به اندازه ی یک قبر بود. به طرف قبله هم می خوابید.(المطالب العالیه،ج2،ص397؛ به نقل از همان،ص142) وقتی هم می خواستند برایش مسجد بسازند گفته بود: مثل برادرم موسی(علیه السلام) سایبانی هم بزنید. وقتی بلند می شد سرش به سقف می خورد. می گفت: مردن از این هم نزدیک تر است.(بحارالانوار،ج19،ص112؛ به نقل از همان،ص129) کاش تمام قدم هایم بوی تو را می گرفت... امشب تمام عاشقان را دست به سر کن
یک امشبی با من بمان با من سحر کن بشکن سر من کاسه ها و کوزه ها را کج کن کلاه، دستی بزن، مطرب خبر کن گل های شمعدانی همه شکل تو هستند رنگین کمان را بر سر زلف تو بستند تا طاق ابروی بت من تابه تا شد دُردی کشان پیمانه هاشان را شکستند تو میر عشقی عاشقان بسیار داری پیغمبری با جان عاشق کار داری امشب تمام عاشقان را دست به سر کن یک امشبی با من بمان با من سحر کن یک چکه ماه افتاده بر یاد تو و وقت سحر این خانه لبریز تو شد، شیرین بیان، حلوای تر تو میر عشقی عاشقان بسیار داری پیغمبری با جان عاشق کار داری.... |
|||
|
۰:۵۳, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
![]() ۱) وَلَلْآخِرَةُ خَیْرٌ لَّكَ مِنَ الْأُولَىٰ -الضحی ۵ ۲)إِنَّا أَنزَلْنَا عَلَیْكَ الْكِتَابَ لِلنَّاسِ بِالْحَقِّ...-الزمر۴۱ ۳)وَإِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِیمٍ القلم ۴ ۴)...وَأَنزَلَ اللَّـهُ عَلَیْكَ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَعَلَّمَكَ مَا لَمْ تَكُن تَعْلَمُ وَكَانَ فَضْلُ اللَّـهِ عَلَیْكَ عَظِیمًا -النساء۱۱۳ ۵) وَمَا كَانَ اللَّـهُ لِیُعَذِّبَهُمْ وَأَنتَ فِیهِمْ وَمَا كَانَ اللَّـهُ مُعَذِّبَهُمْ وَهُمْ یَسْتَغْفِرُونَ- الأنفال ۳۳ ۶) وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِینَ- الأنبیاء ۱۰۷ ۷)لَّقَدْ كَانَ لَكُمْ فِی رَسُولِ اللَّـهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِّمَن كَانَ یَرْجُو اللَّـهَ وَالْیَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّـهَ كَثِیرًا -الأحزاب ۲۱ ۸) لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْكُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَّحِیمٌ- التوبه ۱۲۸ ۹)یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِیرًا ﴿٤٥)وَدَاعِیًا إِلَى اللَّـهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِیرًا- الأحزاب ۴۶ ۱۰)لولاک لما خلقت الۀفلاک( بحار الأنوار (ط - بیروت)، ج16، ص: )406 11)إِنَّا أَعْطَیْنَاكَ الْكَوْثَرَ - الکوثر 1 12-13)فَلَا یَحْزُنكَ قَوْلُهُمْ إِنَّا نَعْلَمُ مَا یُسِرُّونَ وَمَا یُعْلِنُونَ - یس 76 14)وَإِنَّ لَكَ لَأَجْرًا غَیْرَ مَمْنُونٍ- القلم 3 منبع:کتاب پیامبر وهابیت( سید مجتبی عصیری)
http://bargemarefat.mihanblog.com/post/1196 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 69361.gif]](http://www.samenblog.com/uploads/s/salsabil/69361.gif)