کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمکم کنید:: فقط خدا را دوست دارم، اهل بیت را نه!
۲۰:۳۳, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
یک سوالی که خوره شده به جونم و داره نابودم میکنه رو از شما دوستان میپرسم لطفا جواب سوالمو بدید؟
الا یک مدتی هست که محبت و علاقم نسبت به اهل بیت و امام زمان و شهدا و رهبر خیلی کم شده ولی در عوض یک محبت وصف نشدنی به خود خدا پیدا کردم که داره دودمانمو بر باد میده
از طرفی خوشحال هستم که این محبت برام پیدا شده از طرفی هم با خودم کلن جار میرم که دیگه چرا محبت اهل بیت و امام زمانو ندارم
خیلی برام سخت شده
حالا سوالم اینه که ایا محبت اهل بیت واسطه ای هست برای محبتت خدا و بعد از این که محبت خدا رو به دست اوردم دیگه نیازی به محبت اهل بیت ندارم چون اهل بیت خودشون بخاطر محبت خدا برا ما عزیز هست لطفا کمک کنید ؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، dinpajoohan ، یاســین ، jamal
۲۰:۴۱, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #2

بابا تو که خوبی

من کلا قوه محبتم و... تعطیل شدهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sajad0511 ، شیدا ، dinpajoohan ، menrabb
۲۰:۵۱, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
آخه اهل بیت علیهم السلام و خداوند متعال که از هم جدایی ندارن که با رسیدن به خداوند، دیگه به محبتشون نیازی نباشه
اون بزرگواران خودشون محو در خداوند هستن
من فکر میکنم ماها به دلیل نقصهایی که داریم همواره محتاج و نیاز مند اون بزرگواران که واسطه فیض الهی هستن میباشیم در دنیا و اخرت

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، sajad0511 ، maryam 135 ، Havbb 110 ، aboutorab ، fatemeh ، آفتاب ، fiftynine ، وافی ، یاســین
۲۰:۵۱, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #4

دوست عزیز تا جایی که من از زندگی بزرگان شنیدم، ما حتی ذره ای از نور اهل بیت و خاصه امام زمان ارواحنا فدا رو نمیتونیم درک کنیم. اگر هم قطره ای معرفت و محبت آنها را بچشیم در دریای بزرگواریشان غرق خواهیم شد.
این تازه میشه اهل بیت، خلیفه و انوار الله، راهنمایان و تنها مسیران به سوی الله، چه برسد به خود پروردگار عالمیان.
بدون محبت اهل بیت راه پیمودن در مسیر سلوک مثل بدون نور و راهنما حرکت یک تشنه در بیابانی تاریک در پی آب است که ممکن است کسی در نهایت با آبی آلوده و گل آلود عطشش را فرونشاند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، revenger ، مهدی2012
۲۰:۵۵, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۰:۳۳)sajad0511 نوشته است:  سلام
یک سوالی که خوره شده به جونم و داره نابودم میکنه رو از شما دوستان میپرسم لطفا جواب سوالمو بدید؟
الا یک مدتی هست که محبت و علاقم نسبت به اهل بیت و امام زمان و شهدا و رهبر خیلی کم شده ولی در عوض یک محبت وصف نشدنی به خود خدا پیدا کردم که داره دودمانمو بر باد میده
از طرفی خوشحال هستم که این محبت برام پیدا شده از طرفی هم با خودم کلن جار میرم که دیگه چرا محبت اهل بیت و امام زمانو ندارم
خیلی برام سخت شده
حالا سوالم اینه که ایا محبت اهل بیت واسطه ای هست برای محبتت خدا و بعد از این که محبت خدا رو به دست اوردم دیگه نیازی به محبت اهل بیت ندارم چون اهل بیت خودشون بخاطر محبت خدا برا ما عزیز هست لطفا کمک کنید ؟؟؟؟
با سلام
دوست من
بنده یه جوابی در خور حال شما و خودم به شما می دهم
ببین دوست من ما در روایات داریم که وقتی این فکرها امد به سرتان که شما خدا را درک می کنید و می توانید به خود خدا فکر کنید بدانید که این راه و این فکر شما اشتباه است
چرا که ما علمای بسیار بسیار زیادی داشته ایم که بعد از سالها تلاش و حرکت در عرفان و کارهای عرفانی باز هم به خود خدا نرسیده اند
و در اصطلاح عرفا به ذات حق و یا به یقین نرسیده اند . به نظرم که این افکار که ممکن است برای هر کسی پی بیاد از افکار شیطانی هست برای اینکه ما را از اهل بیت علیه السلام دور کنند
تو قران خطاب به پیامبر می فرماید : به مردم بگو که اگه خدا را می خواهند دوست بدارند مرا (پیامبر را) دوست بدارند و اطاعت کنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شیدا ، aboutorab
۲۱:۰۱, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۰۴ توسط sajad0511.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۰:۵۵)dinpajoohan نوشته است:  با سلام
دوست من
بنده یه جوابی در خور حال شما و خودم به شما می دهم
ببین دوست من ما در روایات داریم که وقتی این فکرها امد به سرتان که شما خدا را درک می کنید و می توانید به خود خدا فکر کنید بدانید که این راه و این فکر شما اشتباه است
چرا که ما علمای بسیار بسیار زیادی داشته ایم که بعد از سالها تلاش و حرکت در عرفان و کارهای عرفانی باز هم به خود خدا نرسیده اند
و در اصطلاح عرفا به ذات حق و یا به یقین نرسیده اند . به نظرم که این افکار که ممکن است برای هر کسی پی بیاد از افکار شیطانی هست برای اینکه ما را از اهل بیت علیه السلام دور کنند
تو قران خطاب به پیامبر می فرماید : به مردم بگو که اگه خدا را می خواهند دوست بدارند مرا (پیامبر را) دوست بدارند و اطاعت کنند

دوست عزیز من نگفتم که خدا را شناختم چون فقط خود خدا خودش را میشناسد
من میگم که دیگه نمیتونم به کسی جز خدا محبت داشته باشم برای همین میترسم که نکنه تو راه اشتباهی قدم برداشتم چون باید محبت اهل بیت رو هم داشته باشم ولی من محبت اونها رو دیگه ندارم

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۰:۵۱)freewish نوشته است:  دوست عزیز تا جایی که من از زندگی بزرگان شنیدم، ما حتی ذره ای از نور اهل بیت و خاصه امام زمان ارواحنا فدا رو نمیتونیم درک کنیم. اگر هم قطره ای معرفت و محبت آنها را بچشیم در دریای بزرگواریشان غرق خواهیم شد.
این تازه میشه اهل بیت، خلیفه و انوار الله، راهنمایان و تنها مسیران به سوی الله، چه برسد به خود پروردگار عالمیان.
بدون محبت اهل بیت راه پیمودن در مسیر سلوک مثل بدون نور و راهنما حرکت یک تشنه در بیابانی تاریک در پی آب است که ممکن است کسی در نهایت با آبی آلوده و گل آلود عطشش را فرونشاند.

به نظر من محبت اهل بیت راهیه برای رسیدن به محبت خدا و بعد از اون دیگه محبت اهل بیت معنی نداره این طرز فکر من درسته یا نه ؟؟؟
۲۱:۱۰, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اتفاقاً سوال خوبی هست
اولاً باید یک مسئله به خوبی تبیین بشه دوستان
نشانه ی محبت حقیقی به خدا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک وقت ما توهم محبت داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک وقت ما حقیقتاً محبت به خدا داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوال اول نشانه ی محبت حقیقی به خدا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول این رو بگید تا بعد ببینیم این فکر که میشه بدون محبت اهل بیت خدا رو دوست داشت حقیقت الهی است یا یک توهم شیطانی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، شیدا ، سید هادی ، ali.khm ، Havbb 110 ، revenger ، وحید110 ، aboutorab ، حفیظ ، Farzaneh ، در جستجوی سختی ، عماره ، ترنم ، neyestan23 ، السا ، m.hossein ، یاســین
۲۱:۱۶, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۱۰)علی 110 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اتفاقاً سوال خوبی هست
اولاً باید یک مسئله به خوبی تبیین بشه دوستان
نشانه ی محبت حقیقی به خدا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یک وقت ما توهم محبت داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک وقت ما حقیقتاً محبت به خدا داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سوال اول نشانه ی محبت حقیقی به خدا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اول این رو بگید تا بعد ببینیم این فکر که میشه بدون محبت اهل بیت خدا رو دوست داشت حقیقت الهی است یا یک توهم شیطانی

به نظر بنده محبت واقعی خدا یک چیزی مثل یک عشق افراطی به یک معشوق زمینیه که همچیزو در مقابل خدا بی ارزش میکنه حتی نعوذ بلله اهل بیت رو فقط و فقط خود خدا و دیگر هیچ و اینکه فرد لحظه شماری کنه برای رسیدن مرگش که زود تر به لقائ پروردگارش برسه
۲۱:۱۹, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۲۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #9
آواتار
آیا می توان به خدا ایمان نداشت اما خدا را دوست داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا میتوان خدا را دوست داشت اما محبوبترین چیزها نزد خدا را دوست نداشت؟

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۱۶)sajad0511 نوشته است:  به نظر بنده محبت واقعی خدا یک چیزی مثل یک عشق افراطی به یک معشوق زمینیه که همچیزو در مقابل خدا بی ارزش میکنه حتی نعوذ بلله اهل بیت رو فقط و فقط خود خدا و دیگر هیچ و اینکه فرد لحظه شماری کنه برای رسیدن مرگش که زود تر به لقائ پروردگارش برسه

یک توضیح بدهم

اولین نشانه ی محبت واقعی این است که شخص اصلاً این گونه عبارات را به کار نمی برد:

(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۱۶)sajad0511 نوشته است:  به نظر بنده

اصلاً نظر بنده مهم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی محبوب من نظر داده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی محبوب من خودش مشخص کرده است که نشانه ی عاشق من چیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگر کسی که خدا محبوبش شده نظری از خودش ندارد
نظرش نظر محبوبش است!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali.khm ، Havbb 110 ، وحید110 ، aboutorab ، Farzaneh ، ترنم ، fatemeh ، سید ابراهیم ، عماره ، ali0077 ، fiftynine ، neyestan23 ، السا ، یاســین
۲۱:۲۶, ۲۵/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۵۸ توسط sajad0511.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۵/بهمن/۹۱ ۲۱:۱۹)علی 110 نوشته است:  آیا می توان به خدا ایمان نداشت اما خدا را دوست داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آیا میتوان خدا را دوست داشت اما محبوبترین چیزها نزد خدا را دوست نداشت؟
دوست داشتن بعد از ایمان می اید و امکان این وجود ندارد که چیزی رو قبل از درک کردنش دوست داشته باشیم ...
سوال دوم شما هم به نظر من تمام هستی به خاطر همین عشق به خدا افریده شده و دلیل خلقت همین است و به همین خاطر چرا ما سطحی نگر باشیم چرا دنبال ان چیزی که اهل بیت را به ان مقام رساند نباشیم و دنبال خود انها باشیم
به نظر من اگه کسی اینجوری فکر کنه تمام عمرش بر فنا رفته مثل اینکه ما بهشت رو دوست داشته باشیم نه بهشت افرین یعنی اهل بیت رو دوست داشته باشیم نه اهل بیت افرین را..
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]