|
(جواب اضافه شد)جایزه کارت شارژ برای کسی که به این سوال جواب بدهد!!!!
|
|
۲۳:۰۷, ۱۲/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۱ ۱۸:۱۷ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام هر کس به این سوال جواب بده یک کارت شارژ 2 هزار تومنی (ایرانسل یا همراه اول ) پیش من جایزه داره
سوال اینه : چرا شیعه ها بعد از اینکه امام جماعت سوره حمد رو تموم کرد کلمه (الحمد الله ) رو میگن ولی سنی ها کلمه ( امین )رو میگن ؟؟؟ یک راهنمایی: باید به تفسیر سوره حمد دقت کنید تا بتونید به سوال جواب بدید مهلت شرکت در مسابقه ساعت 24 روز 20 بهمن البته شاید هم چند روز تمدید بشه بدویید جواب بدید جایزه بگیرید |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۰, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
"دل خسته" جوابای خوبی داد. بنده به عنوان یه قاضی نسبتا عادل اون رو انتخاب می کنم.
|
|||
|
|
۰:۵۰, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
سلام دل خسته برنده شد البته یک تیکه از جواب رو نگفت ولی بهتر از بقیه بود دفعه بعدی اگر جایزه گذاشتم به کسی که کامل جواب بده میدما
دلخسته پیام خصوصی بده همراه اول میخوای یا ایرانسل |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۱ ۲۳:۰۷)ahmad1300 نوشته است: سلام دل خسته برنده شد البته یک تیکه از جواب رو نگفت ولی بهتر از بقیه بود دفعه بعدی اگر جایزه گذاشتم به کسی که کامل جواب بده میدماسلام لطف داری شما ممنون ، من شماره اعتباری ندارم به حرف وحید آقا عمل کنی بهتره. یا اصلا بگذار مسابقه بعدی دو تا کارت شارژ هر جور صلاحه. |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
|
۲:۱۹, ۲۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۵:۲۳ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
اقای دل خسته کارت شارژ رو نخواست من 2 هزار تومن میندازم صدقه دیگه چاره ای نیست
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایجاد مغالطات در زمینه ولایت فقیه توسط علی یعقوبی+جواب | عبدالرحمن | 33 | 11,734 |
۴/مرداد/۰۱ ۱۲:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| این بار هم یه جواب خیلی محکم میخوام(شبهه ای در رابطه باواقعه عاشورا) | رمز شب | 7 | 3,151 |
۲/آذر/۹۱ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: S!lenced |
|
| جواب 10 سوال مهم از زبان حجت الاسلام قرائتی | Anti-satanism | 0 | 1,163 |
۱۲/آبان/۹۱ ۲۲:۲۲ آخرین ارسال: Anti-satanism |
|