|
نکات منفی مجموعه تلویزیونی زمانه
|
|
۱۵:۵۸, ۲۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۵:۵۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم مدتی هست که مجموعه تلویزیونی با این نام از سیما پخش میشه،قصد دارم اینجا با هم تبادل نظری حول این مجموعه داشته باشیم نکات منفی که من در این مجموعه دیدم شامل این موارد هست : - در ابتدا نقش اول زن این سریال با نقش اول مرد بدون اجازه پدر خود ازدواج می کنه ، تا این جا شاید مشکلی نباشه ، اما مشکل از این جا آغاز میشه که در این سریال این امر امری طبیعی قلمداد میشه و در پایان مدت ازدواج موقت ، حق به اون خانم داده میشه. - در این سریال شاهد عشق های مثلثی و مربعی هستیم ، هم برای نقش اول مرد و هم نقش اول زن،گاها برداشت منفی هم از این روابط ذکر نمیشه. لطفا اگر نظر دیگه ای دارید مشارکت کنید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۴, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
جالبتره قضیه اینکه شما حتی یک صحنه صحبت از خدا و خدایی بودن نه میشنوید نه می بینید!! دکتری که مثلا شخصیت بسیار مثبت فیلم بود انواع و اقسام عکس شخصیتهای آنچنانی به در ودیوار ویلا که چه عرض کنم کاخ کرملینش بود!!! البته مثلا همشون موسیقیدانان بزرگ بودن.
فقط نمی دونم مگه ایران خودش هیچ موسیقیدانی نداره که عکسش بره رو دیوار ؟! یا عکس دکارت اونجا چی کار میکرد خدا می داند و بس.....فمینیست و سکولاریسم به نظرم در این مجموعه بیداد میکنه!دختر به ظاهر مورد ظلم واقع شده سریال بی تقصیر و محق ولی پسره ..... من یه مطلبی تو وبلاگم گذاشتم اگر دوست داشتید خوشحال میشم بخونید و نظر بدید. http://786taha.mahdiblog.com/article-7.html |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۲۰:۲۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان به نکات بسیار دقیقی اشاره کردند که به فکر بنده نرسیده بود. این که انسان های مثبت در فیلم ، کسی که اهل رشوه نیست و بخشنده هست ، صادق هست و ... ، ناچاره دروغ بگه و .... جالبه که این بازیگر معمولا نقش مثبت هم بازی می کرده و شخصیت مثبتی بوده. نکته دوستمون در مورد شخصیت های روی دیوار هم بسیار دقیق و تامل برانگیز بود. (۲۶/بهمن/۹۱ ۲۳:۳۶)maryam 135 نوشته است: من فکر می کنم شما سریال رو کامل ندید . ارغوان قبل از ازدواجش پیش پدرش میره و موضوع ازدواجش رو مطرح میکنه و از پدرش می خواد که گواهی فوت خودش (پدر ارغوان ) رو جعل کنه . پدر ارغوان از ازدواج بهزاد با ارغوان کاملا آگاه بوده است.سلام من این مجموعه رو شاید 50 درصد دیده باشم ، اما از کسی که پیگیر این مجموعه بوده پرسیدم ،گفت این اجازه در مورد ازدواج دوم با آقای دکتر بوده. یک نقد دیگه ای که بنده دارم ، عدم واقع گرایانه بودن بعضی مسائل بود. مثلا این که بر اثر شنیدن ازدواج شخصیت اول مرد ، دو نفر سکته می کنند و می میرند! واقعا دور از ذهن و اغراق آمیز هست. |
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بزگترین مشکل این سریال گفتن دروغ های زیاد بین شخصیت هاست.
همشون پشت سر هم در هر سکانس دروغ می گن بعضی جاها اصلا نیازی نیست که دروغ گفته بشه مثلا زن منوچهر زنگ می زنه میگه کجایی دروغ میگه. سینا دروغ میگه. بهزاد دروغ میگه. ارغوان که دیگه قربونش برم! این امر باعث میشه دروغ گویی عادی جلوه داده بشه برای مخاطبان سریال و قبحش کاملا ریخته بشه... |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بله من به این نکته ها توجه نکرده بودم کاملا درسته
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۱ ۲۰:۲۳)a123 نوشته است: بزگترین مشکل این سریال گفتن دروغ های زیاد بین شخصیت هاست. سلام خود تهیه کنندشم میگفت هدفشون عاقبت دروغگویی و کینه توزیه البته به جز دروغ در مورد ازدواج بهزاد و ارغوان، دروغای دیگه خیلی هم بد جلوه داده نشده |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
این متن رو خوندم ، جالب بود ، در اینجا قرارش می دم : نقل قول:زمانه سریال در حال پخش تلویزیون شب گذشته -سه شنبه شب 24/11/91- پا د رحریمی گذاشت که من آن را نوعی فیلم پورنو میدانم. مهم نیست که بازیگران حجاب دارند .ولی وقتی در سکانسهایی از این سریال ، شخصیت بانوی اول فیلم شروع به عشوه گری و طنازی کلامی میکند .و گاه با حرکات دست و بدن و میمیمک صورت آنرا کامل میکند جدای بدآموزی های این نوع شخصیت بین مخاطب ، ورود تلویزیون ایران را به حریم عشقبازی اعلام مینماید.شخصا از این خطشکنی تلویزیون متاسفم.[/font][font=Tahoma]کاراکتر این شخصیت که علاقه عجیبی با هم صحبتی و ارتباط با مردان نامحرم دارد و عطش همه آدمهای فیلم -منظورم شخصیتهای درجه اول فیلم است- برای پول پدیده زشتی است که متاسفانه ترویج آن توسط بودجه بیت المال انجام شده است.خوبست مطالبه ای که یکسالیست نقدی به ریاست محترم صدا و سیما را به مدد حال اساسی سیما به جشنواره عمار!!!!!!!!!!!!!! فراموش کرده نگاهی نقادانه به این سریال سخیف داشته باشد.منبع : http://www.mhadierfan.blogfa.com/post-269.aspx واقعا هم راست می گه ، خلوت ها بین زن و مرد ، شخصیت اول مرد با فرض تنها بودن در خانه شخصیت اول زن وارد خانه او می شه. یا در قسمت جدید که شاهد خلوت های بین زن و مرد نامحرم هستیم. |
|||
|
|
۲۳:۳۲, ۲۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
revenger میگه: نقل قول:راستی این بازیگرش تو اکثر فیلم هایی که بازی میکنه شخصیت بوداری داره نمونه ش تو ساختمان پزشکان...میشه بیشتر توضیح بدهید ممنون میشم. |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۹/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۱ ۲۳:۵۹ توسط Jim.m.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۷/بهمن/۹۱ ۱۴:۱۵)nilufar7676 نوشته است: تازه چیز دیگه ای که اشاره نکردید این بود که یادتونه اولای فیلم بهزاد یه شرکتی داشت و به هیچ وجه حاضر نبود رشوه بده از اونجا بود که ما این شخصیت رو ازش خوشمون اومد بعد اومد جلوتر و به ارغوان نارو زد در نتیجه بهش گفتیم نامرد به نظر شما این قضیه همون بازی با ذهن نیست که فردی که یه کار خوبی می کنه بعد میشه بده فیلم در نتیجه کار خوبشم بی ارزش می شه یعنی الان دیگه همه از بهزاد متنفرن و به نطر من ضمیرناخودآگاهمون از آدمایی که رشوه نمیدن متنفر شده!!!شاید یه خرده غیرمنطقی به نظر بیاد اما واقعا بهش فکر کنید به نظرتون جور در نمیاد؟؟؟؟ خیلی نکته ی ظریفیه!!! واقعا... ![]() (۲۹/بهمن/۹۱ ۲۲:۳۷)دل خسته نوشته است: سلام آره خیلی جالبه منم همین احساسو کردم... واقعا همچین حالتی داره نمیدونم خودشون متوجه هستن دارن چیکار میکنن یا نه! (۲۷/بهمن/۹۱ ۲۰:۱۷)دل خسته نوشته است: سلام اون که مریم خانوم گفتن درست بود این دختره ارغوان قبل از ازدواجش رفت و گواهی فوت(جعلی) از پدرش گرفت و موضوع ازدواجش رو باهاش مطرح کرد. فقط برای این که نمیخواست پسره بدونه باباش خلافکاره ناچار بود این کار رو بکنه... من کاملا یادمه... و اما نکته ای که گفتین مرگ 2نفر موقع شنیدن اون خبر آره قبول دارم اغراق آمیز و به دور از واقعیته! خیلی مصنوعی میشه داستان |
|||
|
|
۵:۲۱, ۳۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۵:۲۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
قرآن کریم - سوره آل عمران، آیه 28 : لَّا يَتَّخِذِ الْمُؤْمِنُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِن دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۖ وَمَن يَفْعَلْ ذَٰلِكَ فَلَيْسَ مِنَ اللَّهِ فِي شَيْءٍ إِلَّا أَن تَتَّقُوا مِنْهُمْ تُقَاةً ۗ وَيُحَذِّرُكُمُ اللَّهُ نَفْسَهُ ۗ وَإِلَى اللَّهِ الْمَصِيرُ
مؤمنان نباید کافران را به جای مؤمنان دوست و ولی خود بگیرند، و هر کس چنین کند، با خدا هیچ رابطه ای ندارد(و عهد و پیمان او با خدا گسسته شده است). مگر اینکه از (آزار و اذیت) آنها بترسید(در ظاهر با آنان دوستی کنید) و خداوند شما را از (کیفر) خودش برحذر می دارد، و بازگشت به سوی خداست. ما اصلاً رعایت کننده ی این قضیه نیستیم. صدا و سیما فیلمهای فیلمسازان هالیوودی که ثابت شده بشدت ضددین و منحرف و مغرض هستند رو پخش میکنه و ما هم راحت میشینم نگاه میکنیم. هزار بار دیده ایم که این به اصطلاح هنرمندان داخلی به هیچ چیز پایبند نیستند، باز هم صدا و سیما به اونها سفارش سریال میده، و باز هم ما میشینم نگاه میکنیم. واقعاً دوستان نکته های خوبی رو گفتند، از این دست نکته ها در برنامه های تلویزیون خیلی زیاد هست. باید به فکر راهی برای درست کردنشون باشیم. شاید اعتراض از طریق روابط عمومی، شاید اعتراض از راهی مانند تظاهرات قانونی(که احتیاجاتی دارد) و ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد شما برای دادن تم اسلامی به یک فیلم تلویزیونی؟ | Ali#59 | 26 | 10,430 |
۲۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۶ آخرین ارسال: Reza2035 |
|
| برنامه ی تلویزیونی "هفت" | fereydun | 37 | 19,011 |
۱۰/تیر/۹۱ ۱۶:۱۷ آخرین ارسال: sinasafaee |
|
| سریال تلویزیونی شوق پرواز | EMPERATOR | 19 | 10,156 |
۲/اسفند/۹۰ ۲۱:۲۷ آخرین ارسال: آخرین مهتاب |
|

فقط نمی دونم مگه ایران خودش هیچ موسیقیدانی نداره که عکسش بره رو دیوار ؟! یا عکس دکارت اونجا چی کار میکرد خدا می داند و بس.....