کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات منفی مجموعه تلویزیونی زمانه
۱۵:۵۸, ۲۶/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۱۵:۵۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
مدتی هست که مجموعه تلویزیونی با این نام از سیما پخش میشه،قصد دارم اینجا با هم تبادل نظری حول این مجموعه داشته باشیم
نکات منفی که من در این مجموعه دیدم شامل این موارد هست :
- در ابتدا نقش اول زن این سریال با نقش اول مرد بدون اجازه پدر خود ازدواج می کنه ، تا این جا شاید مشکلی نباشه ، اما مشکل از این جا آغاز میشه که در این سریال این امر امری طبیعی قلمداد میشه و در پایان مدت ازدواج موقت ، حق به اون خانم داده میشه.
- در این سریال شاهد عشق های مثلثی و مربعی هستیم ، هم برای نقش اول مرد و هم نقش اول زن،گاها برداشت منفی هم از این روابط ذکر نمیشه.
لطفا اگر نظر دیگه ای دارید مشارکت کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Tolou ، revenger ، ساقی ، سجاد313 ، بچه شیعه ، am_po ، معرفت نفس ، جویای حقیقت ، mahdy30na ، nilufar7676 ، montazer 128 ، ava ، حفیظ ، m.hossein ، faateme-313 ، sajjadbest22 ، 59-11(یامهدی) ، viana ، misagh ansari

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۵۱, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
بنام خدا سلام دوستان راستش من این سریال رو از یه جنبه دوست دارم اونم اینه که همه ما انسانها میدونیم که داریم بیراه میریم و باز هم میریم دراین سریال به طرز بسیار خوبی نادیده گرفتن بزرگترها در زندگی مشخص میشه نادیده گرفتن درسی که خوانده شده نادیده گرفتن تمام ارزشهایی که انسان روزی بخاطزش مبارزه کرده مثلا شخصیت اول این سریال یعنی بهزاد تمام انچه را که به ان معتقد بوده بخاطر دوری از خدااز دست میدهد ارغوان به دلیل بی حرمتی و نادیده گرفتن حق مادروحتی نادیده
گرفتن تجربیات خودش به این جا میرسد و نکته مهم اینکه این افراد همه را مقصر میدانند جز خودشان این سریال زنگ خطری برای همه جوانان است که به عشقهای زود گذر بی معنا مبتلا میشوند و در این راه تمام انچه را که برایشان حرمت دارد از بین میبرند نکته خوب این سریال رک و راست صحبت کردن با جوانان و خانواده های انهاست خدا باکسی شوخی ندارد دست خدا در این سریال پیداست خدا به هرکه بخواهد بیدریغ عطا میکند در این سریال انسان واقعا به این فکرفرو میرود که چه می شود که انسانی به اینجا میرسد نداشتن گذشت و ایثار نبودن یاد خدا میتواند دیده ای را کور کند تا حدی که انسانها به اشنایان هم رحمی نکنند خوب فکرکنیم چند نفرازما در اتفاقاتی که برایمان میافتد خودرا مقصر میدانیم وواقعا اظهار پشیمانی میکنیم این سریال مثل بقیه سریالهای اقای فتحی بسیار بامعنا و درست با چیدمانی منطقی است دنیا دار مکافات است و ما باید این موضوع را باور کنیم دختر و پسرزن و مرد پیر وجوان نتیجه کارخودرا میبینند نتیجه بیحرمتی ها غفلتهایی که از یاد خدا دارند بی مهری ها را میبینند هنوز به پایان این سریال وقت باقیست تا دنبال نشانه ها باشیم ولی ایا بهتر نیست زود قضاوت نکنیم و اجازه بدهیم سریال تمام شود حرف کارگردان را بشنویم قصد این سریال به هیچ وجه تبلیغ نیست تذکراست زنگ خطراست همه در این سریال میدانند که اشتباه میکنند و باز هم ادامه میدهند و دور دست روباه صفتان میافتد بهتر است کمی تامل کنیم و بگذاریم سریال تمام شود چون همه ما میدانیم که برای قضاوت کردن باید حرف تمام گفته شود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، am_po ، معرفت نفس ، مرغ باغ ملکوت ، maryam 135
۱۳:۰۰, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
مطمئنا این سریال هم جنبه های مثبتی داره ، اما نکته مهم این هست که به چه قیمتی این جنبه ها رو منتقل کنیم؟در مذهب ما پیشوایان دین الهی بهترین اهداف رو با شیوه های حتی مباه به دست نمی آرند ، اون وقت به نظر شما صحیح هست که ما برای فهموندن این که راه اشتباه هست ، دست به انتقال از روش ناصیحیح بزنیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، معرفت نفس ، درست پسند
۱۴:۵۶, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
این سریال هم مثل اکثر سریال های دیگه صدا و سیما نکات آموزنده بسیار زیادی داره

آموزش انواع دروغگویی
آموزش گام به گام کلاهبرداری
آموزش سوء استفاده از چهره زنانه و دلربایی از مردهای مختلف برای رسیدن به هدف(از نوع شوم)

و نکات آموزنده دیگه که دوستان اشاره کردن

یه سوالی برام پیش اومده
اصلا مسئولین صداو سیما قبل از اینکه فیلم بره رو آنتن نگاش میکنن؟
اگه مورد تایید اونهاست جا داره از همین جا یک "خسته نباشد" به مسئولین صداوسیما عرض کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، دل خسته ، معرفت نفس ، درست پسند
۱۵:۲۹, ۳۰/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۱۵:۳۰ توسط معرفت نفس.)
شماره ارسال: #24

من میگم حمله کنیم درش رو کلا تخته کنیم چطوره Big GrinBig Grin

من می گم کلا حمله کنیم درش رو تخته کنیم چطوره!!!!!!!!!
۱۵:۴۷, ۳۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
یک نکته ای رو یک نفر گفت ، گفتم بگذارم ، در ساختمان خانه مادر نقش اول مجموعه ، عکس عروسی نقش اول مرد قرار داده شده ، در حالی که شوهر خواهرش هم در اون خونه زندگی می کنه و این عکس ها روبروی چشم این فرد هست!
این یعنی چی ، یعنی از بین رفتن غیرت در ضمیر ناخودآگاه! یعنی محرم دانستن شوهر خواهر برای همسر!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: معرفت نفس ، revenger ، شیدا ، درست پسند ، maryam 135
۲۳:۳۶, ۳۰/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۱ ۲۳:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #26

(۳۰/بهمن/۹۱ ۱۲:۵۱)N2376DIR نوشته است:  نبودن یاد خدا میتواند دیده ای را کور کند تا حدی که انسانها به اشنایان هم رحمی نکنند
من که ندیدم مثبت ترین آدم این سریال که دکتر داوودی بود یاد خدا کنه.

شما با دید خوب خودتون می بینید، شما با این دید به وقایع زندگی هم نگاه کنید خدا رو می بینید.
ولی سریال برای کسانی که چنین دیدی ندارند چه حرفی از این دید خدایی میزنه؟

اینکه این زنه بخواد تلافی کنه و با اون مرده نقشه بریزه قابل فهمه، ولی به سریال چه ربطی داره که باهاش رو در رو بشینه و مزخرف بگه و بهش خرمالو هدیه کنه؟

یا مثلاً عروسه میگه باید تاوانش رو پس بدم، این تاوان سادگی خودم هست.
این عروسه چه سادگی ای به خرج داده بود؟
فقط دخترها رو بیخودی از اشتباه کردن توی ازدواج میترسونه.
کدام دفتر ثبت ازدواج هست که بدون ثبت در شناسنامه دو نفر رو عقد کنه؟

یا مثلاً در دادگاه،
اول قاضی میگه "اگر صفتی برای یکی از طرفین ذکر شده باشه، و خلافش باشه، حق فسخ داده خواهدشد"

بعد پسره یه مزخرف واقعی میگه:"من نه چیزی رو پنهان کردم و نه دروغ گفتم، من فقط همه چیز رو نگفتم، اگر هم چیزی رو پنهان کردم(!!!) بخاطر حفظ آرامش خانواده‌ام بود، و زنم رو دوست دارم و عمراً طلاقش نمیدم"

و چیزی که باعث میشه دود از گوش آدم بیرون بیاد اینه که این حرفها برای جناب قاضی مقبول میفته و میگه:"حالا که ایشون اظهار ندامت میکنه، توصیه‌ی من به شما اینه که با هم کنار بیاین، و غیر از اون فقط راهش طلاق توافقی هست و لا غیر"(!!!)
یعنی با اون جملات بی‌ربط پسره، اون حرف در مورد حق فسخ منتفی میشه. آخه چطوری؟

این یعنی سریال بر ضد قانون بیانیه میده و به دخترها میگه در صورت پدرسوخته‌بازی شوهر حمایت قانونی نخواهند داشت و بعد از ازدواج دستشون به هیچ‌جا بند نیست، جز مهریه. پس اولاً بازهم از ازدواج میترسونه، ثانیاً به بیننده توصیه میکنه در صورت ازدواج مهریه بالا داشته باشه، دست کم 500 سکه.

بجای این همه، میتونه به دخترها بگه که باید پایبندی طرف به اعتقادات رو قبل از ازدواج بشناسه، و در مورد عاقبت کار به خدا توکل کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، دل خسته ، am_po ، revenger
۱۵:۰۲, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #27

من فقط از یه کارشون هنوز حیرونم!!!!!!!!!!!!!
خالیووووود باید بیششون لنگ بندازه
تا اون جایی که من می دونم حداکثر تو خالیوود عشق مثلثی داشتیم که یه نفر هم حذف می شد.
این فیلم اوووووعجوبه است.عشق هرمی با قاعده مثلث که همه به نوبت به راس رسیدن.
خدا رو شکر که تموم شد وگرنه آخرین نفر(وکیله) هم می ترکید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، faateme-313 ، .amin. ، شیدا ، revenger ، maryam 135
۱۵:۵۵, ۶/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #28

دوستان عزیز . بنظر من گاهی اوقات خواسته یا ناخواسته نویسندگان امور شرعی و حلال داستان رو با انگیزه های نامتعارف میپیچند و این باعث میشه عمل حلال و مباح کاراکتر بعلت انگیزه غیر عرفی و روانشناختی بد معرفی بشه و رنگ خشونت ، کوته فکری، خیانت و غیره بخودش بگیره . حالا ما جوانانی رو داریم که نمی دونن قسم حضرت عباس رو قبول کنن یا دم خروس رو .
نمونه زیاد دارم ولی در کامنت بعدی اشاره میکنم . ممنون .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، دل خسته
۱۶:۲۰, ۶/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام
من این فیلم رو دقیق و کامل ندیدم ولی یک جاش برای من خیلی خنده دار بود

وقتی دختره با اون پسره ازدواج کرد یک ماه رفتن ماه عسل و تفریح کیش
توی فیلم در به در دنبال یک قرون پول بودن ولی با هواپیما رفتن کیش یک ماه یک ویلای بزرگ خصوصی گرفتن ، یک ماشین فورد موستانگ چند صد میلیونی کرایه کردند ، رفتن به باغ پرندگان و دلفین ها به صورت اختصاصی حتی با دلفین ها عکس و فیلم میگرفتن به بازارها بزرگ کیش میرفتن کلی خرید میکردن و......
میدونید هزینه ی اینها حداقل 15 یا 20 میلیونی میشهBig Grinاونوقت اوضاع مالیشون هم خوب نبود پس اوضاع مالی ما که زیر خط فقر هست خودمون خبر نداریمBig Grin

حالا دختر و پسر بدبخت میشینن پای این سریال ها که همین طوری شلنگ آب رو باز کردن توی فیلم ، توقعاتشون سر به فلک میکشه Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، revenger ، maryam 135 ، دل خسته ، مهدی2012 ، 59-11(یامهدی) ، PWLG
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]