|
مستند سوسیس و کالباس: مواظب آنچه می خورید باشید!
|
|
۱۵:۴۸, ۲۷/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۱ ۱۵:۵۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
عصرایران-سوسیس و کالباسهای زیرزمینی از بدترین مواد ممکن ساخته میشوند، اما کسی به آن توجهی نشان نمیدهد. براساس تحقیق عصرایران، فستفودهای معروف تهران ممکن است در روز عادی وسط هفته حداقل حدود 700 پیتزا یا 700 ساندویچ سفارش داشته باشند. ما به دنبال عدد و آمار نیستیم که بپرسید آن را از جا آوردید، اما در همین اندازه تخمین بزنید و محاسبه کنید که آمادهسازی این تعداد پیتزا یا ساندویچ، روزانه به چه مقدار سوسیس و کالباس نیاز دارد؟ ![]() همه فستفودها میگویند که سوسیس و کالباس مورد نیازشان را از کارخانههای مجاز تهیه میکنند. ولی ما گزارشهایی دریافت کردیم مبنی بر این که بعضی فستفودها سوسیس و کالباسهایی را میخرند که در کارگاههای زیرزمینی تولید میشوند. بدین ترتیب، شما وقتی پیتزا یا ساندویچ میخورید، نمیدانید چه موادی در آن به کار رفته است. اگر سوسیس و کالباس خورده اید ، اگر سوسیس و کالباس می خورید و اگر سوسیس و کالباس خواهید خورد ، پیشنهاد می کنیم این فیلم را از دست ندهید. دانلـــــــــــود مســـــتند |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من این فیلم را ندیدم ولی دو خبر در این زمینه بصورت موثق دارم 1-یک جایی گوشت گربه را برای این کار مصرف می کردند ![]() 2-یک جایی گوشت گاوی که قسمتی از بدنش بخاطر مریضی فاسد شده بود را به کارخانه سوسیس کالباس می فروختند. ![]() من سه تا معتاد به سوسیس کالباس رو با همین دو خبر از این دو ماده غذایی ارزشمند ترک دادم ![]() فلافل هم خوردید اینها رو نخورید |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۲ ۱۴:۵۵ توسط طالب نور.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
«شش ماه دویدم و پیگیری کردم و اجازه گرفتم و یک ویدئو ساختم تا مردم برای نخستینبار بدانند که سوسیس و کالباس در کارخانه چطور درست میشود، اما چون از آن شرکت اسم بردم، بعضیها ناراحت هستند و میگویند که تبلیغ شده. نمیفهمم. درک نمیکنم. چرا من باید نام آنها را از ویدئو حذف میکردم و لوگوی روی لباس کارگرها شطرنجی میشد؟به گزارش نیمروز «فرورتیش رضوانیه» که روزنامهنگار آزاد محقق است و موضوعات جنجالی را دنبال میکند، به دنبال انتشار ویدئویی درباره کارگاههای زیرزمینی و غیرمجاز تولید سوسیس و کالباس که اسفندماه 91 در فضای اینترنت مخاطبان بسیاری داشت، اینبار در مهرماه 92 با دوربین خود به یک کارخانه معتبر در تهران مراجعه کرده است. سازنده این ویدئوی 15 دقیقهای، بخشهای مختلف خط تولید سوسیس و کالباس را نمایش میدهد و همچنین درباره ابهاماتی چون نیتریت سدیم و فسفات موجود در ترکیبات خمیر محصولات این کارخانه از مسوولان آنجا پرسش کرده است. این نخستینبار است که یک کارخانه سوسیس و کالباس ایرانی به مردم نشان داده میشود و انتظار میرود دیگر تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی نیز درهای خط تولید را به روی خبرنگاران باز کنند. کارشناسان معتقدند در صورت برقراری آشتی میان صنعت سوسیس و کالباس ایران و رسانهها، هر روز از تعداد کارگاههای زیرزمینی کاسته خواهد شد و مردم نیز از سلامت محصولات گوشتی که مصرف میکنند، مطمئنتر خواهند بود. فرورتیش رضوانیه، درباره واکنشها به انتشار این ویدئوی منحصر به فرد، گفته:
«شش ماه دویدم و پیگیری کردم و اجازه گرفتم و یک ویدئو ساختم تا مردم برای نخستینبار بدانند که سوسیس و کالباس در کارخانه چطور درست میشود، اما چون از آن شرکت اسم بردم، بعضیها ناراحت هستند و میگویند که تبلیغ شده. نمیفهمم. درک نمیکنم. چرا من باید نام آنها را از ویدئو حذف میکردم و لوگوی روی لباس کارگرها شطرنجی میشد؟» سازنده «فیلم پشت صحنه سوسیس و کالباس»، با انتقاد از استمرار تفکر برخی در دیگر رسانهها، اظهار داشته: «چرا بعضیها از من انتظار دارند پولکی باشم و تا کسی پول نداده، نشانش ندهم؟ اصلا چرا یک شرکت باید من را به کارخانهاش راه بدهد، اما بگویم به شرطی میآیم که از آنها در ویدئو اسمی به میان نیاورم؟ مگر مجبور هستند؟ من التماسشان کردم بهم اعتماد کنند و بگذارند با دوربین در خط تولید بگردم تا مردم از رخدادهای آنجا آگاه شوند. نمیفهمم! چرا من باید اسم و لوگوی کارخانه را حذف میکردم تا بعضیها ناراحت نشوند؟ اصلا چرا ناراحت شدهاند؟» این روزنامهنگار محقق تاکید کرده: «برایم مهم نیست که بعضیها چه فکری میکنند، چون معتقدم عادت کردن به تفکر و سیاستهای آن چنانی، قدرت فکر کردن را از خیلیها گرفته است.»[/align] واسه دیدن فیلم به سایت خبری نیمروز مراجعه کنید [/size][/color]
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وقتی یک نوشابه می خورید چه اتفاقی می افتد؟ | متفکر | 2 | 1,158 |
۲۶/فروردین/۹۶ ۱۴:۵۰ آخرین ارسال: tourbin |
|
| اگر لیمو نمی خورید بخوانید | f.amini | 5 | 2,171 |
۱۱/مرداد/۹۴ ۱۰:۳۴ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| طرز تهیه سوسیس خانگی | yektasepas | 20 | 23,195 |
۲۷/مرداد/۹۳ ۱:۳۳ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| پشت صحنه آنچه می خوریم ! | ganjname | 8 | 6,032 |
۱/مهر/۹۰ ۲۱:۴۰ آخرین ارسال: ganjname |
|

![[تصویر: 269042_252.jpg]](http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/11/25/269042_252.jpg)